BatteryKing.nl

Gebruikers over webshop BatteryKing.nl

Levering van geoxideerde accu's Li-50B, weliswaar degelijk verpakt. BK wil de accu's bij terugkomst van mijn vakantie in Suriname over 3 maanden bekijken en houdt vol dat er niets aan de accu's mankeert. Twee foto's opgestuurd met zelfde ontkenning, na plaatsing van recensies een aanbod de accu's via een kennis te laten opsturen naar het buitenland waar ik geen gebruik van maakte wegens een motor ongeval. Persoonlijke retournering van de accu's in Nederland leverde loze beloftes op dat de klacht in behandeling zou worden genomen...Slechter als deze webshop ben ik nog niet tegengekomen...

BatteryKing.nl geeft aan op de website dat we alleen binnen Nederland en Belgie kunnen verzenden. Dit door afspraken met onze verzender PostNL. We hebben accu's uit dezelfde batch vergeleken met de accu's van de klant. Onze conclusie: De accu's zijn waarschijnlijk vochtig vervoerd richting Suriname, waarna oxidatie van de contactpunten is ontstaan. Na terugkomst in Nederland zijn de accu's bij BatteryKing retour gebracht door de klant en is het door hem betaalde aankoopbedrag volledig op zijn rekening terug gestort.

Prima snelle service. Heb ze nu een paar keer gebruikt en levering is snel en goed. Ook moeilijk verkrijgbare batterijen op veelal op voorraad.

's avonds besteld volgende dag in huis, prima.

Website werkt prima. Snelle verzending en redelijke prijzen.
Bij aftersales ging het mis (zie toelichting in klantenservice).

Snelle verzending, prima verpakking. Werd netjes op de hoogte gehouden van voortgang.

Bij aankomst van de gekochte batterijen bleek dat 1 batterij DOA was. Contact opgenomen met servicedesk, moest de batterij terugsturen met RMA formulier.
Vrijdags opgestuurd, kleine twee weken later pas een nieuwe gekregen.

Ik heb de helpdesk diverse keren gemaild, maar er was totaal geen begrip dat ik de batterij nodig had. Diverse keren gevraagd of ze alvast een nieuwe op konden sturen, maar helaas hielden ze zich (ondanks diverse vriendelijke verzoeken) aan hun strikte protocol (dat alle RMA's eerst onderzocht moeten worden voor ze iets doen).

Uit frustratie dus maar bij een concurrent een batterij gekocht, ik had hem echt nodig.

In mijn laatste mail gaf ik aan dat ik teleurgesteld ben in hun reactie op mijn probleem en dat ik het zo mogelijk nog vervelender vond dat er totaal geen begrip getoond werd voor mijn probleem.
Hier heb ik geen reactie meer op gehad.

Ook tijdens het RMA proces werd ik niet op de hoogte gehouden en heb elke keer zelf moeten informeren naar de status.

Tot slot:
Ik begrijp volkomen dat er procedures zijn en dat ze niet zomaar allerlei nieuwe batterijen op kunnen gaan sturen. Echter ging het hier om 1 klein batterijtje van een paar euro.
Absoluut niet klantvriendelijk dus.

Goede duidelijke site.
Mail gestuurd of Camelion CM3298 batterijlader op voorraad was en snel antwoord gekregen.
Besteld en meteen mail terug en daarna nog een mail met Track & Trace.

Goed onherkenbaar doosje.
Maandag besteld dinsdag in huis.

Snelle, vriendelijke en duidelijke mailwisseling.
Hier kom ik nog wel eens terug.

Overzichtelijke en snelle website, producten waren snel gevonden. Bij elk product stond netje met welke apparaten het competible is.

Product was netje de volgende dag geleverd terwijl het pas na 5 uur was besteld.
Producten waren goed verpakt

Prima shop met prima artikelen. Ik was op zoek naar oplaadbare AAA batterijen en dat was ook mijn bestelling en wat er werd geleverd. Goede site met genoeg artikelen.

Bestelling werd op tijd geleverd met voldoende communicatie hierover.

Al een aantal keer besteld op de Batteryking.nl webshop. Altijd goed en snel. Laatste keer powerbank besteld. Prima kwaliteit. Zeker een aanrader.

---

Nette emails. Tot op heden zelf nooit 1 probleem of klacht gehad. Dan heb je ook niet veel te maken met aftersales.

Nette verpakking en keurig op de hoogte gehouden over de pakketjes. Powerbank zat goed verpakt in bubbelenvelop.

Bij Accukorting.nl verwacht je met een Nederlandsbedrijf te maken te krijgen echter het pakketje kwam uit Hong Kong. De bevestigingsmail is in knullig Engels en veroorzaakt wantrouwen. Ik heb op 26 feb nog een mail gestuurd met de vraag of de laptop accu verstuurd was. Kreeg weer een beetje vreemde mail maar met een link Hong Kong postoffice. Pakketje bleek die dag in Nederland te zijn aangekomen. Een dag later werd het bezorgd. Degelijk verpakt met bijbehorende software.
Dus het enig achterdocht wat ik had bleek ongegrond.

Goed verpakt en geen extra kosten

Site oogt druk, maar wat ik zocht was prima te vinden. Ik blijf het alleen wel vreselijk irritant vinden dat webshops altijd eisen dat je een account maakt, noodzakelijk is dat echt niet. Ze zijn wel aanmerkelijk duurder dan de concurrent (voor dit product, dan), terwijl niet duidelijk gemaakt wordt waarom.

Voorraadindicatie blijkt niet te kloppen, product staat in backorder waardoor ik mijn eigen afspraken niet kan nakomen.
Na navraag blijkt een mismatch tussen voorraadsysteem en website wel vaker voor te komen. Lekker dan, daar kun je dus niet op vertrouwen.

Geen statusupdates per mail, daar zou aan worden gewerkt.

Uitspraken van online chat support zijn kennelijk niet serieus te nemen, nog altijd geen statusupdates, en nog altijd geen product.

Fouten maken gebeurt overal, daar heb ik geen moeite mee. Het gaat er om hoe je die fouten oplost, en tot dusver ben ik daar nog beslist niet tevreden over. Meer uitgegeven (dan bij de concurrent), minder dan niets gekregen. Onacceptabel.

Overzichtelijke site. Ik kwam via de pricewatch van Tweakers.net uit bij deze shop voor de aankoop van een Powerex MH-C9000 batterijlader. Bestellen en account aanmaken ging probleemloos. Voor elke stap een statusmailtje ontvangen. Verzendmelding inclusief track/tracecode.

De lader werd goed verpakt geleverd via PostNL, met handtekening voor ontvangst. Donderdagmiddag besteld, vrijdag afgeleverd.

Scorekaart voor BatteryKing.nl

Webshop Keurmerk