Gebruikers over webshop Xstra Digital Storage
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMotivatie
Bij deze het verzoek om de site van Tweakers af te halen.
Nooit voorraad
AlgemeenBij deze het verzoek om de site van Tweakers af te halen.
Onduidelijk, onbetrouwbaar en zorgt voor een vertekend waardebepaling.
Bij deze het verzoek om de site van Tweakers af te halen.
Onduidelijk, onbetrouwbaar en zorgt voor een vertekend waardebepaling.
AlgemeenBedrijf adverteert net prijzen waarvan je denkt das netjes. Daar op de site komt je er achter dat je nog belasting mag betalen over het product.
Dit zou eigenlijk niet mogen.
AlgemeenEind juni heb ik, na alle negatieve reviews gelezen te hebben, een product besteld bij deze shop. Dit product zou op voorraad zijn. Vlak daarna heb ik gebeld om te vragen wanneer het product geleverd zou worden; dit zou een week na de besteldatum worden. Nadat deze datum niet gehaald werd kreeg ik een nieuwe datum te horen (meer dan een week later). Deze datum is ook niet gehaald. Ook hier werd ik alleen over geïnformeerd op navraag. Ik heb hierover proactief geen communicatie gekregen. De uiteindelijke leverindicatie werd eind juli (een maand na het bestellen). Hierop heb ik mijn bestelling geannuleerd.
Goed om te weten: bij dit betreffende product staat op dit moment (voor dezelfde prijs als twee weken geleden) een levertijd van 8 dagen genoemd. Wetend dat eind juli niet over 8 dagen is kan dit dus niet kloppen.
Enige positieve noot (vandaar de tweede ster): ik ben per e-mail en telefoon snel, vriendelijk en netjes te woord gestaan. Helaas klopte er weinig van de ontvangen informatie.
Ik ben netjes te woord gestaan.
AlgemeenTegen beter weten in toch besteld bij deze winkel. (vanwege enkele reviews die aangaven dat ze geen problemen hadden ervaren met deze winkel)
De website vermelde het product in stock maar na bestelling en wachten heb ik vervolgens erachteraan gebeld. Na meerdere keren bellen eindelijk reactie en bleek het product 3 weken levertijd te hebben.
Ik heb mijn order gecanceld waarbij men aangaf dat dit direct verwerkt zou worden in ik binnen 5 dagen een refund zou krijgen.
edit: refund ontvangen, zie beoordeling klantenservice. vanwege de misinformatie op de website over voorraad blijft mijn algemene beoordeling van de webshop; waardeloos.
Vriendelijke dames van de klantenservice, maar wat ze beloven en wat ze doen zijn verschillende dingen.
edit: my bad. weer contact gezocht over de refund. Ik heb verkeerd gekeken, bleek dat de refund toch al gedaan was. beoordeling aangepast.
Algemeenprobeerde een videokaart te bestellen ,maar levering was meer als 3maanden
gezien de reviews ook wat andere artikelen geprobeerd , conclusie ze hebben helemaal niks op voorraad
Krijg zwaar de indruk dat ze puur op cashflow leven
AlgemeenHier besteld omdat het product zowel volgens tweakers als op hun site zelf op voorraad was. Omdat ik na 4 dagen geen track en trace kreeg vroeg ik klantendienst wat er fout ging.
VerzendingGeen verzending. Er was ook geen bericht dat er een vertraging was.
KlantenserviceKlantendienst verwijst naar de HUIDIGE toestand, namelijk 10-12 weken levertijd. Daar koop ik natuurlijk niks mee. Erger nog: het ware netjes geweest om mij een bericht te sturen dat er een vertraging zat op mijn order. Bij het plaatsen van het order, en ook de dag er na stond er wel degelijk IN STOCK aangegeven. Nu kwam ik dit maar te weten nadat ik informeerde of er een probleem was. OF de stock klopte niet OF werd aan anderen uitgeleverd, maar in beide gevallen verwittig je je klant. Simpel as that.
AlgemeenMSI GTX 1650 Super Gaming X besteld, maar we zijn nu 10 weken verder en heb nog niks binnen
VerzendingDe verzending heeft nooit plaats gevonden, erg slecht naar mijn mening
Klantenserviceuiteindelijk me geld terug gekregen, maar echt waardeloze service..
AlgemeenIk snap eigenlijk de slechte reviews hier niet zo goed... Ik heb hier RAM besteld, levertermijn was 1-5 werkdagen, binnen 3 dagen had ik het binnen. Goed, ieders ervaring kan natuurlijk verschillen, maar ik zou hier persoonlijk zo weer opnieuw iets bestellen.
AlgemeenIk begrijp de slechte recencies hier zo niet. Bij deze zaak een externe SSD gekocht. Aangegeven levertijd was 8 dagen, en het product was er sneller. En ook het juiste product. Duidelijke track and trace via GLS. Goede prijs, prima webshop!
VerzendingAangegeven levertijd was 8 dagen, en het product was er sneller.
AlgemeenVerwachte levertijd van een videokaart toen ik hem bestelde was 3 weken, inmiddels zijn we 10 weken verder heb ik nog steeds geen kaart. Ze kunnen geen informatie geven over wanneer de kaart verstuurd wordt, en er zijn ook nog een aantal wachtende voor mij. Ze bieden wel aan om geld terug te storten maar daar heb ik niks aan, aangezien ik gewoon een videokaart nodig heb. Een openbare FIFO wachtlijst zou wat vertrouwlijker overkomen, zodat men kan zien of er echt wat geleverd wordt.
Klantenservicestaan je snel te woord, ze proberen mee te denken, maar kunnen eigenlijk niks voor je betekenen.
AlgemeenHet verbaast mij dat er zo wordt gereageerd, Vrijdag een SSD 2TB besteld en de dinsdag erop in huis. Zouden ze iets hebben geleerd?
VerzendingNetjes verpakt , eerst in een bobbeltjes plastic en daarna in een doosje.
KlantenserviceGebeld met de klanten service, vriendelijk dame die mij terug zou bellen i.v.m. de bestelling, binnen 15 minuten werd ik netje terug gebeld.
AlgemeenBestelling werd na 3 weken geannuleerd zonder verder enig opgaaf van reden. Levertermijnen kloppen niet.
AlgemeenWat een spam op de pricewatch. Niks leverbaar, wel eerst betalen. 8 weken minimaal wachten.
AlgemeenNiks kopen hier !
Ze zeggen dat ze alles hebben en ze geven je letterijk niks.
Deze website mag geblokkeerd worden van tweakers.
Vieze scammers.
ze verzenden niks echt ontzettende afzetters
Verwijder hun maar van tweakers
als je probeerd contact te zoeken blokken ze je overal op
AlgemeenValse adverteerders om klanten binnen te halen.
In december wat besteld. Op de site stond dat product op voorraad was. Vanwege de feestdagen kon het druk zijn bij de bezorgdienst en dus iets langere levertijd. Week na de feestdagen was het nog niet eens aangeleverd bij bezorgdienst. Heb niets van ze gehoord dus moest er zelf achteraan. Bleek dat het helemaal niet op voorraad was. Verwachte levertijd 5 weken. Nu 5 weken later, nog niets van ze gehoord en ook nog niets verzonden.
Hier dus niet bestellen want ze leveren niet.
Ze leveren niet dus er is ook niet te beoordelen
KlantenserviceIk moet zelf achteraan om te horen waarom er niets geleverd wordt. Hoor niets van hun kan als ze niet kunnen leveren.
Algemeen3 weken geleden een videokaart besteld. Op de site stond levertijd tussen 3 en 5 werkdagen, nu nog niet binnen.
Verzending2 weken: Nog steeds geen pakketje gezien en de order is nog steeds "in behandeling".
KlantenserviceKlantenservice gebeld na die 2 weken wachten en kreeg uiteraard het standaard bla bla verhaal dat het allemaal zo druk is en het wel tot 2 weken kon duren voordat het verzonden werd. Na aangeven dat de 2 weken al op zijn, kwam het welbekende "maar we hebben hem hier wel liggen nu en als het goed is gaat de kaart deze week al weg." Meld gewoon dat het ding nog bij de fabrikant of distributeur vandaan moet komen: WEES EERLIJK!
1 week verder en nog steeds geen videokaart. Aankomende maandag ga ik mijn geld terug eisen en bestel ik wel een andere. Flut partij.
AlgemeenSuper snelle verzending, en klantenservice die meedenkt
Mijn product was niet op voorraad maar kreeg gratis een upgrade!
AlgemeenDat kan beter zijn: geen enkel bevestig via email gekregen. Ik heb betaalt met paypal dus dan krijg je een mail van de betaling dienst zelf. Ik krijg wat ik besteld had zonder problemen en op tijd geleverd.
KlantenserviceZe hebben al mijn vragen vlot beantwoord.
AlgemeenRyzen 5 3600 besteld op bol.com via deze verkoper. Maar ik kreeg een Ryzen 7 2700X. Die heb ik teruggestuurd en een mail naar hun gestuurd dat ik de 3600 wil, niet de 2700X. Kreeg te horen dat ze een fout hadden gemaakt en de 3600 moeilijk verkrijgbaar was dus zouden ze mij een 3600XT sturen. Die heb ik niet ontvangen dus uiteindelijk heb ik het geld teruggekregen via bol.com.
Verder als je reviews opzoekt over dit bedrijf zijn er veel slechte reviews op anderen websites te vinden. Dus ook al zijn ze goedkoper zou ik het niet aanraden om van hun iets te kopen.
Duurde een stuk langer dan was aangegeven en het verkeerde product gekregen.
KlantenserviceZe reageren traag op emails. En nog erger ze liegen gewoon tegen je want er wordt gezegd dat het opsturen van de 2700X een fout was terwijl het dus blijkt uit de review van 'Tijsbeer' dat ze dit eerder hebben gedaan.