NextDeal

Gebruikers over webshop NextDeal

Heb er de BQ Aquaris M5 gekocht. Die was 30 eur goedkoper dan op de BQstore (intussen is de prijs terug hoger, gelukje?).
Goede site met voldoende informatie en overzichtelijk bestelproces. De levering was na 3 dagen en het toestel was netjes verpakt.
Enig minpuntje is de extra 2% kosten door betaling met mister cash.

Via postNL. Zoals het moet, op tijd en met goede trackinglink

Ik had een nieuwe AC router nodig en via de tweakers pricewatch zag ik dat Nextdeal de goedkoopste leverde. Aangezien het de eerste keer was dat ik hier bestelde heb ik het cijfer van de shop waardering op tweakers bekeken en voelde mij gerust in het bestellen van de router bij Nextdeal.

Heb laat in de middag mijn bestelling geplaatst op de zeer overzichtelijke website en het pakketje de volgende dag netjes verpakt ontvangen.

Eindelijk een website die waar maakt waarmee hij adverteert, Dat is bij andere winkels weleens anders.

Zoals gezegd snelle - volgende dag - levering en keurig verpakt in dempend materiaal en een grotere doos dan waar de router zelf verpakt in zit.

Ook werd er netjes een track & trace code verstuurd zodat ik ongeveer wist hoe laat postnl het pakketje bij mij thuis (in België) zou bezorgen.

Heldere en duidelijke website. De zoekfunctie brengt je meteen naar de juiste producten. Bij het afrekenen geen rare bijkomende kosten.

Het product is op tijd geleverd. Het betrof deze keer een partytent waardoor het product niet ingepakt hoefde te worden (en daarom waarschijnlijk ook geen pepermuntjes erbij zoals sommigen melden. Ik had me er zo op verheugd ;) ).

Slechte klantenservice
Als je een partytent koopt waar bij staat kan tegen een buitje dan verwacht je ook dat dat kan want waar heb je anders een partytent voor nodig maar als de boel dan instort en de buizen gewoon buigen en er word door naxtdeal gezegd dat het te hard regende ( wa te bv zeker niet was het was maar een zeer klein buitje stond gewoon buiten) en dus eigen schuld. Dan snap ik niet waar minimaal 1 jaar garantie voor is geen geld terug geen nieuwe tent helemaal niks

Kunnen je niet beloven of het voor een genoemde datum aanwezig is maar was wel het geval

Zeer waardeloos als ze niet eens een partytent wat door een klein buitje word verwoest willen vervangen dan kan ik niet meer zeggen als waardeloos

Ik ben in de veronderstelling dat wanneer je iets besteld via internet, je kunt afgaan op foto met beschrijving. Helaas gaat dit niet altijd op naar het schijnt....
Heb je dit in eerste instantie niet in de gaten en gebruik je het desbetreffende product, om vervolgens tot de conclusie te komen dat dit helemaal niet het product is wat je hebt besteld... schepen ze je af met "ach een foutje is menselijk, het is mijn eigen fout dat ik dit product heb gebruikt en als de verpakking er nog is willen ze het wel terugnemen (als het er nog zo goed als nieuw uitziet). m.a.w. Nextdeal mag de klant misleiden met verkeerde informatie, maar als jij als klant daarin trapt, is dit jou fout? Valt me vies tegen van een winkel die "zo goed" beoordeeld word

Na heel wat heen en weer gemail, waarbij ik in eerste instantie nog wel het idee had dat ze een fatsoenlijke oplossing gingen zoeken voor me, werd het allemaal al snel duidelijk dat ze behalve de oplossing "Indien u de verpakking nog hebt en het product in vrijwel nieuwstaat aan ons kunt terugleveren mag u hem aan ons terugsturen.
Indien u de verpakking niet meer hebt bieden wij u een korting/creditnota aan van € 15,-, maar kunnen wij het product niet meer retour nemen."

en omdat ik het product al een aantal keren had gebruikt word er gezegd "Het is uw eigen beslissing / verantwoordelijkheid dat u het product in gebruik hebt genomen." Maar is het niet logisch dat je in de veronderstelling bent dat je het product hebt gekregen wat je besteld hebt en is het dan ook niet logisch dat je het gebruikt? het was voor mij een nieuw product, en had in eerste instantie niet in de gaten dat dit een goedkopere versie was dan het product wat ik had besteld, dus met minder mogelijkheden. Ik dacht nog dat het aan mijn 'onhandigheid' lag dat het product niet deed wat ik vroeg :-(

En zeg ik dat ik het niet meer dan terecht vind dat ze hun verantwoording moeten nemen en mij eigenlijk de versie horen te geven die ik gedacht had te hebben besteld. Word er gewoon een leugen bovenop gegooid "Helaas zijn wij niet eens in de mogelijkheid om dit duurdere model te leveren omdat onze leveranciers dit model niet in hun assortiment hebben. (Inmiddels zijn de gegevens up to date en aangepast online)"

Net even gekeken en die (idd duurdere versie) staat wel degelijk op de site, of mag ik hier ook vanuit gaan dat de foto en beschrijving niet bij desbetreffend product horen?
Sorry hoor, maar voor mij geen Nextdeal meer

Beste Fryske, helaas klopt het niet dat het foutieve artikel nog steeds zichtbaar was of is op onze website. Daarnaast is het zeker niet het geval dat wij bewust lokkertjes op onze website plaatsen. Wij begrijpen dat u ontevreden bent, maar dit soort uitspraken zijn onzin. In onze email communicatie gaf u aan dat u de verpakking nog in uw bezit had, wij begrijpen dus niet waarom u het product nog niet aan ons geretourneerd heeft zodat wij dit voor u kunnen oplossen. Wij staan nog steeds voor u klaar. Met vriendelijke groet, NextDeal.nl

Mijn eerste bestelling bij NextDeal. Een snelle levering voor de laagste prijs. NextDeal heeft een overzichtelijke webshop waar je eenvoudig kunt bestellen. Geen problemen, geleverd zoals verwacht!

Voor 18:00 besteld, volgende dag in huis... is prima voor mij. Degelijk verpakt en in goede staat geleverd.

Prima geleverd conform afspraak, betaling via Ideal gemakkelijk. Ruime keuze uit producten en duidelijk over verzendkosten.

In goede staat afgeleverd. Solide verpakt.

Doordat het product door de groothandel niet op tijd was verzonden aan Next Deal ontstond vertraging in de levering. Na prettig contact met klantenservice is dit probleem prima opgelost.

Goedkoopste voor het product dat ik zocht, eenvoudige website. Wel jammer dat ze 2% toeslag rekenen voor klanten die met mistercash willen betalen; klanten uit België kunnen geen iDeal gebruiken.

Goede overzichtelijke website
Bestellen ging met alle gemak
Snelle levering incl. track- en tracecode.

Diverse websites bezocht maar NextDeal is de goedkoopste met deze 2 mooie opklapbare statafels.

Prachtige tafels (2 stuks)
Veel waar voor je geld

Router Asus RT-AC87U besteld bij NextDeal. Levering binnen 1 dag.
Uitstekend produkt, uitstekende service door NextDeal.

Duidelijke website. Prima dat je niet per se een account hoeft aan te maken. Betaling probleemloos. Overigens voor het eerst een bestelling gedaan bij NextDeal.

De levering vond plaats binnen de tijd die bij de bestelling stond aangegeven. De flitser (in de originele Canon-verpakking) was netjes ingepakt in een doos met plastic kussens.

Ik had de Instax 70 polaroid camera besteld en deze was meteen de volgende dag bezorgd. Verpakking zag er netjes uit.

Nog nooit eerder bij NextDeal besteld maar de beoordelingen op Tweakers waren positief. De prijs voor het product dat ik zocht lag een stuk lager dan de adviesprijs dus de stap genomen. NextDeal heeft een duidelijke website waar je makkelijk kan bestellen. Ik zou wel graag wat meer detail zien over de verwerking van de bestelling. Deze bleef de gehele periode op verwerken staan tot het moment dat ik het product thuis had.

Binnen 3 dagen zou de verzending plaats vinden. Helaas is dit niet waargemaakt. Maandag avond besteld dus ik ging er van uit dat ik tegen het einde van de week het product in huis zou hebben. Na vrijdag nog niks te hebben ontvangen contact opgenomen met de klantenservice. Het product werd op vrijdag ingepakt. Uiteindelijk maandag bezorgd.

Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Een vriendelijke vrouw stond me te woord en vertelde me dat het product dezelfde dag aangeboden zou worden aan PostNL.

Eenvoudig besteld en geleverd zoals op de website vermeld staat. Je kan zonder een account te hoeven aanmaken online bestellen.
Duidelijke omschrijving van de producten.

De bestelling werd goed verpakt geleverd en zonder beschadiging van het product omdat dit verpakt was in een grotere doos dan het product bevat.

Stonden mij vriendelijk te woord en krijg ook de juiste en goede antwoorden.

Eenvoudig besteld en snel geleverd, eventueel mogelijk zonder een account te hoeven aanmaken. De online beschrijving en specificaties van het product waren duidelijk en goed.

De bestelling werd in een doos geleverd van een andere merk dan het bestelde product. Aanvankelijk dacht ik dus dat er iets was misgegaan met de bestelling, maar bij het openen bleek alles prima. Verder uitstekend verpakt.

Ik had nog een Bluetooth dongle nodig. Bij Nextdeal hadden ze een goede prijs en snelle levertijd in het vooruitzicht voor een ASUS BT 400.

Maandag besteld dinsdag in huis, perfect verzorgd inclusief pepermuntjes wat wil een mens nog meer.

Tamron70-300 mm lens gekocht, Nextdeal bleek één van de goedkopere leveranciers te zijn. Betaling verliep vlot en via de mail ook direct de factuur. Het niet hoeven aanmaken van een account vind ik een pluspunt

Afgelopen vrijdagavond (op 1 april en nee geen grap) vrij laat de lens besteld.Levering binnen drie werkdagen netjes gehaald, want vandaag 6 april binnen. Lens was netjes verpakt, met wat reclamemateriaal en pepermuntjes.

verzending en betaalproces waren snel. binnen een week geleverd. acceptgiro zat bij bestelling en kon snel betaald worden

na een aantal maanden was mijn keuken/kneed machine de garde ervan kapot. Hele machine moest retour terwijl het alleen om een kapotte garde ging! Na herhaaldelijke email vanuit mijn kant kreeg in te horen dat de garde besteld moest worden bij de leverancier. Levering hiervan was 7 weken!!! Tussentijds moest ik vragen naar de status. Uiteindelijk werd de hele machine terug gezonden en kon ik duidelijk zien hoe respectloos er om wordt gegaan met andermans spullen. Ik was maar liefst 2 kapotte onderdelen verder. Machine is in de originele doos gepropt zonder enig geduld want deksel van mijn mengkom en blender waren kapot. Ook hier weer over gemaild en nu 2 weken verder zonder vervangend onderdeel. Op de vraag hoelang t duurt en waar mijn compensatie blijft aangezien ik dit niet meer dan terecht vind wordt echter niet gereageerd!!

ik raad deze webwinkel af!

eenzijdig en eentonig email verkeer. Klant moet zelf achter zaken aan bellen

Snelle levering en ook nog de laagste prijs. Betalen via ideal verliep vlekkeloos. Netjes ingepakt, met luchtkussens. Ook nog pepermuntjes erbij :-).
Acces point van D-link doet precies wat ie moet doen. Eenvoudige installatie. en weer een goed wifi bereik in huis. Was mijn eerste aankoop bij Nextdeal, altijd maar afwachten of de beloftes worden nagekomen: blijkt dat alles ging zoals beloofd. ***** five star rating

Besteld op vrijdagochtend een accespoint en op zaterdag geleverd! Levering te volgen via PostNL. Mooi op tijd. Geen verzendkosten (boven 20 euro)

Bestelling was makkelijk geplaatst en werd korrekt afgehandeld door nextdeal. Geleverd zoals beloofd. Zeker een aanrader voor de volgende keer!

Scorekaart voor NextDeal

Webshop Keurmerk