QXsystems

Gebruikers over webshop QXsystems

Klantenservice: Score: 1

K*T bedrijf!, 1 oktober hebben zijn mijn pakket retour ontvangen, nu inmiddels 17 november nog steeds geen geld retour ontvangen.
Inmiddels bij ACM een klacht ingediend dat ze zich niet houden aan de wetgeving, aangifte gedaan van oplichting en een advocaat ingeschakeld. Als je een mail stuurt wordt er een ticket aangemaakt maar vervolgens hoor je niets...
Ik heb meerdere keren telefonische contact gehad maar telkens neemt er eindstand een externe callcenter op die hun dan weer een mail stuurt. lijkt wel alsof dit bedrijf dood is...

---

Verzending: Score: 3
Klantenservice: Score: 1

Een HP laptop gekocht, prima laptop en afhandeling verliep prima.
Ook een laptop ingeruild en dat ging minder goed.
Verschillende malen mails verstuurd omdat ik niets meer hoorde, geen reactie. Diverse malen klantenservice gebeld en die zouden e.e.a. doorgeven aan betrokken medewerker. Echter zonder resultaat. Na een paar weken wachten zit ik nog steeds te wachten op mijn geld.
Communicatie zwaar onvoldoende
Klantenservice laat te wensen over.
Voor mij de eerste en tevens laatste keer dat ik zaken doe met QX Systems.
Zo ga je niet met klanten om.

Erg slechte communicatie, beloven van alles maar er gebeurd niets.
Waardeloze beloftes.

Klantenservice: Score: 5

Bij Qx een refurbished dell laptop besteld, de kwaliteit die zij aangaven was goed. Dus ik rekende op wat kleine krasjes. De machine die ik heb ontvangen verkeerde in nieuwstaat. ik was wat beducht omdat de prijs erg laag was en de reviews wat wisselen, maar ben nu blij verrast en tevreden met deze dell.

Geleverd binnen 24 uur na bestelling. op zondag besteld, op maandag verzonden en vandaag op dinsdag afgehaald.

paar keer mailwisseling gehad over deze machine. Qx denkt met je mee en reageert heel correct op mails.

Een gewaarschuwd mens.

Normaliter ben ik niet van de reviews, sterker nog, dit is de eerste die ik schrijf. Dit nav mijn ervaring met QX systems.

Vorige maand een laptop besteld, deze netjes betaald en werd snel thuis afgeleverd.
Tot dusver geen probleem.
Echter bij nadere inspectie, bleek de 2e harde schijf afwezig.
Na enige mailtjes en verstreken tijd, kreeg ik antwoord dat ik teamviewer moest installeren, zodat ze op afstand op de laptop in konden loggen om te kijken of men het op deze manier op kon lossen.
Ik kon de laptop aanzetten en "gewoon naar mijn werk gaan".
Tuurlijk. Ik kan ook mijn Wi-Fi wachtwoord uitprinten en voor het raam hangen, of de sleutels op mijn voordeur laten zitten en weggaan.

Na enig ge-mail, waarbij een antwoord soms dagen op zich liet wachten, heb ik te kennen gegeven van de koop af te zien.
Na een paar dagen kreeg ik instructies voor het opsturen van de laptop. Op dat moment de laptop in de originele verpakking aangetekend retour gestuurd
Via Post Nl netjes bericht gekregen dat het pakketje afgeleverd zou zijn.
Helaas volstrekt onduidelijk wie, wat of waar het pakketje in ontvangst had genomen, er stond geen naam op en de handtekening was een streep.
Een week later nog niets van QX gehoord of gezien....
Aangezien het niet om 2 kwartjes gaat, toch eens gaan informeren. Op mail werd niet gereageerd, en via de telefoon werd ik afgeblaft met de retorische vraag; “Ja...! Weet je wel hoeveel pakjes we binnen krijgen”.

Lang verhaal kort, retour sturen is voor eigen kosten.....en bij het retourneren kan het zijn dat je pas 30 dagen na dato bericht cq het geld terug krijgt! (dat is een maand (of als het werkdagen zijn, nog langer)
Een maand lang zonder bericht of je laptop goed is aangekomen en je dus je geld terug krijgt(of niet)
Ik geloof niet dat je na een maand nog bij Post nl aan kunt kloppen als blijkt dat de doos waar de laptop in zat beschadigd is en je je geld dus niet terug krijgt.
Daarnaast is niet aan te tonen dat de laptop inderdaad door iemand van QX is aangenomen, aangezien er geen naam/handtekening op ontvangst staat.
Het lijkt mij toch een kleine moeite om je klanten te laten weten dat een en ander aan is gekomen en in behandeling genomen zal worden. En dan heb ik het nog niet eens over het gebrek aan aan klantvriendelijkheid aan de telefoon

Huidige situatie; na weken geleden een laptop te hebben besteld, geen laptop voor mijn zieke schoonvader, bijna 600 euro armer en geen idee wat de status is.

Dat dit nog kan.

Klantenservice: Score: 5

In eerste instantie beetje huiverig, de shopreviews waren zeer gemengd. Ik heb eerst een e-mail met een vraag over het product gesteld. Hier kreeg ik netjes en snel antwoord op, waardoor ik besloot om het product (in dit geval refurbished iPad Pro 2017) te kopen. De volgende dag kreeg ik de verzendbevestiging en de dag erop was de iPad in huis. De iPad werkt naar behoren, er zat zelfs een screenprotector op. Hij heeft lichte gebruikerssporen, maar dit was omschreven. Wel vond ik het op de site niet duidelijk wat voor accessoires meegeleverd zouden worden. Dit had ik in de eerdere mail nagevraagd.
Al met al ben ik tevreden.

Zoals beschreven, daarnaast was de iPad stevig ingepakt en dus goed beschermd.

Snel en duidelijk antwoord via de mail op mijn vraag.

Algemeen: Score: 3
Klantenservice: Score: 3

Ik heb een macbook bij dit bedrijf besteld voor de geadverteerde voor 16:30 besteld, morgen in huis. Bleek volgende dag niet zo te zijn. Ik heb opgebeld (na 4 keer te zijn opgehangen) kreeg ik een telefoontje terug. Hierbij bleek dat de macbook die ik heb besteld er opeens niet meer was.

Ik heb overlegd met de klantenservice dat als het niet voor 21:00 gevonden was, dat ik de volgende dag teruggebeld zou worden in de ochtend en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Het terugbellen is gebeurd en het is teruggevonden. Ik zou het de volgende dag in huis krijgen.

Het betaalde product is net voor de geadverteerde tijd geleverd.

Minimaal tot geen klantenservice. Ik wordt steeds opgehangen door de medewerkers.

Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1

Een bestelling gedaan bij qxsystems.nl. De levering zou de volgende dag plaats vinden, maar niet gebeurd. Ik proveerde e toen te bellen, maar kreeg de hele dag geen gehoor. Ook hun geprobeerd via mail te bereiken...pas na mijn 6e mail aan hun en dreiging met politie, kreeg ik een telefoontje. Laptop bleek niet leverbaar ineens. Daarop aangegeven dat ik mijn geld dan terug wou, en dat was geen probleem. Zij hadden de fout gemaakt. Ze mailden een dag later dat het geld overgemaakt is...maar ik heb het nog steeds niet ontvangen!! Ook nemen ze wederom geen telefoon op, reageren niet op mail. Ik ga daarom aangifte doen. Klootzakken zijn het!

Niks ontvangen. Het bleek dat mijn bestelde product ineens niet leverbaar was. Maar zou geld terug krijgen gister, maar nog niks ontvangen

Zijn niet tot zeer slecht te bereiken. Reageren niet op mail of nemen geen telefoon op

Verzending: Score: 4
Klantenservice: Score: 1

Hier moet je gewoon niks kopen. In Mei een computer besteld, betaald en geleverd gekregen. Als je dat ding aanzet, is het net of er een vliegtuig vlak boven je huis vliegt, zo'n herrie maakt die computer. Kapotte ventilator dus. Inmiddels 4 mails gestuurd, maar men doet er geen reet aan, behalve een irritante standaard berichtbevestiging krijg ik niet eens een reactie. Pure oplichting dus.

Snel geleverd.

Ondanks 4 meldingen laat men je in de kou staan.

Klantenservice: Score: 0

Maandag een refurbished Dell E5440 laptop met een SSD upgrade besteld. Woensdagmiddag ontvangen. Netjes met track & trace. Zeer goed verpakt. Niet van nieuw te onderscheiden Dell Laptop. Upgrade uitgevoerd. Probleemloze installatie software. Zeer aangenaam verrast.

Zeer goed en veilig verpakt in bubbeltkesplastic en doos

Verzending: Score: 4
Klantenservice: Score: 0

Een T440 refurbished laptop besteld. Is inderdaad echt zo goed als nieuw, werkt naar behoren en ook voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook handig dat je even een sleeve kan meebestellen voor onder de 10 euro.

Verzending gaat per koerier, geen opties voor tijdslot oid. Wel verder prima geleverd in een zeer degelijke verpakking.

Klantenservice: Score: 0

Refurbished Thinkpad T430 gekocht, werd geadverteerd als "Zo goed als nieuw" en inderdaad: de laptop was in uitstekende staat en werd verkocht tegen een uitstekende prijs.

De laptop was erg goed verpakt.

Algemeen: Score: 3
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1

betaling via Mollie payments, je hoopt dus betrouwbaar. moet je ook nog maar afwachten omdat je niets met Mollie payments kunt regelen als klant.

is niets geleverd ondanks de belofte, en het per e-mail toegestuurde track en trace code.

als je belt met deze firma, word je echt niet geholpen. Het ligt allemaal niet aan hen. Zaterdags besteld en betaald wil dus echt niet zeggen dat je je bestelling de volgende dag (of dag later) in huis hebt.

Klantenservice: Score: 1

Komt levertermijnen niet na, vandaag besteld morgen in huis, en levert niet volgens specificatie op de website.

Besteld op 28/12/18. Bestelling komt maar niet aan. Is zoek bij post nl. QX vindt dit vervelend, en stuurt een tweede exemplaar. Deze zou de volgende dag binnenkomen. Maar allerlei smoezen, duurt het alsnog een dag of 4. Vervolgens zit er 4gb te weinig geheugen in. zouden ze nasturen. Heb ik elke dag voor moeten bellen, en elke dag zeiden ze dat het gisteren verstuurd was. Heeft een week geduurd. Na dreigen met rechtswinkel lag het de volgende dag in de bus. 4 gb. Helaas kapot. Ik ga er geen moeite meer voor doen.

Telefonisch onbereikbaar, hele dag in gesprek, via de mail, duurt het een dag of vier, als ze al reageren.

Klantenservice: Score: 3

In augustus online op zoek gegaan naar een laptop, uitgekomen bij QX systems in Nijmegen. Besteld en snelle levering!

na 3 maanden helaas van alles mis (loopt vast, piept en kraakt, beeldscherm flipt). Omdat er garantie op zit laptop afgeleverd ter reparatie.
Laptop kosteloos gerepareerd en retour gestuurd.

Helaas is het probleem niet opgelost, laptop blijft vastlopen en heeft nog steeds dezelfde problemen.
Na telefonisch overleg is nu beloofd dat we een andere exemplaar van dezelfde laptop krijgen. Hopelijk geeft die geen problemen. Even afwachten nog..

Klantenservice: Score: 5

Voor mijn bedrijf al herhaaldelijk bestellingen gedaan bij QX-systems. Onze laptops zijn altijd in de beloofde staat.

Tevens zijn onze bestellingen altijd op tijd geleverd.

1 keer problemen gehad met een laptop en werd probleemloos onder garantievoorwaarden opgelost. In overleg was zelfs een upgrade mogelijk. Slechts een paar dagen de machine moeten missen. Een aanradar, zeker voor iedere startende ondernemer.

Klantenservice: Score: 5

Een HP 850 G1 gekocht. Op de website stond zo goed als nieuw. Laptop zag er direct goed uit bij het uit de verpakking halen. Aanzetten en direct aan de slag!

De laptop was goed verpakt, zo goed dat het tijdens vervoer niet beschadigd kon worden en je even de tijd moest nemen om het uit de verpakking te krijgen. Complimenten!

Kleine tegenvaller was wel dat de bijgevoegde lader niet werkte waardoor de pret van korte duur was helaas. Direct een mail gestuurd en volgende dag kreeg ik een mail met het aanbod om een nieuwe lader toe te sturen. Deze na 3 werkdagen binnen (duurde naar mijn mening net even te lang) maar toen kon ik weer volop van de laptop genieten. Goede service, had alleen wat sneller gemogen van mij maar de laptop werkt helemaal goed en ziet er perfect uit!

Klantenservice: Score: 1

Ik kocht er een refurbished laptop voor mijn zoontje. Op ongeveer een derde deel van de toetsen waren stickertjes geplakt met de betreffende letters van de betreffende versleten toetsen. Onder één van de stickertjes zat zelfs een haar. Daarvoor had ik toch wat teveel geld betaald. Ik stuurde er een bericht over en kreeg steeds extreem laat antwoord. Dat gold vervolgens voor elk bericht in de conversatie. Heb laptop teruggestuurd en geld terug gevraagd. Pas 1,5 week na ontvangst laptop kreeg ik reactie. Inmiddels mijn geld terug. (PS: de laptop functioneerde verder overigens naar behoren)

Laptop was in bubbel-plastic gerold, in een te slappe doos. Laadsnoer er los bij met elastiek erom.

Zeer late en onpersoonlijke reacties. In deze tijd van webshops en webcare ging ik echt terug naar een chagrijnige 1995 vibe. Apart.

Klantenservice: Score: 1

Lenovo laptop aangeschaft. Product omschrijving. Netjes, kras vrij, accu gaat 5.5 uur mee en is binnen 38min weer voor 80% vol. Vandaag besteld is morgen in huis. Dik plus punt de laptop was idd de volgende dag in huis.

Echter de laptop zit vol krassen een op het schermmet een beste beschadig op een hoek (mijn gevoel dat de laptop daar op gevallen is) hiernaast zit de laptop vol stof wat aangeeft dat hij niet schoongemaakt is.

De accu gaat niet meer dan 3 uur mee, opladen duurt minstens 4,5 uur. Al met al totaal anders dan de beschrijving.

Ik bellen. Drie uur bellen ingesprek toon. Vandaag weer bellen wederom geen contact te krijgen. Ook op de mail is niet gereageerd.

Laptop is retour gegaan en geld terug ontvangen. Netjes!

Vandaag mail ontvangen van Jurist ICTWaarborg.
Vervelend om te lezen dat u een laptop heeft ontvangen die niet aan uw verwachtingen voldoet. QX Systems heeft ons echter laten weten u niet als klant te kennen en aangegeven dat de recensie daarom zonder meer onjuist is. Vriendelijk verzoek ik u dan ook om uw recensie te onderbouwen. Dit kan bijvoorbeeld door een kopie te sturen van de factuur die u van het bedrijf heeft ontvangen o.i.d. Tot die tijd heb ik uw recensie on hold gezet.

Ja, een negatieve recensie gelukkig heb ik aan kunnen tonen dat ik wel degelijk klant was.

Vandaag besteld morgen in huis.

Geen contact te krijgen. Pas na twee dagen bellen iemand aan de lijn gehad. Niet echt positief.

Klantenservice: Score: 2

Pas op voor je hier bestelt. Ik kreeg geen antwoord nadat ik een iPad met een barst in het scherm ontving.

Ik kreeg geen antwoord nadat ik een iPad met een barst in het scherm ontving en direct een mail heb gestuurd. Ik vroeg om een RMA zodat ik een artikel dat 100% in orde is kan ontvangen. Een week verder en geen enkele reactie ontvangen.

Klantenservice: Score: 2

In eerste instantie had ik mijn twijfels om bij QX Systems te bestellen, daar ik de bestaande reviews gelezen had en deze een wisselend beeld gaven over dit bedrijf. Uiteindelijk toch de gok genomen.

Over het algemeen ben ik tevreden over QX Systems. Mijn bestelde gebruikte laptop werd keurig geleverd. Ik bestelde een laptop met een 180 GB SSD. Bij binnenkomst bleek dat dat QX er een 240 GB SSD in had gestopt. Waarom geen idee, maar ik ben er blij mee.

Ook de accu functioneert meer dan prima en gaat lang mee.

De laptop werd keurig verpakt en voorzien van veel beschermmateriaal. Heel netjes gedaan.

Over de klantenservice ben ik minder tevreden. Ik heb ze een e-mail gestuurd, maar daar hebben ze nooit op gereageerd. Ik ben van mening dat dat echt niet kan: het zijn wel je (toekomstige) klanten. Ik wil QX echt op het hart drukken om dit te verbeteren. Nu was de vraag niet urgent, maar netjes is het niet. Telefonisch contact heb ik niet geprobeerd.

Scorekaart voor QXsystems

Algemeen Score: 2
Verzending Score: 3.5
Klantenservice Score: 2

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren