Gebruikers over webshop iPhoneWorld

Duidelijk professionals. Hele andere beleving dan waar ik eerst was. Men wist hier wel te vertellen dat een Ipad met rare kleuren alleen een klap hoeft te krijgen, dan doet ie het weer. Kosten : 0 euro. Ergens anders eerst 100 eu betaald voor niks.

Ik heb niet echt wat besteld want ik ben langsgegaan en toen hebben ze mij geholpen!

Telefoon binnen 1 seconde opgenomen. Misschien gewoon toeval. Het systeem waar ze mee werken is handig.

Dinsdag onze ipad1 gevallen en het beeld gaf vreemde kleuren, gezin in paniek en dus terug naar de winkel voor reparatie.Tot mijn grote verbazing bleek dat volgens de winkelier niet mogelijk te zijn. Advies: nieuwe kopen. Na het raadplegen van Google o.a de website van iPoneworld gevonden en vooral het "klaar terwijl u wacht" leek aantrekkelijk want de ipad wordt intensief door alle gezinsleden gebruikt.
De website is eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk en er is goed aangegeven wat de diverse onderdelen en producten kosten. Na het invullen van een online afspraakformulier kreeg ik direct een bevestigings émail van de ontvangst en een half uur later de bevestiging van dag en tijdstip van de reparatie. De volgende dag om 10 uur de ipad in filiaal A'dam Slooterdijk afgeleverd en na 3 kwartier wachten was hij klaar en werkt weer perfect. Scherm was keurig afgeplakt met folie tegen krassen. Kosten: Eur. 60 montage + 94,95 LCD scherm. Totaal 154,95
Op de website staat trouwens als speciale prijs voor een ipad LCD scherm: 89,95 (Dat is dus niet gerekend).
Factuur met kosten op émail adres ontvangen.
Al met al ben ik dik tevreden, vriendelijk en snel geholpen met
goed resultaat! Beter dan 470,- voor een nieuwe ipad.
Wat ik echter niet begrijp is dat dit soort reparaties niet via de winkelier kunnen gaan waar het apparaat gekocht is.

Ik heb een gemengd beeld overgehouden aan IphoneWorld. Ik heb een 2dehands iphone 3g gekocht met een gebarsten scherm. Ik heb zelf geprobeerd het scherm te vervangen met niet OEM onderdelen. Dit lukte niet naar tevredenheid. Dus dacht ik, ik betaal de 60 euro en laat het door een professional doen. De winkel is vlak bij Sloterdijk en op mijn dagelijkse forens, dus maar even langsgegaan. Na ongeveer een kwartiertje zat er een nieuw scherm in en het zag er goed uit. Thuisgekomen zag ik wat stof onder het scherm zitten. Verder begon het scherm bovenaan een beetje te wijken. Dat had ik ook met de vorige eigen pogingen gehad. Ik ben een week erna terug gegaan. Het blijkt dat de behuizing van de phone krom is en daarom het scherm onder spanning staat. Ze hebben het glas kostenloos opnieuw vastgezet. Deze oplossing houdt nu al een aantal weken. Wel is er behalve stof nu ook een halve vingerafdruk te zien achter het glas.

Al met al; zij kunnen er niets aan doen dat de behuizing krom is en ik wist het niet. Maar ik had wel beter werk verwacht voor 60 euro en in ieder geval geen stof en vingerafdrukken onder het glas. Het kostenloos opnieuw vastzetten is wel goede service.

Scorekaart voor iPhoneWorld