Gebruikers over webshop Storage Island
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSd kaart stuk gegaan dus snel nieuwe nodig.3 besteld en meteen de volgende dag netjes binnen gekregen.Netjes via de mail op de hoogte gebracht over de status van mijn bestelling.
Verzendingkeurig in envelop met noppenfolie verpakt.
zelf de 3 kaartjes nog even met elastiek verbonden .
Algemeen2x Toshiba 12 TB Enterprise HDD gekocht eind november/begin december 2020, met ca. 1 week ertussen. Ter vervanging van defecte/verouderde schijven. Prijs was dik in orde, lager dan bij andere webwinkels, en het bestelproces verliep soepel.
Ook kreeg ik direct een track & trace code na de bestelling.
De eerste bestelling verliep vlekkeloos. HDD kwam 2 dagen na bestelling binnen via DHL met track & trace. Niet slecht gezien mijn ervaringen met DHL.
De tweede bestelling ging verkeerd - DHL beloofde deze op zaterdag af te leveren, maar vlak vóór het geplande aflevermoment werd de status in de track & trace ineens: "Klaar voor versturen naar het sorteercentrum". Dat is dus de status vóórdat de zending wordt ingepland voor uitlevering.
De eerstvolgende werkdag heb ik contact opgenomen via het contactformulier op de website van CameraIsland. Binnen enkele uren had ik een reactie van Marc dat er dezelfde dag nog een nieuwe HDD zou worden verstuurd. Men zou via DHL nagaan wat er met de vorige zending is gebeurd, maar daar hoefde ik niet op te wachten. Uitstekende service!
Vervolgens kreeg ik de HDD 2 dagen later geleverd.
Alle pakketdiensten maken fouten, al steekt DHL er bij mij wel met kop en schouders bovenuit. Verloren pakketjes, late leveringen, een track & trace waar je niet op kunt bouwen.
Ik kan niet verwachten van een winkel dat ze niet meer met DHL samenwerken vanwege een verloren pakketje. Wel mag ik verwachten dat ze er alles aan doen op het pakket alsnog zo snel mogelijk bij mij te krijgen, en dat heeft men gedaan.
Doos voor verzending was prima, geen speling, genoeg dempend materiaal voor een HDD.
Snelle reactie op ingestuurd bericht via het contactformulier. Direct een duidelijke oplossing, en de afspraak is nagekomen. Zeer tevreden over de service.
AlgemeenDinsdag 8 dec heb ik een SD kaartje besteld. Het is nu zaterdag 12 dec en ik heb nog niks ontvangen.
VerzendingBij het product staat 'Voor 16:00 besteld, morgen in huis'. Maar dat maken ze dus absoluut niet waar. Ik ben hier erg ontevreden over. Track en trace is niet standaard en dat vind ik ook niet netjes.
AlgemeenQNAP NAS hier besteld op 30-05 en hierna niets anders dan problemen.
Door Corona werd de levertijd langer, iets wat wellicht niet te overzien was dus hier hiervoor enig begrip. De NAS werd geleverd op 16-06 zonder track en trace. Er staat gewoon ineens iemand op de stoep.
Hierna besloten cameraisland een 2e kans te geven en hier ook 4 HDD's te bestellen.
De 4 HDD's zijn besteld op 16-06 en geleverd op 23-06. Helaas waren alle 4 de schijven niet in orde (SMART failures binnen een dag) en dus heb ik ze terug gestuurd. Op 15-07 heb ik 4 nieuwe HDD's ontvangen waarvan er weer 1 defect was, de andere 3 werkten naar behoren dus hier een RAID array voor aangemaakt, maar hier mag dus geen disk uitvallen anders ben ik nog mijn data kwijt. Ik heb laatste defecte disk terug gestuurd waarna ik op 10-08 ineens een Ultrastar DC SS530 SAS SSD ontvang. Ik heb netjes aangegeven die niet te hebben besteld en deze pas terug te sturen wanneer mijn probleem is opgelost. Uit eindelijk is mijn probleem op 25-08 verholpen en heb ik nu 4 werkende HDD's en een NAS. Hierna heb ik de SSD keurig terug gestuurd maar hier niets meer van vernomen.
Ik snap niet dat de levering en RMA procedure van een NAS en 4 HDD's zo slecht kan verlopen.
Verzending is acceptabel en kan beter maar volstaat, product deugd echter niet, het duurde totaal 3 maanden voordat ik mijn NAS kon gebruiken. Track & trace code wordt niet verschaft dus onduidelijk wanneer het product wordt geleverd.
KlantenserviceEen oplossing duurt veel te lang. Ik geloof dat Marc me zo goed mogelijk heeft gelopen als mogelijk en dat er andere factoren zijn waardoor dit te lang duurt. Ik vind het niet acceptabel dat de klant hierdoor de gedupeerde is.
AlgemeenWebcam besteld in coronatijd zonder dat ze woekerprijzen berekende, heel netjes! Snel besteld en dag later via dhl binnen.
VerzendingGoed stevig verpakt, geen gigantische doos met rommel die de hele kamer invliegt... :-)
AlgemeenHarddisks strak verpakt in compacte doos met foam, dus niet in een luchtige rammelende veel te grote kartonnen doos. Laag geprijsd en snel bezorgd via DPD.
VerzendingGoed verpakt.
AlgemeenMijn bestelling gedaan en in keurige hoedanigheid ontvangen. Prijs was zeker schappelijk dus ik zie me in het vervolg opnieuw bestellen.
VerzendingDe lage verzendkosten zijn fijn maar hadden ook een keerzijde: geen track & trace tenzij je 7,95 betaalt. Jammer dat PostNL traceerbare brievenbuspost voor vier euro aanbiedt maar Camera Island daar geen gebruik van maakt.
AlgemeenNetjes geregeld hoe dat hoort . Plus de bijhorende bericht van de status en de zending.
AlgemeenHier voordelig sd-kaartjes besteld. Cameraisland heeft deze echter bij vergissing naar een verkeerd adres gestuurd. Na een mailtje mijnerzijds hadden ze dit snel door en kreeg ik een dag later een nieuwe zending alsnog. Kortom, foutje was slordig, maar het is adequaat opgelost. Dus ik durf hier zeker vaker te bestellen.
VerzendingDoor foutje met adres duurde het in totaal 4 dagen, maar toen fout werd ontdekt was mijn zending er binnen 1 dag.
KlantenserviceSnelle response op mijn vraag en toen duidelijk was dat de zending verkeerd was verzonden direct adequaat opgelost.
AlgemeenIk had twee paar D Cellen batterijen van het merk GP besteld bij Camera Island en kreeg uiteindelijk 3 paar batterijen voor de prijs van twee paar. Dus dat is meer dan netjes en ik ben er heel blij mee.
Bedankt Camera Island.
Ik had twee paar D Cellen batterijen besteld van het merk GP bij Camera Island en kreeg uiteindelijk 3 paar thuisgestuurd voor de prijs van twee paar. Dus dat is meer dan netjes en ik ben er heel blij mee.
Bedankt Camera Island.
Algemeen- Uitstekende service, er wordt vlot en netjes gecommuniceerd.
- Snelle levering.
- Nette pakbon / factuur.
- Laag geprijsd.
Verzending liep via DPD en de bestelling was de volgende dag binnen.
KlantenserviceVia e-mail informatie uitgewisseld. Uitstekende service, er wordt vlot en netjes gecommuniceerd.
AlgemeenSd card besteld, de volgende dag geleverd.
Beter bestaat niet.
Mijn eerste bestelling bij hen.
Zeker niet mijn laatste.
IK zeg doen .:-)
Hmm... goed verpakt , gewoon door de brievenbus.
AlgemeenInformatie over producten is prima. Informatie over voorraad is handig. Claims over levertijd blijken helaas niet te kloppen.
VerzendingEr worden de volgende claims gemaakt: "Direct leverbaar na ontvangst van uw betaling.", "Snelle levering uit eigen voorraad." en "Voor 17:00 besteld, morgen in huis.".
Inmiddels ben ik drie dagen verder en mag ik alsnog naar een fysieke winkel om USB sticks te kopen zodat ik mijn deadline kan halen.
De bevestigingsmail van de betaling heb ik direct ontvangen. Maar tot op heden geen opgaaf van reden waarom het later is verzonden.
Ik zou graag de klantenservice bellen, maar ik kan alleen via een formulier mailen over de producten die ik heb besteld.
AlgemeenWebsite heeft geen HTTPS. De levertermijn had sneller gekund. Vandaar geen 5 sterren. Maar omdat ze flexibel zijn in het aanpassen van het order vond ik dit geen probleem, en 5 sterren op verzending en service.
VerzendingOntvangen 10 dagen na oorspronkelijke bestelling.
KlantenserviceNa oorspronkelijke bestelling heb ik er per email nog wat aan toegevoegd, zo flexibel waren ze wel.
Ook werd ik toen telefonisch geinformeerd dat ze 1 stuks (van een ander product) te kort hadden om het meteen te kunnen versturen. En die dus maar laten vervallen, ook dat was geen probleem.
AlgemeenCamera Island levert mij met regelmaat USB sticks tegen een scherpe prijs. De laatste keer was er iets mis gegaan met de verzending met DPD; zij konden mijn huisadres niet vinden. Camera Island heeft dit echt keurig opgepakt en een alternatief aangeboden. Perfecte service. Oplossend en klantgericht.
VerzendingDPD was een ramp, ook de manier waarop DPD mij te woord stond.
Maar... de manier waarop Camera Island er mee omging daarentegen was weer super, en deze review gaat over Camera Island, niet over DPD.
AlgemeenDe website maakt geen gebruik van een beveiligde verbinding op het moment dat je persoonsgegevens in moet vullen.
KlantenserviceDe wet op privacy wordt overtreden door klantdata niet veilig te verwerken.
AlgemeenDuidelijke website. Keuze tussen bestellen en afhalen. Kwam er doorgelinkt vanuit de pricewatch terecht. Verder weinig bijzonderheden, het deed allemaal wat het moest doen.
VerzendingCameralens besteld. Zat in extra grote doos, netjes opgevuld met bruin pakpapier.
KlantenserviceDe zending was vertraagd. Contact gehad met klantenservice. Ik werd dezelfde middag terug gebeld zoals beloofd. Bestelling werd daarna geleverd zoals toegezegd.
Goede service en vriendelijk. Ik wilde een bestelling annuleren maar er was iets misgegaan met de communicatie. Na een kort gesprek via email alles netjes opgelost.
Prima, netjes de volgende dag in de brievenbus zoals geadverteerd.
(hmm, review moet dus blijkbaar 15 woorden bevatten)
Eenvoudige site waar je je makkelijk door kan navigeren, hebben vaak goede prijzen en hadden het door mij bestelde product zelfs op voorraad (Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140 f/3.5-5.6G ED VR). Bestelde dit product 17 november en kreeg hem zoals beloofd inderdaad vrijdag 18 november geleverd via GLS.
VerzendingHet product was op voorraad bij Cameraisland en hierdoor kwamen zij de door hen beloofde levertijd na.(Voor 17:00 besteld, morgen in huis). GLS leverde dit af.
KlantenserviceIk had voor de aankoop van mijn lens even contact opgenomen met de klantenservice voor wat advies over de lens. Werd keurig geholpen door een vriendelijke man die mij deze lens aanraadde.