Gebruikers over webshop My Media Center
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenUitermate tevreden over scherpe prijzen en snelle afhandeling. Toch één maartje .. ik wilde de bestelling ophalen bij een afhaalpunt, maar MediaCentre laat de afleveraar in het midden (DHL of PostNL of UPS). Dat moet je van tevoren op kunnen geven, het was nu een heel gedoe om het pakketje op het juiste afhaalpunt te laten bezorgen, verbeterpuntje dus 😉
VerzendingLevering was een zoekplaatje, heb ik hierboven al toegelicht, verbeterpuntje
AlgemeenScherpe prijzen, en snelle verzending. Ik zou deze webshops aanraden, design van de webshop mag wel naar niveau 2025 getild worden.
VerzendingDinsdag om 16:00 een AMD Ryzen 7 7800X3D Tray besteld en woensdag in de ochtend bezorgd met UPS (moest ook nog een helemaal uit Duitsland komen). Op de website stond 2-3 werkdagen. Top!
KlantenserviceDe telefoon niet werd opgenomen wegens vakantieperiode? Erg jammer, omdat ik nog wilde doorgeven dat de CPU snel nodig was. Uiteindelijk goed gekomen.
AlgemeenHDD besteld voor een vriend, maar die bedacht zich. Dus ik in allerijl annuleren. Telefoonbericht zei vakantie, dus lage bezetting etc. Dus mailtje gestuurd. Direct opgepakt en afgehandeld. Zij hebben dus niks hoeven versturen, maar ik ook niet!
KlantenserviceMailtje gestuurd. Direct opgepakt en afgehandeld. Zij hebben dus niks hoeven versturen, maar ik ook niet!
AlgemeenOortje besteld (poly v50), nieuwe versie van die ik al jaren gebruik. Eerste gebeld, snel iemand aan de lijn, vraag of inclusief charge case was, nagekeken en snel teruggebeld. Besteed en direct geleverd. Prima prijs kwaliteit.
Gedurende paar dagen bellen met oortje telkens klachten van de andere kant dat ik slecht te verstaan was. Aan-uit en dan was t perfect. Wel lasrig natuurlijk. Per mail situatie uitgelegd en gevraagd of oortje retour kon, weer goed contact en was geen enkel probleem.
Retour bleek echter niet nodig want instelling 'wearing sensor' gooide roet in t eten: die schakelde telkens over naar mic in telefoon waardoor t natuurlijk onder water klonk. Uitgezet, werkt perfect.
Zowel oortje als winkel echte aanrader.
Top shop.
Prima op tijd en goede notificaties per mail over verzending.
KlantenservicePerfect geholpen zowel voor als achteraf. Eerst met vraag over product, daarna met vraag over retour.
AlgemeenMijn nieuwe videokaart hier aangeschaft (RX9070XT) website ziet er goed uit en het bestelproces is duidelijk.
VerzendingDe GPU was goed verpakt met voldoende luchtkussentjes, en de volgende dag in huis, dus hier niets op aan te merken.
Alleen PostNL maakt er een zooitje van, ze hadden het pakket bij de postvakjes in mijn appartementen complex neergezet en het zelf afgetekend.
Wat mij betreft misdadig zeker bij een dure videokaart.
Ik weet dat My Media Center hierin geen blaam treft, maar wou het wel eventjes kwijt.
AlgemeenHet bestelde moederbord (MSI MPG X870E Carbon WIFI) bleek DOA te zijn. Nadat ik duidelijke informatie inclusief foto's aan de webwinkel verstuurd heb was er verder geen discussie en het product werd direct vervangen.
VerzendingDe order werd binnen een dag afgeleverd zoals op de webshop aangegeven stond.
KlantenserviceIk ben netjes geholpen en het defecte product is direct uitgewisseld.
AlgemeenIk had een NUC 15 Pro besteld die op voorraad stond.
Na een dag merkte ik op dat ik nog geen T&T had, maar dat de NUC ook van de site en uit de Pricewatch verdwenen was, dus mailde ik ze. Het bleek dat er een voorraad verschil was en ze hadden ze toch niet op voorraad. Kan gebeuren.
Hij was al nabesteld.
De oplossing en communicatie waren het beste wat je maar kan wensen onder deze omstandigheden, lees maar verder.
Dinsdagochtend had ik hem besteld, woensdagochtend gemaild en te horen gekregen dat hij a.s. dinsdag bij hun binnen zou komen.
Dat lukte ook niet, weer gemaild en nu zou het vrijdag worden.
Vrijdag ontving ik een mail dat hij donderdag al direct besteld was en al naar mij onderweg was.
Hij was inderdaad onderweg, vanuit Duitsland met UPS, en nog voordat de T&T window zei dat hij er aan zou komen was hij er al, nog voor de middag op vrijdag bij mij thuis.
Dat hij direct uit Duitsland naar mij is gestuurd lijkt me geen gevalletje van dropshipping, maar van "Stuur met spoed direct een naar dit adres per koerier in plaats van per post" dat verdient punten.
De communicatie was snel, persoonlijk en duidelijk. Er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen, het gaat er om hoe je er mee om gaat.
Ook was de NUC een tientje goedkoper geworden ondertussen en dat werd vrijwillig naar mij gecrediteerd, iets wat vele winkels ook niet zomaar zouden doen.
Een fijne ervaring, hier kom ik terug.
AlgemeenIk heb bij My Media Center een Ryzen 7 7800X3D processor en een Sapphire Pulse AMD RX 7900 XT Pure (White) videokaart gekocht, en ik ben superblij met deze aankoop!
De prijzen waren echt onverslaanbaar:
– De 7800X3D voor €344, terwijl die bij andere grote webshops nog gewoon rond de €399 zit.
– De RX 7900 XT voor €743, terwijl die elders vaak tussen de €850 en €900 wordt aangeboden.
Inmiddels draaien zowel de CPU als GPU als een tierelier in mijn nieuwe systeem. De prestaties zijn top en ik ben supertevreden over hoe soepel alles loopt.
Bestellen was simpel en snel gedaan via de website. Ik kreeg direct een bevestiging en de levering volgde ook snel daarna. Alles keurig verpakt en in perfecte staat ontvangen.
Kortom: topdeal, goede service en snelle levering. Ik hou My Media Center zeker in de gaten voor toekomstige upgrades!
AlgemeenSnelle verzending vanuit de shop. Goede prijs. Dus gekozen voor deze shop.
Snel de verzendbevestiging ontvange. Maar...
UPS.
Kan de winkel verder niet veel aan doen, behalve switchen naar DHL oid.
Maar tracking bij UPS blijft waardeloos. En ze kwamen gewoon niet.
AlgemeenMeest interessante prijs op pricewatch op dat moment, bestelling snel afgehandeld, geen overbodige communicatie, geheel naar wens.
VerzendingNiets op aan te merken, groot pakket werd geheel naar wens afgeleverd enkele dagen later.
AlgemeenIk had een access point besteld van Ubiquiti, maar per ongeluk de verkeerde PoE injector erbij besteld. Voordat het verstuurd werd kreeg ik een mail met de vraag of het klopte. Ze hebben toen netjes omgewisseld voor de juiste variant. Fijn dat er echt nog iemand meekijkt.
VerzendingPrima, netjes op tijd verzonden. Snelle reactie , ook al was de levertijd op de website langer aangegeven. Stevig verpakt en genoeg padding.
KlantenserviceZoals genoemd hierboven, heel fijn. Op tijd gezien dat er iets niet helemaal klopte en gratis (meerwaarde van 3 euro voor een bestelling van boven de 300) omgewisseld
AlgemeenMijn pakketje was (buiten de schuld van My Media Center) in een bezorgingsloop geraakt bij de UPS. Freek was super behulpzaam en snel met oplossingen maar vlak voordat hij een nieuwe switch ging sturen stond eindelijk de UPS aan de deur. Top service, kan niet anders zeggen. My Media Center dan he? UPS sucks…
VerzendingHet gedoe met verzending lag niet aan de zender want de zending werdt gewoon netjes op tijd verzonden. Vandaar, ondanks het gedoe, een uitstekend als beoordeling.
KlantenserviceZeer behulpzaam en meedenkend. Op de afgesproken tijd verzonden zoals beloofd via de website.
AlgemeenIk heb twee Seagate Ironwolf Pro 8 Tb schijven besteld.
Van tevoren goed uitgevlooid wat het beste was.
Een uitstekend product, snel en heel betrouwbaar.
Ik had al eerder bij MediaCenter besteld vanwege de correcte afhandeling in combinatie met een goede prijs.
De schijven moesten via Duitsland geleverd worden. Besteld op vrijdag na Hemelvaart, een brugdag voor veel bedrijven. Ik kreeg echter buiten de reguliere bevestiging al vrij snel een persoonlijk bericht van een medewerker dat de schijven zo snel mogelijk bezorgd zouden worden onder de gegeven omstandigheden. De levering was echter al op zaterdag tot mijn verassing.
KlantenserviceHet persoonlijk bericht van een medewerker dat de schijven zo snel mogelijk bezorgd zouden worden vond ik heel attent. En dat het geen loze praat was bleek wel na verassend snelle levering.
AlgemeenPrima webwinkel, de prijs voor het product wat ik er besteld heb was vergelijkbaar met andere winkels waar ik wel eens wat koop, alleen was dit de enige winkel waar het product binnen een dag of 2 geleverd zou kunnen worden. Dat is helaas niet gelukt.
VerzendingHelaas kan ik dit maar op 1 manier samenvatten; UPS. Als ontvanger heb ik simpelweg geen idee hoe laat het pakket ongeveer aan zou komen.
Product besteld op zondag met de verwachting dat deze maandag verwerkt/verzonden zou worden en aldus de website dinsdag geleverd zou worden.
Oorspronkelijk beweerde UPS dat ze op dinsdag langs zouden komen. Dat is nooit gebeurt dus kwamen ze woensdag langs. Helaas zonder daarbij een tijd aan te geven ("Einde van de dag", ze waren er om 11u in de ochtend..) dus er was niemand aanwezig om de bestelling aan te nemen.
Donderdag (Hemelvaartsdag) bezorgden ze niet. Vrijdag dan eindelijk het pakket kunnen aannemen, opnieuw zonder dat ik wist hoe laat ze langs kwamen. Gelukkig wel een beetje op tijd in de ochtend.
De korte klap is wel dat ik hier niet besteld zou hebben wetende dat UPS ingezet ging worden. Het is erg onprettig om niet te weten waar/wanneer je je pakket kan verwachten, zeker als deze een beetje aan de prijs is. Een andere bezorgdatum/tijd kiezen is helaas niet mogelijk, zowel bij de winkel als UPS niet.
De klantenservice (via de chat op hun website) was prima, ik kreeg vlot antwoord op de informatie welke ik wou hebben.
AlgemeenEen processor besteld, prijs klopt, bestellen was simpel en het zit nu in mijn pc.
Ik ben er tevreden mee.
Bestelling kwam tijdig aan, wel in een kartonnen envelop wat riskant kan zijn voor zo'n kwetsbaar onderdeel. Maar de AMD zat zelf ook weer in een aparte doos.
AlgemeenVoor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd! Als je dat ziet staan en je hebt iets de volgende dag nodig dan zorgt die melding ervoor dat je vol vertrouwen de bestelling doet. Helaas, het product moet achteraf gezien uit Duitsland komen en dus niet een dag later in huis, maar twee dagen later.
VerzendingAls je iets adverteert dan moet je het ook waar kunnen maken. Achteraf gezien had ik dan liever een paar euro meer betaald, maar dan WEL binnen 1 werkdag in huis gehad.
AlgemeenHeb een processor besteld. Op de website staat duidelijk vermeld, voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis. Niet dus. Ben zeer teleurgesteld in de service.
VerzendingTe laat geleverd. En nergens is een update te vinden over de status van de bestelling.
AlgemeenIk heb hier een AMD processor besteld, snelle verzending. Prima verpakt, communicatie was ook meer als prima
Verzending was goed, foutje door het automatiseringssysteem waardoor hij pas 4 dagen later binnenkwam. Eind goed al goed
Goed op de hoogte gehouden, daarover niks te klagen. Fijne site om te bestellen!
AlgemeenMoederbord besteld, door bezorgingdienst bij buren afgeleverd maar geen kaartje achtergelaten welke buren, contact opgenomen, de persoon van my media center heeft mij zelf terug gemaild, ik hoefde nergens achteraan te lopen. Geef alsnog 5 sterren aan verzending want dit is niet iets waar deze verkoper iets aan kan doen.
KlantenserviceFreek is zelf achter het probleem aangegaan en heeft daarna contact met mij opgenomen.
AlgemeenBestelling was een interne harde schijf voor NAS. Scherpe prijs. Eigen website overzichtelijk. M.i. prima werkend 'filter' voor selectie eigenschappen harde schijf.
VerzendingHarde schijf werd vlot verstuurd. Prima verpakt in kleine kartonnen doos, omhuld met schokabsorberend materiaal.