Gebruikers over webshop Overdrive Gaming Systems
Review toevoegenHeb mijn computer iets langer dan een jaar, en toen ik problemen had kon ik meteen terecht. Uitstekend geholpen. En pc werkt nu weer super
De jongens van overdrive gaming systems verlenen uitstekende service. Na ruim 10 maanden had ik eindelijk eens tijd om langs te gaan voor een probleem met mijn grafische kaart. Hierbij hebben zij me uitstekend geholpen en advies gegeven. Ik heb uiteindelijk voor een upgrade gekozen.
Het moment dat ik mijn pc terug kreeg stond ik even te kijken of het wel zeker weten mijn pc was. De kabels waren keurig georganiseerd en hij zag er uit als nieuw. Al met al hebben de jongens meer werk gedaan dan ze hadden hoeven doen. Dat noem ik nog eens service.
Het hele proces verliep onder prettig contact waarbij alle vragen die ik stelde ook keurig beantwoord werden.
Bij contact afgesproken wanneer en hoe het pakket verzonden zou worden. Exact op deze manier geleverd.
KlantenserviceZoals bij algemeen gemeld, ruim 10 maanden na de aanschaf van de PC nog steeds uitmuntende service van OGS.
Voor iedereen die graag een goede, duidelijke en objectieve (online) service wenst een echte aanrader!!! Ik was op zoek naar een krachtige game-PC, ditmaal ervoor gekozen om hem niet zelf te bouwen maar door professionals. Via Tweakers kwam ik bij OGS terecht. Website bezocht en toen was ik meteen verkocht; zeer overzichtelijk, grafisch top en zelfs met een online chat-functie om meteen vragen te stellen over van alles en nog wat. De info die Bart mij gaf was zeer objectief en vriendelijk! Na wat wikken en wegen over de componenten, de PC besteld en een weekje later mogen ontvangen. Prachtig apparaat... en draait als een tierelier!
VerzendingVerzonden zoals het hoort; snel en goed beschermt ingepakt.
Heb tijdens de feestdagen ( kerst ) een PC samengestelt en die laten controleren door de chat met OGS, daar vonden ze dat ik een beetje overdone was voor de games die ik er mee speel BF4 en Diablo III, dus heb ik samen met hun een pc samengesteld en dat scheelde meteen een paar honderd eurie. was heel content hierover had dit niet verwacht, men verkoopt toch om te verdienen, nou de Boys bij OGS niet die gaan voor tevreden klanten.
VerzendingMet kerst besteld en werd op 2 januari gebeld dat de PC klaar was, en dat ik hem kon komen halen.
KlantenserviceDe Service is helemaal top gisteren ging mijn GTX760 vreemd doen, heb contact opgenomen met OGS in de chat, kreeg daar Bart online, en hij vroeg of ik morgen langs kon komen met de kaart om te kijken wat er aan de hand, kaart bleek een kapote sensor te hebben, heb meteen van Bart een nieuwe GTX760 gekregen, en deze doet het TOP.
Zeer goede service met eerlijke prijzen. Je kan je droom pc snel en naar eigen wens samenstellen tegen een eerlijk bedrag (veel site die pc's samenstellen vragen soms absurde bedragen voor bepaalde onderdelen en extra's). Er wordt duidelijk geïnformeerd over de aangeboden onderdelen en hun kwaliteiten. De pc wordt zeer professioneel gebouwd en afgeleverd. OGS levert top service en ik raad het aan iedereen aan!
VerzendingDe pc die ik had samengesteld op een donderdag, werd maandag afgeleverd bij mijn huis, super snel en helemaal top!
KlantenserviceAls ik vragen had werden deze snel en vriendelijk beantwoord, daar kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.