Gebruikers over webshop Buybestshop
Review toevoegenSamsung uhd tv
Samsung 6500 uhd tv besteld bij Buybestshop. Wel een iets langere levertijd maar dit staat duidelijk aangegeven. Mag ook wel voor deze zeer scherpe prijs.
Kreeg onverwacht en zonder meerprijs een model uit de 6700 serie!
Wordt persoonlijk afgeleverd, perfecte deal!
Groeten,
John
De informatie op de website was duidelijk, alles was correct aangegeven en de bestelling en bezorging liep zoals werd beloofd.
VerzendingGoed afgeleverd. Kwam ook over alsof er goed met het product was om gegaan tijdens de aflevering.
Onlangs hebben wij een Sony tv en Sonos playbar aangeschaft via www.buybestshop.eu. Beide apparaten waren via deze webshop aanzienlijk goedkoper aan te schaffen dan bij de concurrentie. In tegenstelling tot andere partijen mogen zij dan wel geen 24 uurs levering hebben, maar prijsverschil is de moeite waard om even voor te wachten.
VerzendingDe levering van de producten zijn persoonlijk en vooraf telefonisch afgestemd.
KlantenserviceDe service uitstekend. Vragen worden goed en snel opgepakt, zowel per mail als telefonisch.
Super bedrijf. Had via tweakers gekeken welke het goedkoopste was. Dat was buybestshop. Werd aangegeven binnen 8 dagen leveren en had de tv binnen 5 werkdagen. Zelfs gebracht door de eigenaar. Vanwege nieuwbouw heb ik de tv nog niet kunnen installeren. Maar ziet er wel heel netjes uit. Heb er de volle vertrouwen in dat het allemaal werkt. Echt top service, zeker een aanrader.
VerzendingZeer snel, en ook nog eens door de eigenaar gebracht. Super aardige man.
goede prijzen, iets langere levertijd, nettte site, zeer correcte aflevering door medewerkers / eigenaar van de website.
Verzendingzeer correcte aflevering door medewerkers / eigenaar van de website.
KlantenserviceVia de website wordt correct en proactief gecommuniceerd
Goedkoopste aabieder .De levering was eerder dan was afgesproken
Prima service. Gratis en persoonlijke aflevering.
Ik heb een super televisie gekocht via buybestshop. Ik vond de eigenaar erg aardig, maar de communicatie duurt een beetje lang. De televisie werd in een maand afgeleverd, maar het was absoluut moeite waard! De prijs was erg goed in vergelijking met andere leveranciers. Ik bevel van harte buybestshop aan. Het heeft de beste prijzen en producten! Mijn televisie is uitstekend!
VerzendingHet duurt een beetje lang om te de televisie te hebben afgeleverd.
KlantenserviceDe prijs was erg goed! De eigenaar was erg aardig!
De verkoper was de goedkoopste en de goede reviews hebben bij mij de doorslag gegeven om een duur apparaat via internet te kopen, zelf zonder Creditcard bescherming (tip voor BBS.eu).
VerzendingJe weet dat deze leverancier een iets langere wachttijd heeft, bij mij duurde het zes werkdagen. Op de dag zelf belden ze keurig een half uur van tevoren en ze hebben de TV keurig boven afgeleverd (met de lift). Geen beschadiging o.i.d.
KlantenserviceGoed contact met de klantenservice gehad, waarbij ze mij tegemoet gekomen zijn op een punt waarbij ze dat niet hoefden te doen. Echt keurig!!!
Ik had per ongeluk een verkeerd e-mailadres opgegeven. Dit allemaal netjes opgelost aan de telefoon.
VerzendingDe bestelling werd netjes op tijd gebracht. Van te voren werd ik gebeld, erg netjes
KlantenserviceFijne toelichting. Omdat mijn mailadres fout was heb ik gebeld en werd ik netjes geholpen. Ze belde zelfs terug om te melden hoe laat de bezorging zou zijn.
Het is prima in orde, Het aanbod is goed en overzichtelijk en het bestelproces duidelijk.
VerzendingDe bestelling liet op zich wachten, maar dat was van te voren bekend. Dag van levering van te voren duidelijk. Tijden voor levering niet verder te bepalen.
KlantenserviceOnze Samsung 4K UHD TV had een beschadiging, die pas aan het licht kwam bij het uitpakken, een aantal dagen na levering. Desondanks heeft BuyBestshop de Tv opgehaald, dit opgelost en weer teruggebracht, zonder extra kosten. Dit geeft het vertrouwen dat levering via de online shop toch met goede service gepaard kan gaan. Een pluim voor de service van BuyBest Shop.
Buybestshop doet een zeer correcte levering voor een lage prijs. Bestellen en betalen eenvoudig en duidelijk.
VerzendingLevering gebeurt binnen de gestelde termijn en wordt netjes van te voren aangekondigd.
De bestelling plaatsen was vrij simpel. Een account aanmaken en gegevens invullen, aan de betaling voldoen en je bent klaar.
De website is overzichtelijk en er wordt duidelijk vermeldt hoe er gewerkt wordt. De levertijden zijn lang maar hier hou je rekening mee wanneer je een bestelling plaatst.
Zelf vind ik het fijn om bij hogere bedragen ook CreditCard te kunnen gebruiken, vanwege de garantie dat als het product niet wordt geleverd dat je dan je geld terug kan vragen bij de CreditCard maatschappij, en dit is iets wat ik miste bij deze webwinkel. Als deze optie toegevoegd wordt in de toekomst dan is deze webwinkel 5 sterren waard!
Doordat de levertijd vrij lang kan zijn heb ik zelf contact gezocht met de webwinkel met de vraag of ik zelf het pakket zou mogen ophalen. Er werd meteen via de mail contact met mij opgenomen en een afspraak gemaakt over het ophalen van het product.
Klantvriendelijk, en een scherpe prijs. Vriendelijke bezorger die niet aarzelde om het pakket enkele trappen extra omhoog te tillen. Ik ben ook netjes van tevoren gebeld dat men onderweg was.
Communicatie verloopt prima via e-mail of via de berichten op je account op de website.
Bestelproces was duidelijk. De voorraadweergave laat te wensen over: is het op voorraad om te versturen of bedoelen ze de voorraad bij hun eigen externe leverancier? En hoe snel bezorgen ze? Helaas duurde het wel wat langer dan vooraf werd gesuggereerd... houd rekening met twee weken besteltijd (23 september > 7 oktober).
VerzendingNa bestelling werd vlot contact met me opgenomen over het bezorgmoment. De verkoper had zijn bezorger op een bepaalde dag in de buurt. Vanwege werk kon ik niet op dat ene moment; de verkoper heeft me bewogen alsnog om op dat moment thuis te zijn... knap van hem, maar eigenlijk hoort de verkoper te luisteren naar zijn klant in plaats van andersom. Prima bezorgd overigens.
De webwinkel met de laagste prijs bleek ook nog eens de gene te zijn met de beste service. 100 euro goedkoper dan de rest. Iets langer wachten misschien maar het wachten meer dan waard!
VerzendingSnelle reactie op mail en ik werd nadat de datum van levering al aan mij gemeld was gewoon door ze gebeld voor details over de levering. Dat verwacht je toch niet van een webwinkel. Super!
Goed bedrijf. Levering exact volgens afspraak. Vriendelijke volgens mij eigen medewerker met verstand van zaken en advies ter plekke. Samen beoordeeld of alles ongeschonden was etc. Zulke bedrijven zouden er meer moeten zijn ipv dozenschuivers die al zuchten bij één vraag. Aan te bevelen voor mede internetkopers. Koop voortaan al mijn witgoed bij hen.
Verzendingprecies op tijd, vriendelijk eigen personeel
KlantenserviceGeen tel contact gehad alleen via mail en dat was voldoende en snel beantwoord.
Uitstekende koop gedaan bij buybesthop. Ze hanteren een iets langere levertijd en ook niet alle betaalopties zijn mogelijk. Hierdoor zijn ze extreem concurrerend op prijs. Verder wordt er goed gecommuniceerd over hun handelswijze en zijn ze erg makkelijk en snel te bereiken. Al met al zeer tevreden!
VerzendingLevering op het aantal afgesproken leverdagen (dit is weliswaar langer dan andere aanbieders, maar in mijn geval bijna 500 euro goedkoper)
KlantenserviceEr wordt snel gereageerd op vragen en de TV wordt persoonlijk afgeleverd. Samen de TV nog gecontroleerd op visuele schade ook, alles dik in orde.
De bestelde tv was niet meer leverbaar. Stond ook op de website, op=op. Er werd een vervangend nieuwer model aangeboden voor dezelfde prijs, helemaal top.
Afgesproken dat een half uurtje voor levering even gebeld zou worden, zodat er iemand in huis was. Ruim op tijd het telefoontje gehad.
Dit is zoals een webshop, levering en service hoort te zijn! Zou hier zo weer bestellen!
De tv werd door het bedrijf zelf gebracht. Televisie werd ter plekke uitgepakt en gecontroleerd op mogelijke beschadigingen. Tevens nog wat tips over instellen van zenders icm CI+.
KlantenserviceVoordat ik bestelde via de e-mail wat vragen gesteld. Bijna direct antwoord terug!
Bij het willen bestellen heb ik (vooraf) even gebeld met de servicedesk van dit bedrijf. De TV hadden ze niet leverbaar. Daarvoor inplaats is er een betere TV met bijna dezelfde prijs aan mij aangeboden.
Vervolgens netjes een mail ontvangen dat ik heb betaald. En bij bezorging van van de TV heeft meneer mij geholpen de TV 4 verdiepingen omhoog te tillen!! Dezelfde meneer heeft mij een halfuurtje van te voren gebeld zodat ik weet dat hij eraan komt.
Ook wil ik er bij vermelden dat de TV eerder dan verwacht geleverd is. Kortom service, kwaliteit en prijs zijn punten die hoog scoren bij dit bedrijf.
geweldige service en bij bezorging een goede uitleg over de werking van de tv gekregen
Verzendingwerd keurig op tijd geleverd
Klantenservicegeen klachten wel op voorhand ff mailcontact gehad en er werd keurig en snel op gereageerd