Gebruikers over webshop My Media Center
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVlugge levering van mijn nieuwe CPU en tegen de beste prijs van dat moment. Ik kwam MyMediaCenter tegen via Tweaker price watch en ben erg tevreden over dit bedrijf!
VerzendingDe volgende dag geleverd, tijdens Black Friday! Uiteraard zijn vertragingen dan vaak door toedoen van de post, maar in veel gevallen wordt ook het inpakken vertraagd. Dat was hier zeker niet het geval (en met de post had ik geluk ;-))
AlgemeenVia tweakers de shop gevonden en bestelling geplaatst voor de beste prijs.
Enkele zaken zijn lastiger te vinden via het menu van de winkel, maar verder prima shop.
Na plaatsen bestelling keurig een bevestiging hiervan. Levering was op het moment dat geadverteerd werd. Zelfs tijdens black friday. Postal gaf aan dat het later zou komen, maar dat was uiteindelijk niet zo.
AlgemeenHet uitzoeken is prima gegaan, alles was vrij overzichtelijk.
Helaas bleek het model niet meer aanwezig te zijn.
Er is toen snel een ander aanbod gedaan wat prima was.
Kijk dat is nu een dikke plus waard
Netjes op de afgesproken tijd geleverd en zelfs een vriendelijke blik ondanks het weer en tijdstip
KlantenserviceJe vraagt en krijgt meteen een antwoord ,hieruit blijkt dat men op de hoogte is van de situatie
AlgemeenBestelling geplaatst voor aantrekkelijke aanbieding. Site is prima toegankelijk. Er was ruim voldoende keuze. Via Tweakers kleverancier gevonden
VerzendingSnelle levering na eerste mislukte levering. Aantal keer gemaild. Tweede levering kwam zeer snel: tevreden
KlantenserviceEerste zending was mislukt, daarna snel en prima opgelost.
Aantal mailtjes gestuurd, die snel werden beantwoord
KlantenserviceEerste zending was mislukt, daarna snel en prima opgelost.
Aantal mailtjes gestuurd, die snel werden beantwoord
AlgemeenHad een product in de aanbieding besteld, mij even later bedacht en wilde de bestelling. Helaas heeft de site geen 'order annuleren' knop. Ik gemaild, zelfs in het weekend reactie dat het geregeld gaat worden. Gelijk maandag ochtend confirmatie dat de order is geannuleerd. Het bedrag koste wel een werkweek om retour te krijgen maar dit was in de Black Friday week, dus dat kan periode gebonden zijn. Ik had 5 werkdagen na de annulering contact opgenomen via de mail over dat ik het geld nog niet terug had gezien, binnen 1 uur reactie over dat het gisteren verwerkt was en dus het spoedig op de rekening zou moeten staan, en dat klopte.
Kortom: snelle en goede communicatie!
Snelle communicatie, zelfs in het weekend reactie nadat ik gemaild had om een order te annuleren.
AlgemeenWas op zoek naar een nieuwe NAS, disks en extra geheugen. Via Twaekers o.a. hier uitgekomen.
My Media Center had alles wat ik wilde hebben in tegenstelling tot andere sites.
Donderdags om 23:20 besteld en betaald, Vrijdags de track& trace code in de mail en zaterdag het spul ontvangen. TOP!
Een tevreden klant.👍
Ik heb minder goede ervaringen met besteldiensten maar hier ging alles gladjes. Alles goed ingepakt in een nette doos, correct geleverd en geen klachten. 👍
Algemeenik kende dit bedrijf nog niet, maar ben hier uitgekomen dankzij de reviews hier op Tweakers. Duidelijke website met zeer uitgebreide specificaties van het gewenste artikel. Ook prettig dat er duidelijk staat hoe groot de voorraad is.
Bij het aanmaken van een klantaccount wordt om een extra bevestiging gevraagd, dat vind ik altijd een pre. Bestelproces verloopt snel en soepel.
Levering vond plaats vanuit Duitsland, maar dat had absoluut geen invloed op de levertijd. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
AlgemeenVia tweakers bij dit beeldscherm uitgekomen. Prijs was bij media center laagst van alle websites. Product was online gemakkelijk te bestellen en het werd snel en correct geleverd.
VerzendingHet product werd op tijd en op correcte wijze geleverd. Ik heb verder geen enkele op - of aanmerking.
AlgemeenDe verzending was vrij snel.
De prijs was erg laag.
Echter kwam mijn ryzen 7 5700x zonder originele doos, wat nergens duidelijk stond maar dat krijg je denk ik als je voor de goedkoopste optie gaat!
AlgemeenOverzichtelijke website en het product dat ik wilde hebben was daadwerkelijk op voorraad*
Wat er niet bij wordt gemeld is dat het om dropshipping gaat en het product vanuit Duitsland wordt geleverd. Voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis waar ze mee adverteren is dus niet waar. In mijn geval donderdag voor 15:00 uur besteld, maandag in huis.
Dropshipping met UPS vanuit Duitsland en 3 dagen te laat. Pakket was wel netjes verpakt en zonder schade aangekomen.
AlgemeenPrijs voor Sata HDD's is scherp, enkele jaren terug TB aangeschaft en nu was de NAS vol, wederom een aanvulling gekocht. Vandaag bestellen is morgen bezorgen.
VerzendingBen liever een PostNL fan ipv van UPS, ging echter prima. UPS lijkt wat achter te lopen en vereist een handtekening, is voor mij niet nodig.
AlgemeenSite werkt goed. Duidelijk overzicht en makkelijk te bestellen met simpel betaalproces. Eerste keer dat ik hier heb besteld en ben tevreden!
VerzendingSnelle levering volgende dag aangeboden door pakketdienst. Hebben voor mij regio Amsterdam gebruikt gemaakt van UPS. Geen klachten en goed ingepakt.
AlgemeenMonitor gekocht bij hen. Na zoeken wat goedkoper was kwam ik ook bij hen uit. Na betaling was hij ook de zelfde dag verzonden.
Zoek je een goede winkel waar de prijzen ook reëel zijn dan zoek niet verder. Ik kom hier zeker terug.
Kwam snel binnen en niks op aan te merken. Monitor was ook voldoende ingepakt. Allemaal top
KlantenserviceEerste instantie was ik niet blij met de Tyzen interface. Aangezien ik veel youtube filpmjes had gezien maar daar ging het ook om de g70a en ik had de g70b.
Daarom aangemeld voor retour. Maar na een wekend getest te hebben ben ik blij met mijn aankoop onlangs de nieuwe interface van Samsung.
Ticket aangemaakt om de retour te annuleren en werd ook snel beandwoord. Dus daarom ook 5 punten hiervoor
Algemeenwas makkelijk bestellen, goede site met goede zoekfunctie. kwam hier via tweakers terecht. Zet de site bij mijn favorieten
VerzendingVerzending was op tijd. Helaas zat het extra (losse) geheugen niet bij de computer. Na contact met de servicedesk werd deze snel nagestuurd.
KlantenserviceKlantenservice was vriendelijke en hielp snel met het opnieuw opsturen van het extra geheugen. Het is zelfs een review waard.
AlgemeenProduct harde schijf precies zoals omschreven.
Laagste prijs. Op voorraad en volgende dag geleverd, top
De volgende dag, snel, goed geleverd. Goed, mooi, stevig verpakt.
Dus ik ben erg tevreden.
AlgemeenSnelle levering van het product en goedkoopste prijs voor mijn aankoop. Verliep allemaal soepel en tevreden met aankoop
VerzendingSnelle levering van het product en goedkoopste prijs voor mijn aankoop. Verliep allemaal soepel en tevreden met aankoop
AlgemeenIk heb hier een Synology NAS met twee hardeschijven besteld en ben erg te spreken over de dienstverlening.
VerzendingDe verzending was snel en het pakket was goed verpakt met veel luchtkussens en een breekbaar-sticker
KlantenserviceIk heb tweemaal contact opgenomen via email en kreeg beide keren snel reactie van de eigenaar.
AlgemeenGoed functionerende webshop. Bestelling gedaan en was vlot in huis.
Wat belangrijker is dat ze bereid zijn om goede tips te geven voor installatie. Zelf lukte het ons niet een device te configureren, maar na de chat had ik genoeg info om wat te proberen en... gelukt.
Vond geen bel-contact maar wel een contact voor een chat op de website. Kundige gasten daar bij MyMediaCenter.
AlgemeenDe notebook die ik zocht, was lastig leverbaar maar hier werd aangegeven dat hij de volgende dag binnen zou zijn.
Dat bleek ook zo te zijn.
Snel geleverd en prima prijs!