GAMEPC.nl

Gebruikers over webshop GAMEPC.nl

Heb hier een gamepc besteld had er een paar vragen over hou van gamen maar ben zelf ver van een icter ze waren heel vriendelijk in het atwoorden van mijn vragen en hebben me goed geholpen. De pc was heel snel bezord precies zoals ze hadden vertelt. Ben dik tevreden over de service ze doen wat ze zeggen. Over de prijs zelf het is goedkoper dan bijvoorbeeld de mediamarkt omdat je de onderdelen zelf kunt uitkiezen. Het enige wat goedkoper zou zijn is hem zelf inelkaar zetten. Maarja niet alle gamers inclusief myzelf weten hoe ze dat moeten doen dus dan is dit de beste 2de optie. Ben je opzoek naar een goeie service en vriendelijk advies dan kom je hier goed terecht!

Overzichtelijke website met veel keus. Een Arozzi Mugello Gaming Chair gekocht wegens een mooie aanbieding. Bestellen ging heel makkelijk en je wordt netjes geupdate via de mail met de status van de bestelling.

Vrijdags voor 4 uur besteld was helaas niet de volgende dag bij mij in huis.

Netjes, vriendelijk en snel te woord gestaan door de klantenservice en alsnog maandag mooi op tijd in huis gekregen. Er wordt door hun uitgezocht wat het probleem van de levering was.

Prachtige site je kunt zelf ook de PC samenstellen dus echt een Aanrader. Top!
Top!

Vrijdag rond 13:00 besteld en de volgende dag Zaterdag om 14:15 in Huis Top en was ook goed verpakt dus geen beschadigingen

Ik had een paar vragen dus ben ik maar even een Email te schrijven met een paar vragen, ik kreeg binnen enkele minuten meteen antwoord.

Ik heb een zware game-pc gekocht met alles erop en eraan.
De site werkt echt lekker om samen te stellen
Vooral de adviezen bij de keuzes vind ik erg prettig
Ze zijn snel met beantwoorden en verhelpen van vragen
Ik voel me prettig geholpen door goede service

PC werd volgende dag geleverd.
De track&trace van post.nl gaf overigens wel ineens aan dat het volgend levermoment pas zou komen, maar het werd uiteindelijk toch de volgende dag al bezorgd.

Post.nl had 1 onderdeel niet geleverd (afgegeven). Ze pakten dit snel op. Ik had geen zorgen. Snel opgelost. Super!

Ik heb nu mijn intel gamepc bijna een week, en ik ben er zeer tevreden over. In mijn computer zit een intel i7 4.0Ghz processor, 16gb ram, geforce 970 4gb op een beest van een moederbord. Het loopt als een zonnetje. Ik had altijd een ps4 maar was op zoek naar een upgrade, en aangezien ik gamepc betrouwbaar vond overkomen heb ik mijn computer daar gekocht. Snelle levering want ik had hem de volgende dag al in huis.

Ik had hem rond 13:00 besteld en de volgende dag in huis, gewoon volgends afspraak.

Ik had bij de bestelling gevraagd of ze alvast een extra kabeltje wilden meeleveren zodat ik mijn vorige hdd gelijk erin kon zetten, die zaten er helaas niet bij maar eventjes contact opgenomen met de klanten service, en nu komen de kabeltjes er alsnog aan. Super service zeker aan te raden.

Het is een hele goede site heel makkelijk bestellen , snelle levertijd , goed ingepakt als je het binnenkrijgt .
Alles is eigenlijk perfect

Heel rap geleverd , niets aan pc .
Hij was zo goed ingepakt dat je alleen hem er bijna niet uit kreeg
PERFECT

Als je een mail stuurd antwoorden ze binnen de 24 uur

Hele goede service

Ik kom het product makkelijk bestellen. Je had een goed overzicht van wat je kreeg.

Voor 4 uur besteld morgen in huis, het is waar. Alleen wij bestelde de pc om zes uur dus hij was er 2 dagen later om 3 uur s' middags, maar dat was onze eigen schuld

Simpel je perfecte Game rig samenstellen. De informatief op de site is volledig. Ze leveren bij elke onderdeel voldoende informatie om een keuze te maken. Je beschikt dan ook over vrijwel elke mogelijkheid om je eigen top Game rig samen te stellen. vanaf de samenstelling tot de betaling verliep alles perfect.

De bestelde PC was goed verpakt. uitpakken is altijd leuk .Systeem werd geleverd volgens planning dus zonder vertraging. Bij het retourneren (door een defect) en de nieuwe ontvangst van de gerepareerde pc verliep ook zonder enig probleem. Deze was binnen neen week weer terug.

Ik heb een aantal keren contact gehand omdat ik tegen problemen aan liep (BSD, CTD's etc.) kort na de levering. Ze gaven tips en de middelen om de herkomst van het probleem te detecteren. Uiteindelijk ging de PC terug en bleek er een geheugenbank kaduuk te zijn. De spullen die ik er in had gezet (SSD & WiFi kaart) waren geen probleem. Toen ik de PC terug kreeg was alles opnieuw (als gevraagd) geïnstalleerd op de SSD en waren ook de drivers van de netwerk kaart geïnstalleerd. Netjes!

Overal geld voor webshops. Het proces tot betaling loopt 9-10 keer prima. Bij levering gaat vaak al het al vaak mis. Communicatie kan ook nog wel een een probleem zijn. Maar of een webshop pas echt goed is merk je pas als je problemen hebt met je product. Bij GamePC had ik dus over de hele keten een prima ervaring.

De site zit goed in elkaar. Ik heb met gemak een mooie PC samen kunnen stellen. Maar helaas ben ik een stuk minder positief over de situatie achter de schermen.

GamePC,

Dit kan écht niet meer. Ik heb daarnet mijn pakket afgehaald bij Primera Admiraal de Ruijterweg en het pakket is NIET COMPLEET. Naast de PC heb ik namelijk ook een CM Storm Devastator (zie onderste mail met bestelgegevens) die er GVD niet inzit! Hoe kunnen jullie zoveel dingen achter elkaar zo ontzettend slecht doen? Ik heb meer dan 650 euro aan jullie betaald voor een geweldige PC, mooi toetsenbord en muis. Ik keek er heel erg naar uit maar nu is de lol er wel een beetje vanaf.

Jullie hebben mijn adres verkeerd overgenomen (geen huisnummertoevoeging) waardoor het pakket niet kon worden bezorgd op de dag waarop ik rekende en terug naar jullie is gestuurd. Ik heb daarop voor de eerste keer met jullie contact opgenomen via whatsapp en daarna telefoon. In beide gesprekken is deze persoon onbeleefd geweest, heeft geen excuses gemaakt, gezegd dat de adresfout niet bij jullie maar PostNL lag, verzekerd dat de bezorging nu wel goed zou gaan en een belofte gemaakt om mij een track & trace code te sturen voor de tweede zending. Deze belofte is niet nagekomen. Hierdoor is er voor de tweede keer een poging tot thuisbezorging gedaan wanneer ik het niet wist en niet thuis was. Donderdag (ik vroeg me af waar mijn track&trace bleef) heb ik een andere medewerker aan de telefoon gehad. Deze kon mij én vertellen dat er dus al een poging tot thuisbezorging was gedaan zonder mijn medeweten én dat de ontbrekende huisnummertoeving wel jullie fout is geweest. De eerste medewerker die ik woensdag sprak heeft dit dus ontkend. Vrijdag zou PostNL een derde poging van thuisbezorging doen maar het busje is niet langsgekomen en zou het zaterdagmiddag bij Primera Admiraal de Ruijterweg langsbrengen. Vanmiddag heb ik dit pakket opgehaald. Bij thuiskomst komt ik erachter dat het item waar ik ook voor heb betaald, de CM Storm Devastator, er niet bij zit. Primera gaf telefonisch aan dat er geen ander pakket van mij lag en PostNL heeft het waarschijnlijk dus ook nooit ontvangen.
Ik heb meerdere keren mijn agenda en dat van anderen moeten omgooien voor alle momenten waarop ik thuis moest zijn voor de bezorger of om de PC gebruiksklaar te maken. Twee keer heeft mijn vriend voor niets in mijn huis het pakket zitten opwachten. Ik heb uiteindelijk vandaag zelf de PC met een auto moeten halen. Na 6 i.p.v. de beloofde 2 dagen, heel veel onplezierige teleurstellingen en frustraties, heb ik wel mijn PC maar mis ik de helft van de dingen die ik besteld heb. Het heeft mij deze week heel veel energie gekost om dit allemaal geregeld te krijgen.

Dit slaat echt helemaal nergens op. Ik ben echt helemaal niet blij met jullie. Nog verzekerd gekregen dat het de tweede keer wel goed zou worden afgeleverd en dan gaat het keer op keer mis. Wat gaan jullie doen om dit te compenseren? Want ik word hier niet vrolijk van.

Onbeleefd, geen excuses waar gepast, gelogen, belofte niet nakomen, driedubbele misverstanden, nalatigheid.

Was makkelijk om aan te klikken, snel en makelijk alleen te weinig keuze in componenten wat jammer is.

Dag erna netjes geleverd in een goeie verpakking met een leuke uitstraling.

Een paar accesoires waren niet meegeleverd, netjes nageleverd

Het is een top winkel! Het zijn goede prijzen en het heeft een erg goede service!

Verzendingstijd goed nagekomen!

Het is een overzichtelijke en een klantvriendelijke website. Ze helpen goed. Je hebt ook een handig tekstje beneden als je een voorwerp kiest. Soms heb je ook nog een filmpje om het nog duidelijker te maken.

Ik bestelde het voor 16:00 uur en de volgende dag rond 14:00 uur binnen. Alles zat goed ingepakt en niks was kapot. Het beeldscherm werdt ook gewoon erbij geleverd.

Je kunt ze op alllerlei manieren bereiken. Via de telefoon, mail en whatsapp. Ze reageren snel.

Prachtige computer. Goed in elkaar gezet. Eerste dag besteld volgende dag gelijk binnen. Goed ingepakt. Supersnelle service. Zeker aanrader

Ik had m besteld gelijk volgende dag binnen

Als je belt of een appje stuurt reageren ze gelijk

Duidelijk en zeer overzichtelijke site, je kan precies kiezen wat je wilt. Top! Ook de betaling liep zonder problemen

Goed verpakt, had twee dozen gekregen omdat ik er een wifi-stick bij besteld had. ook die goed verpakt en geen van beide had schade op gelopen

Prima service, op vragen via email kreeg ik altijd snel antwoord en aan de telefoon was ook alles snel geregeld

Ik had mijn computer besteld op gamepc.nl omdat ik zelf niet veel af weet van het bouwen van computers en ik hier ook niet echt in ben geïnteresseerd. Na zelf wat rond te neuzen op het internet en contact op te nemen met de productexperts van gamepc.nl kwam ik op een mooie samenstelling uit.
Nu begrijp ik ook de reacties van de vele mensen waarvan ik de unboxing keek; wat een beest!

Windows 10 hadden ze alvast voor me geïnstalleerd op de ssd. Voor de geïnteresseerde, dit waren mijn specs:
Cooler Master CM 690 III
Intel® Core™ i5 4460 3.2 GHz
Fluisterstille koeling (Cooler Master Hyper 412S)
ASUS B85M-G
Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3-1600
Nvidia GTX 950 2GB
1000 GB Sata III Harde schijf
SSD Crucial BX100 120GB
500 Watt Cooler Master voeding

Nadat ik de pc had aangesloten was hij startklaar, zoals ze beloven. Hij speelt vrijwel alle games op high settings. Minecraft, LoL en Rust kan hij makkelijk op ultra aan.

Ook handleidingen en dvd’tjes van bepaalde merken van je componenten worden meegestuurd, wat later natuurlijk altijd van pas kan komen. Natuurlijk ook de benodigde kabels worden meegeleverd.

Op de vernieuwde site was alles heel overzichtelijk. Je kan er configuraties opslaan wat handig is als je het toch nog even aan wilt passen.

Het betalen met iDeal ging ook goed. De bestelling was echter niet helemaal goed doorgekomen maar desondanks was de pc gewoon op tijd binnen.

Ik zou gamepc.nl zeker aanraden voor mensen die niet veel verstand hebben van een pc bouwen en dit voor aan aanzienlijke prijs willen laten doen door experts.

Het enige minpuntje, ook al neem ik aan dat dit niet expres gedaan is, is dat ik een paar dagen voor mijn bestelling vroeg of ik misschien de CM Storm Devastator bij mijn pc kon hebben, maar dit kon niet. Nu, ongeveer een week later, hebben ze een actie waar je deze wel gratis krijgt bij aankoop van je pc. Jammer dat ik dit dus net mis ben gelopen.

Ik had de pc op een donderdag na 16:00 besteld, en kreeg hem zaterdag in huis. De track & trace code is erg handig zodat je niet de hele dag thuis hoeft zitten te wachten. De pc zat in een goede solide doos.

Op klantenservice van gamepc.nl is niks aan te merken. Wanneer je een mailtje stuur heb je de volgende of soms nog diezelfde dag antwoord. Ook de WhatsApp is erg handig voor kleine vraagjes zodat je niet lang hoeft te wachten. Je wordt serieus genomen als klant wat erg fijn is.

Goede website, snelle reacties via Whatsapp, echt uitstekend! Het enige dat tegenviel is de verwerking van de betaling bij Sisow, ze kunnen beter een snellere partner kiezen.

Eigen wensen zijn geen probleem (extra SATA-aansluitingen in de kast voorbereiden)

Snelle verzending, goed ingepakt en een leuk semi-handgeschreven bericht erbij.

Reageert zeer snel via whatsapp, e-mail erg traag.

BELANGRIJKE MEDEDELING !

ik heb heel erg lang voor een gamepc gezocht en ook bepaalde site's/bedrijven gecontacteerd. bij deze GAMEPC.NL is de beste plek om je gamepc aan te schaffen !

Ik kreeg het product netjes aangeleverd op de afgesproke datum. ook de garantie en service is gewoonweg UITSTEKEND !

bij deze bestel je game pc bij : GAMEPC.NL

Van samenstellen tot betalen liep soepel.Er stond voor mij genoeg technische informatie over de onderdelen van de pc.

Binnen 1 dag geleverd. Goed verpakt. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van het proces.

De Pc had diverse foutmeldingen werkt niet optimaal. Via de mail werd telkens binnen 1 dag gereageerd. Uiteindelijk werd verzocht om via Teamviewer door de helpdesk te kijken om het probleem op te lossen. Fouten kunnen gebeuren. Het gaat erom hoe dit opgelost wordt.

Uitermate tevreden over de support die GamePc.nl gaf toen ik hun verscheidene malen telefonisch en per email benaderde. Deze interactie was mede noodzakelijk omdat wij de gaming pc mee nemen naar het buitenland en dan moet je zeker weten of je support & kwaliteit in huis haalt. Ik kan naar alle tevredenheid zeggen dat ze ver boven verwachting hebben gepresteerd en voor ons is dit zeker een reden om ze anderen aan te bevelen alsmede voor vervolg orders! Excellente support & gecombineerd met uitstekende prijzen en een zeer overzichtelijke website !!! Zelfs toen iemand op vakantie was heeft die persoon de moeite genomen om ons met onze vragen te helpen. Bedankt !!!!

Zoals beloofd en de verpakking is zo goed dat het de game pc zo mee kon in het vrachtruim van het vliegtuig

Staan zelfs klaar om tijdens vakanties vragen te beantwoorden ! Excellent !

Ik was op zoek naar een site waar ik een goede PC kon samenstellen zonder al te diep de materie in te duiken. Hoewel ik eigenlijk altijd PC's zelf heb gebouwd, ben ik niet meer op de hoogte van wat precies waarbij past qua CPU / geheugen / moederbord / cooler / etc. en heb ik ook geen zin meer om daar in te duiken. GamePC.nl bood precies het detailniveau dat ik zocht; niet te veel en niet te weinig. En de prijs was zeer competitief!

De PC was goed in elkaar gezet, alle bestelde componenten zaten erin (lijkt vanzelfsprekend, maar hey, je weet maar nooit) en het kabelmanagement was erg netjes gedaan. Kudos daarvoor! Een detail dat ik zeker kan waarderen. Nog nooit een PC gehad die zo mooi van binnen was. Of van buiten, overigens :D

Handleidingen van een aantal componenten, een GamePC magazine, en een paar disks met drivers worden meegeleverd. Geen overbodige rommel dus, alleen het noodzakelijke. Ook dat is prima, hoeft de oud papier ophaaldienst geen overuren te maken hier :P

Een kleine kanttekening daarbij wel voor mensen die zelf nog willen klussen aan hun aankoop: In mijn geval had ik een (gedeeltelijk) modulaire voeding in de PC laten monteren. Daarbij worden normaal 4 voedingskabels geleverd die 'optioneel' aan te sluiten zijn: 2 SATA reeksen met 4 aansluitingen elk, en 2 molex reeksen. (Je hebt minimaal 1 van die SATA reeksen nodig als je drives in je PC wil, dus vandaar 'optioneel' in quotes :P )
In mijn PC werd alleen de benodigde kabel meegeleverd (1 SATA reeks met 4 aansluitingen), de overige kabels die bij de voeding hoorden zaten niet in de doos. Daar schrok ik even van, want ik wilde drie harddisks / SSDs en een geluidskaart uit m'n oude PC overzetten. De geluidskaart bleek überhaupt niet compatible, niet raar gezien de leeftijd, en die ene meegeleverde voedingskabel bleek gelukkig precies voldoende aansluitingen te hebben voor al mijn disks. SATA kabels kon ik ook uit de oude machine transplanteren dus ik heb er niks bij hoeven te kopen en de kabels zijn nog steeds allemaal netjes weggewerkt nu. Wat mij betreft is dit een prima keuze - je bestelt een volledig systeem dus waarom zouden ze extra kabels meeleveren? Veel netter om alleen te leveren wat echt nodig is. Maar voor mensen die zelf naderhand nog zaken erbij willen zetten raad ik aan om bij de bestelling even te vragen of ze alle voedingskabels mee willen leveren. Ik ga er vanuit dat dat geen probleem zou zijn verder :)

Het komt maar eens in de x jaar voor dat ik een geheel nieuw systeem nodig heb, maar mocht het weer zo ver komen, dan weet ik GamePC.nl te vinden! En mocht iemand me in de tussentijd om advies vragen, dan weet ik waar ik ze heen kan verwijzen!

Verzending was zeer snel, 's middags besteld en gelijk die dag gebouwd en verzonden zoals beloofd!

Scorekaart voor GAMEPC.nl