Gebruikers over webshop Dragon Computers
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWat een perfecte zaak om een PC te bestellen.
Contact via telefoon is heel pretig.
Men doet alles voor je om de Bestelling eerder voor je gereed te maken.
Dit is voor mij een blijvertje.
Zelf opgehaald maar was wel 5 dagen eerder samengesteld voor mij.
KlantenserviceGoed bereikbaar en doen alles om je te helpen.
AlgemeenOndanks omstandigheden in staat geweest om gaming PC binnen aangekondigd levertermijn te leveren. Top assemblage, kabels netjes weggewerkt en PC zelfs nog naar de auto gebracht. Prijs/kwaliteit ook scherp!
AlgemeenEen prebuild met een 30 serie kaart hierin besteld voor een fantastische prijs gezien de markt op het moment, binnen een week geleverd in top conditie, enkel een klein kabeltje wat vanwege shipping tegen een fan aan lag. Volgende hier zeker weten weer een prebuild bestellen!
VerzendingBinnen een week binnen!
KlantenserviceMails werden zelfs op een zondag beantwoord.
AlgemeenZeer positief verast door de mensen van dragon computers. De PC die ik samenstelde had ik 3 dagen later thuis. Heel netjes verpakt (zelfs schokdempende vulling aan de binnenkant van de PC om de hardware te beschermen), boven verwachting kwalitatieve hardware (denk aan videokaart en moederboord) en ver onder de huidige marktprijs van de losse onderdelen. Alles netjes geinstalleerd en kabels net weg gewerkt. Ik had een andere CPU-koeler dan de standaard besteld en bij testen op temperaturen van van de CPU alles zeer netjes (koelpasta is dus netjes aangebracht).
Van te voren dacht ik dat ze misschien wel ergens op moesten besparen (service, kwaliteit of leverduur) maar dit was allemaal niet het geval. Erg tevreden!
AlgemeenExcellent service, fantastic PC build and wonderful business to work with. Would recommend to anyone!
AlgemeenHier een videokaart gekocht voor een prijs die toch wel vele malen minder is dan elders te vinden is op het internet. Offerte aangevraagd en na 3 dagen was de videokaart goed verpakt bezorgd.
VerzendingGewoon goed verpakt, in een niet al te grote doos. Verzending met DPD is top.
KlantenserviceTijdens het bestellen meerder keren contact gehad per mail en telefoon, netjes te woord gestaan en willen graag helpen. Op de videokaart wil de RGB van de fan niet aan. Hierbij hebben zij geprobeerd om te helpen, wat helaas niet mocht baten. Contact met Asrock opgezocht, en wordt dus vervolgd.
Inmiddels is de videokaart netjes omgeruild voor een nieuwe. Bij deze winkel is de aftersales prima in orde, en is alles netjes opgelost zonder enig probleem.
AlgemeenVia het Tweakers forum bij Dragon Computers terecht gekomen tijdens mijn zoektocht naar een videokaart. Via mail benaderd met de vraag of zij toevallig nog kaarten los te koop wilden aanbieden, aangezien ze normaal systemen verkopen. Direct een antwoord en offerte gekregen voor de kaart die ik zocht. Nette prijs en snelle service. Ik kan je deze zaak van harte aanbevelen!
VerzendingProduct zeer netjes en met veel beschermend materiaal verpakt
KlantenserviceSnel antwoord via de mail. Duidelijk en to the point.
AlgemeenEen Studio PC laten samenstellen en dit is goed gelukt. Ze hebben een fantastische zaak gedaan. Gewoon een Snelle power PC.
Fluisterstil en lekker om sound te produceren
De levering verliep snel en soepel
KlantenserviceGewoon vriendelijk en steeds helpend.
AlgemeenVandaag kwam mijn 4e pc van Dragon binnen.
Ik kocht een budget Intel machine en was blij verrast door een
Betere CPU dan besteld! Snelle levering na 3dagen binnen.
Goed en veilig verpakt.
AlgemeenPrima site, de PC's zijn eenvoudig te configureren. Een geavanceerdere fitler functie was mooi geweest maar de zoek functie kan daar ook voor worden gebruikt.
VerzendingJe wordt goed op de hoogte gebracht over de status van je bestelling via de mail en de website. Ik had een systeem met een 5600x en een rtx3070 en had mijn twijfels over de levertijd, maar dat was onterecht deze was erg vlot. De computer wordt netjes verpakt en inclusief de dozen, boekjes en accessoires van alle componenten opgestuurd.
AlgemeenComplete game-PC besteld, aangepast naar extra wensen. PC is correct en netjes gebouwd en binnen gestelde termijn bezorgd. Communicatie over voortgang van bestelling en levering was ook correct.
VerzendingPC was zorgvuldig en goed beschermd verpakt. Dozen van extra onderdelen zoals de custom videokaart, custom CPU koeler, M2 SSD waren netjes bijgevoegd.
KlantenserviceBij de PC ook een Windows 10 Home installatie en licentie besteld. De geleverde licentiecode om Windows te activeren na ingebruikname bleek echter niet te werken. Na contact met de klantenservice van Dragon Computers en aangeven dat ik zelf elders een W10 Pro OEM code heb gekocht, kreeg ik de kosten van de gekochte licentie terug betaald. Heel netjes!
AlgemeenBetere service kan je niet krijgen. Alles was netjes verpakt, de pc werkt in orde. De prijzen zijn onwijs goed. Ik bestelde hier mijn eerste PC op zondag ochtend en had hem woensdag middag binnen.
Enige wat misschien beter kan is dat ze meer opties toevoegen om de PC volledig naar eigen keuze te maken.
Ik merkte ook dat mijn originele doos van de CPU niet was geleverd (maar alle andere dozen wel). Maar verder was alles in orde en de PC is beter dan wat ik wilde & goedkoper dan andere zaken.
AlgemeenZeer klantvriendelijk! Correct! Snel!
Gevraagd wat zeker in pc moest en ze hebben de rest zelf verder voorgesteld.
Super service!
Bij vragen of problemen zeer snel antwoord/oplossingen.
Dienst na verkoop is ook super!
AlgemeenLeuke zaak.
Goede samenwerking.
Voor zelfs de kleinste problemen kun je er bij terrecht.
top
goed ervaring.
KlantenserviceDuurt soms even. maar verder een prima klantenservice.
AlgemeenBestelling geplaatst en betaald. Drie weken na betaling nog altijd geen PC, noch tracking code.
VerzendingDrie weken na betaling nog altijd geen PC, noch tracking code.
Bij navraag is 't "druk" en zou misschien 'vandaag' de pc versturd worden. 3 werkdagen later, nog steeds geen pc, noch tracking code.
Ik zeg: annuleer maar, duurt te lang.
Zij (3uur later): je pc is net de deur uit
Vind ik heel toevallig, zeker gezien ze dat niet kunnen staven met een tracking code.
Nog nooit zo'n slechte service gehad.
Antwoorden heel traag. En heb het gevoel dat ze gewoon liegen om me aan 't lijntje te houden. Elke keer in de stijl: je bestelling is bijna klaar. Pas als je 't echt beu bent en zegt: annuleer maar. Dan is de bestelling ineens die dag zelf net verstuurd.
Ik geloof dat dus niet.
AlgemeenVlak voor de feestdagen een bestelling (nieuwe pc) geplaatst. Via de website word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ik moet er wel bij zeggen dat mijn bestelling reeds onderweg was maar dit niet op de website van Dragon Computers was te zien.
VerzendingZeer goed verpakt, de originele dozen zaten er allemaal bij. Voldoende beschermingsmateriaal om er voor te zorgen dat de bestelling veilig aan komt. Duidelijke instructies er bij, kan niet beter.
AlgemeenSamenstelling game PC uitstekend. Game performance super. Binnenkort bestel ik weer een nieuwe game PC. Echter geen Intel meer.
VerzendingGeen gerommel. Goed verpakt. Kwaliteit hoog.
KlantenserviceNemen niet altijd de tijd om kleine vragen/support per mail te beantwoorden.
Zijn druk met verkopen en assembleren.............
Algemeen, product exact wat ik verwachte ,mischien zelfs net even beter.
kleine aanpassingen aan vormgeving waren geen probleem .
Computer presteert beter als dat ik er van mocht verwachten ,en toch voor de laagste prijs mogelijk .(heb het hele net afgestruint voor betere prijzen)
pc kwam goed verpakt met alle dozen in de grote doos om stootschade the voorkomen ,en kan later de GPU in originele doos verkopen als ik wil upgraden over een paar jaar
Klantenservicegoeie communicatie vooraf,tijdens en na transactie ,altijd gemakkelijk bereikbaar ,wat bij andere winkels vaak schort .
AlgemeenIk zocht een computer die ik kon aanvullen met eigen hardware en vond die hier aan een zeer correcte (goede) prijs.
VerzendingVerzonden op de datum die ik voorstelde (om reden anders niet thuis)
AlgemeenOverzichtelijke website gauw de keuze gemaakt voor de computer speciaal voor foto bewerking en 4 dagen later in huis en super tevreden dit was al 4de computer die we bij jullie besteld hadden
Verzendingde bestelling was mooi op tijd zoals toe gezegd was