Gebruikers over webshop CampusShop.nl
Review toevoegenOp de website staat een duidelijke beschrijving van de artikelen. Ook het te volgen bestelproces is duidelijk en makkelijk te volgen. En voor studenten en ouders / van studenten is er een mooie korting.
VerzendingOok de aflevering van het bestelde artikel was razendsnel. Een dag na het bestellen werd het al afgeleverd door PostNl.
En alles netjes verpakt met voldoende opvulling in de doos.
een hele fijne en bovendien een zeer uitgebreide site met goede informatie over de artikellen een aanrader voor iedereen
Duidelijk website. Ook de levering van het product was op de geplande tijd en datum. Kortom prima in orde!
Duidelijke site die overzichtelijk was. Het product werd op de afgesproken tijd en datum geleverd. Kortom prima service van de Campusshop.nl
De Campusshop is een fijne website, omdat de website de goedkoopste prijzen bied en het staat duidelijk op de site hoe je het product moet bestellen.
Campusshop has many choices in books which makes it not that easy to choose. pluspoint at the same time
VerzendingI got it in perfect shape
Omdat ik voor mijn dochter voor school een laptop nodig had die aan een aantal eisen moest voldoen, heb ik telefonisch contact gezocht. Ik ben toen vriendelijk geholpen en heeft de Campus shop mijn "voorwaarde" gefilterd. Nu konden we simpel kiezen!
KlantenserviceIk ben van het begin tot het einde geholpen met al mijn vragen. Ook de mogelijkheid tot eventueel gespreid betalen tevens ook de rente etc. Verzekeringen studentenservice alles heeft de revue gepasseerd, heel helder!
Ik had daarna nog een vraag, die kon ik via de mail stellen en werd snel beantwoord door dezelfde dame die mij telefonisch te woord had gestaan.
De site is zeer duidelijk en eenvoudig. Ook zijn de aanvullende dinggen zoals de snelle studentenservice een prima optie.
VerzendingDe levering was snel en zorgvuldig, niks op aan te merken
Goed geholpen via de handige chatsessie bij de keuze van een laptop die aan bepaalde voorwaarde moest voldoen vanwege studie
VerzendingLevering volgende dag
KlantenserviceMedewerker kon ondanks de NET verlopen actie, deze toch doorvoeren
Uitstekende service, snelle verzending van mijn laptop!
Als ik vragen heb worden ze altijd binnen 24 uur beantwoord.
Alles ging goed en in 4 dagen had ik hem al binnen.
KlantenserviceZoals ik al zei top.
De gewenste laptop was ruim op voorraad en werd aangeboden voor de laagste prijs in in Nederland incl servicepakket. De bestelling was eenvoudig te plaatsen en de complete levering vond de volgende dag plaats. Naast de bestelde laptop had ik ondermeer een USB3 Seagate harddisk 500Gb besteld, die als extra bij de bestelling slechts € 40,- kostte.
VerzendingLevering was keurig op tijd (Post.nl) en zaken waren netjes verpakt met kartonstroken als opvulmateriaal., beter dan al die kunststoffen.
Het plaatsen van mijn bestelling ging super eenvoudig. Alles is duidelijk aangegeven, van het begin tot het eind. Helemaal top.
VerzendingMijn bestelling was zoals aangegeven de volgende werkdag in huis. Ik kreeg al snel een track en trace code die ook nog eens heel snel werkte. Ik kon dus ruim van tevoren zien rond welke tijd mijn bestelling bezorgd zou worden.
Duidelijke site, makkelijk om een keuze te maken. Goed bereikbare helpdesk. Snelle levering. Betaling ook zeer eenvoudig. Werd via de mail goed op de hoogte gehouden van mbt het proces
VerzendingLevering volgende dag op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceHeb een aantal keren gebeld. Alle keren snel contact. Werd netjes en goed te woord gestaan.
Bestelling was eenvoudig te doen. Ik heb een aantal keren moeten bellen om wat extra uitleg te krijgen over de keuze en de verzekeringen. Perfect ! snel aan de beurt en uitstekend geholpen. Ik had de laptop en aanverwanten binnen no time besteld.
VerzendingDe laptop werd de volgende dag keurig afgeleverd.
KlantenserviceEen aantal keren gebeld. Alle keren snel en duidelijk geholpen.
Het was erg gemakkelijk een bestelling te plaatsen . Betalen ging ook super makkelijk via ideal .
VerzendingIedereen wilt een nieuwe product wat je koopt meteen thuis zien dat was erg handig want ik had mijn laptop besteld en ik had 'm meteen de volgende dag thuis voor 12 uur nog dus ik vind het echt super!
Het plaatsen van een bestelling is gemakkelijk! Duidelijk en overzichtelijk. Uitstekende service en voldoende informatie.
VerzendingDe levering was zoals aangegeven de volgende werkdag in huis. De track en trace code deed het al heel snel dus ik wist gelijk hoe laat ik het de volgende dag kon verwachten. Netjes verpakt, doos in doos, piepschuim erom.
Het is een fijne website die prijzen vergelijkt, wat handig is voor leerlingen zelf en ouders die meekijken. Het is ook fijn dat je bij je aankoop direct verzekering en accessoires zoals muizen en laptoptassen kan bestellen, zodat dat niet apart hoeft.
VerzendingPrecies op tijd binnen, geen dag te laat. Heel erg mooi.
KlantenserviceBeantwoorde de vragen die ik stelde zonder moeite en heeft bij een fout in de verwerking van de bestelling direct het probleem opgelost, waardoor we het product op tijd binnen hadden met alle toebehoren.
Bij campushop werd ik perfect geholpen door eerst via chat een prima advies te krijgen welke laptop ik voor de studie van mijn dochter moest aanschaffen en vervolgens werden de spullen snel geleverd tegen een prima prijs
VerzendingPrima producten laptop is licht en snel. Prima advies via chat van campushop
Alles was duidelijk en goed te vinden. Ook alles was goed geordend op de site. De betaling ging prima en verder zijn er geen minpunten op aan te merken.
VerzendingHet product zat netjes in de doos. Het was een dag eerder dan verwacht dus dat was zeker mooi. Ik ben erg tevreden over de levering.
Overzichtelijke website, keuze van school was makkelijk. Juiste laptop voor mijn dochter. Ook passende accessoires werden vermeld.