Gebruikers over webshop SOS Solutions
Review toevoegenBestellen ging prima, 1x was de bestelling niet aangekomen en hebben ze direct een nieuwe gestuurd. Ook de service is goed, direct geholpen met installatie problemen. Na 1/2 jaar problemen met de RP2b, hierover gemaild en direct en prima opgelost!
VerzendingBestellen ging prima, 1st zending was niet aangekomen en ze hebben direct een nieuwe verstuurd.
KlantenserviceDirect een snelle oplossing.
Supersnel antwoord op mijn vraag. Uitleg op site is perfect. De eerste keer deed ik iets fout en dat was na 17:00 uur. Vraag gesteld voor nieuwe activatiecode en vanmorgen direct na 08:00 uur was het mailtje ontvangen.
Verzendingverpakking: nvt
Software gedownload. That's all.
Ik had nieuwe software nodig voor mijn raspberry en dat werd heel snel opgevolgd.
Aankoop duidelijk en snel in te voeren op de site. Na 4 maanden vraagje over mijn verdwenen bestanden op de SD kaart ook weer snel beantwoord en oplossing voorgesteld. Ga hier vanavond snel mee aan de slag.
Verzendingsnel en correct aangeleverd
Klantenservicevia mail duidelijk en tot tevredenheid opgelost
Mediaplayer besteld en binnen een week geleverd zonder probleem.
Na een aantal maanden defect geraakt zie klantenservice.
Verzonden via de normale post, geen probleem.
KlantenserviceNa een aantal maanden door dat ik zelf de player had geüpdatet, werkte het nietmeer. De player opgestuurd ter reparatie wat snel en kosteloos gerealiseerd is.
Geweldig!!!
Ik heb als proef een FTDI kabel besteld via afterpay. Mijn bestelling heb ik 26 oktober gedaan.
Na 5 dagen oid nog niets ontvagnen en even gebeld. Zonder probleem een vriendelijke dame aan de lijn die me vertelde dat er waarschijnlijk iets bij postnl fout was gegaan. Npg even samen het adres 2x gechecked, envelop met het kabeltje zou direct opnieuw verstuurd worden.
Na enkele dagen nog geen envelop in de bus. Weer gebeld, zou moeten komen. Ik hoef niet te betalen tot het er is. Maar nu 3 weken verder wacht ik nog steeds op 1 FTDI kabel... Heel vreemd.
Ik had snel contact en werd behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan (door Kelly geloof ik). Echter is er nog geen resultaat.
Ze komen alle afspraken na! 2 keer een flymouse defect, geen probleem en toen de Minix 8-H niet meer werkte, opgestuurd
En na een week weer gerepareerd terug gekregen, top service!
2 Raspberry pies gekocht met alles erop en eraan (Pi, casing, SDcard Powersupply) . Zeer makkelijk. Aleen moeilijk te beoordelen wat je uiteindelijk krijgt, bv merk SD kaart of power supply. Alles is SOS solution "branded".
VerzendingVerzending verliep soepel met GLS, alleen vond ik de verzendkeuzes wat verwarrend (postnl envelop, postnl pakket, GLS). Zo kon ik bijvoorbeeld kiezen voor envelop maar dat lijkt me in praktijk wat lastig. Na google op wat GLS was is het toch goed gekomen.
Ik vroeg een code aan om het programma opnieuw te installeren. Nog geen uur nadien kreeg ik reeds antwoord.
Reeds twee maal een raspberry pi 2 en wat randapparatuur gekocht. Beide levering werden correct en vlot afgehandeld. De enige opmerking die ik kan geven is dat de eerste (juni 2015) rpi2 een RS components uitvoering was en de 2de een element14. Voor mijn toepassingen niet van belang, maar wie naar een specifieke uitvoering op zoek is kan best eerst eens mailen.
VerzendingBeide verzenden naar belgie werden de volgende dag leverd in een klein doosje met voldoende vulling. De prijs voor het verzenden was ook een stuk lager dan wat de meeste andere webshops standaard aanrekenen (4 euro ipv. 7,5-12,5).
Raspberry Pi 2 met Cyntech behuizing besteld. Goede overzichtelijke site, goede prijzen (een van de goedkoopste shops voor de Pi 2), gratis verzending en snelle levering uit voorraad. Ruim assortiment Raspberry Pi behuizingen incl. Cyntech.
Minder goed: Foto op de site is de Raspberry Pi gemaakt door RS Components terwijl de versie van Element14 (bruin plaatje op HDMI connector) wordt geleverd. Beide de officiële Raspberry Pi 2 maar beter als de foto klopt.
Geadverteerd wordt met 'gratis verzending' maar tijdens het besteltraject worden ook opties getoond om als pakket te verzenden waarbij gewoon de kosten in rekening worden gebracht. Hier wel even opletten dus. Het gratis verzenden geld blijkbaar alleen voor verzending per envelop. Om kosten te besparen toch de optie gratis verzenden gekozen. Ik dacht dat past toch niet door de brievenbus? ze zullen wel een pakketje sturen..
Gratis verzending bleek inderdaad geen pakket maar een envelop (met bubbelplastic). Om het voor de brievenbus passend te krijgen zijn de Pi en het doosje en de behuizing en het deksel gescheiden in de envelop gedaan om het platter te maken. Gelukkig zijn de onderdelen toch goed aangekomen.
De ontvangen Raspberry Pi had een manco aan de USB connectoren en bovendien wilde ik juist de RS Components versie hebben. Verzoek voor retourzending is op de site makkelijk aan te maken met duidelijke instructies. Tijdens behandeling van de RMA wordt je keurig geïnformeerd over de status.
Bedrag wordt teruggestort (i.v.m. het manco ook de kosten retourzending).
Uitstekende klantenservice.
Ik had sinds enkele maanden de GoPiGo maar door een ongelukje van tafelgevallen. Inmiddels gewoon een nieuwe GoPiGo ontvangen.
Uitstekende service dus !
Fijne site, lekker overzichtelijk, prima bestellen, nu twee keer gedaan, eens voor een Raspberry PI daarna nog voor bluetooth en wifi dongle.
VerzendingSpullen besteld, gemakkelijk afrekenen met visa of ideal en altijd netjes verpakt de volgende dag binnen.
ondanks wat kleine probleempjes zeer goed geholpen en alles correct afgehandeld,dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10 !!
VerzendingOp afgesproken tijd geleverd
KlantenserviceZeer klantvriendelijk en zeer goede en snelle service
Na problemen met SD kaart en software is dit uitstekend door klantenservice verholpen. Boven verwachting.
makkelijk te vinden op internet, geen al te veel gedoe om bestelling te plaatsen en betaling verloopt vrij vlot. Wel bij 2 zelfde produkten 2 verschillende prijzen betaald.
Verzendingprodukt werd op tijd geleverd zoals beloofd en was met zorg verpakt
KlantenserviceTop ! Via email herstellijn met codesleutel ontvangen om zo via bijgevoegd stappenplan problemen met de mediaspelen te kunnen oplossen.
Prima site met duidelijk info. Nog even gemailed en daar snel reactie op gehad. Bestelling moest nog gepakt worden bij afhalen. Was net weg toen ik een telefoontje kreeg dat er nog wat ontbrak, even snel omgedraaid om op te halen, kan gebeuren. SD kaartje wat al snel kapot ging (productiefoutje?) is zonder problemen omgeruild voor een nieuwe, via de mail geregeld in het weekend. Prima service wat mij betreft.
Voor de Raspberry PI2 een prima prijs en een dikke tien voor het snelle contact en de fijne serivce! Aanrader.
Waardeloos bedrijf men luistert niet naar de klanten en heeft klantvriendelijkheid niet hoog in het vaandel staan.
VerzendingLevering was later als afgesproken en pas na een week niet binnen 1 werkdag
KlantenserviceDe door hun eerder geleverde Playnowbox werkt niet naar behoren. Men heeft deze ruim 1,5 week terug gehad en ongerepareerd retour gestuurd.
Waardeloos op email wordt erg slecht gereageerd men luistert niet.
Duidelijk site en genoeg mogelijkheden om de bestelling naar wens aan te passen en levering zonder verzendkosten. Compleet Raspberry PI2B setje besteld.
Plug&play met de voorgeïnstalleerde MicroSD kaart.
Netjes verpakt, snel ontvangen
KlantenserviceHelaas was de pret van korte duur omdat de meegeleverde voeding het al snel begaf. Toevallig dag erna in de buurt van Eindhoven. Even langsgereden en direct nieuwe voeding mee kunnen nemen. Vanwege het ongemak in eerste instantie niet meebestelde Wifi-dongle ook tegen de setprijs mee mogen nemen.
Betaling gaat erg gemakkelijk of je nu wilt overmaken of met Visa het kan allemaal
VerzendingDe bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd.
In eerste instantie ging het versturen via postnl niet goed (foutje van postnl) het pakket werd terug gestuurd naar SOSSolution.
Daarna een nieuw pakket via gls en die kwam de volgende dag aan.
De bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd.
De volgende dag kon ik het pakket niet terug vinden met track en trace.
Ben zelf op zoek gegaan waar de fout zat.
Aan de track en trace was de postcode van SOSSolutions gekoppeld (foutje van PostNL) dus het pakket werd daar naartoe gestuurd .
Daarna met klantenservice van SOSsolutions gebeld en de situatie uit gelegd (vriendelijke en begripvolle dames) en gevraagd of ze een nieuwe konden opsturen.
Ze hebben mijn verhaal gecontroleerd bij postnl waarna ik ben teruggebeld en te horen kreeg dat er nog dezelfde dag een nieuwe pakket werd verstuurd maar nu via GLS.
Top behandeling, ga hier zeker nog wel vaker bestellen.