Gebruikers over webshop MediaCenterWorld
Review toevoegenHeb in februari 2014 een mediacenter gekocht bij MediaCenterWorld omdat ik graag mijn Caiway zenders ook via iPad en iPhone wilde afspelen. Daarnaast ben ik soms voor langere tijd in het buitenland en wilde ik graag kunnen streamen naar het buitenland om daar bepaalde (sport)programma's live te kunnen bekijken. Werk nu ruim 9 maanden met het MediaCenter en ben er zeer tevreden over! Alles werkt zoals ik het voor ogen had en heb vorige week een update van de software (Extreme software pakket) laten doen en het is alleen maar beter geworden! Fantastische handleidingen zijn door de eigenaar geschreven en hij is altijd behulpzaam als ik toch een vraagje per mail stel (wat overigens vaak toch gewoon in de handleiding bleek te staan). Ben dus een zeer tevreden klant van MediaCenterWorld en kan het iedereen aanbevelen!
VerzendingSnelle verzending en alles in goed overleg, zeer persoonlijk dus in plaats van dat je je een nummer voelt (wat bij sommige online verkopen nog wel eens voor kan komen, zo is mijn vervaring)
KlantenserviceHeb nooit klachten gehad maar had wel eens wat probleempjes bij het installeren van het een of ander. Heb de eigenaar soms daarover gemaild en hij gaf mij altijd zeer snel en goed een antwoord, dus service wat ik eigenlijk niet eens van hem kan verwachten (want dat zit natuurlijk niet in de aanschafprijs) daarom ben ik er ook zo ontzettend tevreden over. Een bedrijf met een groot hart voor hun klanten en passie voor mediacenters, dat is mij wel duidelijk geworden!