Gebruikers over webshop Buybestshop
Review toevoegenVanaf het begin fijn contact gehad met BuyBestShop. Aflevering werd netjes ingepland en zeer prettig afgehandeld en geleverd door Reinier zelf van BuyBestShop.
Top service!
Het enige is dat de tv een beetje last van clouding heeft, maar daar heb ik nu contact over met Sony.
Vandaag de dag met al die next-day leveringen is het moeilijk concurreren, maar toch voor een scherpere prijs bij BuyBestShop gekocht. Dan maar een weekje wachten.
Het vrolijke en prettige afleveren geeft daar ook weer een positieve draai aan!
Snel contact via de mail en telefoon.
Enkele dagen geleden hier een TV gekocht die bij andere (web)winkels niet meer te leveren was. Aangezien ik een echte game-fan ben en specifiek deze TV wilde hebben ben ik bij Buybestshop.eu uitgekomen. Na nog even wat info te hebben vergaard via hun website (via de chat) direct de TV besteld en snel geleverd gekregen. Zeker de moeite waard om in de toekomst nog eens terug te komen.
VerzendingDoordat de TV een ouder model betrof was de levertijd enkele dagen langer. Geen probleem, het was het wachten zeker waard. Helemaal toen de bezorger met een brede glimlach de TV kwam bezorgen.
KlantenserviceAanrader! Via de chat op de webshop goed geholpen, afterservice is ook prima!
Toen ik zocht naar een nieuwe TV kwam ik uit bij Buybestshop omdat het veruit de beste prijs had. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst mijn bedenkingen had juist omdat de TV zoveel goedkoper was in vergelijking met andere aanbieders
Toch besloten om de TV te kopen. Toen ik betaalt had kreeg ik geen email bevestiging dus de volgende dag toch even gebelt. Ik werd netjes geholpen en de bestelling werd gelijk nagekeken waarna ik een email bevesting kreeg
Binnen een week kreeg ik een bericht dat de TV geleverd zou worden over 2 dagen. Toen de TV werd geleverd was de service uitstekend. Samen de TV nageken op eventueel krassen of iets wat kapot was. Dat was niet het geval en ben ik nu heel blij met mijn aankoop
KlantenserviceVriendelijk geholpen en de TV met de bezorger nagekeken op problemen
Ik was eerst wat terughoudend door het enorme prijverschil in vergelijking met de overige aanbieders, maar ben over de streep getrokken door de positieve beoordelingen.
Het enige wat ik Reinier mee wil geven is om de communicatie iets beter te organiseren. Ik had de tv op zaterdag besteld en betaald (via multisafepay beetje omslachtig maar werkt prima). Anders dan bij de conventionele webshop duurt het een paar dagen voordat je bericht krijgt van de bevestiging van de bestelling en de verwachte levertijd. Een berichtje na betaling met de bevestiging had mij meer op mijn gemak gesteld. Ook moest ik de communicatie via de mail in mijn spambox lezen (gmail), waarschijnlijk omdat het onversleuteld word verzonden.
De levertijd is langer dan bij de grote leveranciers, maar dat weet je van tevoren als je bij bestbuyshop.eu besteld en word ook keurig aangegeven. De levering vond keurig binnen de aangegeven levertijd plaats en werd gedaan door de eigenaar van de webshop zelf. Reinier heeft samen met mij de tv uitgepakt en gecontroleerd op fouten, een service die je bij de grote webshops zeker niet terug zal vinden.
KlantenserviceKeurige communicatie alleen vond ik het vervelend dat de mailtjes van bestbuyshop in mijn spambox terecht kwamen. De klantenservice is verder uitmuntend daar er zelfs ter plaatse het geleverde product word gecontroleerd in plaats van bij de stoep word afgegeven.
Betaling loopt goed al is het Multisafepay een erg klant onvriendelijk systeem en vraagt erg veel gegevens om bij hen opgeslagen te worden, die je vervolgens niet meer kan beheren. Maar goed de betaling is geslaagd
VerzendingReinier komt het persoonlijk brengen en pakt de doos uit om te controleren om beschadigingen. Dat is veel beter dan alleen maar via de PostNL.
KlantenserviceHeb lang getwijfeld, maar heb toch besloten om hier iets over te vermelden.
Ik had op 16-08-2016 mijn nieuwe TV besteld bij Buybestshop en kreeg het gebruikelijke lange levertijd mailtje. Na een paar dagen maar eens nagevraagd of er al zicht was op de leverdatum, maar kreeg daar ook de standaard melding dat men mij zsm zouden inlichten als de TV er was.
Vervolgens maar weer eens contact opgenomen en kreeg te horen dat ik eind van de week in de planning stond. Donderdag nog niets vernomen dus maar weer contact opgenomen/ Toen kreeg ik te horen dat de levering vertraging heeft opgelopen. Dat kan, maar ik verwacht dan dat het bedrijf ACTIEF contact met mij opneemt om dat te melden en niet dat ik er achteraan moet zitten. Na nog meer heen en weer gemail werd gemeldt dat de TV de 1e of 2e week van september zou komen. Wederom kreeg ik alleen deze info doordat ik zelf telkens contact op nam. En wat denkt u. Aan het einde van de 2e week van september maar weer eens contact opgenomen en wat bleek... weer vertraging. Vervolgens heb ik weer meermaals contact opgenomen en werd telkens op afstand gehouden. Heb ook gevraagd wat er nu aan de hand was en dat ik het gevoel kreeg dat er tegen mij gelogen werd. Pas toen ik aangaf de order dan maar te annuleren nam men contact met mij op en gaf aan dat de TV de week erop geleverd zou kunnen worden en dat annuleren dus zonde was. De prijs bij Buybest shop is ook goed dus dat was een valide punt. Uiteindelijk kreeg ik 11-10-2016, krap 2 maanden na de bestelling, de TV.
Wat mij dus dwars zit is dat er totaal niet proactief met mij gecommuniceerd werd en laten we eerlijk zijn... 2 maanden is wel een periode waarbinnen je dit mag verwachten. Had het ook wel chiq gevonden als men mijn wachten had gecompenseerd in welke kleine vorm dan ook.
Niet de snelste levering maar wel dé beste prijs en uitstekende bezorging. Mail na betaling gehad en na ca 10 dagen tv bezorgd (conform levertijden), Niet met post.nl bezorgd maar door eigenaar zelf en zorgvuldig mee om gegaan. Ook binnen gebracht en geopend om te kijken of alles in orde was, kortom aanrader.
Verzendingzie bovenstaande opmerkingen
KlantenserviceKorte mail gehad over te verwachten levertijd. Daarna dag van te voren nog mail over def. date. Wachten duurt lang, maar is het geld zeker waard34
Betrouwbare leverancier met excellente aftersales waar de nog klant centraal staat (en nog goedkoop bovendien)
VerzendingIk heb onlangs een Samsung curved Smart TV (UE48JU7500) gekocht bij Buybestshop. Ik vond in dit geval snelle levering minder belangrijk, en ben vooral af gegaan op de beoordeling van andere klanten en ook de prijs was bij hen het laagste.
De TV werd binnen de aangegeven levertijd op het afgesproken tijdstip bij mij thuis afgeleverd (inclusief een telefoontje 30 minuten voor aflevering).
Dezelfde dag bleek al dat er iets mis was (HDMI apparaten werkten niet) en in het traject daarna is Reinier van Bestbuyshop uitermate behulpzaam geweest in het helpen oplossing van dit probleem, (hij heeft zelf een aantal maal contact gehad met Samsung Nederland en is er zelfs lang gereden om het defect onderdeel dat ik opgestuurd had (One Connect Mini box) om te ruilen.
Toen bleek dat het niet aan dit onderdeel lag, heeft hij de hele TV aan huis opgehaald, omgeruild bij Samsung en weer thuis bezorgd. Het bleek dus inderdaad in het 'moederbord' van de TV te gezeten te hebben.
Inmiddels werkt alles en kijk ik elke avond met veel plezier TV.
Grote klasse Reinier, en nogmaals bedankt voor de goede service.
Op zoek naar een nieuwe televisie kwam ik steeds weer uit bij Buybestshop. Aangezien ik het bedrijf niet kende eerst op internet gezocht naar informatie over betrouwbaarheid en levering. Dat overtuigde mij om de televisie te bestellen. De leveringstijd is langer dan bij andere bedrijven maar de levering was keurig op tijd en de bezorger vertrok pas nadat gecontroleerd was of de tv in orde was. Ik ben dus heel tevreden over Bestbuyshop en natuurlijk ook mijn tv.
Na elf jaar naar een plasma Tv te hebben gekeken werd het eens tijd om een andere TV aan te schaffen. Qua kleur opbouw was er nog steeds niets op de plasma aan te merken
Maar ja, in die tussentijd is er heel wat veranderd en we zochten iets dat heel dichtbij de vorige kwam qua kijkgenot.
Na heel veel informatie ingewonnen te hebben kwamen we tot de slotsom om een de Samsung UE65KS8000 4K te kopen. Maar bij wie dan. Veel aanbieders schelen niet zo veel voor wat betreft de aanschafprijs. Behalve die bij Buybestshop in Zwolle. De site van deze webwinkel is open en transparant. Leest men de voorgaande reviews dan is men zeer te spreken over de voortgang van de bestelling en de correctheid van afhandelingen, en dat geeft vertrouwen.
Inderdaad de bestelling staat niet binnen 24 uur bij de voordeur maar dat hadden wij er wel voor over als je meer dan 1.100,00 euro minder hoeft te betalen dan bij een ander. Ja u leest het goed € 1.100,00 en alles tegen dezelfde condities als elders.
Na zeven dagen kwam er een mail dat de TV over drie werkdagen gebracht zal worden. Op de dag zelf, indien men dit wenst, kan een half uur voor afgifte gebeld worden. Al deze afspraken zijn keurig nagekomen.
Als service van Buybestshop wordt ter plekke de TV uitgepakt en op onrechtmatigheden gecontroleerd. En zowaar op het scherm zaten een paar vlekken die niet goed te verwijderen waren. Wat er ook aan gedaan werd men bleef ze zien. Vanuit Buybestshop werd zelf geopperd om het toestel weer mee terug te nemen en een nieuwe bij Samsung te bestellen. Een dergelijke service geeft enkel maar een positief gevoel en werd ook niet afgeslagen. Zeven werkdagen later werd de nieuwe TV gebracht en gecontroleerd. Dit toestel werd in orde bevonden.
Wij hebben er heel goed aan gedaan om bij deze webwinkel onze bestelling te plaatsen.
Chapeau Buybestshop!! Zo hoort service te zijn maar dit is nog maar met een lampje te zoeken.
Normaliter geeft men bij uitmuntendheid een 10, maar wij een 11.
Een webshop die wij van harte aanbevelen.
Ga zo door.
Normaliter geeft men bij uitmuntendheid een 10, maar wij een 11.
Een webshop die wij van harte aanbevelen.
Ga zo door.
Alles wordt van begin tot eind duidelijk gecommuniceerd en nageleefd. Ook de klantenservice geeft direct goed antwoord.
Heb de Ue55ks8000 bij deze winkel gekocht met 700 euro prijsverschil. Was eerst wat sceptisch door het prijsverschil, levertijd en betaalwijze maar alles is precies zo gegaan zoals aangegeven. De eigenaar kwam zelf de tv brengen en we pakten de tv samen uit om hem te controleren. De tv doet het super en is gewoon in het Nederlands. Doet het perfect samen met de horizonbox. Zeker een aanrader voor verdere aankopen en 100% betrouwbaar.
VerzendingDe eigenaar kwam de tv brengen en hielp mee uitpakken. Samen de tv gecontroleerd
Perfect gegaan.
Heb tot nu toe al mijn vragen beantwoord gekregen
Ik was nog niet bekend met deze webshop, maar door positieve reviews toch een televisie besteld. Zeer nette prijs, de televisie was maar liefst een paar honderd euro goedkoper dan de eerstvolgende webshop. Makkelijk te bestellen en te betalen. Werd netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling.
VerzendingBestelling geplaatst op 22 juli en werd op 2 augustus thuis afgeleverd. Ik gaf specifiek aan dat er op de dag van levering pas in de middag iemand aanwezig zou zijn. Daar hebben ze rekening mee gehouden. Bestelling zou worden bezorgd tussen 13:00 en 17:00, maar bezorger was er pas rond 17:30 uur. Iets vertraagd dus, maar ik ben verder tevreden.
Op zoek naar een nieuwe TV viel mijn keuze op een Android Televisie van Sony. Eenmaal mijn keuze gemaakt zoek ik altijd eerst nog een tijdje naar de laagst mogelijke prijs. Ik kwam uiteindelijk uit bij Buybestshop.eu. Nu moet ik bekennen, dat ik deze winkel nog niet kende, maar zij hadden wel de laagste prijs. De website van Buybestshop is overzichtelijk en bovendien vermeld KvK-nummer, BTW-nummer, adres etc. Naar dit soort gegevens kijk ik altijd om met zekerheid te kunnen bestellen.
Verder stond er op de site overigens duidelijk vermeld, dat producten die op voorraad zijn een gemiddelde levertijd hebben van 1-7 dagen en producten die niet op voorraad zij een gemiddelde levertijd hebben van 1-10 dagen. Voor mijzelf maakt het bij een grote aanschaf niet zoveel uit dat ik nog een paar dagen extra moet wachten (voor mij hoeft het niet persé binnen 24 uur geleverd te worden). Op donderdagochtend mijn bestelling geplaatst, netjes een mail gekregen dat de levertijd 8 werkdagen bedroeg. Dus ik verwachte de TV ongeveer op dinsdag over 2 weken. Vrijdag kreeg ik een email voor het afleveren van de TV, deze zou de dinsdag na het weekend al worden geleverd! (Na 3 werkdagen).
In de email werd aangegeven dat de levering dinsdag zou zijn tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Op dinsdag kon ik geen vrij nemen, maar omdat Buybestshop zelf de TV komt bezorgen bij de klanten kon de dag niet opgeschoven worden (mijn regio staat altijd dinsdag op hun planning).
Andere optie zou zijn om de TV toch op te sturen, maar dan moet je ook maar afwachten hoe ermee omgegaan wordt. Het zelf bezorgen door de leverancier is zeker een pluspunt, zo weten klant en leverancier dat er voorzichtig is omgegaan met de TV en indien dat nodig is kan Buybestshop de TV samen met de klant uitpakken en instellen (bij mij niet nodig geweest).
We spraken af om een half uur voordat de TV bij mijn huis zou zijn ik gebeld zou worden zodat ik de tijd had om naar huis te komen om de TV in ontvangst te nemen. Ik werd netjes op tijd gebeld en was tegelijkertijd met de TV bij mijn huis.
Goede en duidelijke communicatie is van groot belang en hieraan ontbreekt het niet bij Buybestshop. De prijs was laag de service goed, Buybestshop is nog één van de weinige winkels die nog wel tijd voor zijn klanten neemt. Ik ben zeer tevreden met het verloop van de bestelling en levering.
Topklasse!
Na een korte zoektocht op het Internet voor onze nieuwe TV uitgekomen bij Buybestshop. Na het lezen van een aantal reviews over de webshop hebben wij de TV besteld en is deze keurig netjes geleverd.
VerzendingBij Bestbuyshop is de levertijd gemiddeld 1 tot 10 dagen. Voor ons was dit geen probleem gezien het feit dat we wel even konden wachten en de zeer scherpe prijs!
De TV werd keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd en naar binnen gebracht. Het scherm werd op eventuele beschadigingen gecontroleerd. Alles gelukkig in orde.
Mijn complimenten voor de vriendelijke medewerker van Buybestshop die de TV kwam leveren.
Ik heb telefonisch contact gehad met Buybestshop over de levering en werd netjes te woord gestaan. Erg fijn was dat er van te voren een dagdeel opgegeven kon worden en dat er een half uurtje voor de levering werd gebeld.
Eenvoudig te bestellen, duidelijke uitleg en makkelijk te betalen. Kortom klantvriendelijk en zal zeker de site bezoeken om een keuze te maken voor te kopen artikel(en)
VerzendingHet artikel, Smart TV, Samsung UE55KU6470 serie was goed verpakt, uiterlijk geen beschadigingen aan de verpakking.
Duidelijke site, eenvoudig te bestellen. Goede communicatie over bestelling en levering. Samen met medewerker controleren op juistheid van te leveren artikel(en).
VerzendingOp afgesproken datum en tijdstip kreeg ik een half uur vooraf een telefoontje over de levering. Keurig op afspreken tijd.
KlantenserviceNog niet van toepassing
Ik kreeg een telefoontje van de bezorger, dit bleek ook de eigenaar te zijn, en die hielp mij mee om de tv naar de 2e etage, via de trap, te brengen.
Bij binnenkomst heeft hij de tv uitgepakt en samen gekeken of deze in orde was.
De service is uitstekend, je weet dat de levering iets langer duurt, dit staat ook op de website vermeldt, maar hij was wel € 200,- goedkoper dan de een na goedkoopste via internet.
Ik heb de Samsung UE65JU7000 tv besteld, wat een toestel en dat voor die prijs dankzij Buybestshop.
Ik had eerst mijn bedenkingen want de website lag er 3 dagen uit en had het idee dat er misschien iets fout was gegaan met het bedrijf......niets is minder waar want ik heb gebeld en er waren problemen bij de Hostingpartij. Al met al heb ik hem in mijn bezit en ga er van genieten.
De tv werd precies 8 dagen, staat ook op de website, geleverd. Precies volgens de planning.
KlantenserviceJe wordt op de hoogte gehouden via de mail en ze bellen je, als je dat wilt, een half uur van te voren op dat ze komen, ook dat was exact op tijd.
Ik heb hier een 75 inch tv van Sony gekocht. De levering kan wel iets langer duren, maar dit staat allemaal netjes aangegeven.
VerzendingDe dag van levering kan zelf afgesproken worden en ze komen het zelf bezorgen.
KlantenserviceEen ouder model was uitverkocht, dus kreeg ik een nieuwer model met veel korting (die eveneens ver onder de concurrenten zat).
2 TV's besteld bij deze winkel i.v.m. laagste prijs. Betaling d.m.v. overboeking en keurig bericht van ontvangst bestelling en vervolgens een bericht dat de betaling verwerkt was.
VerzendingNa de betaalbevestiging kwam het bericht met de leverdatum en of er een half uur voor de levering contact moest worden opgenomen. Natuurlijk wilde ik dat en er werd ook contact opgenomen voor levering. Prima levering, niet van dat snel snel op naar de volgende klant.