Gebruikers over webshop My Media Center
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDe website is overzichtelijk, al had ik het product via de pricewatch van Tweakers met een link bereikt. Heb wel nog even rondgekeken, maar alles zag er prima uit.
Het product was snel verzonden (eerst volgende werkdag) en goed verpakt.
Zal zeker vaker eens in deze webshop kijken als ik iets nodig heb.
Verzending was voor de verandering met UPS, zie je niet zo vaak tegenwoordig. Maar alles verliep snel en soepel, dus prima! Levering in 1 dag.
Algemeen2x 20TB drive besteld voor mijn NAS omdat deze bij de webwinkel het goedkoopste was. De website had alle relevante informatie en de prijs was inderdaad goedkoop.
VerzendingVerzending was standaard geen bijzonderheden te melden. De verpakking was goed en er zat voldoende beschermende bubbelfolie om de twee hard drives. De hard disks waren nog in hun ESD Seal.
KlantenserviceIk had contact opgenomen met de helpdesk omdat helaas 1 van de HDD's DOA bleek te zijn. Ik had probleemloos een retourlabel en de nieuwe drive is onderwerp. Hele prettige hulp gekregen bij dit probleem.
AlgemeenHeldere website makkelijke bestel procedure. Geen verplichting om een account aan te maken wat altijd fijn is.
VerzendingVolgende dag geleverd, zoals beloofd op de website. Gelukkig met een bezorgdienst die wel onze voordeur kan vinden. (PostNL)
AlgemeenHad een harddisk besteld maar kwam erachter dat ik voor 10 euro meer 4 TB extra had. Makkelijk omgewisseld en supersnel geleverd.
VerzendingSnel contact en snel geholpen door de servicedesk en supersnel ook verzonden.
KlantenserviceTelefoon word snel opgenomen en bestelling was snel aangepast naar gunstiger artikel voor mij.
AlgemeenSodimm kaartje besteld, volgende dag in huis gekregen!
Op het moment van kopen waren ze de goedkoopste optie voor de 32GB sodimm ddr5 kaart die ik zocht.
Duurzaamheids minpuntje is de mega doos waarin het verstuurd is, het had makkelijk in een envelop met noppenfolie gekund ipv een 20x30x10cm doos.
Volgende dag levering wordt netjes nagekomen.
AlgemeenEen Mikrotik Router gekocht die slecht verkrijgbaar is. De beste prijs en conform afspraak op tijd geleverd.
VerzendingBezorgd door PostNL dus niet voor de deur achtergelaten.
AlgemeenNette en overzichtelijke website met veel producten, snelle levering van het product, en snelle levering
VerzendingHarddisk was zeer goed verpakt. en snel geleverd gewoon super.
AlgemeenGoede webshop met snelle levering. Product is goed ingepakt en beschermt. Deze webshop doet alles wat een webshop hoort te doen.
AlgemeenDe prijzen zijn goed in verhouding met andere leveranciers en de informatie over de onderdelen zijn het meest uitgebreid.
VerzendingDe onderdelen van een nieuwe Synology Diskstation kwamen in meerdere verschillende zendingen, maar deze waren alle binnen op de aangegeven tijd of zelfs eerder.
KlantenserviceIk had een gokje gewaagd door een niet officieel ondersteund onderdeel in de Diskstation te plaatsen. Dit bleek niet te werken, ik mocht dit alsnog retourneren.
AlgemeenTwee pc's besteld, mymediacenter was op dat moment de goedkoopste op tweakers. Producten werden snel geleverd.
AlgemeenEen NAS aangeschaft bij my media center
Eenvoudig te bestellen en betalen . Snelle levering
Op de hoogte geworden via email
AlgemeenDuidelijke shop en prima prijzen, 12400 cpu tray variant besteld november 2022. Zie verzending en klanteservice voor verder informatie.
VerzendingPrima verpakt en optijd verzonden, had helaas wat problemen met UPS hier kan de shop echter niks aan doen.
KlantenserviceReageren snel en komen met een passende oplossing bij een probleem.
AlgemeenSnelle levering op de volgende werkdag en goede prijzen. Verder heel fijn dat er ook een telefoonnummer is dat gebeld kan worden.
VerzendingDe pakketbezorger stond de volgende werkdag 's morgens op de stoep met mijn bestelling
AlgemeenGoed geholpen, pakketje was zoek geraakt, daar kan My Media Center natuurlijk niks aan doen. De afhandeling was snel, professioneel, en zonder verwijten of gedoe. Ik vond dat ik heel netjes te woord werd gestaan door Freek.
Ik vind het wel lullig dat zij nu zitten met een schadepost. De pakketdienst heeft de bezorging afgetekend terwijl er rond dat tijdstip niemand bij mij aan de deur is geweest. Ook bij de buren langs geweest (3 huizen elke kant op) - geen pakketje ontvangen. Wellicht waren mijn camera-beelden erg behulpzaam om aan te tonen dat de fout toch echt bij de pakketdienst ligt. @Freek, ik hoop dat jullie de claim snel rond hebben.
In elk geval hebben ze er een vaste klant bij, ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Zie boven - niet de fout van My Media Center - dus ik beoordeel hier de afhandeling nadat het fout ging bij de pakketdienst.
KlantenserviceKeurig afgehandeld, duidelijke communicatie zowel per telefoon als per e-mail.
AlgemeenGoede prijzen ten opzichte van andere partijen, en een snelle levering. Voor zover voor mij van toepassing was bij mijn bestelling, is veel ook direct uit eigen voorraad leverbaar.
AlgemeenPrima toegankelijke site. Afspraken worden netjes nagekomen. Goed verpakt pakket en alles origineel geseald. Ga zo door!
AlgemeenBestelling plaatsen ging eenvoudig, duidelijke site Veel waar voor je geld
Deze leverancier had de scherpste prijs
---
Prima schijf, degelijke constructie Schijf zou volgens eerdere recensies wat lawaai maken maar in mijn geval merk ik dat nauwelijks, mijn PC staat onder de tafel waardoor je nauwelijks wat hoort
AlgemeenEenvoudig bestellen en betalen, zoals op de meeste sites van tegenwoordig. Geen enkel probleem dus. Ga binnenkort nog wat spullen bij ze bestellen want ze zijn goedkoop met microtiks
VerzendingHet product was gewoon op tijd en volgens mij zelfs een dag sneller dan gepland. Was er erg blij mee want ik kon eerder beginnen met hobbyen.
AlgemeenHad een goede prijs (€165,-) voor Ripjaws 64Gb DDR4 3200 geheugen. Na installatie bleek Windows instabiel. Constant reboots. Het geheugen bleek defect. Zelfs Memtest86 via USB flash drive crashte er op. Door vakantie duurde het wat langer eer dat ik hier achter kwam, dus ik was aangewezen op een garantieclaim ipv retourrecht. Dit werd keurig opgepakt. Contact is netjes, prompt en professioneel. Kreeg direct een gratis retourlabel opgestuurd, en binnen enkele dagen kreeg ik een set identiek vervangend geheugen thuis gestuurd, welke wel goed functioneert. Al met al heel erg tevreden over deze afhandeling.
VerzendingVerzending was snel, product was degelijk verpakt.
KlantenserviceDefect product gratis mogen retourneren,en binnen enkele dagen vervangend product ontvangen. Uitstekende communicatie en service.
AlgemeenOmdat ik het bedrijf niet kende en het product dat ik kocht bovenaan in Tweakers stond, zocht ik het op om het bedrijf te controleren. Hierna heb ik het product besteld en ik ben zeer tevreden.
VerzendingDe volgende dag werd het pakket (goed ingepakt) geleverd