Gebruikers over webshop NEBO Den Haag & Nootdorp
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb zaterdag de camera in de winkel, via de website ben ik bij hun terecht gekomen. Gekozen voor afhalen in de winkel
AlgemeenVerrekijker Vortex Diamondback HD 15x56 gekocht
Laagste prijs bij Nebo in een fors uiteenlopend prijzenscala. Dat is al prettig. Daarnaast snelle afhandeling met tijdige informatie van de verschillende fasen tot levering.
Binnen 24 uur is het product geleverd, goed en stevig verpakt.
AlgemeenDe beste prijs en de mogelijkheid om de bestelling in een winkel af te halen. Ik probeer zo weinig mogelijk te laten bezorgen.
Algemeen27-1-2023 een systeemcamera besteld met overige items. Ik vroeg of korting mogelijk was en kreeg een aantal zaken gratis. Bestel- en betaalproces verliep vlot. Kreeg even later de factuur en een mail dat de bestelling was verzonden; inclusief track&trace-code.
Communicatie verliep vriendelijk en vlot. De 5 sterren van NEBO zijn wat mij betreft terecht.
Omdat de bestelling ging over een bedrag van plusminus 2300 euro hoopte ik op enige korting. Als enige winkel was men hiertoe bereid. Vind ik klasse.
Zoals gezegd verliep de communicatie per mail vlot en vriendelijk.
Pakket dezelfde dag door post.nl ontvangen. Levering zal dinsdag a.s. plaatsvinden.
AlgemeenZeer toegankelijke website waardoor zoeken eenvoudig is, ook zeer scherpe prijzen. Snelle levering dus helemaal top.
VerzendingOp zondag besteld en dinsdag geleverd, zeer snel dus.
AlgemeenDuidelijke website, beste prijs in NL, snelle levering. Geen minpunten, behalve dat de leens een beetje moeilijk te vinden was op website (ik zocht tevergeefs op "Panasonic 9mm" , want stond als "Panasonic 9/1.7" op de Nebo website), maar gelukkig direct gevonden via Tweakers price watch.
VerzendingProduct werd zeer snel verzonden via PostNL.
KlantenserviceGeen contact gehad, het online bestelproces liep zonder enige hapering.
AlgemeenIk had een zonnekap nodig voor mijn nieuwe Canon RF 15-30mm lens.
NEBO was de enige leverancier in Nederland die ze kon leveren.
Snelle levering. Uitstekende service.
AlgemeenIk zocht (opnieuw) een Panasonic DMC TZ-70; mijn "oude" had het begeven en ik was op zoek naar weer diezelfde camera, want was er erg tevreden over. Nergens op voorraad, maar NEBO kon die leveren. Inclusief 5 jaar garantie en een gratis workshop. Dus direct daar besteld.
VerzendingLevering was wat later dan aangegeven, maar dat lag aan Post.NL. Had verwacht om me te moeten identificeren en ervoor te moeten tekenen. Pakketje werd mij echter zo aangegeven. Raar !
KlantenserviceKreeg direct via de chatbox antwoord op de door mij gestelde vragen; zelfs per mail een transcriptie daarvan !
AlgemeenFlitser Godox TT685 voor Panasonic besteld. Bleek toch niet op voorraad. Werd netjes gebeld dat de II versie werd opgestuurd voor dezelfde prijs als de I versie. En die I versie was al de goedkoopste die ik kon vinden
AlgemeenCamera Panasonic Lumix DMC-FZ1000 II was al een hele tijd nergens op voorraad en heel even wel bij Nebo, na contact bleek het ook echt zo te zijn dus onmiddellijk besteld en otvangen
VerzendingZoals beloofd binnen 2 dagen ontvangen na bestelling product ontvangen
KlantenserviceContact gehad met de service afdeling en ben prima geholpen
AlgemeenHad hier een Canon RF 100-500 zoomlens gekocht,heb ook gebeld hoe het zat met levertijd via postnl wat in eerste instantie fout zou gaan maar door ervaring van de verkoper,heeft mij nog persoonlijk gebeld,zou dat goed moeten komen,wat ook zo was.Verder echt fijn dat Nebo je het gevoel geeft dat de klant koning is.
VerzendingSupergoed verpakt en keurig op tijd geleverd de volgende dag!
KlantenserviceZie boven,nogmaals erg tevreden over de manier waarop je geholpen wordt!
AlgemeenGoede website.Veel keuse en grote sortering. Bestellen gaat eenvoudig,De mail wisseling gaat vlot. waarom meer dan 15 woorde voor een review?
---
Nog geen ervaring, maar zijn goed benaderbaar.
Via mailtje op de hoogte gehouden wanneer het pakketje bezongd wordt
KlantenserviceNog geen ervaring, maar zijn goed benaderbaar.
AlgemeenToo service en top prijs. Ook effectief op tijd geleverd. Ik had geen verzendbevestiging gekregen tot op de dag van de levering. Snel mailtje gestuurd rond 8u ‘s morgens en bijna onmiddellijk antwoord gekregen. Super dus
VerzendingIk had de tracking code niet gekregen. Kleintje maar zorgde wel voor wat stress. Maar laat je daarvoor niet wegjagen want alles was stipt geleverd
KlantenserviceZe antwoordden onmiddellijk op mijn mail endat rond 8u ‘s morgens
AlgemeenBij vergelijking concurrerende prijzen. Uitstekende en vriendelijke service medewerker welke meedenkend en oplossing gericht is.
VerzendingBestelling door fout van postnl niet geleverd. Winkel heeft onmiddellijk contact met mij opgenomen en het artikel is op mijn eigen verzoek opnieuw verstuurd. Zelfde dag verstuurd, volgende dag nu wel geleverd door postnl.
KlantenserviceNa verzending heeft postnl een fout gemaakt ( hoe verrassend ) en het artikel afgeleverd bij de winkel i.p.v. bij mij. Ik werd daarover onmiddellijk gebeld en men heeft passende oplossingen aangeboden. Ik heb gekozen voor opnieuw verzenden met postnl welke dezelfde dag is verzonden en nu wel op tijd werd afgeleverd.
AlgemeenEen overzichtelijke site. De camera die ik zocht was bij meerdere bedrijven niet leverbaar. Van mijn vader kreeg ik de tip om bij Nebo te kijken en daar was hij wel op voorraad. De bestelling ging makkelijk en de camera werd de volgende dag bij mij thuisbezorgd. Helemaal tevreden. Ik ga hier vaker kijken!
VerzendingDe levering was snel en compleet en de camera was goed en beschermd ingepakt
AlgemeenDuidelijke website en zeer snelle levering!
Ga hier vaker ,mijn fotomateriaal bestellen !!
Uitgebreide voorraad materialen beschikbaar.
Keurig en stevige verpakking .
AlgemeenEasypix Cyberscanner View was bij meerdere bedrijven niet leverbaar. Wel bij Nebo en binnen een dag correct bezorgd.
VerzendingHet pakket was netjes, milieu vriendelijk, verpakt en de volgende werkdag door PostNL bezorgd.
AlgemeenNieuwe Fujinon 23mm lens gekocht via de webshop van NEBO. Was net beschikbaar in NL en meteen 50 euro goedkoper dan elders. Snelle verzending, prima sevice.
AlgemeenCamera die ik zocht zat onder de prijs van de meer bekende bedrijven, scheelde bij sommige bedrijven meer dan 100 euro
Binnen 2 dagen in huis , dit door drukte bij postnl, anders 1 dag.
AlgemeenIk kreeg goede kwaliteit foto's en in de winkel en op de email kreeg ik te maken met vriendelijk personeel.
---
Snel
Per ongeluk kreeg ik niet de bestelde 2 foto's per afdruk, maar een. Ik mailde hierover en kreeg de volgende dag de resterende afdrukken over de post. Hartstikke fijne service!