Gebruikers over webshop Storage Island
Review toevoegenVia Tweakers bij Camera Island terecht gekomen. Bestelling geplaatst voor een camera en sd kaart, ging snel en zonder problemen.
VerzendingDe camera en de sd kaart waren goed verpakt, niks op aan te merken. De bestelling was ook ondanks de feestdagen goed op tijd aangekomen.
KlantenserviceIk had een SD kaartje besteld die niet op voorraad was, na hier contact met Camera Island op te nemen werd ik gauw teruggebeld door een medewerker. Deze was erg bereid om mee te werken om een alternatief te zoeken aangezien het in mijn geval om een cadeautje ging. Na 10 minuten werd ik teruggebeld door de medewerker, hij had een alternatief gevonden voor de SD kaart. Ik kreeg zonder extra kosten een duurdere SD kaart toegezonden.
Inmiddels heb ik al enkele malen een bestelling bij Camera Island geplaatst. Elke keer is deze snel en correct afgehandeld. De website is overzichtelijk en het betalen gaat eenvoudig. De prijzen zijn scherp. Wat ik een opvallend pluspunt vind, is dat zelfs de serienummers van de SD-kaartjes die ik besteld had netjes afgedrukt waren op de paklijst / controlelijst. Dat ben ik nog nergens anders tegengekomen.
Een klein puntje is dat er bij de betaling een tegenstrijdigheid in de website zit. Aan de ene kant wordt er duidelijk aangegeven dat verzending op risico is van de koper, en even later (of eerder) dat er uitsluitend verzekerd verzonden wordt, met risico voor de verkoper. Het is me nooit helemaal duidelijk geworden hoe het echt zit.
De levering is tot nu toe altijd snel en ook correct verpakt geweest. Tweemaal kreeg ik eerst een melding dat het produkt niet op voorraad was. Maar beide keren was de bestelling alsnog *dezelfde dag* verstuurd. Knap!
Via Tweakers.net bij deze site terecht gekomen. Bestelling wees vanzelf en betaling via iDeal gingen zoals het hoort.
VerzendingKreeg eerst een mail dat de spullen niet op voorraad waren. Een dag daarna was de bestelling alsnog verzonden en na 2 dagen geleverd. De bestelling was goed verpakt.