Gebruikers over webshop Netwerkkabel.eu
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBlijkbaar had ik connectoren besteld die niet compatibel zijn met de kabel, daar had ik graag meer over terug willen zien op de website.
Ik was in de veronderstelling dat ik ze makkelijk even om kon ruilen; ideaal zo'n bedrijf in de buurt, maar dat was nog niet zo makkelijk als ik had gehoopt. Het kostte wat moeite om dit voor elkaar te krijgen.
Het vervelendste vind ik vervolgens dat ik op de fiets (30 minuten reistijd) naar ze toe ga, daar te horen krijg dat er niemand is van een stel bouwvakkers die volgens mij liever helemaal niks tegen me hadden gezegd.
Vervolgens bel ik maar en dan krijg ik te horen dat de kans eigenlijk heel klein is dat er iemand die kant op zal komen.
Je kunt je voorstellen dat ik behoorlijk pissig werd, gezien zowel de klantenservice als de bevestigingsmail aangaven dat ik die dag prima langs kon komen, op een tijdstip die mij uitkwam.
Gelukkig zag ik een onzichtbare deurbel (gezien de deur ervoor zat omdat die open stond) en was er dus toch iemand aanwezig die me de bestelling kon overhandigen, anders had ik daar ik weet niet hoe lang zitten wachten, want vanuit de klantenservice kreeg ik te horen dat ze geen idee hadden hoe lang het zou duren.
Al met al vind ik dit echt een flinke domper en ik zag al veel reviews waarin ze ook niet al te best scoren. Helaas sluit ik me bij die reviews aan.
Hopelijk worden toekomstige klanten beter geholpen.
De bestelling werd de volgende dag verzonden, dus dat is op zich prima. 2 dagen na verzending werd het bezorgd. Dat is niet echt snel.
KlantenserviceDe service naar de klant is waardeloos, want als je iets op komt halen en er is niemand is dat een slechte zaak. Vervolgens zegt de klantenservice dat ze niet weten wanneer er iemand komt...
Algemeenop zich duidelijke site waarbij er genoeg keuze mogelijkheden zijn. Maar er zijn meer sites met dit aanbod
Verzendingvrijdag besteld zou de volgende dag in huis zijn. Zaterdag niets, maandag niets, dinsdag eindelijk binnen. was de 1e en meteen de laatste keer
AlgemeenSite is duidelijk, ook veel extra informatie over installatie van netwerkkabels e.d.
Groot assortiment. Minpuntje is dat de prijzen ex. BTW groot getoond worden (en daaronder klein de prijs die je als consument betaalt).
Mijn bestelling is snel verzonden en was op tijd in huis.
KlantenserviceEr was de verkeerde netwerkkabel geleverd (U/UTP ipv S/FTP). Telefonisch contact opgenomen op zaterdag, daar werd niet op gereageerd. Blijkt dat de shop op zaterdag gesloten is. Op dinsdag een mail verstuurd, daar werd wel op gereageerd. Men heeft direct de goede kabel opgestuurd en een verzendlabel waarmee ik de verkeerde netwerkkabel kon terugsturen.
Algemeenja ik kon de produchten zo vinden wat ik nodig had en staan ook alles goed aan ge geven
Verzendinghet bestellen ging harstikke prima
AlgemeenMakkelijk bestelling te plaatsen: wel weinig voorraad van sommige producten. Hierdoor andere keuzes moeten maken. Dus tip: zorg voor een hogere beschikbaarheid.
VerzendingEen van de producten moest worden nagezonden. Altijd jammer, maar goed opgepakt. Na wat mailcontact besloten om alvast deel 1 op te sturen.
AlgemeenHelemaal super. Ik had een paar super snelle kabels nodig. En Netwerkkabel heeft mij hier uitstekend en snel mee geholpen.
AlgemeenDuidelijke website met de heldere rubrieken en voldoende filter mogelijkheden.
Betalen via IDeal mogelijk, en account aanmaken niet verplicht.
Heb de bestelling af laten leveren bij een pakjegemak. Alles zat netjes in een grote bubbeltjes envelop
AlgemeenGoed spul, duidelijk bestellen en zeer snel geleverd. zeker de moeite waard om nogmaals te gebruiken
VerzendingKlein doosje, via pakketpost. Goed verpakt compleet en snel geleverd
AlgemeenHeldere en overzichtelijke website met vermelding van de prijzen, die gemakkelijk en efficiënt in gebruik was.
VerzendingIn goede staar en goed verpakt de volgende dag ontvangen.
Klantenserviceprettige website waar ik snel en efficiënt alles kon afhandelen.
AlgemeenIk wacht momenteel nog steeds op de levering van een serverkast. De rest van de bestelling is aangekomen maar ik kan nergens de status van de niet geleverde kast opvolgen. In mijn account staat enkel dat de levering volledig afgesloten is.
Bij het leveren van de eerste deellevering gaf ik aan de bezorger de opmerking dat het geen volledige levering was en dat ik dit ook niet op de pakbon kon zien.
Nadien in de doos een briefje gevonden waarop iemand met de hand had geschreven in fluo stift: "De rest volgt"
En daar wacht ik nu al een week op.
AlgemeenKlantenservice is heel soepel! Zo kom ik na mijn verbouwing erachter wat verkeerds besteld te hebben. Mocht gewoon retour, no problem!
VerzendingZoals het hoort, spoedig verstuurd!
KlantenserviceErg behulpzaam!
AlgemeenSnelle levering van bestelde artikelen. Correcte communicatie als gevolg van backorder. Back-order is zeer correct en snel nageleverd. Omdat één artikel(tje) een mankement vertoonde, direct een nieuw exemplaar ontvangen incl. wat aanvullend (test/les-)materiaal.
Netwerkkabel.eu heeft aan mij een nieuwe zeer tevreden klant, want voor de volgende bestelling hoef ik nu niet meer te zoeken.
zeer snelle verzending en ook back-order is geen belemmering voor verzending. Super!
KlantenserviceSnel en correct te woord gestaan en vraag soepel afgehandeld.Ga zo door!
AlgemeenEenvoudig een bestelling kunnen plaatsen voor CAT 6A kabels.
Dag later zoals afgesproken geleverd.
Klantendienst reageert snel op vragen mbt bestelling en levering.
AlgemeenDe levertijd van de cat6a kabel zou langer duren dan verwacht.
Ik werd hier keurig op tijd voor gewaarschuwd en er werd me direct een gelijkwaardig alternatief geboden.
Telefonisch de opties doorgesproken en zodoende een alternatief besteld. Deze werd vrijwel direct via email bevestigd en was de volgende dag geleverd.
AlgemeenDe prijs van deze kabels is heel redelijk. Ze zijn in allerlei kleuren en maten te koop. Via de webwinkel korte kabels besteld voor verbindingen tussen modem, router en firewall. Snelle levering en prima kabels!
VerzendingKeurig verpakt in een doosje
AlgemeenProducten kunnen gemakkelijk worden opgezocht. Daarnaast is het bestelproces eenvoudig en gebeurt de levering snel.
VerzendingLevering was ondanks de drukte van de feestdagen snel geleverd.
AlgemeenIk heb meerdere kern bij Netwerkkabel.eu (Bintra) besteld en dat bevalt tot nu toe uitstekend. Het is een kleine lokale partij die specialiseert in netwerkartikelen, ideaal om even langs te gaan als je iets nodig hebt.
VerzendingZe leveren snel en verpakken goed. Ik heb 1x een verkeerd product toegestuurd gekregen, die heb ik zonder problemen kunnen ruilen bij het magazijn.
AlgemeenVeel producten, netwerkkabels ook verschillende typen kabels utp/ftp/sftp met uitleg van de producten, goede kwaliteit en snelle levering.
VerzendingSnel geleverd volgende dag al in huis ondanks een avond bestelling.
AlgemeenZeer goede en kwaliteits producten. Uitleg op de site omtrent producten word ook goed weergegeven, waardoor het maken van een beslissing welke producten besteld moeten worden vergemakkelijkt word.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis. Hele goede service ontvangen en producten zijn geleverd zoals aangegeven. Zeer tevreden. Keep up the good work zou ik zeggen.
KlantenserviceWas niet nodig, maar twijfel er niet aan dat ook goed geregeld is.