LaptopCentrale

Gebruikers over webshop LaptopCentrale

Overzichtelijke site, goede product specs, juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
Snel geleverd, binnen 24 uur. Goed verpakt, goed track en trace.

---

Nog geen kontakt gehad met de klantenservice, als alles goed gaat heb ik ze ook niet nodig..

Snel geleverd, binnen 24 uur. Goed verpakt, goed track en trace.

Prettig telefonisch contact. Verstand van zaken en laptop werd nog een extra bekeken.
Laptop zag er zelfs nog iets beter uit dan verwacht.

Goed verpakt en snel geleverd. Mooier kan ik het niet maken :-).

Zoals gezegd: mijn vragen werden goed en snel beantwoord. Doen echt moeite om je te helpen.

Makkelijke webshop, scherpe prijzen (voor SSD's) en snelle / coulante klantenservice. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mijn enige kritieke feedback is: overweeg af te stappen van UPS. Ik vind UPS geen fijne koerier vanwege

1) Hoge verzendkosten
2) Weinig ophaalpunten (hangt af van je locatie natuurlijk)
3) Om wijzigingen aan te brengen aan de levering, moet je een account aanmaken

Vanwege mijn stommiteit de verkeerde SSD besteld (M.2 2250 ipv M.2 2230). Gelukkig deed LaptopCentrale niet moeilijk over een retour. Deze is dan ook gecrediteerd direct dezelfde dag van ontvangst. Mijn dank is groot.

Zeer goede prijs en zeer snelle levering. Alles is uitermate correct verlopen, een echte aanrader!!!

Verzending was op tijd en volgens afspraak (dag nadien). Goed verpakt!!! Geen enkele opmerking aan te geven!!!

Kwaliteit laptop snel geleverd. Doen wat ze zeggen. Wordt met e-mail op de hoogte gehouden betreffende de voortgang van je bestelling.

Goed verpakt in een sterke doos waarbij de laptop geen schade op kan lopen. Geleverd met het juiste postorder bedrijf 👌🏼

Recentelijk een Lenovo Thinkpad besteld, kreeg al vrij snel de melding dat deze in behandeling was genomen en netjes alles in de mail. Ook niet teveel notificaties of achteraf, wat bij sommigen nog wel eens echt overkill kan wezen.

Gebeld met de vraag of ik de laptop ook moch tophalen, aangezien ik in dezelfde stad werk en al in de buurt was. Vriendelijke gast aan de telefoon en die vond het ook geen probleem. Topservice!

Vaker een laptop gekocht en eigenlijk ook steeds een gebruikt model. De (gebruikte) laptops worden puntgaaf of anders volgens specificatie geleverd. Levering zeer netjes, garantie etc. Iets wat je eigenlijk overal zou willen. Ik kan me niets bedenken wat minder is bij de Laptop Centrale.

Professioneel ingepakt en snel geleverd.

Ze zijn telefonisch bereikbaar. Vriendelijk en efficiënt.

Overstock, en 2e hands maar daar door meer product voor je geld.
Mijn keuze was gevallen op overstock 14' laptop met i7, 4k scherm 32Gb geheugen en snelle NVME ssd.

Draait werkelijk als een zonnetje.

Normaal doen ze alleen levering per post maar ze maakten zo een uitzondering zonder veel moeite. Mocht de machine bekijken voor aanschaf.

Overzichtelijke website, duidelijk bestelproces, snelle levering en product was scherp geprijsd. Al met al een prima ervaring.

Geen opmerkingen. De website was duidelijk, levering was snel en het product was goed verpakt.

Website was overzichtelijk, productomschrijving was prima en bestelproces duidelijk en snel. Communicatie via mail was duidelijk voor iedere stap in het proces.

Verzending was snel (binnen een uur na aankoop), via UPS verzonden, volgende dag binnen op pakketpunt zoals aangegeven bij bestelling. Prima. Wel jammer dat dit een service van 7 Euro was voor een product dat als envelop-post verstuurd had kunnen worden.

Prima site gebruiksvriendelijk. duidelijke omschrijving van het product die ik nodig had. top geregeld tot de volgende bestelling

Na bestelling direct een bevestiging via de mail met daarin de verwachte levering.

dit moet onze 10-de laptop geweest zijn, altijd vlotte ervaring, ten zeerste aan te raden

Had even met dr Laptopcentrale gebeld om te vragen naar de staat van een refurbished XPS 13, werd snel en correct te woord gestaan en men bevestigde dat het exemplaar dat ik wilde kopen nog erg netjes was. Nou daar was geen woord van gelogen. De XPS kwam keurig verpakt en als nieuw aan, werkelijk geen krasje op te vinden. Vriendelijke gasten die waarmaken wat ze beloven.

Flexibele, snelle en betrouwbare leverancier voor zakelijke kwaliteit laptops tegen redelijke prijzen. Ik ben groot fan van de Latitude serie van Dell omdat die een stootje kunnen hebben, een goed scherm hebben (dat buiten ook leesbaar is) en eigenlijk nooit hardware problemen geven.
Laptopcentrale levert die dingen tegen een wat scherpere prijs dan de Dell website. Erg tevreden over. Ze bestaan al een tijdje, dat geeft ook vertrouwen. Laatstens zijn ze flexibel en zonder gedoe, wanneer je een wijziging wilt, of iets wilt terugsturen dat niet (goed) werkt.

Latitude laptop goed verpakt en snel geleverd. Zelfs toen de laptop heen en weer moest voor een akkefietje, regelde Laptopcentrale binnen een dag een retourlabel en volgende dag kwam de laptop weer netjes terug.

In ons gezin is eigenlijk ieder jaar wel iemand aan een nieuwe laptop toe. Koop al jarenlang vrijwel ider jaar een Latitude i5 met wat extra RAM en wat grotere SSD bij Laptopcentrale. Ook die wijzigingen gaan altijd perfect en 'first time right'. Soms zelfs nog een 'last minute change' toch nog verwerkt.
De ene keer dat een Latitude een hardware defect had, werd hij binnen een dag omgeruild. Geen gedoe, gewoon goed geregeld.

Makkelijk navigatie op de website, prima zoek- en filtermogelijkheden, goed aanbod, product werd - zoals beloofd - volgende dag bezorgd.

Een Dell Latitude 7400 en 7300 gekocht. Goede prijs, goede service, en gebreken aan het product werden snel opgelost. Het is ook erg makkelijk dat de RAM en schijf geheugen naar wens aangepast kan worden, tegen een redelijke prijs.

Ik kreeg meteen iemand aan de telefoon, geen keuzemenu. Er miste een sim-tray cover op een laptop, deze werd meteen nagezonden.

Een goede laptop tegen een zeer competitieve prijs. Er was een klein probleem met de Windows installatie, maar de klantenservice was zeer snel en behulpzaam.

Snelle verzending, goed verpakt

Snel en to-the-point antwoord, erg behulpzaam

avatar van EXX
EXX Karma 52,9K

Website is duidelijk. Het bestellen is wat je mag verwachten van een webwinkel als deze, inclusief de betalingprocedure.

Refurbished Lenovo Thinkpad besteld. Volgens de website A kwaliteit. Het geleverde overtrof mijn verwachtingen: de laptop was uiterlijk zo goed als nieuw. Goed verpakt verstuurd. Laptop werkt naar behoren. Prima koop dus.

Ik wilde een laptop bestellen die niet meer op voorraad was. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Deze hebben het uitgezocht, en de laptop was in bestelling.

Ze hebben mij uit eigen beweging laten weten dat de laptop weer binnen was, en ik deze kon bestellen.

Verzenden snel, prijs goed, ik blij!

Scorekaart voor LaptopCentrale