Gebruikers over webshop Netwerkkabel.eu
Review toevoegenBestelling plaatsen was makkelijk. Heb hier 100 stuks RJ45 connectoren besteld en vergeleken met andere webshops was de prijs erg goed.
VerzendingOndanks dat het product op voorraad was na twee dagen pas een mail gekregen dat het verzonden zou zijn. Ik had gekozen voor een "verzekerde" bezorging via GLS. In de mail zou een track & trace code moeten staan maar die stond er dus niet in. Na 4 dagen nog niks binnen dus maar contact gehad met GLS, deze konden op mijn postcode niks vinden. Na heen en weer mailen met Netwerkkabels.eu konden zij mij opeens wel een track&trace code geven met de uitleg dat ze die echt wel hadden verzonden. Ik heb ze verteld dat ik nooit een t&t code heb ontvangen en heb ze hier ook bewijs van gestuurd maar ik ben vervolgens genegeerd. Via GLS maar een nieuwe afspraak gemaakt en na 7 dagen dus eindelijk mijn bestelling binnen. Verzending en klantenservice is dus waardeloos, laatste keer dat ik hier besteld heb. Ik betaal liever iets meer en dat ik het dan de volgende dag in huis heb. Een fout maken kan, maar geef dit dan gewoon toe en bied je excuses aan.
KlantenserviceZij maken een fout en na ze hierop te hebben gewezen krijg ik geen antwoord terug. ( Zie ook het stukje hierboven )
Duidelijke website. Voorraad wordt goed aangegeven. Betaling liep zoals gebruikelijk normaal met Ideal. Bezorgkosten vanaf 2,95 maar die lopen al snel op.
VerzendingEchter "Voor 17:00 besteld, morgen in huis", gaat helaas niet op!! N.a.v. een klacht reageert men dat hij toch de volgende dag onderweg was. Kennelijk hanteert men andere normen voor "in huis".
Jammer! Was in dit geval voor mij van belang. Kan deze leverancier dus niet op zijn eigen woorden vertrouwen.
Na betaling via Ideal geen enkele reactie. Na telefonisch contact; "wij kunnen de mail niet opnieuw verzenden", verder geen enkele reactie. Opnieuw telefonisch contact opgenomen; "U wordt teruggebeld", niet dus.
VerzendingEr wordt gewoon niet geleverd, meerdere keren bellen werkt niet.
Netwerkkabel wat op voorraad was besteld. product op tijd besteld zodat ik het de volgende dag binnen zou krijgen. Na 9 dagen toch maar eens bellen waar de bestelling blijft. Product was niet op voorraad en staat in bestelling. Dit had op zijn minst gemeld mogen worden! Order hierna geannuleerd.
Duidelijke website. Groot assortiment. Ik ben bezig mijn thuisnetwerk aan te leggen, en heb al meerdere bestellingen gedaan bij deze webshop (met name Cat6 SSFTP kabels, connectors, contactdozen e.d., alle naar tevredenheid). Ik kwam toch nog 1 contactdoos te kort, en ik heb deze in een aparte bestelling bij deze webshop besteld.
VerzendingIn orde, het was goed verpakt.
KlantenserviceIk kwam er helaas achter dat het product niet funtioneerde. Het is een Logilink CAT6 contactdoos, en op een poortje kreeg ik geen link. Het bleek dat er binnenin wat pinnetjes verbogen/afgebroken waren in 1 poortje. Kan gebeuren, dit is natuurlijk niet de schuld van de shop. Contact gezocht met de supportafdeling. Duidelijke e-mails, direct antwoord, en wat denk je? Gratis een nieuw product toegestuurd gekregen!
Ze hebben een duidelijke website waarin je makkelijk kunt wisselen tussen de verschillende product(soorten) die ze aanbieden. De prijzen zijn ook goed!
VerzendingDe verzending was wat later dan verwacht, maar dit komt omdat zij waarschijnlijk niet op en waren op de 20e. Ze reageerden namelijk wel op mailtjes op elke dag, dus ik dacht eerst dat zij gewoon open waren.
Handige, overzichtelijke site. Alles staat netjes gesorteerd op CAT5, 6 of 7.
50 meter CAT6 kabel besteld, zeker niet duur.
Super, had mijn bestelling alleen op vrijdagavond geplaatst waardoor ik het dinsdag binnen kreeg. De tweede levering was netjes de volgende dag.
KlantenserviceGeweldig, had bij mijn bestelling 2 CAT6 wanddozen gekocht, deze bleken echter allebei defect (1 was iets afgebroken, de ander had een schroef die bizar vast zat). Even met de klantenservice gebeld, meteen de volgende dag twee nieuwe bezorgd, hoefde de oude niet eens terug te sturen, perfect!
Artikelen zijn redelijk overzichtelijk gesorteerd, bestellen en betalen gaat simpel. Alle prijzen zijn overigens exclusief BTW. Staat, zover ik dat kon controleren, nergens op de site vermeldt. Kwam daar bij het afrekenen pas achter.
Plaatsen een logo "ICT Waarborg" op de website maar linken deze niet door naar de ICTWaarborg-website. Wel zo handig als je even snel wilt weten of betreffende webshop ook daadwerkelijk is aangemeld. Moest dit nu handmatig uitzoeken.
Contactgegevens van Netwerkkabel.eu verschillen tussen Tweakers.net en ICTWaarborg.nl. Weet dus niet op welk adres moet zijn in het geval van een conflict. Zou handig zijn geweest als correcte gegevens op de Netwerkkabel.eu website werden geplaatst.
Al met al een beetje slordig. Er is helemaal niks mis met het feit dat ze de website zo simpel mogelijk willen houden. Simpel zorgt voor laagdrempeligheid en dat is in mijn ogen altijd goed. Echter, als je je site té kaal laat en je de basisinformatie niet op orde hebt stoot het ook klanten af. Je moet er wel voor zorgen dat je site uitnodigt er aankopen te doen.
Door lage prijzen te plaatsen en nergens te vermelden dat deze exclusief BTW zijn lok je ook mensen naar je site maar zorg je ook voor frustraties op het moment dat de BTW nog eens bovenop het totale bedrag wordt geteld tijdens het afrekenen.
Vandaar een "voldoende" voor de categorie "Algemeen".
Ik heb op 11 Augustus besteld. Betaald via iDeal. Kreeg direct een automatische e-mail dat bestelling snel verstuurd zou worden.
Nadat ik de bestelling had doorgevoerd kwam ik per toeval de openingstijden tegen. Hier stond echter vermeldt dat Netwerkkabel.eu gesloten was tussen 13 en 17 Augustus. Omdat ze in het weekend sowieso ook dicht zijn wordt mijn bestelling op zijn vroegst op 20 Augustus verstuurd en heb ik het met een beetje geluk de 21e (dus 10 !! dagen later) in huis.
Ik vind dit SCHANDALIG !!. Had ik dit geweten had ik mijn kabels elders besteld omdat ik ze deze week al nodig heb. Omdat ze bij Netwerkkabel.eu mogelijk willen voorkomen dat klanten in hun vakantieperiode naar de concurrent gaan hebben ze deze vakantiemelding waarschijnlijk expres zo onopvallend vermeldt zodat mensen er makkelijk overheen lezen en toch blijven bestellen.
Als je een week op vakantie gaat is natuurlijk prima, echter kun je dit op zijn minst DUIDELIJK op de HOOFDPAGINA vermelden zodat klanten ook weten dat ze anderhalve week moeten wachten op hun bestelling. Ik wil geen 10 dagen wachten op een bestelling.
Ik vind dat ik het recht heb om duidelijk geïnformeerd te worden over jullie geplande sluiting. Zoals jullie het nu hebben gedaan is onvoldoende. Ik wil een goede afweging kunnen maken alvorens te bestellen. Daar hoort ook bij dat ik bij een concurrent wil bestellen zodra de ene webshop niet tijdig kan leveren.
Helaas kan ik er nu niets meer aan veranderen en zal ik moeten wachten tot mijn bestelling ergens volgende week wordt geleverd. Wel een week te laat, maar goed ... Ik ben in ieder geval boos en teleurgesteld. De volgende keer haal ik mijn netwerkkabels weer bij een van de lokale computerwinkels. Kost weliswaar een paar euro meer maar heb dat er dan ook graag voor over omdat ik ze dan meteen in huis heb...
Ik kan daarom niet anders dan deze categorie beoordelen met "slecht".
De website is duidelijk en overzichtelijk. De prijzen zijn erg goed. Na de reviews te hebben gelezen op tweakers heb ik ook hier wat besteld.
VerzendingDe doos was goed verpakt met vulling. Er wordt geen factuur bijgeleverd zoals de meeste bedrijven doen.
KlantenserviceIk kreeg mijn 50M rj45 binnen, na het aanleggen van de kabel via de kruipruimte enz mijn pc aangezet.
Uhm geen verbinding ? breuk in de kabel ? Na het een en ander getest te hebben toch maar even gebeld met ze.
Ik kreeg een nieuwe rj45 kabel (gratis) opgestuurt, dat is pas service. De volgende dag had ik hem al
Na het vergelijken van de oude en nieuwe rj45 kabel bleek er een productie fout in de stekker te zitten.
De website is duidelijk, producten zijn eenvoudig te vinden en er staat voldoende uitleg bij de producten om je keuze op te kunnen baseren. Ik heb besteld zonder een account aan te maken en ik werd netjes per e-mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De prijs van de netwerkkabels is naar mijn idee concurrerend met andere bedrijven. De netwerkkabel die ik besteld heb, was een SFTP kabel van 100 meter CAT 5e en deze was van prima kwaliteit.
Ik heb verder geen contact gehad per mail of per telefoon over mijn bestelling, dus daar kan ik geen oordeel over geven.
Mijn bestelling werd door DPD bezorgd. Ik had woensdagavond besteld dus dat hield in dat het pakketje maandag bij mij werd aangeboden. Het was netjes verpakt en onbeschadigd geleverd. Nadat het pakketje verzonden was kreeg ik netjes een track and trace code per e-mail, zodat ik zelf het pakketje kon volgen
Op basis van shopreviews en beloofde levertijd gekozen voor deze shop omdat ik op het laatste moment wat extra UTP kabel nodig had.
Website is overzichtelijk en makkelijk soorteerbaar in verschillende categorieën. De voorraad informatie is direct zichtbaar in het productoverzicht wat het maken van een keuze vergemakkelijkt.
Aangezien je voor bestellen geen account hoeft aan te maken was de keuze snel gemaakt en de bestelling geplaatst. Omdat ik dinsdag 27 dec. nog voor 16:00 uur besteld had (tijd op bevestigingsmail 15:52 uur) had ik de bestelling de volgende dag op woensdag 28 dec. verwacht maar helaas geen pakketje. Op zich niet erg, het was vakantietijd en ik had toch nog genoeg te doen maar helaas ook op 29 dec werd er geen pakketje afgeleverd. Uiteindelijk werd de bestelling pas vrijdag 30 december afgeleverd wat dus een klein minpuntje is.
50m kabel netjes in een op mat gemaakt doosje, valt verder weinig over te zeggen.
- Overzichtelijke website met een mooie selectie producten
- Goede voorraadindicatie
- Goederen netjes verpakt
- Snelle verzending
- Overzichtelijke verzendbevestiging
- Track & trace gegevens per mail
Gewenste product snel gevonden, bestelproces verloopt soepel een account aanmaken is niet noodzakelijk
VerzendingBestelling keurig de volgende dag geleverd, status informatie & track and trace
Site is overzichtelijk met voldoende correcte informatie. Per mail direct bevestiging van de bestelling ontvangen. Ik had geen account aangemaakt en dan is het volgen van de bestelling niet mogelijk.
Alles stond op voorraad dus ik had verwacht dat het gelijk verzonden zou worden, helaas was dit niet het geval. Op mailtjes kreeg ik geen reactie, en per telefoon nam er niemand op. Pas na een week (toen ik die dag weer enkele malen had gebeld zonder gehoor te krijgen) werd er teruggebeld.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd me verteld dat 1 onderdeel niet op voorraad was, maar dat dit wel in een andere kleur geleverd kon worden. Hierna is de order snel verzonden.
Al met al was mijn ervaring behoorlijk negatief over de communicatie, maar alles is toch netjes opgelost, vandaar dat ik toch voldoende geef als beoordeling.
Verzending verstuurt met DPD, kreeg hiervan netjes een Tracking nummer. Pakket was netjes verpakt in een stevige doos. Het pakket was opgevuld met papier om te zorgen dat de spullen goed op hun plaats bleven in de doos.