Gebruikers over webshop My Media Center
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMen maakt mijn verwachting meer dan waar. De bestelde producten waren onbeschadigd en kwamen keurig overeen met de order.
Kan niet anders dan zeggen: Uitstekend.
Snelle levering, goed verpakt.
Er was een indicatie levertijd afgegeven, die was met 10 minuten nauwkeurig gehaald. Compliment !
Een foutje van mij bij het bestellen werd snel en goed gecorrigeerd.
AlgemeenGoede prijzen voor de dingen die ik nodig had en ook lekker snel alles in huis.
VerzendingGewoon precies geleverd volgens de termijn die bij de producten stond.
AlgemeenProduct was overzichtelijk in de website opgesteld. Goede uitleg en een goede prijs product prijs stelling.
VerzendingDe router zat goed verpakt en werd snel verstuurd.
AlgemeenVia zoekmachine gemakkelijk product gevonden tegen een redelijke prijs, lager dan de meeste webshops op het internet.
Duidelijke website, eenvoudige registratie, webshop duidelijk en gemakkelijk.
Hoewel naar Texel het over het algemeen een dag langer duurt, was ik hoogst verbaasd dat een bestelling op zondag al op dinsdag werd geleverd. Had woensdag of donderdag verwacht. Super !
KlantenserviceGeen menselijk contact gehad. Maar alle geautomatiseerde reacties naar aanleiding van de bestelling waren duidelijk en snel. Mijn complimenten !
AlgemeenDinsdag mijn nieuwe DS720+ besteld, volgende dag geleverd. Bestelling via website is eenvoudig en alles prima verlopen
VerzendingOndanks corona en eindejaarsdrukte toch belofte waar gemaakt.
AlgemeenTop service en levering, zoals het hoort. Zou er zo weer wat bestellen. Producten snel en goed geleverd, ondanks de drukte.
AlgemeenIk zocht een Unifi Cloud Key en MyMediaCenter was één van de goedkoopste, en daarvan de enige die meteen kon leveren. Een no brainer dus.
De bestelling verliep smetteloos.
De bezorging vond precies zoals beloofd plaats: de volgende dag.
KlantenserviceOp mijn vraag of er echt de volgende dag geleverd kon worden kreeg ik per omgaande een adequate reactie.
AlgemeenMooie prijzen, goede email communicatie, wat ik zelf heel erg belangrijk vind.
Zelf ook contact opgenomen, vriendelijk te woord gestaan, meedenkend, komt ook niet vaak voor! Mijn volgende bestelling ga ik dan ook zeker weer plaatsen bij My Media Center
Algemeenthuisnetwerk vervangen voor UniFi, via tweakers pricewatch viel mij de prijs op. Contact via de chat verloopt goed en snel.
AlgemeenMijn thuisnetwerk vervangen voor Ubiquity apparatuur, na kort professioneel contact met de webshop heb ik besloten om alles via hun site te kopen. Levering super snel.
VerzendingZending netjes in een doos, de doos werd snel snel geleverd.
AlgemeenKundige en ervaren hulp. Tijdens het onderzoek naar de juiste HD werk ik prima geholpen,
VerzendingSnelle levering en klachtafhandeling
KlantenserviceSnelle en vriendelijke afhandeling
AlgemeenMy Media Center is een grotere speler op het gebied van storage. Ik heb er een Synology DS1621xs+ besteld en deze werd snel geleverd. De prijzen zijn goed, ik zal er zeker vaker gaan bestellen.
VerzendingSnel, goed verpakt, geen bijzonderheden.
AlgemeenBeeldscherm besteld, kwam in origele doos. Goed verpakt, goed aangekomen. Kwaliteit ook zoals het hoort. Bezorgen mooi op tijd en geen problemen verder.
Enige minpuntje: duurde ongeveer een halfuur voor ik bevestiging kreeg van mijn aankoop, dat is wat langer dan gebruikelijk.
Goed verpakt, niets mee gebeurd. Keurige Track en Trace van PostNL gehad, niets op aan te merken.
KlantenserviceGevraagd waarom ik geen bevestiging kreeg, maar voordat het gesprek was afgerond was alles al binnen. Contact was prima!
Algemeen3-pack Ubiquiti Nano HD besteld. Snel geleverd volgens belofte. De prijzen van het Ubiquiti assortiment zijn meestal het laagst van NL.
AlgemeenGoedkoopste van internet, besteld en de volgende dag in huis. duidelijke overzichtelijke website, en goede prijzen.
Nog een unifi apparaat besteld
Besteld en de volgende dag thuis, ook in corona tijd
Klantenserviceniet echt gebruik van gemaakt, omdat de producten goed zijn
AlgemeenBeste prijs, eenvouding orderproces, goede emailcommunicatie over ordervoortgang, volgende dag in huis. Prima webwinkel dus!
VerzendingGoede emailcommunicatie over ordervoortgang, volgende dag in huis. Uitstekend!
KlantenserviceHeb een monitor uit geopende doos besteld en kreeg kort na bestelling email met vraag of ik dat had gezien en om de bestelling te confirmeren. Attent.
AlgemeenIk had bij mymediacenter een nieuwe nas besteld. Snel geleverd en een goede prijs. Top!
AlgemeenMakkelijk en zonder problemen via iDEAL betalen. Geen moeilijkheden ervaren dus geen op- of aanmerkingen.
VerzendingSnel en volgens afspraak geleverd. Geen moeilijkheden ervaren dus geen op- of aanmerkingen.
KlantenserviceUitstekende communicatie m.b.t. retour garantie. Snel en persoonlijk dus wat wil je nog meer?
AlgemeenDit is inmiddels de 3e NAS die ik koop bij MyMedia Center. Makkelijk koopproces. Duidelijke website met de juiste specs. Prijs meestal niet de goedkoopste maar bij vragen krijg je antwoord van iemand met verstand van zaken. Voor 17:30 besteld. Morgen in huis. Top!
VerzendingVoor 17:30 besteld volgende dag in huis. Doos in doos hoeft voor mij niet, maar snap het proces.
KlantenserviceAntwoord van mensen die verstand hebben van zaken.
AlgemeenAlles staat netjes op de site. Bijkomende vragen worden snel en vriendelijk beantwoord. Dit alles voor een goede prijs. Een aandachtspuntje: De doos was groot voor de inhoud wat ervoor zorgde dat de inhoud redelijk vrij kon bewegen. Het artikel zelf was wel helemaal gewikkeld in een dikke laag noppen folie!
Verzendingop een donderdag besteld en initieel aangegeven als leveringsdatum maandag.
Desondanks is het pakketje al op vrijdag geleverd. verassend in deze drukke online shopping periode!