Gebruikers over webshop My Media Center
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb een Toshiba MG10 harde schijf van 20 Tb besteld. Inclusief verzendkosten was hij hier het goedkoopst (310 euro) en hij zou de volgende dag afgeleverd worden.
Het bestellen en betalen ging makkelijk, dus was zo gedaan. De volgende dag heb ik de Toshiba MG10 ontvangen.
Bij dit product werd beloofd dat het de volgende dag geleverd zou worden.
De volgende ochtend werd de harde schijf inderdaad afgeleverd per koerier. Deze was, zoals het hoort, netjes verpakt in bubbeltjesplastic.
AlgemeenBestelling geplaats, voorraad inzichtelijk dus de garantie dat het direct geleverd kan worden is goed om te zien. Verder direct de volgende dag geleverd, nettjes verpakt en snel geleverd
VerzendingPrima. Zoals belooft op de website voor 17 uur besteld en de volgende dag bezorgd.
AlgemeenZeer scherpe prijzen op deze site, dat is fijn! Artikel besteld en dat werd inderdaad dezelfde dag nog verzonden, maar wel uit Duitsland en dat had ik niet verwacht bij een Nederlandse site waar staat dat er voorraad is. Levering was een werkdag te laat. Ik zou het fijn vinden om van tevoren te zien of iets in Nederland op voorraad is (of elders) en welke vervoerder gebruikt wordt. Verder tevreden :-)
VerzendingHelaas twee werkdagen later geleverd door UPS (een dag te laat). Dit artikel kwam uit Duitsland, wellicht heeft dat ermee te maken.
AlgemeenEen van de goedkoopste uit de pricewatch. Makkelijk items te vinden en te bestellen. Account aanmaken is niet verplicht.
Harde schijf in mijn geval netjes verpakt en op tijd in huis.
Goed verpakt en op tijd. Verzending kwam volgens mij van een externe locatie maar netjes verzorgd
AlgemeenMakelijk bestelling geplaatst snel en soepel.
En goedkoop een WD 850x kunnen SSD scoren beter kan nie
Track & Trace snel via de email binnen gekregen. goed en duidelijke email en snel binnen in huis.
AlgemeenEen schijf in mijn NAS meldde defecte sectoren. In verband met de goede ervaringen met My Media Center hier de vervangende schijf besteld. De schijf is razendsnel te vinden en de procedure van bestellen gaat perfect.
VerzendingDe volgende dag geleverd, dat beloven ze en ze komen het nog na ook. Dat er een humoristische bezorger aan de deur stond kunnen zij niet aan doen, maar was wel leuk.
Ook wil ik nog de verpakking noemen. Zo goed als de schijf verpakt is maak je zelden mee. daar kan tijdens transport echt niets mee gebeuren. Prima, hou vol zo.
AlgemeenAlles prima in orde. Website makkelijk, keuze goed kunnen maken en de andere dag al in huis.
VerzendingSupersnel. Volgende dag. Ik kan er niets meer over zeggen maar tweakers wil meer woorden
AlgemeenCorrect bedrijf dat doet wat het belooft. Kocht een Ubiquiti Unifi G4 Bullit-camera en die werd inderdaad de volgende dag netjes verpakt geleverd.
Klantenservice kan ik geen oordeel over geven, maar tot nu toe heb ik een heel goede indruk van My Media Center!
Zie boven. kan niet beter, hoewel ze natuurlijk afhankelijk zijn van de ver voer der.
AlgemeenDe aankoop van een 32 inch Dell monitor ging soepel en werd snel verstuurd. Alleen kwam de monitor in de verpakking van Dell en niet in een omdoos. Daardoor was de doos/ verpakking flink geschuurd, bovendien was het seal verbroken en weer met tape dichtgemaakt. Na contact met MMC via een ticket systeem werd ik snel geholpen. Uiteindelijk toch de monitor uitgepakt en bleek in orde. Toch vind ik dat als ik een monitor van 850 euro koop deze beter verpakt zou mogen worden.
AlgemeenPrima levering op tijd het bestelde geleverd tegen een alleszins redelijke prijs.
De bestelde harde schijf doet het uitstekend. Verder geen opmerkingen.
Netjes verpakt en verstuurd door Media Center
Wil tweakers nou echt dat ik allelei onzin erbij type omdat in het veld onvoldoende woorden staan. Bah > 0 sterren voor Tweakers
AlgemeenLekkere duidelijke en intuïtieve webshop.
18TB HDD en DS1821+ waren volgens pricewatch hier het goedkoopst.
Goed verpakt. Zelfs de HDD zaten in een grote doos voor meerder HDD waar nog extra schuim inzat om elke HDD.
AlgemeenWebsite is duidelijk en makkelijk in gebruik, prijzen zijn realistisch maar zeker niet te duur. Bevestiging werdt snel gemaild en werdt goed op de hoogte gehouden van het proces van verzending.
VerzendingVerzending als goed ervaren, het pakketje werdt via UPS verstuurd maar deze zijn minder flexibel mbt het achteraf aanpassen van de aflevering in bijv. Een winkel of locker
AlgemeenKingston Fury Renegade KF436C18RBK2/64 gekocht. Goede prijs.
De verpakking van het geheugen is overduidelijk al open geweest. Het plastic zegel was doormidden gescheurd. Waarschijnlijk een teruggestuurd exemplaar. Daar wordt ik altijd een beetje kriegel van als het om dergelijke hardware gaat. Het lijkt er wel op dat de juiste reepjes in de verpakking zitten en het werkt vooralsnog naar behoren. Maar daarom slechts een voldoende in plaats van een uitstekend.
Het was verzonden binnen een dag via PostNL. Het was goed ingepakt in een kartonnen doosje met luchtzakjes als opvulling.
AlgemeenOp Tweakers had ik al maanden geleden een prijs alert op een Toshiba 18TB HDD ingesteld en de laatste tijd leek de prijs voldoende 'afgekoeld' om maar eens tot aankoop over te gaan. My Media Center (waar ik nooit eerder iets had gekocht) leek me een gunstige mix van lage prijs en betrouwbaarheid (afgaande op Tweakers reviews) te bieden en dus heb daar 3 Toshiba's besteld. Voor externe backup heb ik daar last minute ook nog even de WD Elements aan toegevoegd.
Mijn bestelling:
Toshiba Toshiba MG09 3.5" 18000 GB SATA III 120892 3x €279,00
Western Digital Western Digital ELEMENTS externe harde schijf 18000
GB Zwart 1x €325,00
De interne harde schijven kwamen extreem goed verpakt in een grote omdoos (waarin ook de van zichzelf al goed verpakte WD) in een dag tijd aan.
Ik heb geen reden gehad om contact met My Media Center op te nemen over wat dan ook en heb dus geen ervaring met hun service niveau. Maar de bestelling verliep in ieder geval naar behoren.
AlgemeenDe webwinkel is overzichtelijk, de productprijzen zijn redelijk en de service is uitstekend. Bovendien is de levering zeer snel.
VerzendingDe producten worden zorgvuldig verpakt en snel zeer verzonden, waardoor ze in goede staat arriveren.
KlantenserviceBij het openen van de doos met bestelde producten bleek dat er iets ontbrak. Via de mail contact opgenomen met My Media Center. Vrijwel direct kreeg ik hierop een antwoord dat het ontbrekende artikel dezelfde dag nog verzonden zou worden. Blijkbaar houden ze bij My Media Center de inbox goed in de gaten want z’n snelle reactie en oplossing heb ik nog niet eerder meegemaakt. 5 sterren dus.
AlgemeenWebwinkel werkt prima. De zoekfunctie werkt plezierig met "voorspelling". De website is overzichtelijk, duidelijk en snel.
VerzendingVerzending was extreem goed ingepakt. Erg tevreden. Een goede verzending is belangrijker dan de meeste webwinkels denken. Ondanks dat het product vertraging had; toch uitstekend. (de post bedrijven hebben problemen, niet de webwinkels)
AlgemeenMijn order netjes ontvangen,wel met iets vertraging. Het ene deel met Postnl, het andere deel via UPS
VerzendingMijn order werd geleverd uit twee verschillende magazijnen. 1 deel werd netjes op tijd geleverd, het andere had een paar dagen vertraging
AlgemeenDe shopervaring was gewoon goed. Vlotte bestelling via de Pricewatch links, snel geleverd en goed verpakt. Geen opmerkingen.
VerzendingHet pakket kwam op tijd toe en de harde schijven waren goed verpakt. Uiteraard grondig laten testen via SMART en badblocks en alles ziet er goed uit, dus geen schade.
AlgemeenDe harde schijven waren het goedkoopste in de Pricewatch, eenvoudig te vinden op de website.
VerzendingZoals aangegeven via de website de volgende dag ontvangen, de schijven waren goed goed verpakt,
AlgemeenPrima, informatie op website was compleet en ik kon een goede check doen van het gewenste typenummer, afhandeling van bestelling was conform verwachting.
VerzendingSSD's kwamen uit een bulk verpakking, maar waren goed individueel verpakt. De omdoos was echter veel te groot, dat kan best wat kleiner, scheelt een hoop karton en plastic opvulmateriaal.