NextDeal

Gebruikers over webshop NextDeal

Makkelijk mijn product kunnen vinden. Beetje basic site maar voldoet. Niet de beste uitstraling maar op basis van de reviews hier op tweakers toch maar besteld.

Binnen 3 dagen zou de processor geleverd worden. Helaas krijg ik pas de avond voor de levering te horen dat de bestelling mis is gegaan. De leverancier had een verkeerd product geleverd, bovendien klopte de prijs niet die op de site stond vermeld. Processor kon ook niet meer geleverd worden en ik kreeg mijn geld terug. Beetje rare manier van communiceren. Waarom kan het product alsnog niet geleverd worden? Vervolgens bij de concurrent gehaald voor 22:30 besteld, volgende dag in huis (daar was die 2 euro duurder). Slechte eerste ervaringen met Nextdeal en hele aparte after sales....

Telefoon besteld, op tijd geleverd en beantwoording van vragen bij de klantenservice was ook in orde.

Netjes zoals het hoort verzonden in een stevige doos. Op tijd geleverd.

Mijn vraag over de aflevering werd goed en direct beantwoord.

Super fijne winkel. Snel proces en alles in een nette staat geleverd. Erg fijn en zou zo weer bestellen bij ze. Een winkel met een goed prijs kwaliteit verhouding. (58400)

Niks op aan te merken

Super! Was op zoek naar een goede betaalbare printer en kwam uit bij Nextdeal voor een HP. Ik ben zeer tevreden!

Echte aanrader!

Snelle levering!

Een defect product terug sturen voor reparatie zou 3 a 4 weken duren. Nu 6 weken verder krijg ik te horen dat ik het binnen een 2-tal weken wel kan verwachten!? Ik weet niet bij welke partij dit probleem ligt, maar dit is wel erg zot. Voor een dergelijk termijn zou een vervangend product wel op zijn plaats zijn.

Asus product was defect en geretournerd, zou 3 a 4 weken duren. Door nextdeal ontvangen op 10 september. Nu op 23 oktober (dik 6 weken later) heb ik het nog niet terug, maar zou het binnen een "2-tal weken" toch moeten ontvangen...
Ik weet niet bij welke partij het probleem ligt, maar 2 maanden voor een reparatie van een product dat bij levering al niet goed werkte vind ik toch wel erg zot.

Binnen twee dagen geleverd in België. Netjes verpakt, ik kon betalen via PayPal, wat mijn voorkeur heeft. Prijs was goed. Ik ben tevreden.

Product gevonden via 'alternatieve producten'. Goede prijs, goede recensies over gelezen. Beetje onduidelijkheid over wanneer het geleverd zou worden.

Geen track & trace code ontvangen. wel op tijd geleverd.

Product was snel te vinden op de site, bestelling was eenvoudig te plaatsen en betalen.

Het vinden van het juiste product en het plaatsen van de bestelling ging echt soepel.

Vrij snel na bestelling ontving ik de bevestiging van bestelling en 's avonds de directe link naar GLS zodat ik de zending kon volgen en eventueel zelfs kon herplannen of elders kon laten afleveren.

Geweldig geholpen en alles op tijd, goed geholpen ook na nog gebeld te hebben. echt goed.

Alles op tijd en goed verpakt, alle papieren aanwezig.

Geen gemopper na nog een vraagje te hebben, zeer goed geholpen.

Echt vandaag bestelt, morgen in huis, prima producten.
Nog gebeld voor info en prima geholpen.

Prima op tijd zoals afgesproken.

Gevraagt naar info, prima geholpen.

Het plaatsen van de bestelling ging makkelijk en voor de laagste prijs. Het product is op tijd geleverd, volgens afspraak.

Supersnelle levering, en produkt (57543) was naar wens, voor al de prijs was aantrekkelijk 10 tot 20% goedkoper dan andere aanbieders en geen verzend kosten!!
Niet tevreden dan kan je gewoon retouren.

Niet nodig gehad produkt was naar verwachting

Ik was op zoek naar een winkel om een Lenovo Yoga 2 tablet te kopen, en NextDeal stonden zowel qua prijs als beoordelingen goed in de pricewatch. Zo kwam ik meteen op de goede pagina, van de verder de duidelijke site terecht. Dus over de zoekfunctie kan ik niet zoveel zeggen. Het bestelproces werkte verder vlot, en ook informatie over met welk bedrijf ze verzenden, en wat de betaalmethodes zijn was goed en snel te vinden. Al met al een solide site, met alles wat je van een moderne etailer mag verwachten in mijn ogen.

De verzending geschiedde zoals vermeld bij het product, 3 werkdagen na plaatsen van de bestelling. Omdat er ook een weekend tussen zat, en ik 's avonds om ~23.00 bestelde, kreeg ik het product een weekje na daadwerkelijk bestellen. Keurig zoals vermeld op de site dus. De verpakking was een stevige doos, gevuld met milieuvriendelijk (karton) opvulmateriaal ter bescherming van de tablet. Wederom gewoon goed geregeld. Leuk detail, er zat een rolletje pepermunt met hun logo bij in, weer es wat anders dan de balpennen en stickers.

Hier zou ik een 6e ster willen geven, maar dat kan helaas niet. Wat was het geval, tijdens het bestelproces was de tablet bij de fabrikant ~50 euro goedkoper geworden. Dat kan met de dagprijzen van consumentenelektronica, maar leuk vond ik het niet om te zien. Dus met een "je weet het maar nooit" insteek, gemaild met NextDeal met de vraag of ze een geste zouden willen maken, omdat de prijsverlaging plaatsvond tijdens mijn 3 dagen wachten op het verzenden. Niet alleen kreeg ik binnen 10 minuten een reactie per email, ook kreeg ik een leuk deel van het verschil gecrediteerd!. Dit terwijl ze zich gewoon aan de overeenkomst hadden gehouden, en dus zeker tot niks verplicht waren. Grote klasse!

Na flink inlezen voor een goede opvolger van mijn linksys router van een paar jaar oud is de keuze uiteindelijk gevallen op een Asus RT-68U.
Via tweakers.net bleek Nextdeal beduidend de goedkoopste aanbieder voor de Asus AC RT 68U wit. Overigens viel mij op dat er een uitgebreid assortiment (en zelfs kleur!) voorhanden was bij Nextdeal aangaande Asus routers.

Via GLS was router zoals beloofd snel en goed verpakt in huis

Snel meerdere mailtjes over de status van de bestelling en bij bestelling was te zien op welke dag product geleverd ging worden.

Heb er een laserprinter besteld. De goedkoopste volgens pricewatch en de volgende dag bezorgd met GLS.
Zeer netjes verpakt in een ruime doos met luchtkussentjes. Ik ben zeer tevreden!

Bestelnummer: 57032

De bestelling was bij weinig bedrijven leverbaar maar bij NeXTDeal wij hij zoals beloofd de volgende dag in huis helemaal top

---

Helemaal niet nodig gehad!

Helemaal top

Goede en overzichtelijke site. Prijzen inclusief btw en verzendkosten. Bij het bestellen op vrijdagavond werd vermeld dat de levering op dinsdag 29 september plaats zou vinden, ik heb het pakketje net in ontvangst mogen nemen.

Product zelf was zorgvuldig ingepakt en de belofte op de site werd nagekomen.

De betaling ging prima via ideal , al kon je met diverse mogelijkheden betalen op de site

De bestelling was snel en netjes binnen .

Toen ik telefonisch nog vragen had, ben ik netjes,snel,duidelijk en erg vriendelijk geholpen.

Goede webshop de prijzen zijn goed en de voorraad ook. Ik zal hier zo weer bestellen.

Levering was prima op tijd enigste is wel dat tegenwoordig bij de meeste webshops tot 22:00 kan bestellen volgende dag in huis. Dit mis ik hier een klein beetje.

Scorekaart voor NextDeal

Webshop Keurmerk