Gebruikers over webshop SB Supply
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVoor de tweede maal hier een gamestoel gekocht, deze keer voor mijn vrouw. Heel snel geleverd en goede, snelle aftersales toen bleek dat er iets niet helemaal werkte en compleet was. Ik ben heel tevreden dat ik terug ben gegaan voor een nieuwe stoel hier.
VerzendingHet was heel snel bezorgd en keurig verpakt. Geen beschadigingen aan de verpakking.
KlantenserviceMet een paar simpele woorden (en beeldmateriaal) snel kunnen bespreken wat er bij de eerste levering niet helemaal goed was gegaan en kunnen vervangen binnen een hele korte tijd. Mogen de grote(re) bedrijven wel eens een voorbeeld aan nemen.
AlgemeenHet product is netjes op tijd geleverd, niet overdreven veel mailtjes om de komst aan te kondigen, dat is ook wel eens fijn.
AlgemeenBestelling geplaatst bij SB Supply voor een Magic Keyboard van Apple in het zwart. Ze waren de goedkoopste optie binnen de pricewatch. Toetsenbord netjes verpakt en werkt naar behoren.
VerzendingDe levering was door DHL, de levering is een dag later geleverd na bestelling. DHL heeft pakket aangeboden bij mijn huis.
KlantenserviceNa het bestellen had ik een foutje gemaakt in mijn adres, telefonisch contact opgenomen en hebben voor mij het adres gewijzigd voordat de bestelling was ingepakt. Erg fijn contact en geen wachtrij.
AlgemeenBestelling geplaatst op 31-08. Zou dezelfde dag worden verzonden. Kreeg DHL tracking code. Zending niet gevonden, na paar dagen gaan bellen. Ze gingen mij terugbellen, helaas. Weer gebeld en na aandringen werd opnieuw gestuurd. Maar wat toch wel lastig, want ja DHL..
Onzin, ze leveren prut prestatie en communiceren niet.
Uiteindelijk na bijna een week de spullen ontvangen. Ooit maar nooit meer dus.
Koop hier vooral niets, je mag het zelf oplossen als er iets mis gaat.
Product is goed. Zat verpakt in plastic en niet originele doos, maar dat was bekend.
KlantenserviceKlantenservice, meer zeuren en druk uitoefenen om uiteindelijk te betaalde goederen geleverd te krijgen, er is geen service. Belt niet terug, afspraken worden niet nagekomen.
AlgemeenGevonden als goedkoopste optie via pricewatch. Bestellen was makkelijk, volgende dag met dhl in huis.
Product was een Apple Magic Keyboard voor iPad Pro. Bleek helaas een tweede kansje. Doos was open geweest, verpakking beschadigd. Product gelukkig niet beschadigd en daarom geen contact opgenomen.
Jammere was dat het er dus niet bij stond dat het een tweedekansje was.
Snel met dhl, inclusief met track trace . Degelijke grote verpakking.
Status updates ook prima.
AlgemeenPrima site, makkelijk in gebruik. Keuze was bíjna té ruim, wat een hoop artikelen! Je moet er in die zin wel even voor gaan zitten maar geen probleem uiteraard.
VerzendingDuurde een paar dagen langer dan ‘voor 22.00u besteld, de volgende dag geleverd’, maar ik had gelukkig ruim op tijd besteld voor de verjaardag van mijn zoon. Dus geen probleem, maar toch.
AlgemeenZeer Snel. In het weekend besteld, maandag in huis. Het product voldoet prima aan verwachting
VerzendingSnelle levering
Algemeensuper afhandeling en snelle afhandeling betaling ging ook zeer snel waarvoor een goede beoordeling dus top.
Verzendingtop
Klantenservicemijn nieuw gekocht item was al gebruikt daar ik er niet kon op inloggen. contact met leverancier zelf moeten nemen en voorleggen van factuur en serienummer werd er een reset uitgevoerd. duurde enkele dagen . zodoende onvoldoende voor het geleverde item
AlgemeenSB Supply service is heel goed. Je wordt vriendelijk en goed geholpen. Helaas wordt de koptelefoon die ik wilde kopen niet meer gemaakt. Na contact met Milan van SB supply werd mij de JBL Tune 600BTNC Draadloze on-ear koptelefoon aangeraden. Ben er onwijs blij mee!
AlgemeenZeer goede shop, ik ben al jaren klant. Innoveren vaak en gaan mee met de nieuwste trends. Een keer kwam het pakketje wat later door postnl, toen heeft de SB klantenservice direct en adequaat geholpen. Aanrader!
AlgemeenBestellen ging erg snel en gemakkelijk. Super blij met het ontvangen artikel, precies zoals verwacht.
VerzendingSnelle levering, volgende dag in huis.
AlgemeenEen Casecentive hoes besteld voor de Galaxy tab 10.1. Erg blij met het artikel en ook nog voor een goede prijs.
VerzendingPrefect, om 20:56 uur besteld en de volgende dag geleverd!
AlgemeenProduct was top, levering was supersnel ondanks de omstandigheden. Had nog een paar vragen over mijn product en kreeg direct via de chat een vriendelijk antwoord. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!
VerzendingVolgende dag had ik het, zoals beloofd, in huis. Top gedaan!
KlantenserviceKreeg goede tips van de klantenservice om mijn product optimaal te gebruiken. Ben erg tevreden met deze website.
AlgemeenBijna 2 jaar geleden hier besteld, adapter deed wazig na bijna 2 jaar en na 1 mailtje kon ik al mijn adapter terug sturen voor een nieuwe
KlantenserviceBijna 2 jaar geleden hier besteld, adapter deed wazig na bijna 2 jaar en na 1 mailtje kon ik al mijn adapter terug sturen voor een nieuwe
Een webwinkel met een breed assortiment en afhankelijk van wat je zoekt ook prima prijzen. Het probleem ontstaat pas wanneer je de klantenservice nodig zou hebben c.q. iets wilt retourneren. Daar valt echt nog een wereld te winnen voor deze shop.
Kortom, mocht je niet heel erg zeker zijn van je keuze (of een kwetsbaar product willen aanschaffen), dan zou ik me in het vervolg wel twee keer bedenken...
Keurig en netjes verpakt, beperkt ruimte om voorkeuren (zoals niet afleveren bij de buren) aan te geven. De verzenddienst had overigens een handtekening moeten vragen, maar heeft dit nagelaten
KlantenserviceBereikbaarheid oké, maar tegenstrijdige signalen naar de klant. Bij retour moet je ze te veel achter de broek zitten en contact via de email kan resulteren in hele lange responstijd. Als je hierop aangewezen bent, dan kan je het alleen slechter treffen wanneer een webwinkel in zijn geheel onbereikbaar is of niet reageert.
Product niet geleverd volgens de geadverteerde "Voor 17.00 uur besteld, morgen al in huis", maar twee weken later. Ondertussen geen bericht ontvangen dat er vertraging zou optreden. Zelf 11 dagen na bestelling telefonisch contact opgenomen, en gevraagd of het artikel gezien de late levering naar een ander adres gestuurd kon worden. Daar door klantenservice verzocht per e-mail contact over op te nemen. Dat gedaan, en geen reactie ontvangen.
VerzendingZie de algemene beoordeling, veel te late levering, zonder berichtgeving. Ik had het product nodig voor een reis, en ik bestelde bij SB Supply ervan uitgaande dat het volgens de geadverteerde levertijd bezorgd zou worden. Als er leveringsproblemen bekend waren had ik het elders besteld. Doordat de levering twee weken te laat kwam was het te laat om mee te nemen op mijn reis.