Gebruikers over webshop CampusShop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKOOP HIER NIET…het zijn OPLICHTERS!!
Wij ontvingen een zwaar beschadigde, waarschijnlijk ook al gebruikte laptop, maar waren i.v.m. vakantie te laat voor herroeping. Ik kon de laptop retourneren met de vraag om coulance. Vervolgens ontvang ik een offerte voor reparatie ( ik vroeg nota bene NIET eens om een reparatie) hoger dan het aankoopbedrag!!!
Echt schandalig!
Gevolg: geen laptop ( die houden/stelen ze als je niet akkoord gaat met de genoemde opties ) en geen geld.
Wees dus verstandig; staar je niet blind op de zogenaamde ‘goede service’ of de korting en bestel een laptop NIET bij Campusshop / Paradigit.
De laptop kwam al zwaar beschadigd binnen, dus voor of tijdens verzending is er iets behoorlijk mis gegaan.
KlantenserviceZoals beschreven staat het woord service absoluut niet in het woordenboek van dit bedrijf! De zogenaamde oplossing is echt schaamteloos!
AlgemeenWoensdag bestelling geplaatst, levering op vrijdag aangeklikt. Betaald met de visa kaart van mijn vrouw. Netjes bestel bevestiging ontvangen.
Afijn, vrijdag geen code/aflever moment van dhl ontvangen. Vertraging kan gebeuren? Ik opzoek naar de status van de bestelling. Geen bestelling te vinden in mijn account. Contact met chatbot, code doorgegeven. Een uur later een chat bericht terug dat de order is geannuleerd omdat deze niet door de systeemcontrole is gekomen. Bedrag zou binnen 3 tot 5 werkdagen worden teruggestort.
Vreemde gang van zaken, totaal geen communicatie naar de klant. Je zou verwachten dat een annulering ook even meegedeeld word.
Contact via chatbot, uiteindelijk wel een reactie gehad na een uurtje. Maar annuleren moet je ook gewoon meedelen en niet de klant maar in het ongewis laten.
AlgemeenGoede website, duidelijke aanwijzingen hoe alles moet, leuke aanbiedingen voor iedereen en leuk dat er ook gadgets kunnen worden besteld bij een laptop. Ook ben ik erg positief over de betaalbare studenten service.
---
Ik heb geen slechte woorden over voor deze website, dit mooie aanbod voor studenten en de snelle service
Bestelling werd zorgvuldig geleverd en beveiligd (dmv code) bezorgd bij mij aan de deur. Super bedankt DHL!
AlgemeenMakkelijke en duidelijk site. De bestelling was makkelijk te doen en werd goed op de hoogte gehouden! De volgende dag had ik de laptop al in huis. Goed en stevig verpakt!
VerzendingIk had helaas geen mail gekregen dat hij verzonden was en de daarbij behorende code voor de bezorger maar samen met de bezorger is het snel en netjes opgelost!
AlgemeenOpzich een prima product gekocht ware het niet dat na 2 jaar compleet instortte een maanden lang bij Paradigit/Campus en/of Lenovo in reparatie bleef terwijl Actua voor de verlengde "garantie" rekeningen stuurt van 50 euro als je laptop na een maand in de reparatie twee weken later weer terug kan voor reparatie. Eind december heb ik de laptop aangemeld en nu eind april nog steeds geen laptop. Schandaligs clubs die Lenovo, Campusshop en Actua.
KlantenserviceJe moet er continu achteraan zitten maar je krijgt alleen maar te horen dat ze geen onderdelen hebben. Maanden lang moet je zonder product zitten en krijg je vanuit Actua rekeningen gestuurd voor eigen risico bij verlengde garantie.
Beste jjgroen,
Bedankt voor het bericht.
Vervelend om te lezen dat de laptop niet goed is gerepareerd en daardoor nog een keer verstuurd moest worden.
De reden dat er voor de tweede keer een eigen risico werd gevraagd was omdat bij de tweede reparatie een ander onderdeel defect was en vervangen diende te worden.
Het bedrag van het eigen risico hebben wij in die gevallen geen invloed, deze worden uitgestuurd door de verzekeraar.
Ik zie dat in deze reparatie het moederbord compleet wordt vervangen om het probleem te verhelpen. In de eerste reparatie was de bovenkant samen met het toetsenbord vervangen.
Zowel het reparatiecentrum als wij doen onze uiterste best om de laptop zo snel mogelijk weer naar je toe te sturen.
Excuses voor het ongemak.
Rob
Team Paradigit
AlgemeenLevertijd klopte helaas niet. Maar wel netjes opgelost door de klantenservice gelukkig en op tijd.
VerzendingVerzending door DLH is waardeloos. Leggen pakketten zonder aan te bellen voor de deur. Klacht indienen geeft geen verbetering. Campusshop zou moeten stoppen met verzending via DHL en overstappen naar een betrouwbare bezorgdienst.
KlantenserviceKregen doordat de laptop niet leverbaar was een prima alternatief aangeboden.
Hoi Suus78,
Enorm vervelend om te horen dat er op deze manier is omgesprongen met je bestelling. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ook zeker niet de afspraak die wij hebben.
Toch zullen wij ook vanuit onze kant een klacht indienen bij onze contactpersoon van DHL als dit nog niet is gebeurd zodat ook zij dit intern kunnen bespreken.
Desondanks zouden wij je alsnog heel veel plezier willen wensen met je bestelling, mocht je ooit vragen of opmerkingen hebben horen wij dit natuurlijk heel graag en kun je altijd contact met ons opnemen.
Een hele fijne dag!
Rob
Team CampusShop
AlgemeenDRAMA….!!!!!!
Al weken bezig om reparatie aan te melden.
Belachelijk dat dit bedrijf door scholen aanbevolen word
Levering van product was niet het probleem .
Maar als je problemen hebt zijn ze enorm traag.
Probleem nog steeds niet opgelost,
Kreeg een mail daar zou een retourticket bij zitten,niet dus!!!
Weer gemaild , nog steeds geen retourticket ontvangen.
DRAMA
Beste Rooijakkers,
Inmiddels hebben jullie een label ontvangen om de laptop ter reparatie op te sturen, dat is fijn!
Waarom je geen label kreeg heeft waarschijnlijk te maken gehad met dat er meerdere aanmeldingen gedaan waren.
Laten we hopen dat de laptop weer snel in jullie bezit is en deze weer zonder zorgen gebruikt kan worden!
Mijn excuses voor het ongemak en dat het zo heeft moeten lopen!
Groet, Simone
Team CampusShop
AlgemeenKopen gaat malkkelijk, maar zodra het om garantie gaat zijn ze niet thuis. Zelfs niet met de zogenaamde snelle studentenservice waar wij 59 euro voor hebben betaald. De beloofde leenlaptop kwam na 9 dagen, die overigens kapot was. Veel gebeld en gemaild zonder concreet resultaat. Inmiddels 3 weken verder en nog steeds geen laptop. Is een complete wanprestatie! MENSEN, DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF. Er is totaal geen meerwaarde ten opzichte van een reguliere leverancier. Waardeloos bedrijf!
KlantenserviceJe wordt het bos ingestuurd. Er worden beloftes gedaan die niet waargemaakt worden.
AlgemeenReparatieservice, alleen de oplaadkabel is stuk en daardoor wordt alles van een laptop gewist. hebt u vooraf alles opgeslagen, nee want dat kon niet want hij laad niet op en ligt waarschijnlijk aan de oplader. Alle service trekken ze alles leeg van de laptop en dan pas oh het ligt aan de oplader, grrr alle werk voor niets ......
Klantenserviceja maar wij gaan eerst alles uitsluiten, ok zeg maar ik heb gezegd het ligt denk ik aan de lader dan kijk je daar toch eerst na, nee dat is niet onze volgorde.....
AlgemeenKoop niet bij Campusshop! Je moet een week bellen over de Snelle atudentenservice, krijgt verkeerde info, moet veel moeite doen om aanspraak te maken op de verzekering en dan is er ook geen snelle studenteservice meer! Zes weken wachten en zelfs geen leenlaptop meer tegen betaling!
VerzendingHet product is een jaar geleden besteld, dat was alkoord. Maar nu er schade is de klantenservice slecht.
KlantenserviceZe sturen je van het jastje naar de muur, proberen je af te poeieren met onderzoekskosten, geen snelle service en geen leenlaptop. En een defecte ethernet port valt niet onder enige garantie. Deze student informatica zit zometeen weken zonder laptop en geen enkel begrip!
Beste klant, Bedankt voor uw review. Door een fout in het account hebben wij niet eerder kunnen reageren. Wij vernemen graag of uw klacht opgelost is. Dit kan op het e-mail adres klantenservice@campusshop.nl. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Reina van Campusshop
AlgemeenDoet wat het belooft: levertijd is accuraat en return policy snel en overzichtelijk. De Lenovo Ideapad 6 Pro ging terug omdat de gloednieuwe rtx3050 te sloom blijkt en langzamer dan een GTX1660. Campushop rekent wel 5 euro verzendkosten door bij terugname, maar dit vind ik zeer redelijk.
VerzendingLaptop was lange tijd nog niet leverbaar, maar de geprojecteerde levertijd klopte wel aardig. Nadat de laptop op voorraad bleek (iets sneller dan geprojecteerd), werd het de volgende dag bezorgd.
AlgemeenDrama met garantie/reparatie en slechte service
Ongeveer een jaar geleden een mooie Lenovo Legion van ruim 1000 euro besteld, nodig voor mijn studie. Een overheating issue bij deze serie heeft ervoor gezorgd dat mijn oplaadpoort kapot is gegaan/oplader kapot is gegaan, dus ik stuurde de laptop op met dit verhaal. Tijdje gewacht, niks gehoord, tot ik ineens een prijsopgave kreeg van (!) 2300 euro aan reparaties. Ik belde meteen op, en mij werd verteld dat het niet onder de garantie valt omdat het zou komen door fysieke schade. Dit werd gezegd omdat er een klein deukje in de behuizing zit (zit er al maanden) en ze me daarom kunnen naaien. En de reparatieprijs is achterlijk hoog door een achterhaalde fabrieksprijs.
Doordat Campusshop gebruik maakt van een extern reparatiebureau (ComServe Group, Rosmalen), werd ik constant heen en weer verwezen en niemand kon me helpen. Op internet zijn meerdere artikelen te vinden over dit probleem bij de laptopserie, maar niks helpt. Uiteindelijk geen resultaat en verschrikkelijk, ik bestel nooit meer iets bij ze.
Eerder in dat jaar heb ik 1 keer een harde schijfcrash gehad, kan gebeuren, opgestuurd en gerepareerd. Ondanks dat dit is gefixt, duurde dit erg lang (ondanks de 'Snelle' Studentenservice) en was de laptop nog niet eens klaar voor gebruik toen ik 'm terugkreeg.
Verzending is prima, maar het reparatieproces en verzending daarbij is verschrikkelijk door het externe bureau.
KlantenserviceConstant heen en weer gestuurd tussen de webshop en de reparatieservice. Geen intentie om je te helpen.
Algemeende prodcuten zijn goed en worden voor een prima prijs aangeboden. alleen het onderdeel klantenservice en de reparatie van producten zijn uitermate slecht.
ik had een verzekering lopen waardoor mijn kapotte laptop gratis werd gemaakt. door enorm slechte communicatie en kleine lettertjes in de algemene voorwaarden zat ik uiteindelijk ruim 2 maanden zonder laptop en ik moest zelf maar zien hoe ik dat oploste.
ook moest ik altijd overal achteraan bellen voordat ik reactie kreeg of er actie ondernomen werd.
los hiervan zijn de producten zeker goed.
verzenden is super, goed verpakt in een stevige doos met goede opvulling.
Klantenserviceklantenservice en mensen helpen is een dikke onvoldoende. terugbellen is nooit op tijd en je moet zelf overal achteraan zitten en alsnog zit je weken op je laptop te wachten die gemaakt moet worden.
AlgemeenIk heb hier een laptop besteld. Pas achteraf zag ik de grote hoeveelheid negatieve ervaringen die uit eigen beweging waren aangemaakt. Ik heb toen nog gezocht naar een manier om onder de bestelling uit te komen maar het was weekend en de klantenservice was al dicht. Een klein onderzoekje liet mij zien dat deze webshop van dezelfde eigenaar is als Paradigit. (Komplett.nl)
Op zondagavond kreeg ik een berichtje dat mijn laptop was verzonden en maandag kreeg ik hem al. (Ipv de dinsdag die eerder was beloofd) Dat was dus een meevaller.
Laptop was goed verpakt, snel geleverd en werkt naar behoren.
Qua klantenservice nog niets te melden aangezien alles gewoon werkte zoals verwacht. Ik heb dus nog geen contact gehad met de klantenservice.
De leveringsvoorwaarden zijn redelijk standaard al is het niet zo vriendelijk als je zaken retour stuurt onder herroepingsplicht. Dan betaal je een ‘klein’ bedrag.
De laptop is een dag eerder geleverd dan bij het bestellen was aangegeven.
De laptop was nog verzegeld en de verzendverpakking was prima.
AlgemeenEr was voldoende keuze en de producten zijn tot in de kleinste details beschreven. De website is heel toegankelijk.
AlgemeenLEES DIT VOORDAT JE HIER JE LAPTOP BESTELT!
Op de website lijkt het allemaal zo leuk: een speciale 'kopersbescherming' waarbij 4,54 sterren van de 5 zijn gegeven, leuke aanbiedingen en zelfs speciaal advies voor een laptop geschikt voor je opleiding. Omdat het allemaal zo mooi leek heb ik besloten een laptop bij Campusshop te kopen. Korte samenvatting: GROTE FOUT.
Mijn laptop was helaas kapot gegaan en had binnen een dag een nieuwe nodig. Op de website stond vermeld dat als ik deze voor 23:30 zou bestellen, ik hem morgen in huis zou hebben. Speciaal om deze reden nog gebeld met de klantenservice om te vragen of deze op tijd binnen zou zijn, het antwoord daarop was ja.
Na bestelling keurig een DHL track&trace code gekregen om deze te volgen, echter bleef deze maar op 'Zendingsgegevens ontvangen bij DHL' staan. De volgende dag voor de zekerheid gebeld met de klantenservice en kreeg de mededeling dat "DHL mijn pakketje was vergeten op te halen", ik zou deze de volgende dag in huis hebben. Vanaf hier werd het alleen maar erger.
Ook de dag erna geen levering gehad, dus maar weer gebeld met de klantenservice. Dit keer kreeg ik als antwoord dat het pakketje de eerste dag al verstuurd was naar DHL en dat ze het dan wellicht kwijt zijn geraakt. Contact opgenomen met DHL en daar te horen gekregen dat ze het pakketje niet hebben.
Annulering van mijn bestelling is ook niet meer mogelijk omdat het pakketje dan fysiek aanwezig moet zijn bij Campusshop.nl, volgens hen is het pakketje al verstuurd. Nu inmiddels een kleine week later en nog steeds niks gehoord van mijn bestelling en de klantenservice blijft mij maar verschillende dingen vertellen.
Bespaar jezelf een hoop moeite en koop een laptop bij een winkel die wel te vertrouwen is!
De leverdatum die op de website staat wordt gebruikt om je voor de gek te houden, deze wordt enkel gebruikt om het product maar te kunnen verkopen.
KlantenserviceIn de tekst hierboven staat vermeld waarom de klantenservice zo slecht is. Korte uitleg daarover: klantenservice is moeilijk bereikbaar en geven constant verschillende informatie.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen, Kon makkelijk betalen maar de laptop werd pas na 1.5 maand geleverd.
VerzendingEr stond dat de laptop binnen 14 dagen in huis zou zijn. Dit heeft uiteindelijk 1.5 maand gekost.
KlantenserviceMail gestuurd over de verzending en ik ben goed te woord gestaan.
AlgemeenIk heb een laptop gekocht. De levering ging snel en betaling en dergelijke ook makkelijk.
Naderhand had ik een vraag over verzekering en betaling. Deze vraag zou per email worden opgepakt. Ik wacht nu al bijna 4 maand op antwoord, maar ook na herhaaldelijk mailen en bellen krijg ik geen enkele reactie meer.
Laptop is prima, werkt goed. De service na verkoop is teleurstellend.
De levering was snel. Apparaat is compleet en werkend geleverd.
KlantenserviceOndank herhaaldelijke pogingen contact te krijgen, laat deze winkel niets meer van zich horen.
Algemeen(zelfde review gepost als voor compusshop.be wegens verzonder vanuit NL)
Donderdagavond voor 23:30 besteld en had volgens de website dus vrijdag geleverd moeten worden. Na contact per webformulier (telefoon werd niet snel opgenomen) bleek de laptop inderdaad met een dag vertraging verstuurd. DHL droeg over aan Belgische post, die niet levert op zaterdag. Maandag netjes geleverd, prima verpakt.
AlgemeenBij de Campusshop een laptop besteld. Deze door middel van een waardecheque betaald en het resterende bedrag de zelfde avond nog overgemaakt. Exact als de handleiding die bij de waardecheque voorschreef. Maar een week later is de betaling nog steeds niet verwerkt en word de laptop niet uitgeleverd. In het totaal al 4 keer gebeld en telkens word ik afgescheept met de mededeling dat ze het hebben doorgegeven aan het hoofdkantoor maar deze reageren niet. Ik vind het echt een prut zaak en de verzekering is ook waardeloos. De waardecheque is in mijn bezit gekomen nadat bleek dat mijn vorige laptop niet meer te repareren was en ik dagwaarde kreeg uitgekeerd.
Dit gebuurd dus niet contant maar door middel van een waardecheque die alleen te besteden is bij de Campusshop en maar een jaar geldig is.
Het hoofdkantoor reageert niet zelfs niet naar hen eigen medewerkers.