PlatteTVdiscounter

Gebruikers over webshop PlatteTVdiscounter

Zondag 27 september bij deze winkel een nieuwe TV besteld. Op de site werd aangegeven dat het product direct leverbaar was, hierbij geven zij aan dat de levering binnen 3 werkdagen wordt verzonden, lukt dit toch niet, dan laten zij jou dit weten, aldus de site.
"Mochten we de bestelling niet binnen de verwachte levertijd kunnen bezorgen, dan ontvang je van ons een bericht via e-mail."

Op donderdag had ik nog niets gehoord en ik heb ze een e-mail gestuurd door te reageren op een bevestingsmail (deze ging richting hun info@)
Vrijdagmiddag had ik nog steeds niets gehoord en heb ik ze gebeld, daar kreeg ik te horen dat het niet mogelijk is om direct op zo'n email te reageren, want deze komen in de spamfilter. Erg raar, zeker gezien dit ook niet in de email stond.
De man aan de lijn vertelde mij dat het inderdaad langer duurde, maar dat de TV maandag zou worden verstuurd, en dan dinsdag geleverd zou worden. Dit terwijl op de site de gehele tijd heeft gestaan dat de TV direct leverbaar was.

Op maandag had ik wederom niets ontvangen over de zending, ik heb ze 's avonds een email gestuurd met de vraag waar de TV blijft, maar ook vooral waarom ze niet met mij communiceren, ze geven expliciet aan op de website dat ze contact opnemen wanneer ze niet kunnen voldoen aan de levertijd. Als reactie kreeg ik alleen een excuus dat het langer duurde, en dat die dinsdag zou worden verstuurd.

Dus kort samengevat:
- Levertijden kloppen niet en worden niet aangepast
- Ze communiceren niet naar de klant wanneer er wijzigingen zijn, ondanks dat ze dit beloven
- Emails komen bij de spam
- Bieden geen excuses voor het feit dat hun communicatie niet klopt

Fouten zijn er overal, maar dit is gewoon structureel niet communiceren en hier duidelijk ook niet het probleem in zien, en als het hier al fout gaat, dan hou ik mijn hart vast voor het moment dat mijn TV kapot gaat.

Werd dinsdag gebeld door de vervoerder wanneer er kon worden bezorgd, een tijd was niet mogelijk, en omdat ik zelf woensdag bijna niet thuis was, heb ik gevraagd of met zijn tweeen reden en of het dan mogelijk was om het bij mijn buurman (3 hoog, portiekflat) af te leveren, ze vertelde mij dat dit woensdag niet mogelijk was, maar donderdag wel.
Donderdag kwamen ze vroeg genoeg dat ikzelf nog thuis was en ging ik naar beneden, om daar vervolgens maar 1 persoon aan te treffen. Ze vertelde mij op vraag, dat ze altijd alleen rijdt.

Nu was het geen enkel probleem, want ik was zelf thuis en hebben we hem samen naar boven gebracht, maar anders was er bij mijn buurman aangebeld, en de beste man laat ik niet een 55 inch televisie naar boven sjouwen. Als ik dat had geweten, had ik ook een andere dag uitgekozen.

Zie de toelichting bij de algemene beoordeling, daar staat alles in.

Panasonic TX-55CX800E besteld, hij was op voorraad en gelijk leverbaar (wel pech met de levering, lees hieronder). De prijs was prima al baal ik er wel van dat de tv in 2,5 week nóg eens € 201,- in prijs is gezakt, mogelijk komt er een nieuw model aan? De site is overzichtelijk en de betaling is eenvoudig en snel gepiept.

Helaas was ik donderdag net te laat (13:46 u), rond het middaguur komt de vervoerder al langs bij PlatteTVdiscounter, om het toestel nog de volgende dag (vr) te laten bezorgen. Omdat er ook niet op zaterdag wordt geleverd, is het toestel pas op maandag bezorgd (dus 4 etmalen later vanwege het weekend), toch wel een minpunt voor de vervoerder! Overigens kreeg ik gelijk een mailtje van PlatteTVdiscounter dat de betaling net te laat was binnengekomen voor de 24 uurs levering, dat was wel netjes al had ik de tv natuurlijk liever op tijd gehad. Misschien beter om op de site te vermelden dat de betaling vóór 12:00 u binnen moet zijn om nog de volgende dag te leveren, voor velen zal de 24 uurs levering niet worden gehaald ben ik bang. De tv is keurig vervoerd en zonder enige beschadiging aan de verpakking afgeleverd al was de chauffeur het steekwagentje vergeten waardoor ik even moest meehelpen maar dat is geen punt voor een 30 kilo pakket.

Telefonisch overleg vanwege de levering was uitstekend en niet gehaast (normaal vast tarief). Bij het aansluiten op mijn tv-tuner had ik geen geluid, het bleek een HDMI Modus instelling te zijn waar ik later bij toeval achter kwam. Een medewerker van PlatteTVdiscounter heeft uit interesse nog enkele keren gemaild of alles naar behoren werkte, keurig!

Sony Android TV (65X9005C) besteld voor een zeer scherpe prijs. Tv werd week later thuis afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Enige puntje van kritiek m.b.t. de website is dat er nergens duidelijk aangegeven word wat de voorraad en eventueel levertijd is. Voor kleine(re) producten is het aangegeven, maar niet voor TVs. Dit was alleen te zien toen ik de TV daadwerkelijk in mijn winkelmandje plaatste en op bestellen klikte, dus dit mag beter.

TV werd verzonden door een extern transport bedrijf. Zij houden echt rekening met je als je doorgeeft wanneer je wel/niet thuis bent. De tv werd bijv eerder dan afgesproken bezorgd (chauffeur week af van zijn geplande route) i.v.m. moeten ophalen van de kleine bij de peuterspeelzaal rond het tijdstip van de aflevering, dus super service!

TV had schade opgelopen door toedracht van familielid (kleine van 3). Klantenservice was heel behulpzaam met het geven van advies. Zijn zelfs bereid een schaderapport te maken t.b.v. het afhandelen van de verzekering. Wederom super ervaring.

Een LG 49LF630V tv gekocht bij de plattetvdiscounter. hier ben ik op deskundige wijze geholpen, ze nemen de tijd voor jou.
de tv nu inmiddels een paar weken in huis, bevalt prima.
- beeld goed
- geluid goed

tv was binnen twee dagen in huis.

Snel antwoord op vragen, nette en snelle verzending en ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen.

TV werd netjes afgeleverd.

Uitstekend! Kreeg binnen enkele minuten antwoord.

In slechts een paar muis clicks besteld.
Snelle en correcte follow-up per email.
Breed assortiment.
Uitstekende ervaring met deze en een eerdere aankoop.
Van start tot finish een prima ervaring en een zeer snelle levering.

Binnen 24 uur geleverd.

LG tv besteld voor een zeer scherpe prijs. Tv werd dezelfde week thuis afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Ook bij vragen wordt er direct gereageerd door de klantenservice.

Omdat de tv groter was dan 55 inch werd de tv verzonden door een extern transport bedrijf. Zij nemen na de bestelling contact met je op om al een dag later een afspraak te maken voor de levering. Ook werd de tv binnen de aangegeven tijd geleverd.

Voor het plaatsen van de bestelling had ik nog enkele vragen over de tv, deze werden dezelfde dag nog beantwoordt via de mail. Ook na de bestelling nog een vraag gemaild. En ook deze werd dezelfde dag beantwoordt.

Site en bestelproces is allemaal prima in orde maar helaas geeft Tweakers (nog steeds) aan dat als je op een werkdag bestelt, je de goederen de volgende dag binnen krijgt maar dit is niet het geval want men verstuurd tussen 1 en 3 werkdagen, hou hier dus rekening mee mocht je het item met spoed nodig hebben.

De TV werd na 3 werkdagen uitgeleverd, de CI+ module werd 7 dagen na bestelling verzonden en de LG speaker kreeg ik een maand nadien pas binnen. TV en CI+ module waren volgens de site wel direct beschikbaar?!

Het vervelende vond ik hiervan niet per se dat de items niet op voorraad waren, maar dat ik als klant geen duidelijke informatie kreeg dat er items nagezonden zouden worden en dus bang was dat er iets fout was gegaan.

Wegens de problemen met mijn order heb ik met de klantenservice gesproken en uitgelegd dat het wenselijk is dat men of per email of middels een pakbon aangeeft dat er items in backorder staan.
Men is in ieder geval zeer bereid om te luisteren naar de klant en om eventuele problemen voor de toekomst op te lossen.

Top winkel , s'avond een 3d toshiba besteld , dag later werd hij mooi afgeleverd door de bezorgdienst .
Goede service en ben een zeer te vreden klant.
Heb daar ook mijn lcd flatscreen gekocht 3 jaar geleden

S'avonds besteld volgende dag al in huis !

Heb nog geen rede gehad om met de klantenservice contact op te nemen

Prima service via de mail goed contact over levering! mooie showroom en fijn personeel en uiteraard goede prijzen!

Goede service
Duidelijke website met een groot assortiment en goedkoper als vele andere winkels
Snelle levering, prima klantenservice

Snelle levering

Snelle reactie van de klantenservice

Prima winkel, levering duurde iets langer dan verwacht en aangegeven, maar uiteindelijk allemaal prima verlopen.

Zeer goede klantenservice. Snelle levering. Ruim assortiment. Goed geautomatiseerd. Men geeft je het gevoel dat je de belangrijkste klant bent.

Snelle levering. TPG post liet het afweten waarna Plattetvdiscounter voor me in de bres sprong. Zij baalden nog meer van TPG post dan ik.

Nog niet eerder een klantenservice aan de lijn gehad die zoveel initiatief nam en zoveel tijd voor je had dan deze.

Een TV voor een zeer scherpe prijs (zelfde als ibood maar ook op de dag daarna) besteld op donderdag 13/8 en hij was de volgende dinsdag 18/8 in huis. Was er niet tevreden mee dus de tv zelf terug gebracht op zondag 23/8 naar de winkel. Volgende zaterdag 30/8 was het geld weer terug op de rekening.

Prima verlopen contact via email.

19 dagen nadat ik een TV had besteld heb ik gemaild waar de bestelde en betaalde tv bleef. Ik kreeg bericht dat de TV die dag zou worden opgestuurd. Enkele uren later werd duidelijk dat de TV toch niet beschikbaar was. Ik heb een duurder alternatief gekozen omdat ik anders nog langer moest wachten. De TV werd twee dagen later op het factuur adres afgeleverd, terwijl een ander adres was afgesproken.. Uit coulance krijg ik het grootste deel van de verzendkosten retour..

Scorekaart voor PlatteTVdiscounter