PlatteTVdiscounter

Gebruikers over webshop PlatteTVdiscounter

Bestelling was snel geplaatst, goede overzichtelijke website.
Communicatie verliep vlot, ik werd via e-mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, en ze waren de goedkoopste met het product dat ik wilde

Levering was snel, binnen 2 dagen in huis, Top!

Klantenservice is goed, ze houden mij goed op de hoogte

webshop werkt prima, service is goed maar die levertijd klopte geen hout van. 2 weken voor iets waar een paar dagen voor stond.... Jammer hoor!

veel te lang wachten en geen melding hierover. Hoort niet in deze tijd

Duidelijk proces en snelle order en betalingsverwerking. Goede info op de website en scherpe prijs.

Product op voorraad wat bij deze winkel levering tussen 1 en 3 dagen betekent. Bestelling was er 2 dagen na het plaatsen van de order.

Snel geleverd, goede informatievoorziening en geen enkele klacht te bedenken. Ik zou ieder ander aanraden hier te bestellen.

Binnen 3 dagen geleverd en zonder fouten.

Alle mails waren duidelijk en overzichtelijk

Gekocht voor een vriend i.v.m. de laagste prijs en op voorraad. Levering zoals vermeld binnen 2 dagen. Na 1 dag beetje ongeduld gebeld en Track en Trace gaf direct aan dat het al verzonden was en de volgende dag aan zou komen. Vriendelijke en snelle service. Achteraf gebeld omdat ik de factuur niet had. Werd direct weer vriendelijk geholpen zonder vragen op basis van telefoonnummer herkenning. Na 2 seconde de factuur binnen.

Goede TV voor deze lage prijs.

overzichtelijke website, voldoende betalingsopties. Snelle levering en behulpzame klantenservice. Koeriersdienst is via track en tracé te volgen. No complains over deze winkel! Keep on the good work.

prima verpakt. levering snel genoeg.

meer dan voldoende kennis om vakkundig geholpen te worden als er een vraag is. Geduldig.

De site is prima, veel info maar niets dat uitblinkt. De bestelling ging vlot, maar daarna werd het stil.

Mijn oude TV is stuk, en dus tijd voor een nieuwe.

Op 22 dec besteld levertijd 3-5 dagen.Nog even gebeld voor dat ik de bestelling deed. Er werd aangegeven dat er waarschijnlijk niet voor kest geleverd kon worden, en dat vond ik prima ( zou ook nog maar 2 dagen zijn). De prijs was met 903 euro ook de moeite waard om net ff wat langer te wachten en ook duidelijk lager dan de andere aanbieders. Ook de reviews op tweakers waren goed. In ieder geval nog genoeg tijd om met oudjaar op mijn nieuwe tv te zien of ik de staatsloterij heb gewonnen.

Op 28 dec toch even gebeld, zodat ik rekening kon houden met wanneer ik thuis met zijn om de tv te ontvangen. Er werd mij verteld dat er vertraging was en dat het nog 1-1,5 week kon duren. Dat was best een tegenvaller. Hoopte toch nog zeker dit jaar weer een tv te hebben :-( . Een mailtje of een belletje was toch wel fijn geweest, maar misschien was ik ze net voor.

Op 29 dec even op de site gekeken, en daar staat levertijd 3-5 dagen! ( en de prijs is 50 euro duurder). Toch maar weer even gebeld, en krijg een verhaaltje dat 3-5 dagen de levertijd is die zij verwachtend wanneer het bij hun binnen is, en er is niks op voorraad, maar ze hebben de tv dus binnen 4-6 dagen bij mij thuis. Dat word dus niet meer dit jaar.

Heb een beetje het gevoel dat er geprobeerd is met een lage prijs boven aan in de pricewatch te staan, en nu sta ik achteraan de wachtlijst met mijn tv.

Ik kan mij best voorstellen dat een fabrikant ff niet verstuurd, of minder dan verwacht, maar communiceer dit dan netjes naar de klant.

Tot nu toe een vervelend gevoel, en had hem nu liever voor 25 euro meer morgen wel in huis gehad want hij staat op voorraad bij foka ( even geveld).

Update: bestelling geanuleerd een andere aanbieder kan hem wel leveren en is nog goedkoper ook. Mail gestuurd en snel een bevestiging gekregen dat het bedrag binnen 14 dagen word terug gestort.

Duidelijke website, voldoende zoekmogelijkheden en betaalopties. Duidelijke artikelomschrijvingen. Geen klachten daarover. Na bestellen helaas wel.

Het artikel was zonder verpakkingsdoos verzonden en later dan beloofd. Ook was de doos niet 'gesealed' met een stickertje of iets dergelijks.

Na toelichting van de klantenservice bleek dat de website tussen 1 en 3 dagen levert. Dit staat echter niet op tweakers bij de producten in de pricewatch. Daar staat 24/5 en ik heb dus daarna alleen nog naar de voorraad gekeken.

Bel je over bovenstaande op dan krijg je te horen dat het druk is en dat het wel komt. Na de review is er contact met mij opgenomen en was er geen begrip voor mijn gevoel, er was alleen gefocust om hun gelijk te halen dat producten altijd zo verzonden worden en dat ik wel de slechtste review ooit gegeven had.

TIP aan winkel: Neem klanten serieus in hun onvrede en probeer niet alleen jullie gelijk te halen. Klant is koning. En probeer professioneel te blijven communiceren.

Wel je geld incasseren, maar het product ondanks de vermelding op de website niet op voorraad hebben!

Een tv besteld bij hun, die volgens de site op voorraad was. Niet dus. Totaal geen communicatie van hun kant, maar zelf 4 keer moeten bellen om steeds aan het lijntje te worden gehouden met niet-kloppende leverdata. Waardeloos bedrijf, geen communicatie of service! Dingen kunnen misgaan maar dan laat je dat de klant netjes weten. Wel het geld aanemen en vervolgens niet leveren. Helaas lees ik dat dit bij hun normaal is. Eerste en laatste keer besteld bij dit bedrijf.

Betaling ging snel en gemakkelijk via ideal betaling is voor mij het beste gelukkig kon dit

Werd te laat afgeleverd maar was de schuld van postnl zaten dan ook maar liefst 8stickers op

Werd goed geholpen vriendelijke klantenservice

Duidelijke site alleen klopte de real time voorraad niet bij ze, na een mail gestuurd te hebben is dit opgelost.

Verzending van plattetvdiscounter is zeer goed, maar de bezorgen van DHL was een piepert en kon alleen maar zeuren! DHL -0.

Was een probleem met de voorraad maar is goed opgelost door ze.

Ik heb een goede ervaring met Platte tv discounter, nette website en ik kon goed vinden wat ik zocht. Daarnaast hadden ze de uitgezochte TV als goedkoopste op voorraad

TV kwam op tijd en netjes verpakt.

Gestelde vraag snel beantwoord.

Nadat ik heb gebeld voor informatie over het toestel wat ik wilde bestellen.
Daarna gelijk besteld en na 3 dagen keurig in huis.

Met tnt post was de levering precies zoals aangegeven.Niets op aan te merken.

Ik ben keurig geholpen door de klantenservice.

Ik heb recent een Sonos Playbar gekocht bij PlatteTVdiscounter tijdens de Black Friday deals. Er was veel vraag en dit heeft impact gehad op de orginele levertijd, hier werd echter duidelijk over gecommuniceerd en het product werd uiteindelijk vóór de verwachte leverdatum geleverd.

De Sonos Playbar was goed verpakt en is zonder defecten aangekomen.

Ik heb een mail gestuurd over de verwachte levertijd, hier werd ik netjes en duidelijk over bericht.
Na het leveren ben ik nog nagebeld of het product naar verwachting functioneerde dus ik ben zeer tevreden met de klantenservice.

Nadat ik voor mezelf had besloten welke TV ik wilde hebben, ben ik een rondje gaan bellen over de levertijden. Ik heb daarbij gebruik gemaakt van de drie goedkoopste aanbieders met alle drie een 24-uurs service. Het was vrijdag 27 november 2015 en bij alle drie kreeg ik te horen dat mijn gewenste TV niet op zaterdag geleverd kon worden, omdat deze 55" groot was en daarmee met speciaal transport, anders dan PostNL, werd bezorgd. Uiteraard jammer, maar bij www.plattetvdiscounter.nl wisten ze me te vertellen dat ik maandag gebeld zou worden en dat de tv dan dus dinsdag 1 december 2015 geleverd werd. Teleurgesteld heb ik er even over nagedacht en toen besloten te kiezen voor de partij die me qua gevoel het beste te woord heeft gestaan. Dat werd dus PlatteTVDiscounter in Groningen.
De bestelling een uur later in de webshop gedaan en dat verliep allemaal prima.

Zoals hierboven staat vermeld was ik al teleurgesteld dat ik niet binnen 24 uur mijn bestelling binnen zou krijgen, maar heb toch besloten het toestel te bestellen.

Maandag werd ik niet gebeld door de leverancier, of het bedrijf dat de TV zou bezorgen, dus zelf de klantenservice van PlatteTVDiscounter maar gebeld. Daar kreeg ik te horen dat ze de TV niet op dinsdag gingen bezorgen, maar op z'n vroegst woensdag. Toen ik mijn verhaal had gedaan dat ik vrijdag eerst een ronde had gebeld, teleurgesteld was dat het niet binnen 24-uurs geleverd werd en dat mij werd toegezegd dat ik maandag gebeld zou worden voor een levering op dinsdag, brak spreekwoordelijk mijn klomp. "Meneer, dat heeft u dan verkeerd begrepen, iedereen binnen dit bedrijf weet namelijk dat het niet zo is..' Pardon!! Ik had het wel degelijk goed begrepen en dan zo'n antwoord. Ok, klantvriendelijkheid en eerlijkheid van deze werknemer een dikke NUL. Gewoon zeggen dat ik sta te liegen.

Ik heb aangegeven nu niet meer te annuleren omdat een ander waarschijnlijk niet sneller kon leveren dan woensdag, maar als het kon ik het zeer zeker zou doen.

Voor de tweede keer teleurgesteld wachtte ik dan het telefoontje maar af. Ik was toevalling thuis op dinsdagmiddag wanneer de bel gaat. DHL: meneer we hebben een TV voor u. Nou lekker is dat natuurlijk, maar wat als ik niet thuis was geweest? En waar bleef dat belletje vooraf dan? En? En?

Op zowel de factuur als de pakbon stond 30 november besteld. Kijk, daar zit denk ik de fout van PlatteTVDiscounter. Ze hebben mijn bestelling gewoon helemaal niet verwerkt op vrijdag. Had dus ook gewoon per postduif kunnen bestellen..

Lang verhaal kort: Prachtige TV, heel erg blij mee, maar ik bestel NOOIT, maar dan ook NOOIT weer iets bij PlatteTVDiscounter uit Groningen. Zo ga je niet met klanten om namelijk!

Als je mijn review leest, dan weet je dat ik tevreden ben over de uitleg en de toezegging de eerste keer, ook al klopte deze dus niet. Over de tweede keer dat ik belde, ben ik absoluut niet tevreden. Sterker nog, zwaar teleurgesteld.

Heb op 10-11-2015 een TV besteld en betaald. De site gaf duidelijk aan dat het product direct leverbaar was maar tot op heden, 13-11-2015 nog niets ontvangen.

Heb contact met klantenservice gehad en om opheldering gevraagd waarom op de site staat dat het per direct leverbaar is maar dat in de praktijk het een heel ander verhaal is. Dit doen zij om te zorgen dat je het product bij hun koopt en niet bij een andere webshop. Echt heel slecht. Bestel hier niet zou ik zeggen. Wat een nare manier van klanten lokken.

**EDIT**
Vandaag 16-11-2015 weer contact gehad en toestel is nog steeds niet binnen. Nu staat er dan wel bij dat de levertijd meer dan 5 dagen is.

Hele slechte winkel te meer omdat er al meerder reviews zijn die deze probleem aan kaarten. Kan best zijn dat er onverhoopt eens iets anders gaat maar daar is hier geen sprake van.

Aangeven op je site dat het direct leverbaar is en dan pas na een week leveren. Waardeloos.

Klantenservice is wel goed. Hoefde niet al te lang te wachten en had wel het gevoel dat ik eerlijk te woord werd gestaan. Heb de afspraak kunnen maken dat als het product er komende maandag niet is de boel gecrediteerd wordt.

Aankoop in de showroom gedaan, een dag eerder ook geweest om te oriënteren. Beter dan de andere 4 winkels waar ik in Groningen ben geweest: grote hoeveelheid modellen in de showroom te bekijken en proberen, prettige verkoper, goede prijzen. Tv moest opgestuurd worden, maar dit is netjes binnen de aangegeven tijd gebeurd.

Aan de balie netjes levertijdindicatie gekregen, plus informatie over hoe het proces verder zou lopen met track/trace mails e.d.

Op 18-10 online een televisie besteld, vandaag op 4-11 is hij bezorgd. Dit terwijl het product volgens de website op voorraad was (en dus binnen 1-3 werkdagen bezorgd zou moeten worden). In de tussenperiode veel contact gehad met het bedrijf. Dit moest telkens op mijn initiatief. Zogenaamd zou ik ze dan 'net voor zijn geweest' want natuurlijk stonden ze net op het punt om contact met mij op te nemen. Telefonisch worden verschillende beloften gedaan die vervolgens niet nagekomen worden. Na contact met het Thuiswinkel Waarborg volgde er pas actie. Mooie website, goede prijs maar zéééér slechte backoffice. Volgende keer geen PTD meer voor mij!

Verzending door DHL was prima in order. Alleen 3 weken te laat door toedoen van PTD.

Zie hetgeen ik hierboven aangeef: ze zijn wel altijd bereikbaar maar komen beloftes niet na. Nemen zelf geen initiatief om contact op te nemen: dit moet de klant zelf doen. Heel jammer.

Ik heb vooraf geïnformeerd bij de klantenservice of de playbar op voorraad en deze zou de volgende dag binnen komen. En is inderdaad de volgende dag verzonden.

Ik kreeg keurig een verzendbevestiging en s avonds de track en trace mail. De volgende dag werd de bestelling door PostNL afgeleverd. Precies zoals ik had verwacht.

Ik werd netjes te woord gestaan en ik had nog een aantal vragen over de Playbar waar ik een prima antwoord op kreeg.

Donderdag 22 oktober een TV besteld bij deze winkel. Zoals bij meerdere reviews is aangegeven stond op de website dat het product op voorraad is, en dat het met 1 tot 3 werkdagen geleverd zou worden. Mocht dit niet lukken, dan brengen ze je hier van op de hoogte.

Na contact met de servicedesk opgenomen te hebben werd mij verteld dat ik de volgende dag, gebeld zou worden door de bezorgdienst. (voor 18.00u)
Dit is niet gebeurd.

In totaal ging dit drie keer op deze wijze.
Na de derde keer heb ik weer contact opgenomen met de servicedesk, om te vragen hoe dit nou kan. Er bleek een foute tv verzonden te zijn naar de bezorgdienst. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het is wel slordig. En hou je klant op de hoogte!

28 oktober gemaild met de servicedesk over wanneer de tv wel geleverd gaat worden. Zij vertelden mij dat 27 oktober de tv meegegeven wordt aan de bezorgdienst, en dat deze contact met mij gaat opnemen voor 18:00u.
Ook dit is niet gebeurd, en ik heb niks gehoord.
Daarna heb ik de tv geannuleerd en ergens anders besteld.

*EDIT*
Zelfs het geld terugstorten na annulering lijkt niet te lukken binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Na 18 dagen had ik het geld nog niet terug. Inmiddels al weer 2 keer achteraan gebeld. Ben benieuwd....

Telkens werd mij verteld, dat ik de volgende dag voor 18:00u gebeld zou worden, maar dit is niet 1 keer gebeurd. Een foutje maken kan, maar hou in ieder geval je klant op de hoogte.
Ook dingen beloven en niet nakomen vind ik erg slordig van PlatteTVDiscounter!

Scorekaart voor PlatteTVdiscounter