Gebruikers over webshop CampusShop.nl
Review toevoegenNa de bestelling inlogproblemen op account, hier is snel, correct en goed op gereageerd door Campusshop.
Bestellen gaat makkelijk zonder veel mitsen en maren, ruim assoirtiment aan laptops (het zijn wel 9/10 keer Asus laptops). Als je je school kiest, dan kan je maar kiezen uit 2 modellen.. Maar dat terzijde.
Verder goede site, met goede spullen!
Mijn Macbook werd snel en zonder schade geleverd! Verder niks op te merken hierover.
KlantenserviceMijn lader is wat bungel en valt daarom uit stopcontacten, was geen probleem. Ik kreeg een mailtje met instructies en mijn aankoop gegevens voor het retour formulier.
De vrouw aan de telefoon was heel vriendelijk en deed niet moeilijk over het product aangezien het een Apple onderdeel is.
Direct en vriendelijk geholpen. Meteen doorverbonden naar de belangrijke contactpersonen en binnen een paar minuten was het geregeld.
VerzendingDag na het contact nemen word het al opgehaald
KlantenserviceKlantvriendelijk en zeer duidelijk
Hallo,
Wij zijn zeer goed geholpen door de persoon die ons telefonisch te woord heeft gestaan. Zeer netjes, behulpzaam en vooral meedenken over het probleem waarvoor wij belde. Probleem netjes opgelost.
Mvg
Product is zeer goed en vooral verpakt aangeleverd.
KlantenserviceZie boven
via de live chat prima geholpen om tot deze keuze te komen. Bestellen en betalen is vervolgens zeer gemakkelijk.
VerzendingVrijdags voor 23.30 uur dit notebook besteld samen met n tas en zaterdags was het al binnen.
KlantenserviceVia live chat enkele vragen gesteld. Vanuit Campusshop snel en helder beantwoord.
Ik had wat vragen over het type omdat ik via de eisenlijst niet bij een Asus uitkwam. Via chat keurig geholpen. Verdere afhandeling heel eenvoudig.
VerzendingNa een heldere chat via de klantenservice en bestelling voor 23.30 uur de volgende dag notebook en tas keurig ontvangen!
KlantenserviceDe persoon aan de zijde van Campus kon meteen antwoorden op de vragen die ik had. Goed geholpen.
Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, eenvoudig bestelproces en snelle levering. Ook het verantwoorden namens welke studie je de aanschaf doet was eenvoudig
VerzendingSnel, navolgbaar en goed verpakt
KlantenserviceVia Twitter snel juiste reactie ontvangen op een vraag die ik nog had.
Het was een duidelijke site met goede instructie. De site is overzichtelijk bij de producten staan duidelijke informatie.
Het gehele proces is erg duidelijk en je kan goed overzicht houden. Ook staat er genoeg informatie bij
VerzendingErg snel! Volgende dag al in huis. Kon ook kijken waar het product was en hoelaat het bezorgd zou worden
KlantenserviceIk heb geen ervaring met de klantenservice. Omdat ik alles duidelijk heb kunnen vinden. Wel vond ik de mailtjes over het product fijn en netjes. (wanneer het verzonden werdt etc )
Was erg makkelijk om een laptop passend bij de opleiding te vinden.
Omdat je de locatie en richting van onderwijs aan kon klikken er daardoor werd je keuze al flink teruggebracht in de opties die je had.
Scheelt heel veel zoek werk
De volgende dag al geleverd, geweldig.
Verzending was snel en het proces goed te volgen. Klopte met datgene wat werd aangegeven op de site.
VerzendingOp tijd en zoals van te voren aangegeven.
Fijne winkel! snelle levering en makkelijk te doorlopen bestellingsproces. Dinsdag avond bestelling geplaatst, woensdag middag bestelling in huis. in mijn ogen ideaal!!
Fijne winkel, snelle levering en scherpe prijzen! Zeker aan te raden als je spullen voor school en dergelijk nodig hebt!
VerzendingFijne levering, s avonds laat besteld en dag later op de mat! Prima
Goed en overzichtelijk site, alles zeer makelijk verstaanbaar. Besteling ging zonder einige moeiten! Goed zo Campusshop een 9!
VerzendingNa dat ik een bestelling had gedaan en betaald was mijn ipad volgende dag! En nu genieten!
KlantenserviceGewoon goed
Duidelijk bestel en betalings process wat soepel verloopt en vrij snel ontvang je de bevestigs email. Laptop na 1 jaar start niet meer op, via klanten service reparatie aangemeld wordt netjes afgehandeld. Laptop wordt opgehaald voor reparatie.
KlantenserviceProblemen bij het inloggen, wachtwoord vergeten functie deed het eerst niet. Maar de Klantenservice heeft dit gelijk heel netjes opgelost. Top!
Een goedkope en goede webshop levering is snel en de klantenservice is nog sneller. Hier bestel ik opnieuw.
KlantenserviceIk had een vraag over de leverdatum en ben keurig geholpen door de extreem snelle en behulpzame Lars van het serviceteam! Bedankt
Ik had eerst een test gedaan waar deze laptop als beste uit kwam en was ook nog binnen mijn budget, bestellen ging snel en makkelijk.
VerzendingEr stond geen tijd alleen een dag van bezorging bij. Ik heb vanaf 10 uur 's ochtends gewacht en om 4 uur 's middags was ik het zat. Bleek dat ze al langs waren geweest, maar niet wisten hoe de deurbel werkte.
Snelle afhandeling van het probleem, maar op een behulpzame en vriendelijke manier. Probleem is goed opgelost
VerzendingLevering was optijd en goed verpakt.
KlantenserviceIk werd snel geholpen, en er is een oplossing bedacht voor mijn probleem
De prijzen van CampusShop.nl zijn prima in orde. Ook is de website mooi vormgegeven. Wel is het ietwat lastig laptops te vergelijken en zijn de beschrijvingen van de producten iets té gelikt en iets te weinig direct informatief.
VerzendingLevering ging prima. Binnen een dag binnen, netjes en zonder beschadigingen.
De betaling vond ik erg duidelijk, ik kreeg van te voren een bericht hoeveel ik moest betalen en wanneer dat van mijn rekening zou afgehaald worden.
VerzendingIk heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen, dus ik vind de verzending erg goed. wat er staat is dat ik mijn bestelling de volgende dag in huis heb en dat is ook zo.
KlantenserviceAls je een vraag hebt over een bepaald product word je netjes te woord gestaan en word je geholpen.