Gebruikers over webshop Tandenborstel.com B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenoverzichtelijke website. duidelijke, goede uitleg bij alle tandenborstels. Prijzen die ver onder de adviesprijzen liggen.
VerzendingGoed verpakt met de nodige bescherming (lucht kussentjes). Levering op tijd.
AlgemeenOral-B elektrische tandenborstel gekocht.
Mooie, overzichtelijke website. Goeie prijzen, snelle levering en goede verpakking. Top!
AlgemeenGeweldige organisatie. Vooraf aan aanschaf van Oral B tandenborstel een vraag gesteld over bevestigen aan de wand. Keurig beantwoord per mail.
Ze doen veel moeite, de prijzen zijn laag en het assortiment is heel compleet.
Binnen 1 dag geleverd met een vriendelijk kaartje
AlgemeenSnelle levering en datum zelf uit te kiezen wanneer er geleverd word.
alles was op tijd
We hebben een nieuwer type waterflosser gekocht was super verpakt.
AlgemeenGrote keuze in tandenborstel en toebehoren. De prijzen zijn concurrerend. Geen gebruik gemaakt van de klantenservice.
VerzendingBestelling werd snel verzonden (in weekend besteld, maandag verzonden) in stevige doos.
AlgemeenWat productuen besteld, toevalling pal voor 15:00 en toch de volgende dag al geleverd. Website is goed bruikbaar, info en bezorging prima.
KlantenserviceGoede en snelle info per mail, klantenservice niet nodig gehad dus prima.
AlgemeenIk had een bestelling geplaatst, en het geheel werd snel en soepel geleverd.
Daarna heb ik het product 4 weken niet in gebruik genomen, en gevraagd of ik het weer kon retourneren.
"Geen enkel probleem, mits in originele ongeopende verpakking".
De retour werd keurig bevestigd en ook de ontvangst daarvan. Vervolgens werd het bedrag snel teruggestort.
Alle berichtgeving zeer positief en actie-gericht. Waarschijnlijk een van de beste ervaringen met de service en transactie-afhandeling die ik ooit gezien heb.
Zie hiervoor, zeer tevreden over verzending én retour.
KlantenserviceZie 1ste feedback. Zeer klantgericht, positief en service gericht.
AlgemeenGewoonweg één woord: service.
Vragen op voorhand, worden beantwoord.
Alsook de naservice, mocht je problemen hebben, dan heb je de naservice ( mvg aan Manon) 😊
DPD.
Keurig afgeleverd / voordeur.
Toppie.
AlgemeenVerzending ging niet lekker en dat hebben ze goed opgepakt.
Ik moet 15 woorden gebruiken
Reageren enorm vriendelijk en snel
AlgemeenHeldere website, ruime sortering en alleszins redelijke prijzen. Snelle verzending. Kortom ze doen wat ze beloven.
VerzendingUitstekend verpakt en snel bezorgd.
AlgemeenPrima assortiment en prijs en service en correcte levering. Gewoon zoals het hoort. Gemak en betrouwbaar
VerzendingCorrecte levering en juiste informatie
AlgemeenPrima assortiment tegen concurrerende prijzen. ze hebben zelf sommige dingen die ik bij ander zaken niet zie (zoals een losse body van een electrische tandenborstel als je al oplader en borsteltjes hebt liggen).
Eenvoudig uitzoeken, vergelijken en betaling met genoeg betaalopties.
AlgemeenUitgebreid assortiment en prima prijzen. Verzending met regelmatige terugkoppeling en statusmailtjes. Producten zoals verwacht maar dat heeft op zich niets met Tandenborstel.com te maken.
VerzendingVerzending met regelmatige terugkoppeling en statusmailtjes.
AlgemeenAlleen twee zakjes ragers gekocht van Tepe omdat ik die vreemd genoeg niet in de plaatselijke drogisterijen vond. Keurige site, makkelijk bestellen, maar een kleine verzendvergoeding (1,95) voor dit brievenbuspakje en binnen de beloofde tijd bezorgd. Kortom, zoals het hoort. Prima! Staat daarmee op het lijstje voor als ik nog eens wat nodig heb...
VerzendingBinnen de beloofde tijd.
AlgemeenVeel variatie en de beste prijzen.
Gelijk bevestiging via e-mail over je bestelling
met factuur.
Bestelling goed te volgen
Volgende dag (zaterdag) al in huis.
Prima bedrijf!
Bestelling goed te volgen
Volgende dag (zaterdag) al in huis.
AlgemeenTandenborstel doet wat beloofd is: op tijd leveren voor een scherpe prijs en nog eens leuk verpakt.
VerzendingIk kocht een Waterpik tegen een scherpe prijs. De bestelling komt netje op tijd binnen. De doos op zich is al een feestje en van het verder uitpakken word ik blij. Bijzondere ervaring en ik snap niet dat andere bedrijven hier geen voorbeeld aan nemen.
AlgemeenJe gebit is na gebruik van de Oral B io clean 😁 heel blij mee dus!
VerzendingTop
AlgemeenOp zoek naar een door een mondhygiënist aanbevolen Interprox type op de site van tandenborstel.com terecht gekomen. De omschrijving was gelijk aan die op het mee gekregen formulier van de mondhygiënist. was dus gemakkelijk kiezen. De prijs was lager dan die van de meeste andere aanbieders.
VerzendingGoed verpakt, op de aangegeven dag afgeleverd door DPD.
AlgemeenAl meerdere keren hier besteld. Prima site, zoals het hoort op de hoogte gehouden per e-mail qua plaatsing,betaling en verzending. Interprox is altijd op voorraad en een stuk goedkoper dan bij de plaatselijke mondhygiënist.
VerzendingVerpakt in eigen kartonnen box met logo van het bedrijf. Verstuurd via DPD Pakketservice. Ook goed op de hoogte gehouden en netjes afgeleverd in de tijdsperiode wat aangegeven was.
AlgemeenShopping at Tandenborstel.com is an excellent experience and secure payment! Tandenborstel has a wide variety of products, even the ones that are nowhere else to find.
Quality. Excellent quality, handling and shipping!
Price. Lower than the competition (inc well-known shops)
Always a loyal customer. Highly recommended!
*The packaging pink box with 'Tips & Tricks' was beautifully designed! I never saw such a cosy carton package!