Gebruikers over webshop My Media Center
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestellen was eenvoudig. De prijs van het artikel uitstekend. Wat ik minder vond:
Betalen met creditcard kost extra
Afspraken worden niet nagekomen
Ik heb een HDD besteld, die los in een doos zat (in de originele verpakking weliwaar). Een HDD zou m.i. niet los in een doos moeten zitten. Ik heb er een uitgbreide SMART test op uitgevoerd en er was geen issue met de HDD.
De levering was conform afspraak.
AlgemeenIk heb hier een nas en 4 harde schijven besteld. De bestelling werd zeer snel verwerkt en verzonden, erg fijn!
VerzendingDe verzending ging prima. Alles was zeer goed verpakt. En op tijd geleverd
AlgemeenIk heb hier een nas en harde schijf besteld. De bestelling werd zeer snel verwerkt en verzonden, erg fijn!
VerzendingDe twee producten werden van verschillende locaties verstuurd, de nas kwam uit Nederland, de harde schijf uit Duitsland. De twee producten zijn aan verschillende transporteurs meegegeven.
De aflevering van de 2 transporteurs zou op dezelfde dag plaats vinden, maar natuurlijk nooit op hetzelfde moment dus je zit langer voor ontvangst thuis te wachten wat vervelend is.
De levering vanuit UPS ging verkeerd, ik heb hiervoor gebeld met My Media Center, en die hebben het probleem binnen no time opgelost en me hierover keurig teruggebeld. Ben erg fijn geholpen. Enige puntje was wel dat ik meerdere keren heb moeten bellen voordat ik iemand te pakken kreeg, maar de kwaliteit van de service heeft dit ruimschoots goedgemaakt.
AlgemeenHier een monitor arm besteld van Dell voor een zeer scherpe prijs.
Goede webstite met een diversiteit aan spullen
Besteld in de middag en was de volgende dag al geleverd echt helemaal top
AlgemeenOp tweakers gevonden, scheelde paar euro en volgende dag in huis… Doen wat ze beloven.
VerzendingVolgende dag in huis was ook echt volgende dag, niet ‘s avonds of dag later.
AlgemeenHeb hier een 4gb ssd samsung 990 pro gekocht. Na wat problemen met de levering veroorzaakt door UPC, uitvoerig contact gehad met de eigenaar. Hij heeft mij geprobeerd te helpen om de problemen op te lossen. Maar uiteindelijk heeft de levering door UPC vermoedelijk de SSD beschadigt. De ssd is uiteindelijk retour gegaan en heb het volledige bedrag terug gekregen.
Bijzonder vriendelijk en meelevende eigenaar. En uitzonderlijke support. Kan deze webshop zeker aanbevelen.
Hoewel de bezorging via brievenbus geen probleem hoeft te zijn, heeft de UPC bezorger het letterlijk door de brievenbus staan timmeren. De envelop waar het in zat, het doosje om de ssd. En het interne doosje van de ssd zijn allen beschadigd geraakt. Alsook vermoedelijk de ssd zelf.
KlantenserviceMeer dan 15 mails over en weer, met inhoudelijke antwoorden en suggesties om problemen op te lossen. Wat mij betreft uitzonderlijk goede service.
AlgemeenWas op zoek naar een Unifi Chime, My Media Center was de enige met voorraad voor nog een prima prijs dus was de keuze snel gemaakt. Bestelling ging makkelijk en product was snel in huis.
VerzendingHet product was netjes verpakt zodat het niet kon beschadigen.
AlgemeenVoor de eerste keer een bestelling gedaan bij My Media Center en dat is goed bevallen.
Communicatie over moment van verzending was uitstekend.
Kortom, ik zou hier zo nog wat bestellen!
Product was prima verpakt in een niet te ruime doos met papieren opvulling.
KlantenserviceEr wordt heel snel gereageerd op vragen via de email!
AlgemeenSnel en netjes mijn CPU verzonden. Verpakking en communicatie was erg goed. Zou er wederom bestellen.
VerzendingSnel, netjes en op tijd. Geen risico op beschadiging middels de goede verpakking.
AlgemeenAMD 7700 tray gekocht. Overzichtelijke site. Bestelling- en betalings proces zijn helder en snel. Verpakking van de verzending was echter zwaar onvoldoende.
VerzendingLevering was snel ondanks feestdagen.
Echter minimaal verpakt in een kartonnen doosje. Niet eens in een anti electrische zak. En met dit weer zo in de brievenbus gedumpt waardoor alles vochtig/nat geworden is. Ben benieuwd of de cpu het nog doet...
AlgemeenBestellen ging helemaal fijn, en goede prijs. Er waren goedkopere, maar die hadden een langere levertijd.
VerzendingDie levertijd viel overigens tegen, mogelijk vanwege de drukte rond feestdagen. Zou binnen 24 uur bezorgd worden (dus 28-12), uiteindelijk werd het gepland op 31 december. Op de dag zelf liep eerst het tijdstip op van de ochtend naar de middag, en ineens kreeg ik de melding dat ze het pakket om 11:00 uur hadden willen afleveren en dat dit niet was gelukt. (terwijl ik gewoon thuis was). Dat heb ik vaker gehad met UPS: ze hebben vertraging en lossen het op door alles naar het pakketpunt te brengen. Kortom niet enthousiast over UPS, al snap ik ergens ook wel dat je op oudjaar op tijd thuis wil zijn.
AlgemeenBestelling makkelijk plaatsen. Overzichtelijke website. Goede prijzen, voordeliger dan de grote ketens. Zeker aan te bevelen.
VerzendingSuper snelle levering. Emails ontvangen over de staat van de verzending.
KlantenserviceTop. Overzichtelijk. Prima prijzen. Snelle en goede levering. Zeker aan te bevelen.
AlgemeenMakkelijke website , gemakkelijk bestellen en duidelijke communicatie. Volgende dag geleverd zoals het ook hoort.
VerzendingUnifi camera's en cloudkey. zoals altijd bevalt dit uitstekend en gemakkelijk te installeren.
AlgemeenPrima webshop. Snel en probleemloos.Duidelijke communicatie via email. Enige minpuntje is dat ze UPS gebruiken.
VerzendingVan de kant van de webshop prima in orde. Ik zou alleen wegstappen van UPS.
AlgemeenProduct was goed verpakt. Bestellen ging makkelijk. Ik heb gekozen voor My Media Center omdat het de laagste prijs had voor de webcam die ik zocht.
VerzendingUPS had vertraging en stond ineens aan de deur terwijl het pakketje nog in het DC lag volgens UPS zelf. Maar dat ligt aan UPS.
AlgemeenWas gewoon goed en zonder moeite besteld. Niets op aan te merken. Website ziet er ook betrouwbaar uit.
VerzendingGoed verpakt en op tijd. Niets op aan te merken.
KlantenserviceAfter service is vrij slecht. I.v.m. problemen met CPU meerdere malen geprobeerd te bellen. Telefoon gaat wel over maar daarna kan je alleen een bericht inspreken. Dat laatste maar niet gedaan want mijn ervaringen daarmee zijn over het algemeen gewoon slecht. Wordt meestal weinig mee gedaan. Uiteindelijk daarna maar een mail gestuurd. RMA informatie is op de website niet te vinden. Eigenlijk verwacht ik toch minimaal iemand aan te telefoon te krijgen als je belt. Dat is wat mij betreft toch echt het minste wat je kunt doen.
Update 03-10. Inmiddels een reactie gekregen. Eerst via mail en later telefonisch. Heb een goed gesprek gehad waar ik mijn probleem heb kunnen bespreken en aangegeven mogelijk iets te impulsief te hebben gereageerd. CPU probleem is nog niet opgelost, is mogelijk de videokaart en ga ik eerst verder onderzoeken. Rating aangepast.
AlgemeenAfgelopen maand twee keer een bestelling geplaatst bij My Media Center (13 sept en 25 sept). In beide gevallen waren de bestelde producten op voorraad en in beide gevallen duurde de bezorging langer dan gewenst.
VerzendingEerste bestelling vrijdag 13 september (19:00u) geplaatst, dinsdag 17 september aangeboden.
Tweede bestelling woensdag 25 september (21:00u) geplaatst. Maandag 30 september aangeboden. Ik heb moeten mailen om een T&T-code te krijgen.
Vlot en vriendelijke antwoord gekregen. Na plaatsen van deze review heeft het bedrijf mij gemaild met excuses en het verzoek om de review aan te passen, omdat ze niet met reguliere dagen werken, maar met werkdagen. Dat zou betekenen dat alleen de tweede bestelling één werkdag te laat zou zijn. Mijn ervaring is dat dit beide keren onvoldoende duidelijk was. In dat geval, bekijk je het vanuit kalenderdagen, dan is de eerste bestelling na vier dagen bezorgd, de tweede pas na vijf dagen.
AlgemeenGoeie prijzen, snelle levering. Al 2x een Seagate X20 20TB besteld, volgende dag geleverd. Prima.
VerzendingDe schijf was heel netjes verpakt (schijf in dik luchtkussen, in het midden van de doos)
AlgemeenGeen toelichting hierop te geven. . . . . . . . . . . .
VerzendingIk geef MyMediaCenter 5 sterren, ondanks dat de verzending via UPS alles behalve goed is verlopen. Maar dit was geheel buiten de schuld van MMC.
KlantenserviceZoals al bij Verzending geschreven, heeft UPS (weer) een major f*ck-up gemaakt door een 27" monitor gewoon op de oprit te zetten en weg te gaan. Goede buren hadden zich er gelukkig over ontvermt. Helaas zonder mij dat te vertellen ...
Maar MMC dacht gelijk mee en bood een nieuwe monitor aan en uiteindelijk ook creditering.
Dat noem ik nog eens een goede service en met je klanten meedenken.
Gelukkig is monitor netjes door mijn buren uiteindelijk afgeleverd. Eind goed al goed...
AlgemeenSinds 2017 heb ik een account en heb de afgelopen jaren 5 keer een bestelling geplaatst. Dit omdat My Media Center altijd erg scherp geprijsd is met producten die direct leverbaar zijn. Althans, voor de producten die ik zoek via de Tweakers Price Watch kom ik vaak bij My Media Center uit. Soms zijn ze één van de weinigen of één van de eersten die een product hebben, zoals de eerste ASUS NUC eerder dit jaar.
VerzendingDe verzending gebeurt snel en is goed verpakt. Harde schijven zitten vaak in een zak van bubble foam met extra luchtkussens er omheen in een doos. Ik had 4 keer de volgende dag mijn product, en één keer na 3 dagen.
KlantenserviceDe harde schijven waren altijd goed. Bij de ASUS NUC ontbrak de voedingskabel. Volgens de klantenservice was dit standaard bij dit product, en stond ook aangegeven dat dit product "alleen met stroomadapter" kwam.
Hier heb ik het bij gelaten, maar vond het een beetje slordig. Ten eerste is het niet juist, er stond enkel dat dit apparaat "Inclusief AC-adapter" was, en ik heb in mijn hele leven als tech-nerd nog nooit gezien dat "Inclusief AC-adapter" tegenwoordig "Exclusief netkabel" betekent. Dat hadden ze er wel expliciet bij mogen zetten, dan had ik die ook meteen kunnen bestellen. Maar goed misschien ligt dat aan mij, is dit algemene kennis en heb ik te lang geen apparaten gekocht. Want ik heb een dozijn IEC 60320 C13/C14-stekker kabels liggen, maar niet zo'n speciale "Micky Mouse" kabel die deze adapter blijkbaar nodig heeft. Dus moest ik die kabel eerst bij een andere winkel halen voordat ik mijn ASUS NUC in gebruik kon nemen. En daar hadden ze deze kabels alleen in het zwart, niet in het zilvergrijs zoals de adapter. Er gaat de zelfde stroom door maar het staat wel slordig.
Ten tweede is het gangbaar in webshops om dan eronder duidelijk de "benodigdheden" ook aan te bieden, bijvoorbeeld "bestel deze NUC plus deze voedingskabel". En ten derde had de klantenservice dan even kunnen linken naar het product in de juiste kleur bij een andere webshop, dan had ik nu niet zo'n mismatch waar ik iedere keer als ik het zie een heel klein beetje van baal.
Dit is mijn enige contact met de klantenservice en die beoordeel ik als "voldoende". Even een al dan niet gemeende mea culpa voor de onduidelijke beschrijving plus hulp bij het vinden van de juiste kleur kabel ware "goed", en gewoon even die kabel nasturen (ja sommige shops doen dat) was "uitstekend" geweest.
Goed, ik heb deze gedachten voor mezelf gehouden want My Media Center is altijd erg snel en goed geprijsd, dus ik ben blij met deze winkel. Beetje flauw on dan te gaan zeuren over een kabel van €5. Maar nu wordt ik aangemoedigd om een review te schrijven, dus dan zet ik het er toch even bij. Voor deze review ontvang ik €5 shoptegoed, en dat vond ik eigenlijk wel bijzonder treffend.