Gebruikers over webshop Your.Software
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle levering aan een hele mooie prijs. Al eerder een Office 365 besteld en werkt altijd perfect.
AlgemeenGoedkoper dan de officiele site, meteen geleverd. Nog nooit problemen mee gehad, al meerdere bestellingen over verschillende jaren gespreid uitgevoerd.
VerzendingMeteen digitale ontvangst van de bestelde artikelen.
AlgemeenOffice 365 jaar licentie goedkoop en snel per email geleverd. Goedkopere licenties kon ik wel vinden maar die zijn met aangemaakte emailadressen.
Goedkoopste Antivirus is gewoon top!
Binnen paar seconden email met code.
AlgemeenBestelling plaatsen heel simpel en duidelijk. Ook registreren account is erg simpel. Veel nuttige info bij het product.
AlgemeenJe hebt snel een licentie voor office 365 family gekocht. Al werkte een paar dagen eerder het afrekenen niet. Het is dat de website te vinden is op tweakers anders had ik het niet vertrouwd.
VerzendingJe krijgt een digitale activatiesleutel, deze is direct in je account te vinden.
AlgemeenSimpel registratie en aankoop proces. Snelle levering via email. Activatiecode werkt en dat alles voor een niet te versmaden prijs! Toppie
VerzendingLevering ging via e-mail, binnen 5 minuten ontvangen en code was direct bruikbaar.
AlgemeenDe service was snel en de communicatie was duidelijk. De code was eenvoudig in te wisselen.
AlgemeenCheapest office365 subscription. Thanks other tweakers reviewers for bringing confidence in the purchase. Worked really well.
AlgemeenVerlenging office 365 gekocht via mijn creditcard.
Ik ontving nagenoeg direct de code met de instructie.
De code werd door office 365 direct geaccepteerd en mijn licentie met 1 jaar verlengt.
Microsoft 365 family 1 jaar verlenging voor 6 gebruikers middels licentie sleutqel.
AlgemeenMicrosoft 365 Family gevonden via de Tweakers Pricewatch (waar anders?) en besteld via Goedkoopste Antivirus. De betaling ging soepel, de website is duidelijk zat en er wordt goed aangegeven wat je precies koopt. De betaling ging ook soepel en de licentiecode arriveerde in een mum van tijd. Niet onbelangrijk, de licentiecode in kwestie werkt ook prima :-). De prijs is behoorlijk beter dan retail en als mijn licentie volgend jaar weer afgelopen is, zal ik hier zeker weer even kijken.
AlgemeenWIj bestellen hier al 5 jaar Office365 Family subscriptions, en gaat al 5 jaar perfect, gelijk je code.
AlgemeenDat ging makkelijk en snel, geen enkel vuiltje aan de lucht en uiteraard zeer betrouwbaar.
VerzendingAltijd erg blij met de geleverde diensten!Het gaat snel en binnen enkele minuten staat het al op de site beschikbaar in je eigen portal.
KlantenserviceIk heb de klantenservice nog nooit nodig hem gehad van ze, ja toch wel 1 keer een prijs was anders maar later kwam ik er achter waar het hem in zat.
AlgemeenAl jaren bestel ik hier mijn Office 365 abonnement. Goede prijs en correcte afhandeling is het enige waar ik naar kijk bij bestellen van een digital download of key.
VerzendingHier valt niet veel over te zeggen. Het is geen fysiek product. Je ontvangt een e-mail met correcte instructies en een link naar de key.
AlgemeenWebsite klinkt/oogt phishy maar heb al meedere keren een 365 abonnement verlengd via deze websites. Werkt iedere keer vlekkeloos!
Bedankt voor je eerlijke review van je aankoop! Ik was zeer verbaasd (en lichtelijk ontdaan) dat je onze website er 'phishy' uit vindt zien - de vormgeving, alsmede de informatie en voorwaarden zijn allemaal toch zeer transparant omschreven en weergegeven. Kan je toelichten wat er volgens jou schort aan de website waardoor we dit label van jou krijgen? Als je wilt mag je je visie mailen naar service@goedkoopsteantivirus.com. Ik hoop van je te horen!
Guido Ter Avest
Manager Klantenservice
www.goedkoopsteantivirus.com
AlgemeenAl vaak hier besteld, simpeler kan het niet. Prima service, snelle levering, goede aanbiedingen. Codes werken direct.
VerzendingNa betaling krijg je direct de code op het scherm en in de mail.
KlantenserviceAls het een keer niet lukt dan wordt je uitstekend geholpen door de klantenservice, zeer snelle reactie!
AlgemeenDuidelijk en simpel, ik haal hier al jaren mijn anti virus vandaan, nooit geen problemen.
Direct een licentie ontvangen, invoeren en activeren.
Bij Norton moet je betaalgegevens invoeren voor een Abonnement, die je meteen kunt annuleren zodat je er niet aan vast zit. ( staat er zelfs bij )
AlgemeenHeldere instructies en snel. Levering meteen na betaling via link ontvangen. zeer tevreden met geleverde dienst
Verzendingverzending digitaal is vlot en duidelijk.
AlgemeenBestellen is super eenvoudig en je krijgt gelijk je productcode.
Ik kan goedkoopste Antivirus zeker aanraden!
AlgemeenEenvoudige bestelling, snelle levering, scherpe prijs en ook nog een betrouwbaar product. Als ik volgend jaar mijn Office365 ga verlengen ga ik zekerste weten weer hier de code aanschaffen.
---
Gelijk in de mail.
AlgemeenHelaas wordt niet geleverd wat besteld is. Goedkoopsteantivirus levert geen Norton licentie voor 1 jaar, maar levert een abonnement van maar liefst meer dan 100 Euro per jaar - met een korting voor alleen het eerste jaar.
VerzendingVoor het abonnement moeten betaalgegevens moeten worden ingevoerd. Zonder verlengings-betaalgegevens is de licentie niet te gebruiken. Klantenservice suggereert desgevraagd VALSE betaalgegevens in te voeren, zonder de consequenties daarvan aan te geven.
KlantenserviceKlantenservice is in de chat niet bereid toe te geven dat een abonnement wordt geleverd - en niet bereid de koop ongedaan te maken. "Niet goed geld terug" is hun titel slogan. Maar dat is helaas niet de werkwijze.
Toevoeging, na de reactie van GuidoTerAvest op Tweakers.net hieronder:
In email achteraf suggereert goedkoopsteantivirus de instructies te volgen "Voorkom dat uw Norton-abonnement automatisch wordt verlengd": https://support.norton.co...utions/kb20090818144126EN
Hier staat met zoveel woorden dat het product een abonnement is en geen licentie voor een vaste periode.
Niet goed... geld weg.
Beste,
Wij hebben je precies geleverd wat je hebt besteld, en wat op de productpagina vermeld staat: je hebt een jaarlicentie gekocht, en deze wordt bij het volgen van de juiste stappen nooit automatisch verlengd - niet door ons, noch door Norton. Het klopt dat voor het activeren van je licentie er om betaalgegevens wordt gevraagd. Omdat wij terdege beseffen dat niet iedereen dit prettig vindt vermelden we dit nadrukkelijk op onze website. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Omdat niet iedereen de relevante invoervelden met privégegevens wil invullen, verschaffen wij fictieve betaalgegevens die de klant naar eigen inzicht kan gebruiken om de activatie van de licentie af te ronden. Wat zijn de consequenties van die fictieve betaalgegevens? De positieve consequentie is dat het je helpt om je aangekochte licentie te activeren. Negatieve consequenties die in jouw nadeel zijn? Die zijn er niet! Wij zouden onze klanten daar sowieso nooit mee opzadelen. Daarnaast zijn ingevoerde betaalgegevens na de activatie altijd meteen te verwijderen. En mocht je daar niet uitkomen dan helpen we je er natuurlijk mee. Want wij beloven je een optionele automatische verlenging, en als je die automatische verlenging niet wilt, dan zorgen we er voor dat je zelf de status ervan kunt controleren en ook zorgen we er voor dat je dit zelf kunt annuleren.
Het klopt dat wij op onze website 'niet goed, geld terug' beloven. De licentie die we je hebben geleverd is echter 100% functioneel en kan geactiveerd worden in je Norton-account. We vermelden expliciet hoe de regeling werkt:
"Ontvang je een licentie van ons die niet werkt? Neem dan contact met ons op, laat zien dat je alle stappen die nodig zijn om de software te activeren juist hebt uitgevoerd en stuur ons de foutcode / foutmelding. We geven onszelf 1 kans om de fout op te lossen. Bijv. met een nieuwe licentie. Lukt dat niet, dan mag je ons vragen om het aankoopbedrag terug te storten."
(https://goedkoopsteantivi...eloftes#nietgoedgeldterug)
Er is in jouw geval geen sprake van een non-conforme levering die een terugbetaling zou rechtvaardigen: we hebben je precies geleverd wat je hebt besteld, en tevens voldoet de levering aan de productbeschrijving zoals deze op onze website staat. Wij hebben je beslist geen abonnement geleverd - je hebt een jaarlicentie gekocht die na een jaar zal aflopen, waarbij een automatische verlenging bij Norton optioneel is. Wij helpen je altijd om dit te bereiken, mocht je er niet uitkomen. Want we doen 100% wat we beloven.