Tandenborstel.com B.V.

Gebruikers over webshop Tandenborstel.com B.V.

Plaatsen bestelling zeer eenvoudig. Assortiment zeer goed (veel producten en merken die elders moeilijker zijn te verkrijgen). Goede lage prijzen.

Na het plaatsen van de bestelling al snel een track & trace ontvangen. Het door PostNL bezorgde pakket was goed verpakt en is keurig op tijd bezorgd.

Prima. Had precies mijn order binnen voor een redelijke prijs. Pakketje was op afgesproken tijd geleverd.

Fijne website met veel keuze en snelle levering. Precies zoals het hoort -mooi verpakt correcte prijzen.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen. Ook eenvoudig de aanbiedingen te selecteren. Bij verzending ging de bezorgdienst in de fout. Het pakje is niet aangeboden, maar direct teruggestuurd. Gebeld naar tandenborstel.com. Direct en vriendelijk geholpen. Pakje is toen het weer was aangekomen bij Tandenborstel direct opnieuw opgestuurd. Dat ging goed.

Is niet de fout van Tandenborstel.com, maar van DPD. Daarna uitstekend opgelost door Tandenborstel.com

Duidelijke website die het bestellen zeer eenvoudig maakt. Vlotte en perfecte levering, geheel volgens afspraak.

Netjes op tijd geleverd. Communicatie dmv voucher en flyer: prima. Niets op aan te merken.

Ruime keuze op hun website met daaraan gekoppelde scherpe prijzen.
Volgens mij, meer dan genoeg voor de goed verstaander.

Vandaag besteld en morgen in huis !
Klopte bij mij wel.

Scherpste prijs online voor een 10 pack opzetborstels. Snel in huis in een klein brievenbus pakketje.

Groot assortiment en hele scherpe prijzen. Verzending is uitstekend en vaak ook nog via brievenbus tegen lage prijs.

Ze hebben er zo'n beejte alles, zelfs een losse body van oral b, omdat je toch al 4 overbodige opladers en beschermhoesjes hebt! Scheelt misschien maar een paar euro, maar voor het milieu des te beter. Prijzen zijn zeer scherp.

Niet te grote omdoos van hunzelf, netjes.

Bestelling kunnen plaatsen zonder een account aan te maken. Mooie prijs voor wat ik zocht.

Levering zoals aangegeven en bij de voordeur aangenomen. Prima verpakt en product in perfecte staat en zowel de verpakking van het produkt.

Behalve dat het gemakkelijk te bestellen was heb ik het product nergens anders zo goedkoop kunnen vinden.

Het product is ook nog eens binnen de gestelde levertijd binnen gekomen.

Mooie aanbieding van deze tandenborstel in een geschenkverpakking en een mooi prijsje. De tandenborstel doet het prima.
Jammer alleen dat in de reisetui geen ruimte gelaten is voor de oplader.

Verstuurd naar een Postnl afleverpunt in de buurt. Ophalen zonder problemen.

Een set van twee tandenborstels besteld, goede prijs prima site met mooi (specifiek) aanbod. Kortom een prima zaak voor zover mijn ervaring toereikt (2 ervaringen tot nu toe).

Doos was niet onnodige gevuld met lucht of onnodig opvulmateriaal. Gebracht middels postnl (waar ik in mijn wijk blij mee ben).

Het product had een wat langere levertijd (enkele dagen) die vooraf bekend was, het is binnen de gestelde levertijd geleverd maar omdat tandenborstel.com het blijkbaar zelf liever sneller had gedaan zat er een leuk presentje in, eentje waar ik echt wat aan heb dus dat verdient wel een pluim :-)

100 % tevreden. Besteld vanuit België. De prijs was OK vergeleken met de concurrentie, leveren was super, supersnel, Mijn gekozen tandenborstel was niet op voorraad, zonder meerprijs de duurdere versie gekregen (was de zelfde tandenborstel, maar met wat extra's). Dit bedrijf is een aanrader!

enorm snel geleverd, om 14 uur besteld, de volgende dag om 09:00 al aan de voordeur....

Website werkt zoals het hoort, prijzen zijn over het algemeen goed. Wel regelmatig acties die net een euro onder de drempel om gratis te verzenden zitten, maar de extra tube tandpasta komt ook wel weer op.

Dezelfde avond kreeg ik de track & trace info en het pakketje werd de volgende dag bezorgd (bij het afhaalpunt). Verpakking was goed.

Supersnelle levering met de juiste artikelen. Goede website met gemakkelijk bestelsysteem.Betaling ook uiterst simpel. Top !

Supersnel op de juiste locatie

mooie informatieve (to the point) website, waarin je snel kan vinden wat je zoekt. Ook nog scherp geprijst.

snelle levering in een goede en creatieve verpakking.

Ik bestel regelmatig bij tandenborstel.com. Steeds de beste prijzen en snelle levering. Nog nooit klachten gehad.

Niet enkel aanbod van mondverzorgingsprodukten maar je kan er ook terecht voor vervangingsonderdelen, bijv. scheerkoppen.

Ik bestelde reservescheerkoppen voor m'n braun scheerapparaat, en kreeg een persoonlijk bericht dat die niet meer in stock waren, maar men kwam met een alternatief (dat zelfs ietsje duurder was), maar wat me zonder meerprijs aangeboden werd. Top service, en goede opvolging van de bestellingen!

Scorekaart voor Tandenborstel.com B.V.

Webshop Keurmerk