CampusShop.nl

Gebruikers over webshop CampusShop.nl

Erg weinig aanbod en daarom ook weinig keuze, en veel producten zonder reviews. Site verwarrend met site van paradigit

Goedkope laptop's voor een leuke prijs goede levering mag wel wat sneller maar voor de rest is het een goede site om een laptop te bestellen

Goed maar mag wel wat sneller.

Bestelling was makkelijk te plaatsten, betaling ging vlot en als het goed is wordt het ook snel bezorgd. Specificaties waren ook overzichtelijk, filterfunctie ook.

moet nog geleverd worden dus kan ik nog niet veel van zeggen.

De laptop die ik heb gekocht was prettig te vinden op de site, ik heb precies gevonden waar ik naar zocht en heb alle voor mij interessante informatie van de website zelf kunnen halen. Betalen en levering was makkelijk en snel. Enige reden dat het geen 5 sterren is voor mij is dat de gratis game-code die bijgeleverd is (nog) niet werkt.

De desbetreffende laptop was perfect ingepakt, zonder ruimte om te schuiven door de vulling. De levering was door postNL en dit was sneller dan ik had verwacht.

Tot nu toe vind ik het product snel werken en het ziet er uiteraard mooi en zakelijk uit, Ik denk dat ik hier wel een aantal jaar mee kan doen

Iets later maar dat kwam door een andere bestelling die ik op bol.com had gemaakt

Heb gelijk mijn apullen de volgende dag binnen gekregen ben er heel erg blij mee!!!

Goede en snelle service. Prima producten voor de prijs en ik kreeg er zelfs twee snelle jelle's bij?
Zou ik dat bij mijn paketje van media markt krijgen?! denk t nie

De bestelling plaatsten ging erg gemakkelijk maar het product vinden ging wat moeilijker. Als hier iets aan wordt gedaan scheelt dat al een hele hoop.

Ik kon gemakkelijk betalen. Het was de volgende dag binnen en zelfs voor de tijd dat hij geleverd zou worden

Het was eerder binnen dan verwacht

Deze laptop is een prima machine en is zeer snel, verbaasd over hoe snel hij is. De laptop is erg goed te gebruiken voor school en is ook nog is heel stil. Ik zou dit zeker aanbevelen aan andere mensen.

Toen ik de bestelling geplaats heb kreeg ik een mail zonder instructies om het zo maar te zeggen, klantenservice gebeld, prima geholpen, geweldige service.

snelle verzending en als je vragen hebt word je goed geholpen. ik zou deze site zeker aanraden als je nog producten voor je studie zoekt

het is een goede webwinkel en alles is prima voor elkaar dus alles was netjes op tijd bezorgdt

het product is makkelijk te vinden, betaalbare prijzen, snelle bestelling, veel producten staan op de site dus een ruim assortiment

Ik moest nu ineens heel veel geld aan college spullen uitgeven. Ik heb nog nooit zoveel moeten uitgeven dus ik was een beetje nerveus of ik wel het goede kocht.
Maar omdat deze site zich op mij als student gericht had voelde ik me veel zekerde over mn keuzes

Alles ging snel en gemakkelijk, zeker een aanrader als je een laptop voor school nodig hebt.

Het product was makkelijk te bestellen en de instructies voor betaling etc. waren makkelijk te volgen.

Het product zou de volgende dag om 16:00 geleverd worden en het was er al om 12:00.

super snelle makkelijke website. super snelle afhandeling. super perfecte bezorging super goed werkend hp product

perfecte bezorging

Zelf was ik opzoek naar een laptop voor mijn studie (computer science) waar ik tevens mee kon gamen. Uiteindelijk koos ik voor de HP pavilion power met een i7 7700HQ en een gtx 1050. Na veel vergelijken bij meerdere winkels bleek campusshop toch het goedkoopst.
Het is vooral een aanrader voor studenten, als er iets mis is met je laptop dan wordt het binnen 5 dagen opgelost. Anders krijg je een vervangende laptop, en dat is noodzakelijk omdat jouw studie niet zal wachten op je.
Tevens snelle levering, de volgende dag was mijn laptop al binnen.

Ging snel.was makkelikk ook de website was erg duidelijk, nu afwachten of de verzending soeprl verloopt

bestellen ging heel makkelijk. ik kon zonder problemen navigeren van begin tot eind. wel is het jammer dat er rare codes worden gebruikt voor de status van de bestelling. je hebt geen idee wat ze betekenen en ik heb er nergens uitleg over kunnen vinden.

Scorekaart voor CampusShop.nl