My Media Center

Gebruikers over webshop My Media Center

Ze waren een goed stuk goedkoper op de Tweakers prijs site voor mijn Samsung CJ791. De monitor kwam netjes de volgende dag aan. Ik kom de mail met de tracking code niet vinden, maar ik werd via de live chat prima geholpen. Ik had binnen no-time mijn tracking code en monitor!

Mijn (enorme) monitor is de volgende dag geleverd, zoals beloofd op de site.

Ik kon alleen de mail met de tracking code niet vinden, maar ik ben over de chat prima geholpen (mail later ook terug gevonden, naast de andere mails).

Mooie ultra wide monitor gekocht bij My Media Center. Scherpe prijs (€ 50,- goedkoper dan de rest) en keurig en snel verzonden!

Monitor was in eigen doos verzonden, wat prima kan en milievriendelijker is. Dat kan ik wel waarderen. Verder was het keurig de volgende dag in huis.

Naast de normale verwachtingen van zo'n soort site, (coolblue, azerty, megekko) heeft mymediacenter ook nog scherpe prijzen. Maak hier zeker gebruik van!

Zoals elke andere eerlijke site, denk aan coolblue, azerty, megekko etc. Geen enkele moeilijkheid of wat dan ook. Volgende dag in huis zoals belooft :)

Krachtige QNAP NAS gekocht. Snelle levering. Alles prima verlopen. Snelle reactie op mijn mail i.v.m. een hardware probleem.

Nu bijna 3 jaar later, een hardware probleem. MyMediaCenter kon QNAP overtuigen om de NAS te vervangen. Een splinternieuwe NAS ontvangen! De installatie van de HDD's en SSD's verliep zonder problemen.
MyMediaCenter heeft ervoor gezorgd dat het geen financiële aderlating werd.
Heel tevreden uiteraard!

Via tweakers gevonden en besteld op verzoek van een collega. De review van MMC en over het product was positief

Soepel bestel traject, overzichtelijke check-out. wij zijn blij met afhandeling en het geleverde

Laatst een RTX 3080 vision van gigabyte besteld voor een redelijke prijs via deze winkel. De website ziet er clean uit en het pakket kwam zonder beschadigingen aan. Geen problemen ondervonden.

Bezorging kwam via UPS, de levering duurde iets langer dan verwacht, maar daar kan ik Mymediacenter niet de schuld van geven.

Volgens de webshop was een videokaart op voorraad. Na het plaatsen van de bestelling bleek deze toch niet op voorraad te zijn en werd de bestelling geannuleerd.

---

Werd niet verzonden omdat de bestelling geannuleerd was door de verkoper.

Werd niet verzonden omdat de bestelling geannuleerd was door de verkoper.

Gewoon zo als het tegenwoordig hoort, snelle levering, goed verpakt prima prijs. Beperkt assortiment, maar wat ze hebben is goed.

Goed verpakt en netjes afgeleverd. Zelf heb ik liever postNL dan DHL
Vind zelf DHL iets minder precies met de aflevertijdvoorspelling, je krijg bij DHL eerst een window waar je een flink deel van de dag thuis moet blijven (in dit geval van 10:00 tot 16:00) en dat wordt later nauwer gezet.
Bij PostNL heb ik hier meestal eerder de juiste inschatting met een window van 2 uur.

Extra kosten voor betalen met credit card terwijl dit niet meer mag volgens de wetgeving (https://www.pindeal.nl/verbod-toeslag-creditcard-kosten)!
Dezelfde dag een e-mail gestuurd dat ik product retour wilde sturen, daar werd in eerste instantie niet op gereageerd. Daarnaast werd er om een reden gevraagd van retour. Verder goed op de hoogte gehouden. Geld retour ontvangen.

Werd goed op de hoogte gehouden, product zeer goed verpakt.

Duurde allemaal wat langer dan ik zou willen. Maar eerlijk is eerlijk, het is allemaal goed opgelost.

Gewoon een no-nonsens webshop. Bestellen en bezorgen eigenlijk zoals het hoort. Nog geen contact gehad met Support. Hopelijk gaat dat ook ook goed mocht dat een keer nodig zijn :-)

Eerste keer bij deze webwinkel besteld. Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Heb hier geheugen modules besteld.

Goede prijs.

Bestelling op donderdag voor 17.30 uur geplaatst dan zou het de volgende dag geleverd worden. Kwam echter maandag pas aan vanuit Duitsland.

Op zich geen probleem maar had beter gekund.

Helaas gaf één van de modules problemen. RMA aangevraagd en keurig een retourlabel gekregen. En na ontvangst het aankoop bedrag gecrediteerd.

Snelle levering van nieuwe NAS, tegen een scherpe prijs, met goed en snel contact. Zou hier zeker opnieuw kopen.

Verzending van NAS, geheugenmodule en paar SSD's was snel, pakket was ook goed opgevuld en beschermd ingepakt.

Steeds vlotte persoonlijke reacties gehad op mijn vragen en opmerkingen. Schoonheidsfoutje dat een nieuw wat zwaarder type NAS wel degelijk met ECC geheugen overweg kon, maar dat ook snel op basis van mijn informatie toegegeven en vervolgens goed in orde gemaakt. Geen dozenschuivers!

Meerdere malen al hier besteld. Prijzen zijn echt prima. Bestelling is snel geleverd en keurig verpakt.

Snel geleverd en prima verpakt.

Ik heb mijn CloudKey Gen2 hier gekocht bijna twee jaar terug. Helaas ging deze een maandje terug kapot. Het apparaat startte niet meer op, en was helaas geen kwestie van resetten. Gemailed, en binnen no-time kon ik deze opsturen. De defect was binnen een dag vastgesteld en een nieuwe kwam mij direct de dag erna tegemoet. Heerlijk snel, fijne service.

Duidelijke informatie en specificatie van het product op de website en makkelijk om bestelling te plaatsen.

Levering was wat vertraagd, hebben ze netjes gemeld. Uiteindelijk 2 dagen later.

Via de Tweakers Pricewatch had ik My Media Center gevonden ! Ze gaven goed aan hoeveel stuks er op voorraad waren van de gewenste harde schijven (WD Ultrastar 18Gb) en de prijs was de beste in dit geval. Bleef ook langer constant waar andere shops meer aan het jo-jo'en waren (omlaag, dan weer omhoog, dan weer omlaag). Tevens per chat een aantal andere vragen gesteld die goed beantwoord werden. Een aanrader dus.

Ik had telefonisch gevraagd of eventueel verzending naar een naburig land mogelijk zou zijn. Ze belden hierover terug (volgende dag) dat dit tegen een vergoeding van 25 euro excl. btw wel mogelijk zou zijn. Omdat ik toch Nederlander ben en blijf vond ik dit zonde van het geld en heb ik mijn ouderlijk adres gebruikt waar ik het dan zou oppikken bij gelegenheid. Ik had verder het geluk dat mijn 4 schijven in een echte harde schijven transport doos bezorgd werden. Zo eentje waar ik zelf nog meer ongebrukte schijven in kan bewaren, dus daar was ik erg blij mee. Niet iedereen zal dit geluk hebben natuurlijk, want zoveel van die verpakkingen zullen ze niet hebben liggen.

Eigenlijk zou ik "uitstekend" hebben willen zeggen, maar omdat ze tot 2x toe telefonisch niet aan de lijn te krijgen waren, houd ik het hier op "goed". Ze bellen echter wel terug na een achtergelaten bericht (volgende dag) en hun chat functie werkt prima met een wachttijd van misschien 5 minuten. Je vraagt je dan wel af waarom de chat binnen 5 minuten beantwoord kan worden, maar een telefoontje niet, maar dat is misschien muggenziften.

Naarstig op zoek naar leverbare ap's gekozen voor Unifi. My Media Center had deze op voorraad gaf de site aan.
In de chat ge-dubbelchecked en bestellling geplaatst.

Levering was inderdaad de volgende dag, zoals je dat van een professionele partij mag verwachten netjes verpakt ed.

De chat was direct met een persoon (geen bot.)
Vriendelijk, direct, to the point. Ik mag dat wel.

Drie maal een Seagate Exos 18 TB gekocht.
Duidelijk en snel gecommuniceerd en ook snel geleverd.

Netjes en veilig verpakt. Dubbel in bubbelplastic en drives goed gesealed in anti static hoes. Zeer netjes.

Overleg met de leverancier verliep vlot (keuze tussen WD en Seagate) en de antwoorden waren professioneel.

niets te klagen, gevonden wat ik zocht via pricewatch en besteld voor een prima prijs.

Prima verpakt en de volgende dag, conform bevestiging, aan huis bezorgd.

Heb in het bestelproces 1 apparaat verwijderd, want niet het juiste model.
credit binnen 2 dagen op rekening. 2 Orders nog dezelfde dag als 1 pakket verzonden.

Goed product, is voor de prijs volgens mij de snelste SSD die er op het moment is.

De SSD zat niet in een plastic doosje maar alleen in bubbelwrap. Ik vind dat raar al is het OEM, zet het in ieder geval in een plastic doosje.

Prijs en product was top, verzending en klantservice was alleen beetje belabberd. cpu op vrijdagmiddag besteld zou zaterdag binnenkomen maar door magazijn storing pas maandag verzonden. Maandag was deze nog niet verzonden terwijl in de email werd vermeld dat deze dinsdag geleverd zou worden maar dit was in werkelijkheid pas woensdag. Vervelend als je alle andere producten wel al zaterdag hebt ontvangen en daardoor moet wachten

Was te laat en klantenservice gaf informatie die niet overeen kwam met de werkelijke status

Geen accurate informatie over de zending

Scorekaart voor My Media Center