Gebruikers over webshop 4AllShop
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWaardeloos en slecht bereikbaar! Heb een voeding die 10 jaar garantie heeft vanuit de fabrikant, hier peobeer ik al paar dagen voor in contact te komen met 4allshop, dramatisch.
KlantenserviceGarantie proberen te claimen. Maar geen reactie krijgen. Telefonisch niet bereikbaar.
AlgemeenVia Bol.com bij 4allshop besteld. Eerlijke prijs voor het product. Ik werd goed op de hoogte gehouden via update e-mails.
VerzendingProduct werd tegen mijn verwachting in door DHL geleverd, maar in tegenstelling tot slechte ervaringen in het verleden liep het nu op rolletjes, ondanks de sneeuw en gladheid en pandemiegerelateerde drukte bij bezorgdiensten. Prima!
Algemeengekocht via Bol.com, dit was de goedkoopste aanbieder, had het product de volgende dag al in huis. Perfect.
Verzendingbetaald via ideal, gewoon prima.
AlgemeenBuitengewoon slechte service, men stelt de klant bij voorbaat in gebreke verzint op alle argumenten tegenargumenten die ter plekke verzonnen worden al met al een opstelling grenzend aan oplichting.
KlantenserviceApparaat weigert 3 maanden na aanschaf. Volgens "Bas" van 4allshop is er sprake van glasbreuk. Het toestel is niet gevallen, heeft niet klem gezeten of anderszins krachten ondergaan. Toch kan/wil 4allshop/"Bas" mij niet helpen omdat "glasbreuk altijd buiten de garantie valt en er altijd sprake moet zijn geweest van geweld".
Als ik aanvoer dat op ereadernieuws.nl staat dat glasbreuk ook spontaan kan optreden en dat ik en beroep wil doen op garantie vindt "Bas" dat ereadernieuws onzin vertelt en dat er echt, heus waar geweld aan de orde moet zijn geweest. Als ik vertel dat ik het onbeschadigde apparaat opstartte, thee ging zetten, vervolgens naar de tekst wilde kijken en toen een eigenaardig scherm te zien kreeg en het apparaat niet reageerde bedenkt "Bas" ter plekke dat krachten ed ook wel eens na wat langere tijd hun effect kunnen hebben...
Conclusie: zeer slechte service, totaal geen klantgerichtheid. Ik word in mijn mening gesteund door vele zeer negatieve reviews. Het is mij een raadsel hoe 4allshop met werknemers als "Bas" zo'n uitstekende scorekaart laat zien. Dit is mi. iets voor Tweakers om eens naar te kijken.
AlgemeenVia Bol.com een triple pack Corsair QL120 fans besteld. Diezelfde avond melding dat het verzonden werd met track en trace link naar Post.nl
VerzendingGoed en netjes verpakt.
KlantenserviceHoewel op de bestelling en pakbon QL fans vermeld stond werd de LL variant geleverd. 4allshop is per 1-1-2018 overgenomen door Informatique. Mijn aftersales werden dan ook gewoon door hun afgehandeld. Vriendelijk te woord gestaan. De volgende dag ontving ik de juiste fans en een barcode om de andere fans retour te zenden.
AlgemeenBehuizing besteld via Bol.com, voorraadstatus bleek in orde.Product voldoet aan de beschrijving, was compleet en onbeschadigd.
VerzendingProduct kwam in eigen verpakking welke stevig genoeg is. Keurig als aangegeven op de website dezelfde dag verstuurd. Product de volgende dag netjes binnengekregen.
AlgemeenVia bol.com een toetsenbord besteld. Op bol.com stond dat deze op voorraad was en dat de verzending met een paar dagen was. Vervolgens krijg ik de standaard mail van bol.com en daarin staat dat het product over 1,5 week word bezorgd. Na 1,5 week niks binnen. Er gaan nog 2 dagen overeen, toch maar een mail sturen om te vragen wanneer ik het toetsenbord binnen krijg.
Reactie: "Dit product was nog niet voorradig.
Mijn collega's zullen u op de hoogte houden van de status. "
Dit was echter een leugen, 2 dagen later krijg ik van bol.com een mail dat de bestelling is geannuleerd.
Zeer onbetrouwbaar en respectloos.
Spreekt voor zich. Als er een product was verzonden, was de beoordeling hoger geweest.
KlantenserviceIk ben van mening dat dit geen bedrijfsvoering is. Als er contact was opgenomen, was mijn mening waarschijnlijk heel anders geweest. Alleen nu heb ik geduldig gewacht en vervolgens teleurgesteld.
AlgemeenIk had een stoel besteld via 4 all shop, maar helaas niet tevreden en een retour aangemeld na 9 dagen. Na 14 dagen werd hij opgehaald en een paar dagen later had ik ineens een geschil. Want, de stoel is zwaar beschadigd aangekomen. Ik had foto’s van vlak voor het inpakken verstuurd maar deze werden niet eens serieus genomen. Ze willen zelfs geen procedure starten bij PostNL die volgens hen het vervoer verzorgde. Nu willen ze hem terugsturen, ik vroeg er foto’s van om een juridische procedure te starten, is de stoel al onderweg. En nu gaat er verdorie weer iets mis, want de stoel is plots vedwenen. Ik was die dag jarig en ben de hele dag buiten de deur geweest en ineens zou ik thuis het pakket hebben aangenomen en voor hebben getekend. Bol.com bemoeit zich er niet mee omdat 4all shop zelf extern het vervoer wilde verzorgen. En t mooiste is nog dat ik nu moet betalen voor een beschadigde stoel, die nergens te bekennen is, en ze niet eens de moeite nemen voor een onderzoek bij PostNL, die mij weer vertelt dat ik persoonlijk geen procedure hiervoor kan opstarten. Het is toch geen gang van zaken dit?! NOOIT hier bestellen is mijn advies!
VerzendingPakket is zogenaamd beschadigd tijdens het ophalen, en plots kwijtgeraakt tijdens het opnieuw naar mij versturen. Maar mij vervolgens verantwoordelijk houden 😂
KlantenserviceIk word onvriendelijk te woord gestaan, het vragen om dossiernummers/contactgegevens van de juridische afdeling is al te veel gevraagd. “U zoekt het maar op internet op, goedemiddag! Tuut tuut tuut”
Meerdere x mail gestuurd gebeld, ingesproken, en tot nu toe nog steeds niets gehoord. Live chat off line kortom geen communicatie mogelijk!
Product was op voorraad, en zou dus meteen verzonden worden zodat het de volgende dag er zou zijn. Niet dus, ik gemaild, toen wel reactie! Was idd raar dat hij niet verstuur was zou alsnog verstuur worden. Geen reden voor de vertraging van 2 dagen.
KlantenserviceVideokaart besteld iets te voorbarig, dus besloten terug te sturen. Retour formulier ingevuld, daarna niets meer gehoord....
Had snel wat nieuwe onderdelen nodig en 's avonds rond 21:00 besteld en de volgende ochtend alles al in huis. gekeken naar welke shop alles snel kon leveren. Erg tevreden over de snelheid en de prijzen.
VerzendingOntzettend snel geleverd en netjes verpakt.
KlantenserviceNa een probleem met het geleverde moederbord (defecte netwerk aansluiting/doa) en contact met asus te hebben gehad adviseerde de 4allshop mij het moederbord om te ruilen. Na het aanmaken van een RMA case bleef het echter stil, uiteindelijk mijn geld teruggevraagd voor het onderdeel. Het bleef een paar dagen stil, maar na een bevestiging werd het bedrag incl. verzendkosten direct terugbetaald. communicatie was matig en duurde lang, daarom had ik inmidels een ander moederboard elders besteld..
4AllShop laat je betalen voor een DOA, ondanks dat op de website staat dat het product kostenloos kan worden geretourneerd. Termijn is 8 dagen, terwijl op de website staat 14 dagen. Daarnaast wordt gedreigd met onderzoekskosten van 35 EUR. Hier wordt de wet van kopen op afstand grof overtreden. Typisch gevalletje van dropshipping! Dit bedrijf zit op het randje van oplichting!!
KlantenserviceAlleen per mail te bereiken of een duur 0900 nummer (heb ik niet gebeld, omdat ik hier niet veel vertrouwen in heb).
Vandaag besteld, volgende week in huis, e-mailen naar info@4allshop.nl retourneert een foutmelding. Wél wordt zondagmiddag vanaf dit adres een factuur gestuurd, vreemd...
ICT Waarborg staat op de site, maar als je doorklikt blijkt dat ze dit helemaal niet hebben!
Bestelling gedaan op vrijdag 14:33. Zou "vandaag besteld, morgen in huis" zijn.
Niet dus. Geen levering op zaterdag, geen levering op maandag. E-mailen naar info@4allshop.nl retourneert een foutmelding. Wél wordt zondagmiddag vanaf dit adres een factuur gestuurd zonder enige communicatie.
Tot en met het ontvangen van het geld is de winkel bereikbaar.
Ik neem aan dat ze ook direct bereid zijn meer geld aan te nemen....
Het proces na de betaling is veel minder fraai.
Zowel 4Allshop als PostNL hebben geleverd zoals aangegeven.
KlantenserviceAlle communicatie met de winkel loopt dood.
Noch aan een technisch verzoek, noch aan het groot aangegeven bedenkrecht word gehoor gegeven.
Mensen, nooit hier bestellen! geloof mij.. je zult een jaar langer leven als je hier niet bestelt. super slechte shop.. leugenaars, producten zijn niet direct leverbaar, klantenservice is letterlijk onbereikbaar. Terugbel verzoeken worden niet gedaan, mails worden niet beantwoord. ik ben 360 euro armer en ik wacht op iets van een reactie. Bespaar jezelf deze stress en koop ergens anders.
VerzendingIk wacht nog steeds op mijn pakket. het zou direct geleverd kunnen worden.. nu vele dagen later nog steeds uberhaupt niets gehoord.
Klantenserviceniemand neemt op, direct voicemail en ze zeggen dat je je nr moet achterlaten zodat je teruggebeld wordt. niemand heeft mij teruggebeld na een mail en 2 voicemail berichten. het kost 70 cent per gesprek om ze te bellen bovenop je eigen belkosten dus dat kun je niet de hele tijd blijven doen. echt waardeloos.
klantenservice waardeloos tot nutteloos! ben al twee weken bezig voor een kapot product en nog niets vernomen, telefonisch niet bereikbaar en mail... deze beantwoorden ze niet eens !
Verzendingmijn product zat in een veel te grote doos zonder bescherming ertussen.
KlantenserviceDeze site heeft helemaal geen klantenservice als je het mij vraagt! tot 4 maal toe gebeld op verschillende dagen. nooit gehoor meteen voicemail. ook de mails worden niet beantwoord. ik wacht nog een week voor mijn RMA ander zal het rechtsbijstand worden.
Tijdens mijn bestelling (Gigabyte 1080 G1 Gaming) ging de prijs omhoog van 749 naar 799 euro! Gelukkig zag ik het op de bevestiging anders was ik het geld kwijt geweest. Eenmaal in je winkelwagen vind ik het niet ok dat je prijs verandert, maar goed. Zowel via de chat, telefonisch als via mail contact op proberen te nemen maar geen enkel kanaal geeft gehoor. Ze weten niet waarvoor ik bel dus je weet ook meteen dat je geen gehoor krijgt als je met een service probleem zit.
KlantenserviceZie hierboven. Dit in combinatie met de andere slechte service reviews en ik zal deze webshop niet vaker aandoen op deze manier.
Bij een defect product binnen garantie, ontlopen ze hun verantwoordelijkheid!
Onze (binnen de garantie) defecte A3 printer van HP mochten we op eigen kosten naar 4allshop opsturen inclusief cartridges ed. vervolgens komt 4allshop met een verhaal dat de printer tijdens verzending op allerlei plekken is beschadigd en daarom geen aanspraak kan worden gemaakt op garantie. Na veel moeite via mail en telefonisch de printer weer teruggekregen. Toen we hem terug hadden bleek een enkel intern plastic onderdeel doormidden gebroken met dubieuze oorzaak. Zeer onprofessioneel, defect product leveren, vervolgens geen enkele garantie bieden en bovendien zeer onbehulpzaam.
Nooit iets bestellen bij deze oplichters!
Verzending was later dan verwacht, bij defect kan je zelf voor de kosten opdraaien.
Klantenservice2 weken na verzending van onze defecte printer geen reactie, daarna gemaild, vervolgens een verhaal dat de printer is beschadigd tijdens verzending. Vervolgens doen ze dus helemaal niets.
Geen service/ slecht bereikbaar.
Bij deze winkel uit eindelijk mijn nieuwe monitor besteld. Hier was hij het goedkoopst en meteen leverbaar.
VerzendingBinnen een dag geleverd, zeer tevreden.
In de meeste opzichten niks mis mee, maar door mijn ervaring met de RMA-afhandeling kan ik toch geen voldoende geven.
KlantenserviceBesteld toetsenbord (Microsoft sculpt ergonomic) kreeg na enkele maanden om onduidelijke reden een kleine kortsluiting waardoor sommige toetscombinaties niet meer werkten. Vervanging is wel geregeld door 4allshop, maar dit duurde een volle maand, bovendien doet het numpad (wat een los apparaatje is bij dit product) het helemaal niet. Na mijn reactie hierop werd mij aanbevolen een nieuw batterijtje (relatief zeldzame knoopcel) te proberen. Die heb ik dan maar gekocht voor 5 euro, ook al is het natuurlijk onderdeel van het product en zou ik hier dus niet voor moeten opdraaien, maar ik had al geen geduld meer. Helaas hielp dit niks, en op mijn twee volgende mailtjes heeft de webshop nooit gereageerd. Ik heb ergens anders nog een zelfde toetsenbord gekocht en gebruik de oudere alleen met een laptop waar al een numpad op zit, dus hiermee heb ik alles wat ik nodig heb. Maar bestellen bij 4allshop doe ik niet meer.
Op 4 januari een Western Digital Black 3TB harddisk besteld.
Bestel en lever proces was dik in orde. Ik heb de HD heel snel gekregen.
Het product is netjes ingepakt en snel opgestuurd.
KlantenserviceBij het installeren van de HD heb ik per ongeluk de SATA Powersupply kapot gemaakt. Ik baalde hier ontzettend van. Vervolgens heb ik met 4allshop contact opgenomen en het probleem verder toegelicht. Ze vroegen mij om een RMA aan te maken en het defecte product terug te sturen.
Dit heb ik inderdaad gedaan.
Paar dagen kreeg ik een email waarin stond dat het RMA niet in behandeling genomen kon worden omdat;
Wij hebben uw zending in behandeling.
De SataPower connector is van de hdd afgebroken.
Hetgeen kan breken onder spanning, of verkeerd gebruik. Helaas moet ik u aangeven dat met deze fysieke schade geen garantie op de schijf kan worden verleend.
Dit had ik al aan de telefoon aan de klantenservice medewerker al meegedeeld. Hij vroeg mij alsnog een RMA aan te maken, waar ik vervolgens niks aan heb gehad.
Ik had eerlijk gezegd gehoopt op een coulance regeling.
Ik wilde het hier niet bij laten en heb de klantenservice medewerker verteld dat ik WD zelf ging bellen om het probleem bij WD neer te leggen.
Ik heb vervolgens met WD gebeld en probleem voorgelegd. Ze hebben een Exceptional RMA voor mij geopend.
Ik heb de defecte HD naar WD opgestuurd. Raad eens? Ik heb een splinter nieuwe HD gekregen.
Ik heb de slechte beoordeling echter alleen gegeven voor de manier hoe makkelijk er met mijn probleem is omgegaan. Ik snap uiteraard dat het mijn schuld is geweest, maar ik had eerlijk gezegd wat meer anticipatie verwacht.