Gebruikers over webshop MMCShop.nl
Review toevoegengoeie communicatie en snelle antwoorden op mijn vragen. Ik had een aantal vragen voordat ik een bestelling wilde plaatsen en kreeg hierop een snelle reactie.
Verzendingverzending was goed ingepakt en super snel verstuurd, vandaag besteld en morgen in huis klopt.
Klantenserviceik had nog een paar vragen achteraf deze werden snel beantwoord zelfs na 1700 wat erg prettig is aangezien ik zelf tot laat bij klanten zat.
Site was erg traag. Ik wilde een aantal dvd's en cd's bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
VerzendingNadat ik een bestelling had gedaan en betaald had kreeg ik een orderbevestiging. Na 3 dagen een mail dat mijn bestelling niet meer geleverd kon worden omdat er geen voorraad meer was.
KlantenserviceIk kon andere cd's krijgen. De DL dvd's niet meer. Ik heb dit niet geaccepteerd omdat ik besteld en betaald had en vervolgens niet geleverd kreeg. Volgens de AV kan er bij de bestelprocedure een foutenmarge van <2% voorkomen. Het is vreemd dat ik toch kon bestellen want is er geen voorraad dan kan je NIET bestellen. Ook werd mij verteld dat ze de door mij bestelde dvd's niet meer na konden bestellen. Dit klopt niet. Dvd's zijn te koop bij minstens 70 webshops. Het zijn geen incourante merken.
De website is overzichtelijk en erg makkelijk in gebruik, er staat rechts bovenin een vakje waar je op merk kan zoeken waardoor het zoeken naar een product wat makkelijker is.
Ze hebben een groot aanbod aan componenten en complete systemen.
Als je iets besteld dan krijg je meerdere berichten over je bestelling, als eerste een bevestiging, daarna een melding dat het is verzonden en als laatste een mail dat je bestelling is afgerond. Mocht er iets zijn misgegaan nemen zij persoonlijk contact met je op en overleggen ze met je wat je het beste kan doen.
Als je vragen hebt dan kun je ze bellen en je word dan goed geholpen door de medewerkers in de winkel.
Had zelf verkeerd bezorgadres doorgegeven. Klantenservice zorgde er voor dat ik het toch nog dezelfde werkdag in huis had.
Snelle zaken mee gedaan. Bestelling geplaatst en direct reactie op gehad. Levering was vlot. Top
VerzendingZeer snel geleverd. Daar ben ik tevreden over
KlantenserviceUitstekend op de hoogte gehouden
Voor mijn oude autoradio zocht ik een kleine USB stick van maximaal 4 GB. Gelukkig had MMC er nog een op voorraad (Sandisk Cruzer). Website werkt zoals je van een moderene website mag verwachten. Netjes emailtjes met statusupdates.
VerzendingKleine USB stick past prima in een bubbeltjes envelop, zodat je voor lagere verzendkosten kunt kiezen (i.p.v. pakketpost). Bezorging conform aangegeven levertijd.
Laptop besteld bij MMCShop n.a.v. de prijs, beschikbaarheid en uiteraard de goede shopreviews op Tweakers. Product was snel gevonden en de actuele voorraad status (bij de leverancier) gaf aan dat er nog een aantal beschikbaar waren. Bestel procedure is eenvoudig en je wordt voldoende op de hoogte gehouden van de bestel status.
VerzendingLaptop was uitstekend verpakt, de originele doos, plus een extra doos eromheen met voldoende vulmateriaal. Snelle levering, kortom erg tevreden. Was mijn eerste bestelling bij MMCShop en kom hier graag nog eens terug!
product werkt zo als ik had verwacht, je hoeft niets in te stellen, plug & play
Verzendinguitstekend, kwam eerder aan dan verwacht
De administratieve afhandeling van de bestelling verliep uitstekend; de desbetreffende delen van de site zitten klantvriendelijk en intuïtief in elkaar. Het geleverde product was conform het aangebodene. Ik kende dit bedrijf niet, maar ik zal na deze eerste, gunstige ervaring niet aarzelen opnieuw bestellingen bij hen te doen. De productspecificaties zouden wat uitgebreider hebben kunnen zijn om vergelijkingen mogelijk te maken: uit productbenamingen valt niet altijd voldoende op te maken.
VerzendingDe aflevering vond plaats vèr binnen het gespecificeerde tijdstip; het product was uitstekend verpakt en goed beschermd tegen beschadigingen.
Niks op aan te merken. Ik werd nauwkeurig op de hoogte gehouden tijdens het bestel- en verzendproces.
VerzendingSnel en vlekkeloos. Op donderdag besteld, zaterdag in huis.
Ik zag een enorm goedkope aanbieding hier (pricewatch) direct besteld en alles verliep vloeiend zoals beloofd. Ik ga 'm iig onthouden.
---
Geen ervaring met aftersales want dat was niet van toepassing in mijn geval
Netjes verpakt en geen verzendkosten als actie.
Heel fijn dat de mensen van MMC shop ook weten waar ze het over hebben
Snellere levering kan bijna niet... Ook fijn dat het afgehaald kan worden in de winkel
KlantenserviceMijn externe HD hield na 3 maanden op, ik kreeg een nieuwe MET AL MIJN DATA ER WEER OP!
Netjes verzorgde web shop met een meer dan ruime sortering, binnen afzienbare tijd kunnen ze alles leveren wat er maar voorhande is.
VerzendingLeverd uitermate Correct, niet de snelste maar wel het netste.
Bijzonder prettige winkel, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar personeel (komen afspraken keurig na en hebben kennis van zaken).
VerzendingAfspraken over de levering worden altijd goed nagekomen. Product wordt geleverd zoals afgesproken.
KlantenservicePrima ! Vriendelijk personeel. Ze denken in oplossingen niet in problemen.
Bestelde een PCI en een PCI Express Gb netwerk kaart, zijn keurig en vlot geleverd. Een aanrader!
VerzendingVerzending was netjes verpakt in een doosje en in 1 dag bij mij thuis.
KlantenserviceDe medewerker belde voor de verzending over de verpakking van de zending was keurig in orde!
Alles keurig vermeld met het bestellen van het product. De levertijden staat juist aangegeven (waar andere webshops dit weleens na-laten).
VerzendingVerzending werd perfect geleverd +korting voor een pakket verzending. Top service!
Een groot assortiment met degelijke prijzen. De mensen zijn bijzonder behulpzaam en doen er alles aan om je vragen te beantwoorden (zoals testen van producten).
VerzendingKeurig verpakt en netjes op tijd.
KlantenserviceEen externe harde schijf behuizing werkte helaas niet naar behoren, ik kon het opsturen en kreeg de keuze of ik een nieuwe/alternatief wilde of dat ik het op mijn rekening teruggestort zou willen hebben.
Ik was op zoek naar een uitvoering van een HP Proliant MicroServer Gen8 G1610T die niet op voorraad was (met wat extra geheugen; uiteraard ook weer afwijkend van de standaard en niet op voorraad). Ik heb niet eens de moeite genomen om een mail te sturen, maar heb meteen de telefoon ter hand genomen en gebeld. De verkoper nam zijn tijd, heeft me uitgebreid te woord gestaan en perfect geholpen. Ik (als lastige klant) wilde ook nog eens afwijken van de standaard bestel en levervoorwaarden, maar daar werd niet eens moeilijk over gedaan. De verkoper heeft herhaaldelijk aangegeven dat hij geen garanties kon geven over de levertermijn, maar zijn best zou doen om de onderdelen in huis te halen.
De volgende dag kreeg ik een mailtje EN een telefoontje van MMCShop met de mededeling dat de server klaar stond om op te halen. Bij afhaling werd ik zeer vriendelijk ontvangen en een paar uur later stond de machine zijn werk al te doen.
Ik had nog nooit bij MMC besteld en ben echt positief verrast door de service.
Ik was op zoek naar een product welke de winkel niet op voorraad had, dan wel in het assortiment. Gewoon een mailtje gestuurd met de vraag of ze deze konden leveren. (Als dealer van supermicro producten)
De interface van de website is wel een verbeterpunt.(Makkelijk producten kunnen filteren op meerdere kenmerken om iets te noemen)
Verzending zelf was in orde, maar liet ietsje langer op zich wachten dan mij lief was. (via dropshipment) De goede beoordeling komt omdat ze dit ook doorhadden en telefonisch overlegd hebben tot mijn grote tevredenheid.
KlantenserviceHier komt de ware kracht van een winkel naar voren. Per ongeluk de verkeerde geheugenmodules gekozen (non-ECC vs ECC). Een beginnersfout maar welke snel gecorrigeerd kon worden. De vervangende modules waren al in huis voordat ik de oude op de post kon doen!
Ik was opzoek naar een usb 2.0 extender. Deze was veel goedkoper dan bij andere webshops.
Verzendinggewoon goed verpakt zoals je het verwacht
KlantenserviceHelaas voldeed de usb extender niet aan de snelheid ik ik nodig had om een webcam te extenden. Ik heb de usb extender toen retour gestuurd en kreeg netjes een telefoontje dat alles goed ontvangen was en dat ik mijn geld terug krijg.