Gebruikers over webshop AMMS Electronics
Review toevoegenEerste bestelling bij AMMS. Paar LTO3 tapes besteld, even gebeld hoeveel ze er nog op voorraad hadden. Erg vriendelijk en snel geholpen. Vervolgens online besteld en verliep prima! Vandaag pakketje al keurig verplakt in huis! Uitstekend, niets dan lof en wellicht een nieuwe IT leverancier erbij.
Een paar uur na bestelling bedacht ik me alweer. AMMS was zo vriendelijk de order nog vóór verzending te annuleren.
KlantenserviceIk had een tablet met 4G besteld, maar toen ik ging uitzoeken waar ik dan een SIM voor die tablet vandaan haal, kwam ik erachter dat een tablet met mobiel internet eigenlijk niet een heel goed idee is.
Helemaal mijn eigen fout dus. Ik heb AMMS toch gevraagd of ze de bestelling wilden omzetten of annuleren. Omzetten kon niet, maar annuleren kon wel, nog vóór het product überhaupt verzonden was. Twee dagen later stond het geld alweer op mijn rekening. Top.
Deze jongens hebben vaak goedkope iPads etc. via parallelimport. niks mis mee, doen! Zou er zo weer bestellen
'S avonds op dag 1 een Iphone 6s 64gb besteld.
Op dag 2 is deze verstuurd en op dag 3 ontvangen.
Alles keurig ingepakt en geleverd. Een handtekening was noodzakelijk voor de ontvangs van het met PostNL geleverd pakje.
De telefoon zat in een verzegeld doosje, was compleet en voorzien van alle materialen ter bescherming van scherm, achterkant etc.
Helaas was de telefoon niet goed. Het scherm reageerde telkens pas met de derde aanraking en ondanks de upgrade naar de laatste IOS versie en dat er geen bescherming op het scherm zat bleef ie het constant fout doen.
Op dag 3 (Vrijdag, 's avonds laat) dit gemeld met uitleg aan AMMS. Antwoord op dag 6 (maandag) waarbij retoursformulier ingevuld is en de opdrachten ontvangen voor het terugzenden van het pakketje.
Op dag 7 aangetekend per PostNL opgestuurd, dit is op dag 8 door AMMS ontvangen.
AMMS heeft op dezelfde dag (#8) de fout geconstateerd en een nieuw toestel opgestuurd. Deze heb ik op dag (#9) ontvangen is.
Telefoon werkte deze keer goed en functioneert tot nu toe ook probleemloos.
Samenvattend,
Iets online kopen is vandaag de dag geen kunst. Persoonlijk hecht ik meer waarde aan de afhandeling indien er problemen ontstaan waarbij je het bestelde product terug moet sturen en eventueel een nieuwe krijgen.
Ik ben in deze dan ook erg blij de reviews van deze winkel goed doorgenomen te hebben om te zien hoe deze afgehandeld zijn bij andere klanten.
Heb ook geen enkel moment een onaangenaam gevoel gehad in het hele proces. AMMS heeft mijn steeds snel en correct geïnformeerd, te woord gestaan en de klacht keurig afgehandeld.
Voor mij is dit een webwinkel om te onthouden.
Vanwege de goedkoopste prijs voor een iPhone 6S 16GB op 24-11-2015 een bestelling geplaatst voor dit toestel. Bestellen, betalen en de mails met informatie allemaal keurig in orde en op tijd.
VerzendingDiezelfde avond ook nog een Track&Trace code ontvangen om de verzending via PostNL te kunnen volgen. Het toestel werd in de loop van de volgende dag bezorgd. De iPhone zat in een stevige kartonnen doos, en de verpakking zelf was nog in bubbelplastic en een antistatische zak gewikkeld. Om dit alles zat nog wat extra opvulling in de doos. Verzending en verpakking is uitermate goed te noemen!
KlantenserviceNa het uitpakken van het toestel viel mij op dat de kleurtint van het scherm niet overal gelijk was. Dit heb ik gemeld en mocht het toestel hiervoor opsturen naar een antwoordnummer. Na inspectie bij AMMS bleek er geen afwijking gevonden te zijn, maar het toestel zou binnen enkele dagen naar een Apple-store gebracht worden om het daar te laten inspecteren. Een paar dagen later kreeg ik bericht dat ook daar geen afwijking was gevonden. Hierop heb ik een mail gestuurd dat ik graag het aankoopbedrag retour zou willen ontvangen, minus de onderzoekskosten à €35,-. Dit was akkoord, zo is de afhandeling toch nog goed gelopen.
Prima winkel! Het product was makkelijk te bestellen. Howel ik hem heel laat in de avond (rond half 11) had besteld, kon ik hem de volgende al ophalen bij hun. Toen ik mijn product kwam ophalen, lag het al helemala klaar en alles werd netjes afgehandeld. Ik was heel tevreden over deze winkel!
Tijdje geleden een nieuwe HDD hier besteld, en al veel eerder een SSD bij het bouwen van mijn nieuwe PC. De eerste keer AMMS gekozen vanwege de goedkoopste prijs(op dat moment, geen idee of dat nu ook nog zo is), en de tweede keer vanwege de goede ervaring met deze winkel van de vorige keer en wederom een van de laagste prijzen.
VerzendingBeide pakketjes op tijd geleverd en SUPER verpakt, met de meer kwetsbare HDD verpakt in een paar lagen bubbeltjesfolie, met daaromheen een in verhouding tot de HDD en wat ik normaal voor grootte zie bij andere webshops een hele grote doos, helemaal gevuld met papierstrookjes! Uitstekend verpakt dus, ik heb er wel vertrouwen in dat mijn HDD geen last heeft gehad van eventuele schokken oid tijdens transport.
De website is prima, belangrijker voor mij is de prijs. De goedkoopste die binnen 24 uur de iPhone 6S 64GB kon bezorgen op 23-12-'15 volgens de Pricewatch.
VerzendingIk bestel hem dus op 23-12'15 (moeilijkste periode om bezorgingen op tijd aan te laten komen)... Krijg ik op de dag dat ik bestelde een mail van ze of ik de volgende dag thuis ben om 12:00 uur omdat ze hem met de eigen bezorgdienst langs willen brengen! Die volgende ochtend bellen ze mij om 11:55 dat ze 12:00 uur niet meer halen en of 13:00 uur een probleem zou zijn. Ze hebben daar alle hens aan dek om zelfs rond de kerstdagen de levertijden te garanderen! Daarnaast zochten zij zelf de dialoog met mij op om de bestelling succesvol te laten verlopen. Ik schrijf normaal nooit webshop reviews maar dit is voor mij de uitspringer van het jaar, fantastisch!
Al erg veel besteld hier, wordt steevast goed geholpen. Duidelijke webshop en goede marktconforme prijzen.
VerzendingProduct is van goede kwaliteit
KlantenserviceDe schijf die ik besteld had werd niet meer op tijd geleverd. Hierom kreeg ik ipv 120gb ssd een 250gb ssd aangeboden voor dezelfde prijs. Kortom, bijzonder netjes afgehandeld!
Via Tweakers bij AMMS terecht gekomen.
Bestellen ging makkelijk en er werd geen login aangemaakt :-)
Netjes e-mail ter bevesting en nadat het verstuurd was het TnT nummer ontvangen
Netjes en goed ingepakt.
Zoals aangegeven bezorgd.
In de Pricewatch is AMMS verschillende keren als goedkoopste uit de bus gekomen met verschillende producten, dus hier ook enkele keren besteld. De site is overzichtelijk, biedt voldoende informatie, bestellen gaat gemakkelijk, betaling via iDeal, geen verzendkosten, allemaal prima en zoals het hoort.
VerzendingIk heb inmiddels drie bestellingen bij AMMS gedaan, deze zijn alle drie keurig verlopen. In april en mei 2015 heb ik twee harde schijven besteld bij deze zaak: beide keren netjes met voldoende beschermmateriaal verpakt en direct de volgende dag geleverd; geen enkele op- of aanmerking. Mijn derde order (een geheugenreepje) is als brievenbuspakje verzonden, oftewel een bubbelenvelop met Track & Trace code. Prima uiteraard voor zo'n product. Ook deze levering was binnen één dag gebeurd.
KlantenserviceMijn laatste bestelling op 2 november was vervangend geheugen voor een Macbook Pro. Dit bleek helaas een DOA: na plaatsing crashte de Macbook voortdurend, en deze klachten hielden op wanneer het originele geheugen terug werd geplaatst. Contact opgenomen met AMMS dus. Het was al laat in de avond (3 nov), dus een reactie kwam natuurlijk pas de volgende dag, in de middag. Na enkele vragen heen en weer, via de website een formulier voor retourzending ingevuld. Direct een soort RMA-nummer ontvangen die ik bij mijn retourzending kon vermelden.
De volgende dag (5 nov) heb ik meteen bericht van AMMS gehad dat mijn retourzending in goede orde was ontvangen, en het aankoopbedrag direct teruggestort zou worden op mijn rekening (hier heb ik in het RMA-formulier al om verzocht, omdat ik geen vervanging van dezelfde geheugenmodule wilde maar liever zelf opnieuw een ander merk bestelde). Ze hebben dit inderdaad meteen teruggeboekt, want het bedrag staat inmiddels alweer op mijn rekening. Hier geen gezeik dus met 30 dagen wachten op je geld: netjes!
Klein punt van kritiek: AMMS had wellicht kunnen overwegen mij ook de retourkosten te vergoeden, aangezien het hier om een DOA ging en niet om een retour onder de wet 'koop op afstand', maar dit komt waarschijnlijk doordat ik zelf geen vervanging wilde.
De site was duidelijk en de bestelling was snel verwerkt.
Ik heb met Paypal betaald, dat verliep prima.
Zoals beloofd, had ik binnen 2 dagen de bestelde SSD binnen.
KlantenserviceEen dag na de bestelling kwam ik erachter dat de SSD niet zou gaan passen in mijn laptop.
Er kwam een schijf uit met een dikte van 5 mm, deze was 7 mm.
Daarover heb ik contact met AMMS opgenomen.
Ik werd vriendelijke te woord gestaan en kreeg uitleg over het retourneren van de SSD.
De SSD heb ik op een zaterdag terug gestuurd, deze kwam dinsdag aan bij AMMS. Op woensdag kreeg ik de melding dat het bedrag terug geboekt zou worden.
Donderdag was inderdaad het bedrag terug geboekt op mijn Paypal account.
Op donderdag kreeg ik nog een update dat de order was afgesloten.
Prima geregeld!
Duidelijke website, zeer goede prijzen en fantastische service. Kreeg netjes een mail toegestuurd met bestelinformatie.
VerzendingAMMS is dicht in de buurt gevestigd en ze waren zo vriendelijk om de bestelling langs komen te brengen, zodat ik niet een dag langer hoefde te wachten op PostNL. Zie 'Klantenservice':
KlantenserviceEr was wat onduidelijkheid over de voorraad van een bepaald product. Ik ging ervan uit dat het op voorraad was (zoals vermeld op de site), maar achteraf bleek dat niet zo te zijn en bleef de bestelling staan op "Niet op voorraad". Uiteraard contact gezocht en kreeg te horen dat het product vandaag (een dag na de bestelling) bij hen binnen zou komen. Ik werd dezelfde dag gebeld met de vraag of ik 's avonds thuis zou zijn, zodat ze de hele bestelling zelf konden afleveren, en ik dus niet een dag langer op PostNL hoefde te wachten. Dit noem ik nou topservice!
Al met al had ik één dag na het bestellen alles binnen, ondanks dat zij een enkel product eerst niet op voorraad hadden.
Op basis van de Tweakers-prijs en hun beoordeling bij AMMS uitgekomen voor een Synology NAS. De bestelling en betaling verliep vlot. Om 16.15 uur besteld en om 17.15 al een Track&Trace mail.
VerzendingDe verzending verliep niet helemaal vlekkeloos. De track&trace status bleef onbekend. Wat bleek: mijn huisnummer ontbrak, dus kon PostNL niet bezorgen en ging het pakket retour naar AMMS. Ik heb daarover mailcontact gehad met AMMS en dat werd allemaal prima opgepakt. Al met al maar 2 dagen verloren. Stom van mij dat ik mijn huisnummer niet had ingevuld, maar wel raar dat je überhaupt het huisnummer leeg kunt laten. (Vandaar de "Voldoende"). De NAS was overigens uitstekend verpakt!
Latere toevoeging: Ik kreeg op basis van deze review een keurig mailtje dat het inmiddels niet meer mogelijk is om het huisnummer te vergeten. Dat geeft aan dat ze actief op issues reageren. Vandaar de beoording gebupgrade naar "Goed"
Na iets meer dan 7 maanden ging mijn NAS kapot. Wat zoeken op het Synology-forum leverde de info op dat dit een standaard probleem met mijn model te zijn, gedurende een bepaalde productieperiode. Hierover per mail contact gehad met AMMS. Ik heb duidelijke instructies ontvangen. Ik heb de NAS naar ze opgestuurd. Ik kreeg keurig een ontvangsbevestiging van ze. Vier werkdagen later kreeg ik een mail dat er een nieuw exemplaar was opgestuurd,. (Helaas moest ik door een staking bij PostNL toen nog 4 dagen op het pakket wachten, maar daar kan AMMS niets aan doen).
Even spannend daar het geen winkel is waarvan je de naam iedere dag hoort.
Ze hebben een makkelijke, duidelijke en overzichtelijke site waar je zonder problemen doorheen fietst. Meerdere betalingsmogelijkheden mogelijk.
Nette bevestigingsmail na ontvangst bestelling en de verzending ervan.
Concluderend een duidelijke en betrouwbare winkel waar ik zo weer zou gaan shoppen.
Snelle levering, op de aangevraagde bezorgdatum werd de IPhone 6 bezorgd.
Zat goed en veilig voor stoten enzovoorts opgeborgen in een neutrale doos met luchtkussens. Bovenop een sticker van de leverancier zonder dat duidelijk wordt wat er in de doos zit (vind ik positief)
Bestellen was erg gemakkelijk ik bestel niet vaak en bestellen zonder een account aan te maken kan een voordeel zijn.
VerzendingDe dag na bestellen lag het geheugen wat ik besteld in een keurige envelop in de brievenbus. Ik maakte me onterecht zorgen omdat ik geen bevestiging had gehad. Zie mijn beoordeling over de klantenservice.
KlantenserviceZoals gezegd had ik geen bevestiging gehad nadat ik de volgende dag een email had gestuurd kreeg ik binnen 10 minuten een email terug dat de order inmiddels verwerkt en opgestuurd was en een trackntrace link. Dezelfde dag nog had ik het bestelde geheugen binnen.
Goeie prijs, makkelijk bestelproces en snelle verzending. De ssd werd geleverd via de brievenbus wat handig was omdat ij niet thuis was.
Ik had een Logitech S220 speakersetje besteld. Deze is bij andere winkels niet meer leverbaar. Levering was prima. Zat nieuw in doos met voldoende opvulmateriaal in een overdoos.
VerzendingVerzonden volgens afspraak. Volgende dag binnen. Perfect
Ik heb een Synology DS415Play gekocht bij dit bedrijf. In de door het AMMS gestelde bedenktermijn heb ik het product aangemeld voor retour. Ik wilde hem omruilen voor de duurdere DS415+. Hun klantenservice melde dat het product niet geruild mocht worden omdat ik het product gebruikt had. Ik heb ze uitgelegd dat ik enkel en alleen de setup heb gevolgd, bovendien was de verpakking compleet en onbeschadigd en ook de beschermfolies niet verwijderd. Na herhaaldelijk contact met hun klantenservice kwam er geen beweging in en heb ik besloten de Synology DS415Play te houden.
Ik baal hier erg van want het is een aardig dure investering. Ik zal in het vervolg dan ook nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.
De doos waarin de Synology door AMMS verpakt kwam had op de hoek een grote deuk opgelopen. Of dit door AMMS zelf komt of door de verzender is niet bekend. Verder kwam de verzending 2 dagen te laat binnen.
KlantenserviceKlantenservice is erg kort af en onvriendelijk, ook komen ze zelf niet met een alternatief om de klacht te verhelpen/verzachten.
Goedkoopste in de lijst, de bestelling ging makkelijk, product werd snel geleverd en was uitstekend verpakt.