RU connected

Gebruikers over webshop RU connected

Zeer goede service en de allerbeste HDMI kabels die ik ken. Zeer goede aansluiting waardoor de kabel blijft zitten ipv bij het minste of geringste los te la

bestellen ging heel makkelijk. Vrijwel meteen na de bestelling kreeg ik een mail met foto van mijn ingepakte product. Product (optische kabel) bevalt goed en kwaliteit is goed.

Snelle levering. Zondagavond besteld, 2 dagen later in huis. Doet niet onder voor andere grote webwinkels dus.

Prima service tot nu toe.

Mooi afgewerkte coax kabel gekocht van RUconnected. Keurig verpakt, zeer snel verzonden en een degelijke aansluiting van CD speler naar DAC.helemaal goed, en dan nog de lage prijs!

Keurig verpakt en zeer snel verzonden.

Door een goede uitleg de juiste hdmi kabel kunnen vinden waardoor ik nu probleemloos de tv en ps4 kan laten spelen .

Snelle levering

Snelle levering topkwaliteit zeker voor deze prijs,beeld is echt beter met deze hdmi kabel.Uitstekend product

Supersnel

Deze shop heeft slechts enkele producten (HDMI en audio kabels in vele lengtes), maar doet dat uitstekend. De site is overzichtelijk, het retourbeleid met 100 dagen zeer ruim, 5 jaar garantie en de verzendkosten zijn acceptabel.

Vlotte verzending en netjes verpakt product

De shop eigenaar reageerde binnen enkele uren op een vraag die ik nav de bestelling stelde. En hij is goed op de hoogte van zijn producten en gebruik daarvan, zo bleek uit het antwoord. Ook een tweede retourvraag werd weer snel en goed beantwoord.

Goede uitleg mbt de kabels. Bestellen en betalen ging ook makkelijk. Prijzig maar je krijgt echt wat voor je geld vind ik.

Uistekende service!!! Altijd reactie terug. Per e-mail of sms.

Ik maak er normaal geen gewoonte van om winkels te reviewen, maar voor mijn (positieve) ervaringen met deze webwinkel maak ik een uitzondering.

Ik heb ruim 2 jaar geleden bij deze webwinkel een (naar mijn mening) dure 10 meter HDMI kabel gekocht (a 85 euro). Ik wilde er namelijk zeker van zijn dat een kabel met deze lengte goed zou werken op 4k, HDR, ARC, CEC, 4:4:4, etc. De kabel zou namelijk in de muur komen. Altijd weer een hoop werk. Dus als het er eenmaal inzit, blijft het er jaren inzitten. Enkele weken geleden hield het beeld er op 4k opeens mee op. Naar aanleiding daarvan contact opgenomen met Ru Connected. Ik kreeg snel reactie met een toelichting dat deze op kopere basis kabel bij 10 meter geen 4k kon garanderen. Aanvankelijk was dat beeld (leuke woordspeling :P) bij mij door hun website bij de toelichting van dit product wel gewekt. Naar aanleiding daarvan heb ik dan ook 75% van mijn aankoopbedrag teruggekregen en de kabel mocht ik houden. Erg netjes voor een product dat ik meer dan 2 jaar al in gebruik had. Ze geven op hun website overigens 5 jaar garantie op de kabels.

Ik heb vervolgens (mede op basis van hun advies) bij Ru Connected een glasvezel variant van 200 euro gekocht. Erg duur voor een kabel (naar mijn mening), maar als het werkt vooruit dan maar... Deze garandeert de benodigde bandbreedte namelijk wel op 10 meter. De nieuwe kabel werkte dan ook uitstekend. Echter hield deze er naar 4 weken mee op. Naar aanleiding daarvan opnieuw contact gezocht met Ru Connected. Wederom snel een reactie ontvangen en werd mij vrijwel meteen een nieuw exemplaar toegetuurd. Ik had eigenlijk wel verwacht dat ze mij eerst de 'oude' zouden laten opsturen, alvorens ik een nieuwe zou krijgen. Het is namelijk toch een product van 200 euro. Dit was gelukkig niet nodig. Voor mij een aangename verrassing. Dat scheelt weer een aantal dagen (zonder beeld).

Conclusie: Een nette webwinkel met een goede klantenservice die bij problemen je snel en goed helpt.

Verzending gaat snel en alles is netjes verpakt. Het leuke is dat je een foto van je pakketje gemaild krijgt. Vrij nutteloos, maar wel leuk. :)

Zie mijn eerdere toelichting. Contact verliep snel en goed. Men is vriendelijk en er werd gedacht in oplossingen.

Ik bestelde 7,5 meter hdmi kabel, deze werd na 1 dag al geleverd zonder verzendkosten. Goed verpakte erg fraaie kabel, stoffen ommanteling en dik en stug. Vergulde connectoren die erg ook nog eens solide en mooi uit zien. Gezien de primadonna eigenschappen van mijn Optoma UHD370X 4k projector waarbij de importeur na overleg wist te melden dat 5 meter de maximale afstand is (zeg dat dan bij de verkoop!!) met als gevolg steeds haperingen en uitval bij weergave van multimedia via mijn 4k blu ray speler (die ik recent ook al eens wisselde voor een ander merk en type) . Enfin na aansluiten van deze fraaie hdmi kabel blijken de plotselinge haperingen of zelfs geheel uitvallen van het beeld voorbij, hervatten van beeldweergave vanuit youtube kan nog wel 1-3 seconden op zich laten wachten maar dat is te overzien. Gezien dat dit al mijn derde hdmi kabel is waarvan de laatste ook specifiek 4k, is mijn enthousiasme voor hdmi wel tot een minimum gedaald. Mijn oude xvga Hitachi beamer had geen gezeur met weergave ook niet bij 15 meter kabellengte. Dus hdmi een vooruitgang, nee wat mij betreft zeker niet.

Het product is erg goed voor een redelijke prijs. Makkelijk bereikbaar en vriendelijk contact. En de aftersales zijn erg goed verzorgd bij RU connected. Zowel de producten en de shop zijn top.

Snel bezorgd en goed ingepakt. Top.

Contact is gewoon voldoende qua snelheid, en de oplossingen goed.

1xLange HDMI kabel - 5 m & 2 x Originele platte HDMI kabel - 1 m besteld om 21:30 's avonds, zaterdagmiddag in huis. Top geregeld. Kwaliteit ziet er veelbelovend uit. Kleuren beter als oude "premium" kabel (die wel 5x goedkoper was). Gebruikt in combinatie met Nvidia Shield TV, Denon AVRX2500 reciever, LG OLED55C7V. Tot nu toe niks anders dan lof.

HDMI Kabel besteld vanwege ruis op 4K 60hz met HDR ingeschakeld.
Dit vraagt nogal wat van de bandbreedte en is een goede kabel noodzakelijk.
Bij RU Connected uitgekomen na vele reviews. Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde.

Verzending via DHL, werd verder op tijd geleverd en goed ingepakt.

Prima website ,goed en duidelijk.goede kwaliteit .dikte was echt goed .
Raad het echt aan deze website.

donderdag besteld omdat ik een nieuwe 4k tv gekocht heb. ik
Game op een ps4 Pro dus gelijk deze kabel besteld geweldig
Beeld en snelle levering zeer tevreden. Zal zeker nog keer bestellen.

De eerste kabel waarover ik 100% tevreden ben.
Prima geconstrueerd, stevig aanvoelend spul.
Wat de invloed van de kabel is op het beeld van
mijn Mac Mini met eGPU en monitor
met een resolutie van 3360x1890 pixels
is lastig te zeggen. Maar het voelt goed aan en ik ben er blij mee.

De snelheid waarmee men inpakt en levert is verbazingwekkend.

Snelle reacties op mail en geode ondersteuning bij een ruiling of retour

Onlangs een PlayStation pro aangeschaft en aangesloten op mijn 4k oled tv (lg-oled55c7v). Verbonden met mijn bestaande platte HDMI high speed kabels. Af en toe scherm op zwart, flikkeringen of verbinding weg. Nu de dunne HDMI van ru connected er tussen en perfect 4k beeld met hdr. Blijkbaar zit er echt verschil tussen de ene en de andere kabel. Mooie flexibele kabel strak achter de tv en de muur.

''s avonds laat (23:51uur)besteld en de volgende dag binnen. Kabel verstuurd in een enveloppe zodat hij door de brievenbus kon. Hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Platte HDMI kabel v2 besteld omdat de goedkope kabel niet genoeg bandbreedte gaf voor 4k 60fps. Super kwaliteit kabel die er heel stevig uitziet maar naar mijn mening toch nog heel flexibel is !

Zaterdag besteld, maandag in huis.

Ik had een optische kabel nodig voor mijn nieuwe draadloze speakers. De kabel van RU connected is goed afgewerkt en werkt naar behoren. De producten zijn eenvoudig te bestellen en te betalen via de website. Daarnaast worden de producten zoals belooft de volgende dag geleverd (indien voorradig). Bij het pick proces wordt een foto gemaakt die je via de e-mail toegestuurd krijgt.

Product werd zoals beloofd op de afgesproken tijd afgeleverd.

Voor het aansluiten van mijn toekomstige 4K televisie met de multimedia apparatuur extern, was ik opzoek naar een lange HDMI-kabel.

Na het nodige speurwerk kwam ik uit bij deze no-nonsense webwinkel/producent met een goed aanbod (HDMI) kabels en duidelijke (Nederlandstalige!) product omschrijvingen. Heb hier gekozen voor de optische HDMI kabel welke bij RU connected competitief geprijsd is.

Niks aan te merken op de verzending. Artikel werd vlot en in degelijke verpakking opgestuurd.

Had mij vergist in de aantal meters die ik nodig had, hierdoor had ik een te korte kabel besteld. Natuurlijk kwam ik hier pas veel te laat achter...... gelukkig was dit voor RU connected geen probleem, ik werd netjes per e-mail geholpen en een week later was ik alsnog de gelukkige eigenaar van een kabel met de juiste lengte!

Na wat gezeur met een allegaar aan HDMI kabels (ruis bij 4K), Besloten toch een keer alles te vervangen. Aangezien ik goede verhalen had gehoord over RuConnected (tweakers en htforum). Daar gaan kijken. Natuurlijk duurder dan de action maar ik wilde in 1 keer geen gezeur hebben dus dan maar 25 ipv 5 euro uitgeven. Kabels werken perfect en bouwkwaliteit is zeer solide. Ik ben zelf voor de Dunne HDMI kabels gegaan,

Om 2030 besteld, dag later in huis. Kreeg zelfs een geautomatiseerde foto van het inpak proces! Verzending was met DHL, daar ben ik zelf niet zo'n fan in aangezien die bij ons op vervelende tijden komen.

Nette en snelle reactie van Ruben (eigenaar) op vragen over de kabels.

Scorekaart voor RU connected