Gebruikers over webshop CampusShop.nl
Review toevoegenGoede service en verzekeringen. Zeker niet duur en voor wat je er voor terug krijgt echt geweldig
VerzendingBinnen 1 werkdag had ik mijn pakketje binnen
Toen er voor mij onduidelijkheid was over een studentbewijs heb ik dit erg netjes per mail toegelicht gekregen. Alles staat duidelijk aangegeven op de website en spreekt voor zich.
VerzendingDe levertijd was erg snel, op maandag besteld en dinsdag was mijn bestelde product binnen. Dit was erg prettig. Ook krijg je een track & trace nummer om precies te weten wanneer je product wordt bezorgd.
KlantenserviceZoals eerder aangegeven was er voor mij onduidelijkheid dit werd erg netjes opgelost door de klantenservice, hier was ik erg tevreden over.
Makkelijk handelbare site, makkelijke betaling en veel keuze mogelijkheden, prima service en genoeg keuze op de site. tevreden klant.
VerzendingPrima op tijd.
Ik heb hier een aantal jaren geleden mijn laptop gekocht en deze werkt nog steeds naar alle tevredenheid! Campusshop biedt daarnaast goede ondersteuning en ik krijg zelfs mails als er updates beschikbaar zijn.
Ik heb een ASUS N56-VZ hier gehaald, nog steeds is het mijn beste aankoop ooit. Alle processen liepen zeer vlot en kreeg de laptop ook snel thuis geleverd.
De aangeboden producten zijn erg student gericht wat fijn is.
Kreeg mijn laptop netjes op tijd binnen.
Dit is precies wat studenten zoeken, producten gericht naar studenten-benodigdheden. Ga zo door met dit principe!
VerzendingSnel en zoals het hoort!
Nemen zelf geen verantwoordelijkheid en verbinden je door met de fabrikant als je belt voor een reparatie
VerzendingEr wordt een leentoestel beloofd maar deze wordt niet meegenomen door de koerier
KlantenserviceWeer doorverbonden met de fabrikant Campusshop doet zelf niets om het op te lossen en nog steeds een kapotte laptop
De betalingen waren goed en zijn duidelijke regels verteld en waarom het allemaal zo moest echt goed!
VerzendingHet werd netjes thuis opgehaald en wert gebracht top!!
Het was allemaal makkelijk te vinden en ae hadden binnen een paar seconde mijn laptop besteld.
VerzendingHet product was goed verpakt en super snel geleverd, er was ook helemaal niks mis mee toen ik op het punt stondom het product te gebruiken.
KlantenserviceJe word meteen geholpen en meteen doorverbonden als je een andere service nodig hebt
uitstekende service en heel behulpzaam als je problemen hebt met je product en daar komt ook nog eens bij weet je niet welke soort laptop je nodig hebt voor je opleiding dan helpe hun je daar ook nog eens bij
Verzendinggoed verpakt en snel bezorgd
Klantenservicealles werd naar behoren afgehandeld
Ze zijn bijna altijd de goedkoopste en ik heb nog nooit problemen met ze gehad.
VerzendingJe kan niet precies bijhouden hoe ver of dichtbij je pakketje is, dus vind ik jammer als ik vol smart ergens op wacht.
KlantenserviceZe hebben ruime bel tijden en het telefoonnummer is gratis.
Dit bedrijf verleent goede service, ook zijn de producten goed van kwaliteit. Je krijgt wat je ziet.
De producten zijn slecht met als voorbeeld de lenovo G500S ( inmiddels uit het assortiment) de service is verder prima, snel antwoord op vragen, klantenservice altijd vriendelijk en reparatie van goederen ( indien zorgeloos lenen afgesloten) snel en goed .
VerzendingDe producten worden op tijd geleverd in een goed verpakte doos
KlantenserviceKlantenservice is klantvriendelijke, soms wat minder op de hoogte van technische zaken maar de afhandeling algemeen is prima.
Ik heb 2 jaar geleden een laptop besteld bij Campusshop.nl en ik heb hier tot vandaag de dag nog veel plezier van. Het toestel was snel binnen en dit was hard nodig voor mij.
VerzendingEen goede verzendtijd en een eerlijke verzendmethode. ze zeggen dat het als het wat langer zou duren krijg je hier tijdig bericht van.
KlantenserviceHeb aan het begin wat moeite gehad met instaleren en kreeg door de telefoon de juiste instructies om het product werkend te maken.
Goede en snelle service. Mijn laptop was kapot gegaan en deze werd binnen een week vervangen. Super!
VerzendingSnelle levering!
KlantenserviceSnelle reactietijd en het probleem met mijn laptop werd goed op gereageerd.
De betaling was prima. Toen ik bestelde kon het wel nog alleen via credit card maar ik hoop dat dat nu is veranderd want dat is een beetje een verouderde methode die niet iedereen heeft.
VerzendingIk heb een HP elitebook besteld bij campusshop. Dit is een hele fijne, goed werkende laptop. ik heb hier absoluut geen klachten over.
KlantenserviceIk heb meerdere malen gebruik gemaakt van de chatservice van de campusshop. dit werkte heel goed voor mij en is tevens tijd besparend.
Het kon via ideal, dit vind ik een fijne manier van betalen. Er werd genoeg afgeschreven en heb hier verder geen problemen mee gehad.
VerzendingHet was een snelle verzending. Dit was fijn want ik had mijn nieuwe laptop snel nodig.
KlantenserviceIk heb meerdere malen gebruik gemaakt van de service die campus shop heeft via chatten. Dit vond ik erg hulpzaam, dit bespaard tijd omdat je niet helemaal naar de winkel toe hoeft.
Ik heb over het algemeen niks aan te merken over het proces van de bestelling. verloopt allemaal simpel en duidelijk.
Prima service in de Paradigit winkel. Verder scherp geprijsde laptops voor studenten met goede gratis studentenservice.
Makkelijke en snelle afhandeling en bij vragen krijg je snel reactie. Je kunt nog altijd aanvullingen op je bestelling doen.
VerzendingGeen woorden
KlantenserviceBij vragen snel en correct antwoord