SpareIT

Gebruikers over webshop SpareIT

We zochten een goedkope oplossing voor extra storage om kopieën van onze backups op te parkeren en voor archivering. Het liefst een HP server waar veel schijven in konden. SpareIT Had wederom de perfecte oplossing. Een CTO server (Custom-To-Order) war 25 schijven in passen. Gevuld met SAS schijfjes en (op advies SpareIT) een grotere controller voor RAID 6. Ideaal!

Howel de server als "refurbished" wordt aangeboden. Is hij brandschoon en zo goed als nieuw!

Overzichtelijke site met veel keuze op het gebied van HP producten. Alleen levertijdindicatie klopt niet altijd. Had een product besteld wat als beschikbaar stond aangegeven en uiteindelijk niet leverbaar bleek (zie klantenservice).

Had een switch besteld voor in mijn 10 inch patchkast. Uiteindelijk bleek het product niet voorradig, maar kon ik na telefonisch overleg alsnog een andere switch bestellen die niet eens op de site stond vermeld. Deze konden ze gewoon bij toeleveranciers voor mij speciaal bestellen. Daarna binnen 2 dagen toegezonden gekregen.

Ik heb 1 tweedehands computer gekocht. Alles, van bestelling tot levering, liep perfect zoals gepland en voorgesteld. Afgeleverde PC werkt perfect en eruit zien als nieuw. De computer was perfect ingepakt.

Overzichtelijke site, goed gesorteerd. Het bestelproces is overzichtelijk. Offerte aanvragen is oook handig om nog eens te kunnnen reviewen/overleggen met de inhoudelijk deskundigen van SpareIT

Spulen komen goed verpakt aan. Servers zijn iha getest en geassembleerd, wel zo fijn.

Wij bestellen servers en onderdelen bij SpareIT. Als we daarover vragen hebben dan krijgen we eigenlijk altijd snel een zinnig antwoord en vaak ook nog advies/alternatieven etc.

Goede webshop, snelle service, snel en goed geholpen
1 min punt: Men vraagt 9.95 handelingskosten. Dit vond ik zeer overdreven.

snel en direct leverbaar. Levertijd komt overeen met wat ze aanbieden

Prim webbshop, juiste informatie en snel geleverd, ik bestel hier regelmatig en is altijd goed gegaan

product was op voorraad dus andere dag in huis en anders wordt je netjes geinformeerd per mail

Goede zoek functie, scherpe prijzen en overzichtelijke site. Ik heb 4 gebruikte schermen besteld. De schermen zijn van goede kwaliteit.

Geleverd volgens reclame: Vandaag besteld morgen in huis

Overzichtelijke Website met groot aanbod tegen scherpe prijzen.
3 disks besteld, deze waren op voorraad en kon ik de volgende dag ophalen.

Bestelling geplaatst via de webshop, volgende ochtend bestelling kunnen ophalen bij het magazijn. Hier lag mijn paketje al klaar.
Prima dus

Scorekaart voor SpareIT