Gebruikers over webshop Netwerkkabel.eu
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede prijs kwaliteit verhouding zeer.
Zeer snelle levering gewoon top service
Zo als het hoort
AlgemeenPrima prijzen, uitstekende kwaliteit. Verzenden is supersnel, en (afhankelijk van PostNL) is ook de bezorging goed.
VerzendingBinnen een uur is de bestelling klaar. PostNL doet de rest, aflevering de volgende dag.
KlantenserviceIk stelde een vraag over toepassing van Cat5e buitenkabel, had binnen enkele uren een goed antwoord.
AlgemeenDuidelijke site, goede service, producten makkelijk te vinden en een uitgebreide uitleg. Prijs technisch zeker niet te duur
AlgemeenIk heb mijn weg op hun site makkelijk kunnen vinden. De producten waarna ik zocht waren allen te bestellen op een product na. NetwerkKabel.eu kwam gelijk met een alternatief en omdat de shielded versie duurder was, waren de meerkosten voor hun rekening
VerzendingIn feite is alles vlot verlopen. Toen zij zagen dat de doorsteek UTP connectoren onvoldoende op voorraad waren hebben zij gelijk een bericht gestuurd met een alternatief. Na akkoord van mijn kant is de bestelling in order gemaakt en verstuurd.
KlantenserviceIk heb niets te klagen, maar zoals ik ben behandeld tijdens mijn bestelling ga ik ervan uit dat zij zeer coulant met hun klanten omgaan en dat bij geschillen zij dit tot tevredenheid zullen oplossen.
AlgemeenDe webshop is heel overzichtelijk. De omschrijvingen zijn duidelijk. Het process tot en met de betaling verliep heel erg vlot.
AlgemeenGoede website, snelle verzending. Wel erg veel opdringerige emails die vragen om een review (4 tot nu toe). Vandaar slechts drie sterren.
VerzendingSnel. Voor 21:30 besteld, de volgende dag in huis.
AlgemeenIk bestelde 100m 100% koper cat6 kabel, patchkast, switch en wat accessoires.
Binnen een dag geleverd inclusief up2date meldingen over de levering.
Thuis alles gecontroleerd en tevreden met de kwaliteit van de producten
Verzending was netjes gecommuniceerd en thuis aangekomen waren de producten netjes verpakt.
AlgemeenOp zondag hier iets besteld en dinsdag netjes thuisbezorgd op het afgesproken tijdstip. Tevens netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling
VerzendingAlles was netjes verpakt
AlgemeenDeze webshop gevonden via Google, netwerkkabels van verschillende kwaliteiten voor verschillende prijzen. Duidelijk aangegeven en makkelijk te navigeren. Producten waren zoals verwacht. Zeker een website om te onthouden
VerzendingProducten waren de volgende dag in huis, verzending was prima verpakt. Niets op aan te merken.
AlgemeenPositieve ervaring met Netwerkkabel.eu.
Top klantenservice die snel reageert, ik heb achteraf mijn bestelling nog kunnen aanpassen en bestelling is op tijd geleverd.
AlgemeenEenvoudige 5 poorts switch. Makkelijk bestellen, nette prijs, snel geleverd, product voldoet aan de verwachtingen.
AlgemeenNetwerkkabel.eu heeft verstand van zaken. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Producten zijn degelijk en werken optimaal. Ga zo door!
VerzendingVerzending was keurig. Bestelling op tijd ontvangen.
AlgemeenNa het lezen van alle negatieve reviews pas na mijn aankoop was ik wel een beetje geschrokken. Maar goed, het waren 2 kabeltjes a 12,50 dus ach ... we zien wel.
Savonds om 20:40 besteld. Direct verstuurd, volgende dag in huis, 10 euro goedkoper dan de concurrent.
Snel en goed verpakt,m track & tracke en PostNL. Wat wil je nog meer.
AlgemeenWas op zoek naar een specifiek product, afhandelen van de bestelling vergelijkbaar met de meeste websites.
VerzendingOp de site stonden de artikelen niet op voorraad maar ze waren redelijk goedkoop en ik had geen haast. Kreeg binnen een half uur telefoon om te melden dat ze direct vanaf de leverancier konden leveren, artikelen zouden er dan de volgende dag zijn.
Zo geschiedde inderdaad, alles netjes verpakt en precies zoals besteld.
Door onoplettendheid aan mijn kant (en onduidelijkheid bij de fabrikant van het bestelde) had ik een verkeerd item besteld. Ticket aangemaakt op de site, voorgesteld om te ruilen, was geen probleem. Volgende dag had ik het product dat ik wilde hebben, verkeerd bestelde product gaat nu retour.
Al met al erg tevreden.
AlgemeenGoede website. Leveren niet wat je bestelt, je moet betalen voor hun fouten met retourneren en spullen blijken rare storingen te veroorzaken.
VerzendingAfbeelding op website kwam niet overeen met geleverde kabel. Moest verzendkosten betalen voor retourneren. Besloot kabels te houden. WAT EEN SPIJT, de ene vage storing na de andere. Kabels later vervangen. Alles weer OK. Meldde dat ik mijn geld terug wilde ivm niet goed werkende kabels. Kon dus niet. Ik zeg mijden deze shop, mijn eerst ECHT slechte Internetshopping ervaring in 10 jaar.
KlantenserviceZe schromen er niet voor ondeugdelijke spullen of iets anders dan overeengekomen te leveren.
AlgemeenIk was hier wat producten bij elkaar aan het zoeken, ze leken vrij vriendelijk geprijst maar bij het afrekenen kwam er plots nog een hoop BTW bij (In amerika best normaal, maar hier verwacht ik toch wel dat de BTW al in de prijs zit).
KlantenserviceIk ben bij het betalen gestopt omdat, met alles wat er bovenop kwam, het me te gortig werd. Nu heb ik in 2 dagen al 2 mails ontvangen van dit bedrijf dat ik "vergeten ben hoe graag ik deze producten wil". Ik vind dat soort mails tamelijk obnoxious. 1e en laatste keer dat ik naar deze webshop ga.
AlgemeenNouja, site was duidelijk en alles werkte prima. Unieke soort kabel kunnen bestellen welke lastig te vinden was.
VerzendingDe verzending was de volgende dag binnen, niets mis mee. Geen onnodig grote doos oid waardoor het gewoon door de brievenbus paste.
AlgemeenOndanks dat het product op voorraad was na 5 dagen pas een mail gekregen dat het niet op voorraad.
Verzendingheb het dus nog niet na zes dagen wachten nu.
Klantenserviceze speeld het lieven meisje voor de oplichters en houd je aan het lijntje
Overzichtelijk site, heb er een voorraad UTP kabels besteld (zakelijk). De kwaliteit is goed en aantrekkelijk geprijsd.
VerzendingTwee keer een bestelling geplaatst en de volgende dag al binnen. Alles werd netjes in een doos verpakt.
KlantenserviceOp e-mails wordt snel en adequaat gereageerd.
Producten lijken netjes en goedkoop, en snelle verzending wordt beloofd. Klantenservice neemt wel de telefoon op, maar bij elke vraag wordt er gemeld dat ze "in gesprek" zijn of "tijdelijk niet bereikbaar".
VerzendingZoals vermeld, een berg spullen besteld met "volgende werkdag binnen". Donderdag besteld, maandag eens nagebeld, woensdag pas een email dat het ingepakt zou zijn. Ik ben benieuwd of het morgen binnen is of dat naar GLS toe rijden om het te laten afleveren teveel moeite was in dit weer.
KlantenserviceBelachelijk slecht, neemt wel vriendelijk op en beloofd terug te laten bellen, maar dat gebeurt dus niet.