Buybestshop

Gebruikers over webshop Buybestshop

De bestelling is binnen afgesproken tijd netjes en persoonlijk bezorgd. Goedkoper dan de rest vd aanbieders

Heb bij Buybestshop een tv gekocht. Levering binnen de 6 werkdagen, dus sneller dan verwacht. De service was excellent, de meneer was zeer hulpvaardig. Zal Buybestshop zeker aanbevelen.
De door mij bestelde tv was niet voorradig dus hebben ze een meer recente geleverd (een duurdere) zonder daar extra kosten voor te berekenen.
Hartelijk dank Buybestshop voor de fijne service

Goede en snelle levering en dat voor die prijs!

Zeer vriendelijke mensen. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

Na het bestellen van een beamer wou ik mijn order annuleren, zij hebben binnen 30 minuten hierop gereageerd en de reden van annuleren weggenomen.
Een erg goede en adequate service.

Zie algemeen.

Ik heb bij Buybesthop een TV gekocht.
De doorslag om de TV hier te kopen was vooral de lage prijs i.c.m. de positieve reviews. Ik had geen haast met de TV, dus de 8 dagen levertijd kon ik wel wachten.

De TV is netjes binnen de 8 werkdagen geleverd.
Via de email is er een voorstel gedaan voor de leverdatum. Een half uur voor aanskomst is er netjes gebeld. Bij het leveren is de TV ook nog gecontroleerd op beschadigingen.

Een email gestuurd met een vraag over een onduidelijkheid over de voorraadstatus op de site was snel en duidelijk beantwoord.
Verder geen klantenservice nodig gehad.

Goede prijzen, duidelijke antwoorden op via email gestelde vragen en alles volgens gemaakte afspraak geleverd.

De apparatuur werd eerder geleverd dan de opgegeven 8 dagen levertijd, bij aflevering samen de geleverde spullen gecontroleerd, alles prima geleverd.

Vragen per email gesteld, duidelijke antwoorden snel ontvangen, vanwege speciale wensen voor aflevering werd ik ook gebeld om alles duidelijk af te spreken. Alles is zeer goed geregeld en volledig naar wens geleverd.

Duidelijke en behulpzame webwinkel met scherpe prijzen. De levertijd van 8 werkdagen wordt goed aangegeven.

Verzending duurt 8 werkdagen, maar is wel accuraat en op tijd. Levering is zeer persoonlijk en netjes.

Communicatie is wat minimaal, maar er kan altijd gebeld worden.

Prima bedrijf.
Bestellen en betalen via de webshop werkt uitstekend.
Vervolgens een mailtje gehad met de bezorginformatie.
Keurig binnen de afgesproken levertijd is de tv geleverd. We werden een kwartier voor de bezorging gebeld. Dat vonden wij heel fijn. De tv werd uitgepakt, gecontroleerd en vervolgens weer keurig terug in de doos gedaan ( op mijn verzoek).
Vriendelijke bezorger ( en dat bleek de eigenaar te zijn)!
Kortom een aanrader.

Zie boven

Ik was op zoek naar een televisie en stond op het punt om één te bestellen via een andere webwinkel. Via een familielid kreeg ik echter te horen dat het bij BestBuyShop een paar honderd euro's goedkoper was.
Nadat ik van andere mensen de reviews had gelezen, om te kijken of het ook een betrouwbare webwinkel was, ben ik overgegaan tot het bestellen van de televisie.
Na ongeveer 4 werkdagen kreeg ik een bericht via de email met de vraag of ze het konden leveren. Na akkoord van mij werd ik op de aangegeven datum in de email lekker vroeg in de ochtend gebeld dat de bezorger van BestBuyShop onder weg was en er in ongeveer 20 minuten zou zijn.
Samen met de bezorger heb ik de televisie voorzichtig uitgepakt en gecontroleerd op schade.
Ik ben van plan om nog een aantal componenten aan te schaffen voor mijn televisie en mocht BestBuyShop deze in haar catalogus hebben dan zal ik het zeker via hun bestellen.

bestellen gaat prima en makkelijk. de site is overzichtelijk en de prijzen zijn beduidend lager.

netjes op tijd geleverd en goed verpakt!

goed bereikbaar

betaling is wat vreemd, maar wel correct duurt even een paar minuten voor de betaling is geaccepteerd

Betalen is niet fijn via MultiSafePay maar ik heb de werknemer (of eigenaar) een tip gegeven om hier gewoon een directe iDeal link van te maken. Verder was alles heel vriendelijk. De levertijd is wel aan de lange kant maar dit is van te voren bekend.

Hoofdletters en interpunctie zijn niet de sterkste punten van BuyBestShop.

Er worden producten aangeboden tegens scherpe prijzen. De site is ovezichtelijk en een bestelling doen is heel eenvoudig. Belangrijk te zeggen is, is dat het betrouwbaar en veilig is.

Gaandeweg wordt je via mail geïnformeerd over het verloop en levering van je bestelling. Voordat de levering plaatsvind wordt er een afspraak met je gemaakt waar en wanneer het product geleverd gaat worden. Bij levering wordt het product samen met jou gecheckt op eventuele gebreken of schade. Kortom, zeer goede service!

Via mail is Buybestshop goed te bereiken. Wanneer je vragen hebt krijg je snel antwoord. Hoe en waar je contact kan opnemen wordt goed op de site weergegeven.

Prima!

De goedkoopste en prima service. Levertijd is 8 dagen maar dat wist ik van te voren. In onderling overleg datum en tijdstip levering afgesproken. Werd keurig half uur van te voren gebeld. Aardige man van bestbuy shop zelf die de tv de kamer in droeg en uit de verpakking controleerde op beschadigingen.

Vooraf betalen en dan +/- 8 dagen wachten, verder is de website duidelijk en overzichtelijk.

Het is binnen de afgesproken tijd geleverd, we hebben het samen uitgepakt en samen gekeken of er beschadigingen waren. (Geen beschadigingen)

Er wordt snel gereageerd op de vragen en er wordt van te voren gebeld als de bestelling onderweg is.

Goede prijs met uitstekende kwaliteit verhouding! Gewoon top. Je moet alleen geduld hebben. De eigenaren denken goed mee, en helpen je hele thuis installatie compleet en goed werkend te maken.

We kregen de bestelling eerder dan verwacht, top!

Zeer vriendelijke en mee-denkende mensen.

De website zou wel wat gemoderniseerd mogen worden, maar heeft alle noodzakelijke functionaliteiten. Bestellen en betalen ging gemakkelijk.

Na mijn bestelling had ik spijt en annuleerde ik de bestelling. Wilde z.s.m. mijn geld terug. Na persoonlijk contact met de vermoedelijke eigenaar van de webshop had ik het geld binnen 2 dagen weer terug op mijn rekening (eerst werd 14 dagen toegezegd, wat de wettelijke termijn is).

Geeft mijns inziens aan dat de webshop betrouwbaar is en bereid is de klant tegemoet te komen.

Tegen zeer scherpe prijs t.o.v. andere online aanbieders, een Philips tv gekocht.
Verschil 200 tot 300 euro goedkoper, dan andere online aanbieders van dezelfde televisie. Je wordt volledig op de hoogte gehouden, van de status van de bestelling, via email. Een half uur op de afgesproken bezorgingsdag, wordt je gebeld, dat de televisie geleverd wordt.
Zeer betrouwbare shop en zeer klantvriendelijk eigenaar, die ook de bezorging doet. Televisie wordt uit de doos voor je gehaald, om te beoordelen of alles correct aanwezig is en geen zichtbare mankementen aanwezig zijn.

Helemaal goed. Je wordt op de bezorgdag keurig een half uur van te voren gebeld, dat de bestelling eraan komt.

Alles is perfect gegaan. En voor een ieder een aanrader.

Op zoek naar een scherpe prijs voor een nieuwe TV (Samsung UE55JS8500) kwam ik terecht bij BuyBestShop. Hoewel het vooraf duidelijk was dat de levertijd gemiddeld 8 werkdagen zou zijn had ik mij er wel op verheugd de TV voor de paasdagen in mijn bezit te hebben. De donderdag voor Pasen ontving ik een e-mail met de mededeling dat de aflevering stond gepland op de woensdag na Pasen. Na mijn teleurstelling hierover telefonisch te hebben uitgesproken werd door BuyBestShop aangeboden om de TV buiten de officiële planning om nog dezelfde dag af te leveren. Met de Pasen geniet ik nu van mijn nieuwe TV waarvan de beeldkwaliteit grandioos is.

De eigenaar heeft in een speciale rit de TV dezelfde dag persoonlijk afgeleverd. Een half uur voor aankomst werd nog even telefonisch contact opgenomen. Samen hebben we de TV uitgepakt om te controleren op eventuele beschadigingen. Deze webwinkel kan ik dan ook zeker aanraden.

Op e-mails wordt snel gereageerd. De gevoerde e-mail correspondentie is onder ‘Mijn account’ terug te vinden op de website.

Duidelijke website met een afrekenpagina waarop duidelijk prijs, BTW en afleverkosten vermeld staan. Betaling middels iDeal mogelijk.

Producten werden "persoonlijk" aan huis afgeleverd op afgesproken tijdstip met 30 min. voorafgaand een telefoontje. Alles keurig verpakt en het werd voor je uit de verpakking gehaald en gecontroleerd op eventueel zichtbare schade. Geen service die je van een internetshop zou verwachten!

Naast automatisch gegenereerde e-mails ook persoonlijke e-mails voorafgaand aan de levering. Bij aflevering werd ook enige uitleg gegeven en aangegeven dat er altijd contact kon worden gezocht bij eventuele vragen. Erg persoonlijke aanpak!

Door eerst op tweakers.net te hebben georienteerd kwam ik bij Buybestshop.eu uit voor de SONY TV. Gezien de prijs, kwaliteit en vooral het energieverbruik van het product heb ik de aanschaf geregeld bij deze webwinkel. Waanzinnig vriendelijk personeel en goed, snel en vooral vakkundig geholpen, snelheid is een kernwoord binnen dit bedrijf! Ik vind het fantastisch dat na te hebben gebeld al binnen 30 minuten al een reactie terug kreeg wat heel veel zegt over de service van het bedrijf. De afspraak die ik heb gemaakt voor de bezorging verliep feilloos en precies volgens afspraak. Vriendelijke, behulpzame man die nog mee heeft gelopen omdat de TV behoorlijk groot was qua formaat en beetje onhandig te tillen was. Buybestshop, ga zo door!

De kwaliteit voor de TV gezien de prijs en vooral energielabel is echt meer dan super, het scheelt enorm veel om van een energieverbruik van een 40"SONY Bravia met een verbruik van 130/180 Watt naar een 46 Watt TV toe te gaan, ik ben benieuwd naar aankomend jaar mbt het energieverbruik. Ik ben zeer tevreden met de veelzijdigheid en vooral de mogelijkheden, meer dan tevreden over deze super TV en dat nog wel met een 48" formaat ipv 40...

De enige vraag die ik had was over de levering en binnen 30 minuten kreeg ik antwoord, complimenten voor de medewerkers bij dit bedrijf. Petje af vooral voor dat ze de bezorging in eigen beheer hebben en hoe ze met hun producten omgaan

Scorekaart voor Buybestshop

Qshops