Gebruikers over webshop Storage Island
Review toevoegenSnelle en correcte levering . Eenvoudige orderafhandeling en uitmuntende prijzen. Als ik weer memory sticks zoek ga ik zeker ook weer op deze site kijken
Bestelling ging vlot. Levering echter niet. Op 29-07-2016 besteld, op 11-08-2016 pas verzonden. Snelle levering wordt daarmee niet waargemaakt.
Prijs is 1 onderdeel van de selectie criteria. Snelheid van levering de andere.
Ik zal niet snel meer iets bij Camera Island bestellen of ik zal moeten accepteren dat de levering bijna 2 weken kan duren
"Snelle levering uit eigen voorraad" en "Voor 17:00 besteld, morgen in huis" worden niet waargemaakt
Een USB stick besteld aangezien de prijs erg aantrekkelijk was. Zelfs met de €3,45 verzendkosten erbij. Netjes besteld en kreeg vlot bericht van betaling en een orderbevestiging. Direct daarop volgend ontving ik een bericht dat het product niet op voorraad was en de bestelling langer ging duren. Ik dacht: "Fijn dat ze dat even laten weten". Nu twee dagen later ineens een verrassing in de brievenbus! De USB stick was binnen... Beetje jammer dat ze me niet hebben laten weten dat het product onderweg was... De reden dat ze een voldoende van me krijgen en geen goed.
VerzendingZoals ik voorheen aangaf betaalde ik voor verzending €3,45. Nu ik zojuist op de envelop van de stick kijk staat daar doodleuk portokosten €1,30 op... Vind ik toch wel een beetje teleurstellend dat ik voor verzendkosten een x bedrag betaal en dat de verzending goedkoper is dan eerst gedacht... Nu gaat het niet om een groot bedrag maar het is toch het principe... Vandaar dat ik de verzending als "slecht" waardeer. Daarnaast ook geen verzendbevestiging ontvangen wat ook wel jammer is...
Keurige afhandeling van de bestelling en de volgende dag al bezorgd.
Ik had USB-sticks besteld, Elders waren die twee maal zo duur. Doordat de bezorgkosten vrij hoog zijn (€ 7,95) is het gunstig als je gelijk een heleboel koopt en niet één product of item.
De levering is snel en goed traceerbaar via internet, via GLS Track & Trace
2 stuks snelle Kingston SDCA10/16GB 16GB micro SD kaart UHS-I read 90MB/s write 45 MB/s voor zeer weinig geld en ook nog eens binnen 24 uur geleverd. Zeer tevreden.
Ik wilde een Cardreader bestellen voor 21 euro. Om deze te laten verzenden heb je keuze uit 2 opties. Of via dure GLS of standaard via PostNL.
Echter als PostNL wordt gekozen dan moet er een vinkje geplaatst worden bij:
"Ja, ik heb nota genomen van de onverzekerde verzendwijze (100% voor rekening en risico afnemer) en verklaar mij daarmee akkoord (indien u niet akkoord bent, kies dan voor de andere verzendwijze)"
Dit is onwettig (verantwoordelijkheid ligt altijd bij de verzender) en heb dus de bestelling afgebroken.
scherpe prijs en duidelijk in hun communicatie ik moest wachten op het product maar dit was van te voren duidelijk aangegeven.
VerzendingOk voor de nerds de pakbon is geprint op een matrix printer met papier waar je de randjes af moet scheuren. ik moest het melden, te goed.
Inmiddels al 6x een bestelling geplaatst en over het algemeen de volgende dag correct geleverd, indien niet voorradig wordt je op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling, zeer betrouwbaar !!
VerzendingGoed verpakt.
KlantenserviceWilde graag wat meer info over een bepaald artikel dus even gebeld, werd goed te woord gestaan en kreeg een duidelijke uitleg.
Ik was van plan iets te gaan bestellen maar kwam erachter dat de website GEEN https/versleuteling gebruikt. Alle gegevens die je verstuurt via de website (wachtwoord, adres, bestelling e.d.) gaat dus onversleuteld over de lijn Ik heb mijn bestelling afgebroken. Jammer want de prijzen zijn scherp.
Heerlijk, sobere website zonder schreeuwende onzin, de productinformatie is duidelijk en volledig.
Correcte voorraadweergave, ik bestelde 10 dezelfde USB-sticks.
Binnen 24 uur geleverd door GLS. Keurig verpakt in een doosje precies op maat.
Verzendbevestiging met track and trace code ontvangen.
Toppie!
Bestelling verliep simpel, prijzen waren erg scherp. Jammer dat het product dat ik wilde hebben niet voldoende op voorraad was, maar kreeg vlot feedback over de verwachte leverdatum.
VerzendingDirect nadat de spullen op afhaallocatie voorradig waren kreeg ik een belletje. Prima en netjes!
KlantenserviceEen ding dat me wél verbaast: kosten voor het ophalen. 2,95 voor het zélf ophalen van bestelde goederen. Da's een beetje apart wel.
Maar verder: top tent!
Ik heb hier 2x een kingston datatraveler usb stick gekocht voor 3.62 p.s. en 3.50 verzendkosten. Bestellen ging eenvoudig maar ze mogen wel PayPal toevoeven. Zeker gezien de karige hoeveelheid shopreviews, geeft PayPal extra veiligheid.
VerzendingHet werd verzonden in een bubbelenveloppe, nadat ik had gekozen voor verzending met postnl. Echter staat er wel op de website dat ik aansprakelijk ben mocht het pakketje niet aankomen. Dat vind ik onzin want als ik iets bestel, dan moet het ook gewoon binnenkomen. Het kwam echter wel aan, dus dat is mooi.
De verzendkosten die ik moest betalen waren 3.95 of iets in die richting, maar op mijn pakje staat "€1.22". Een beetje vreemd dat de verzendkosten dus zo hoog zijn.
Prijzen voordelig, duidelijke website, geen versleutelde verbinding, Bij de betaling optie PayPal toevoegen aub, zou een uitkomst zijn !
VerzendingZij geven aan het volgende: Quote"Ja, ik heb nota genomen van de onverzekerde verzendwijze (100% voor rekening en risico afnemer) en verklaar mij daarmee akkoord (indien u niet akkoord bent, kies dan voor de andere verzendwijze)." Dit klopt natuurlijk niet als men naar een consument verzend anno 2015 zijn de Europese koop op afstand regels daar duidelijk in, een bedrijf moet altijd het bestelde aan de consument leveren, anders moeten zij deze optie niet aanbieden. Dit zou Cameraisland.nl dus kunnen aanpassen. Aangezien ik hier niet ben om dit prima bedrijf de grond in te stampen wijs ik dus zo hiermee alleen een verbeterpunt aan.
KlantenserviceOnze klantenservice staat elke werkdag van 09:00 tot 17:30 voor u klaar.
Alles in een oogopslag, via de website.
update2: het originele kaartje alsnog ontvangen met herstel geaddresseerde sticker. geen fout van camera island. Het feit dat ze een fout van post nl wilde herstellen geeft veel vertrouwen.
update: net contact gehad met camera island. De verzending wordt opnieuw getekend verzonden. Ik wacht het even af, maar het lijkt een goede oplossing in een vervelende situatie.
Bestelling gedaan, helaas 6 dagen later geen product ontvangen. Ze verschuilen zich achter het eigen risico van de verzending en verwijzen naar de buren (terwijl ik en mijn buren verkeerde post altijd netjes in de juiste brievenbus gooien). Er is verder geen oplossing geboden. En ik heb het vermoeden (gegeven de vorige shopreview) dat er meer aan de hand is bij camera island.
Update2: het originele kaartje te laat ontvangen via postnl. Niet de fout van camera island.
Update: Telefonisch overeengekomen dat het getekend wordt verstuurd. Even afwachten.
Verzending nooit aangekomen. Camera Island valt terug op dat post verzending via de standaard post methode eigen risico is.
Update: Deze ochtend en middag ben ik twee keer gebeld met uitleg, update en oplossing. De communicatie is aanzienlijk verbeterd.
na email en telefoongesprek beloofde de klantenservice terug te bellen. In plaats van bellen, kreeg ik een e-mail met het verzoek om bij mijn buren te controleren of zij het hebben ontvangen. Op de vraag hoe het wordt opgelost als blijkft dat mijn buren niks hebben ontvangen, heb ik geen antwoord gekregen.
Vorige week iets besteld. Vier dagen geleden een mail gekregen dat het is verzonden maar nooit een pakketje gehad. Klanten service gebeld en die zouden het uitzoeken en mij gelijk terug bellen. Er is nog steeds niet gebeld en ik wacht op reactie.
VerzendingIk heb een mail ontvangen dat het pakket is verzonden maar nooit iets gekregen.
KlantenserviceIk zou terug gebeld worden maar dat is niet gebeurd.
De hele ervaring van de website is over het algemeen goed, duidelijk site, makkelijk bestel proces en je word redelijk goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Na de bestelling had ik direct 3 status updates op de mail.
Maar het grote probleem waardoor ik deze site toch als waardeloos aanmerk is dat de hele site op http draait en niet is beveiligd met SSL. Ik kwam hier pas later in het bestel process achter nadat ik al mijn gegevens al had ingegeven, anders had ik mijn order gestopt.
Dus alle persoonlijke informatie word onbeveiligd verstuurd en ook nu als ik wil inloggen op mijn account gebeurd dat over een onbeveiligde verbinding en word je wachtwoord dus plaintext verstuurd.
In deze tijd kan dat gewoon niet meer, voor een paar euro kan er al een simpel ssl certificaat worden gekocht om dit te voorkomen.
Hierom zal ik hier dus niet nogmaals bestellen.
De producten hadden een levertijd van een paar dagen, hierdoor duurde het wat langer. Maar dit werd al netjes op de site aangegeven en ook na de bestelling kreeg ik direct een mail dat niet alles voorradig was.
Jammer was dat ik geen mail heb gekregen dat het product uiteindelijk was verstuurd en de order was afgehandeld.
Was op zoek naar de Joby Gorillapod Hybrid en Cameraisland.nl was de voordeligste. Helaas geen betaling met paypal mogelijk.
VerzendingBestelde vrijdag de Gorillapod Hybrid en deze werd maandag geleverd door GLS. Op zich prima, maar op de website stond dat deze binnen 1 dag geleverd zou worden. Geen idee waarom ze GLS gebruiken. Geen bezorging op zaterdag en geen trackcode. Mocht je dus iets bestellen waar je enorm naar uitkijkt, bestel dan niet op vrijdag.
Camera Island is onderdeel van een hele reeks aan websites maar eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord. Via de Pricewatch kwam ik echter bij hen uit omdat ik een aantal SD-kaartjes nodig had; deze waren spotgoedkoop bij Camera Island.
VerzendingProducten waren niet direct leverbaar maar dat maakte niet uit omdat ik ze niet direct nodig had. Enkele dagen later was het alsnog verzonden. Dat was allemaal in orde verder.
Via de Pricewatch op deze shop gekomen, website ziet er goed en overzichtelijk uit. ik had was SD geheugen nodig en de prijs was goed.
VerzendingGoed, eerst dacht ik waarom mailen ze niet als je iets besteld, maar de mailtjes bleken nog in mijn eigen spamfilter te zitten. daarna netjes een mailtje dat niet alle spullen op voorraad waren, en alsnog binnen 2 dagen in huis.
TOPSERVICE! Ik had om 16:15u besteld met de gedachte dat je tot 18:00 kon bestellen om je pakketje de volgende dag in huis te hebben. Achteraf kwam ik er zelf achter dat het tot 16:00u was! Maar ondanks dat kreeg ik m'n pakketje keurig de volgende dag binnen!
VerzendingKeurig, niks op aan te merken.
KlantenserviceHet vervelende vond ik dat ze telefonisch lastig bereikbaar waren.
Maar niet veel later kreeg ik een belletje terug.