Gebruikers over webshop CampusShop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBij de campusshop kan je makkelijk je product bestellen en is het ook nog snel geleverd. Als er iets is met je laptop of pc dat gewoon vragen en krijg je daar snel een antwoord op terug
VerzendingZoals ik net al in de algemene beoordeling zei is het heel snel en goed geleverd
KlantenserviceIk heb laatst nog een probleempje gehad/ nog heb maar ik heb daar een mail over gestuurd en dat was binnen een paar uur beantwoord
Algemeenik vind het een goede winkel voor studenten en scholieren omdat het een ruim arsortiment heeft
AlgemeenSuper goede service, de beste producten en natuurlijk de beste prijzen!
AlgemeenCampusshop.nl levert erg snel wat zij belooft en goede uitleg over de verschillen tussen producten!
VerzendingDe verzending was erg snel en het product was netjes ingepakt.
AlgemeenGoede shop, snel kunnen bestellen maar klantenservice iets minder.
VerzendingSnel verzonden! Zondag besteld, dinsdagavond binnen.
KlantenserviceEllenlange wachtrij op vrijdagmiddag.
AlgemeenUitgebreide info op de site. Genoeg informatie om mijn keuze te maken
VerzendingVolgende dag in goede staat thuis
AlgemeenHij is top
Heel snel en werkt perfect
AlgemeenTop gereld. Goede producten. Ruim aanbod en snelle levering. Zeker producten van deze site aan te raden
AlgemeenVeel keus. Duidelijke omschrijvng. Bestelling ging prima.
VerzendingLevering snel en in orde.
AlgemeenGoed werkende en duidelijke website. Goede klantenservice en een snelle bezorging. Voor half 12 besteld morgen in huis. Ook zijn er op deze website goede aanbiedingen en voordelen voor studenten te vinden.
VerzendingSnelle bezorging, meteen er dag erna in huis.
KlantenserviceVriendelijke service. Er wordt snel gereageerd op vragen of onduidelijkheden.
AlgemeenDuidelijke informatie op de website, goed personeel bij vragen aan de telefoon, alleen filters als toetsenbordverlichting missen
VerzendingWordt op de afgesproken dag verzonden
KlantenserviceDuurt even voordat je iemand aan de telefoon krijgt, deze persoon is echter wel bereid om hulp te bieden
AlgemeenOverzichtelijke site, genoeg informatie over de laptop bij de omschrijving, en de bestelde laptop snel in huis
AlgemeenDuidelijke site helder wat je kan kiezen en ook wat de extra opties zijn word gelijk duidelijk berekend
VerzendingMail met vervolgbare bestelling
Algemeenhet was heel gemakkelijk om het juiste product te vinden dankzij de selecteerbare specificaties die de producten filteren waardoor je bij het juiste product komt.
Klantenserviceerg vriendelijke mensen aan de telefoon
AlgemeenDe bezorging is erg snel. De service in de winkel zelf is erg goed. Er zijn veel goede aanbiedingen met korting.
AlgemeenSnelle levering, zeer tevreden over het product. Handig in het gebruik goede service. Grote letters op het toetsenbord erg fijn!
Algemeengemakkelijk kiezen op de site, duidelijke informatie en vergelijkoptie. kiezen,betalen en de volgende dag in huis.. top!
AlgemeenIk kon in 5 minuten bestellen en betalen. Het ging allemaal heel vlot en zonder problemen. Heel fijn vond ik dat.
VerzendingVeel opties met betrekking tot leverings mogelijkheden. Hierdoor hoef ik niet de hele dag thuis te zitten om op mijn pakketje te wachten.
KlantenserviceGeen problemen mee gehad maar wel makkelijk te bereiken.
AlgemeenBij Campus shop hebben ze een hele goede en snelle levering en heb je waars voor je geld zeker hier bestellen !
VerzendingVerzending is goed gegaan en ik heb baad bij wat ik heb besteed en het werkt ook nog fantastisch
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling ging heel makkelijk en ik vond het heel fijn dat ik de laptop kon verzekeren.