Gebruikers over webshop CampusShop.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb hier mijn Microsoft Surface Pro 4 gekocht. Ze brachten een goede service en snelle bezorging.
AlgemeenVoordat ik mijn artikel had besteld, twijfelde ik wel over mijn aankoop omdat ik het hele bedrag (999euro) in 1 keer moest betalen. Dit kwam doordat ik nooit eerder iets over deze site had gehoord. Na mijn aankoop heeft campusshop mij gelijk een mail gestuurd over de aankoop. Dit stelde mij gerust.
Op dit moment wacht ik op mijn bestelling, die waarschijnlijk over 4 à 5 dagen zal aankomen.
Algemeenduidelijke website. specs makkelijk te lezen.
aanbod high-end machines een beetje aan de lagere kant maar goed genoeg.
laptop besteld om 7 uur s'avonds. volgende dag in huis.
netjes en veilig verpakt.
AlgemeenDe site is erg overzichtelijk, daardoor had ik snel mijn laptop gevonden. De site is duidelijke en concreet, zodat ik precies weet wat er in de laptop zit. Verder heb ik geen contact gehad met de klantenservice wat betreft klachten e.d.
VerzendingDe levering was er eerder dan dat gezegd werd, daardoor kon ik meteen genieten van mijn laptop. In het pakket zat nog een kleine verassing van Campusshop. Verder was de bezorger vriendelijk en zag het pakket in zijn geheel er verzorgd uit.
AlgemeenDe studenten korting die je krijgt is echt heel lekker. Want de prijs voor deze laptop bij microsoft is een stuk hoger.
AlgemeenVia de site was aangegeven dat in de winkel de laptop op voorraad was, dus om hem snel binnen te hebben zijn wij daar heen gereden. Maar wat bleek, de voorraad informatie was niet juist. Met het gevolg dat de laptop niet vandaag (zaterdag) in huis is, maar pas dinsdag. Heel jammer, zeker als je er een poosje voor gereden hebt. Later was het bestellen via de site wel gemakkelijk.
AlgemeenPrima ervaring met Campusshop. Laptop is gemakkelijk te bestellen en mits je hem voor 23:59 besteld hebt krijg je hem de volgende dag al in huis. Als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog gratis studentenservice bij wat handig is als er iets kapot gaat.
VerzendingVolgende dag in huis.
AlgemeenJa kan gewoon online via ideal betalen. lekker makkelijk dus. Erg tevreden hoe dit online geregeld is.
VerzendingS'avonds besteld en direkt de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk heb hier nog geen gebruik van gemaakt maar mag aannemen dat dit wel goed zit.
Algemeengoeie website en ik kreeg gratis rocket league bij mijn laptop, ik ben heel erg blij met mijn laptop
Verzendinghet was gwn goed ingepakt
AlgemeenWerd goed geadviseerd doordat je een keuze moest maken welke studie je volgt. Daarna kon ik makkelijk instellen hoeveel ik maximaal wilde betalen en wat mijn andere eisen waren aan mijn laptop. Na gekozen te hebben voor het product, kreeg ik bijpassende accessoires en opties te zien zoals beschermhoezen maar ook verzekeringen. Dit vond ik erg handig aangezien ik de laptop voor school zal gaan gebruiken. Ik heb het gevoel dat ik een goede aankoop heb gedaan op CampusShop.nl!
VerzendingProduct is nog niet binnen, maar zal één dag na bestelling al geleverd worden! Top service
KlantenserviceMakkelijk kunnen vinden wat ik zocht qua informatie, dus hoefde geen contact op te nemen
AlgemeenGeweldige en duidelijke website voor studenten! Hele scherpe prijzen en een enorm aanbod! Zeker dé aanrader voor de gemiddelde student!
Algemeenecht te doen goeie deal geniet van mijn nieuw laptop voor niuew school jaar 2017 2018
Algemeengoede menu om een snel keuze te maken, duidelijke informatie over de laptops, en ook duidelijke info over de service en verzekeringsmogelijkheden.
Verzendingvolgende dag geleverd. top.
AlgemeenZeer overzichtelijk en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen.
Prettig dat de website het meeste werk al voor je doet.
AlgemeenBestellingen zijn makkelijk te plaatsen. Duidelijke uitleg over de eventuele extra opties zoals studentenservice en/of verzekeringen. Prima afhandeling van de betalingen.
VerzendingVoor 23.30 op werkdagen besteld is de volgende dag binnen
KlantenserviceGeen klachten
AlgemeenIk vind het hier heel fijn om te bestellen en een hele snelle servicetijd en product werkt goed
VerzendingHeel fijn
KlantenserviceFijn personeel
AlgemeenBestelling plaatsen was super makkelijk en je krijgt er een goede en snelle service voor terug.
AlgemeenHet product was makkelijk te vinden. Als student kreeg ik er redelijk veel korting op. Verzendkosten zijn weliswaar bijna 5 euro maar vanwege de korting had ik dat er wel voor over. Betaling verliep simpel en moeiteloos.
AlgemeenNa veel speuren op het net terechtgekomen bij campusshop.nl. Veel keus in laptops er uitgebreide servicepakketten voor studenten. Ook de prijzen zijn gunstig t.o.v. andere verkopers. We hebben gekozen voor campusshop, omdat deze de beste service hebben voor studenten.
VerzendingNa de juiste laptop gekozen te hebben, werd deze de volgende dag geleverd.
AlgemeenNiet normaal slecht ik bestel een laptop vervolgens wil ik hem installeren blijkt die defect te zijn dus ik krijg gewoon een defecte laptop binnen schandalig dit!!
VerzendingVerzending was optijd daar verder niks op aan te merken
KlantenserviceKlantenservice was zeer vriendelijk