Kabeltje.com

Gebruikers over webshop Kabeltje.com

Zocht mini-displayport naar displayport kabel voor mijn Dell U2711 monitor, en die heb ik hier gevonden (Accell UltraAV Mini DisplayPort to DisplayPort 1.2 kabel 2 meter). Wilde een kabel die ruim genoeg was voor de resolutie van mijn monitor en deze is gespecificeerd voor 4K. Kabel werkt naar behoren.

Was niet op voorraad, levertijd was 2 tot 6 werkdagen, kabel ontvangen op 6e werkdag, dus op tijd.

groot assortiment, redelijk goede zoekfunctie en duidelijk productbeschrijving waardoor je goed te weten krijgt of het product inderdaad het juiste is

de verwachte wachttijd was 2 tot 3 werkdagen, na een week had ik nog niks ontvangen en een mail gestuurd waarin werd gezegd dat binnen 3 dagen het product daadwerkelijk geleverd zou worden. Nog een week later had ik mijn bestelling echter nog niet binnen en na een nieuwe kritische mail te hebben gestuurd is mijn bestelling simpelweg door de medewerker geannulleerd. Schandalig dat een bedrijf zijn klanten niet als eerste prioriteit stelt.

De inhoud van uw laatste mail naar ons is niet wat wij scharen onder normale omgangsnormen. Wij doen helaas geen zaken met onbeschofte mensen. Zodoende is uw bestelling direct geannuleerd en het bedrag direct teruggestort op uw rekening.

Zeer overzichtelijke website, producten zijn gemakkelijk te vinden, het assortiment is heel uitgebreid. Voor elke soort pc/tablet/telefoon etc. is er wel een kabeltje te koop. Super!

Op zondag besteld en dinsdag stond de postbode al voor de deur met het pakketje. Pakket was zorgvuldig verpakt. Netjes!

Deze webwinkel heeft een Super Geweldige Service. Iets meer dan een jaar geleden had ik een Smartcard reader besteld. Van het 1 op het andere moment deed deze het niet meer. Ik had contact opgenomen met Kabeltje.com en ze sturen mij direct een nieuw exemplaar toe.

Jullie behoren tot mijn favoriete webwinkel! Bedankt!

Overzichtelijke site, vond direct wat ik nodig had. En zelfs met verzendkosten nog goedkoper dan mediemark. Betrof overigens een voedingskabel voor een laptop met 3punts aansluiting.

Op zaterdag besteld en dinsdag geleverd. Had niet sneller gekund.

duidelijk informatie op de site zelf en de zoek functie op de site is prettig om mee te werken
goede navigatie

---

duidelijk email informatie over order nr verzendstatus en andere info

netjes verzorgd , duidelijk informatie over de manieren en mogelijkheden van verzending, en veilige betaalmogenlijkheid

Ik heb reeds meerdere malen producten bij kabeltje.com besteld en deze bestellingen zijn altijd tot mijn volle tevredenheid afgeleverd. Ze leveren kwaliteit voor een redelijke prijs en ze hebben tot nu toe altijd wat ik zoek.

Het verzenden van de artikelen mag wel sneller, als ik voor een project bij diverse leveranciers onderdelen bestel heb ik bij de meeste leveranciers de volgende dag de spullen al in huis, bij kabeltje.com kan het zo twee tot drie dagen langer duren, ondanks dat ik van tevoren betaal en de bestelde artikelen geen rariteiten zijn.

Gistere in de avond nog een HDMI kabel en een 2xTulp->Jack audio kabel besteld, waren op voorraad. De dag erna, zoals beloofd, al in de brievenbus.

Prima verpakt in een doosje, kon niet veel met de kabels gebeuren.

Duidelijke website met goede zoekfuntionaliteit. Omschrijvingen bij producten zijn origineel en volledig en vaak worden er tips en aandachtspunten vermeld.

Producten worden in een stevig kartonnen doosje verpakt en loze ruimte is opgevuld met veel papier- / kartonsnippers.

Ik heb inmiddels vier vier keer besteld en iedere keer was de bestelling (alle producten op voorraad) de volgende dag in huis.

Ik bestel al een aantal jaren al mijn kabels bij deze winkel. Er is sindsdien eigenlijk niks veranderd, al weet ik dat er achter de schermen juist wel veel is veranderd (de winkel is enorm gegroeid). Op de website wordt dit leuk kenbaar gemaakt met youtube-filmpjes en een weblog.

De bestelling ging erg gemakkelijk. De producten zijn goed gecategoriseerd, waardoor je relatief eenvoudig kunt vinden wat je zoekt. De zoekfunctie is door de diversiteit aan naamgevingen niet altijd even effectief. Toch heb ik geen moeite gehad om alles netjes te kunnen vinden.

De winkelwagen was compleet, ik kon betalen en kreeg keurig een bevestiging. Dit is allemaal erg duidelijk.

De website is al jaren hetzelfde, en inmiddels begint het opvallend te worden. Niet dat de site vreselijk ouderwets is, het is alleen zijn moderne uitstraling kwijt. Daardoor is de zoekfunctie die tegenwoordig het middelpunt van een website schijnt te zijn, nog een beetje verstopt linksboven. En zoals gezegd, door de diversiteit aan productomschrijvingen en een schijnbaar gebrek aan een intelligent zoekalgoritme, functioneert de zoekfunctie niet altijd zoals je hoopt. Toch kun je via de categorieen altijd vinden wat je zoekt. Ik hoop dat de crew inmiddels bezig is met nadenken over moderniseren van de website.

Ten slotte zou het handig kunnen zijn om een pagina te maken met plaatjes van diverse kabelaansluitingen, zodat je geen nerd hoeft te zijn om toch te vinden wat je zoekt. Wist ik veel dat een draaiplug van een coaxkabel een F-connector heet... Ik heb dus door alle categorieen onder Coax gezocht, en het uiteindelijk gevonden omdat bij producten wel een plaatje staat.

Ik had op zondag besteld, dus ik had verwacht dat ik op dinsdag het pakketje kon verwachten. Zo gebeurde ook, op maandag kreeg ik om 9:54 al een verzendbevestiging. Ze hebben dus in erg korte tijd waarschijnlijk heel veel orders uit het weekend verwerkt. Daar kunnen andere webwinkels soms nog wat van leren.

Op dinsdag was het pakketje er. Het was een doos die precies groot genoeg was. Vulmateriaal was afwezig, omdat alles goed ingeklemd zat. Kabels zijn ook niet echt breekbaar, zeker niet als ze in 50 meter op rol komen. Vulmateriaal was dus niet nodig.

Conclusie: De winkelervaring is zoals het hoort: uitstekend van bestelling tot en met aflevering. Maar blijf innoveren in de website!

Ik heb de aftersales niet nodig gehad, dus die kan ik niet beoordelen. Ervaringen uit het verleden leren dat dit wel goed zit.

Algeheel heel prettig ervaren. De bestelling kan vlot geplaatst worden bij een overzichtelijk site. Vindt wel dat de winkelmand snel leeg gehaald worden bij een tijdje inactiviteit... kan je weer opnieuw beginnen als je met wat anders bezig was.
In augustus 2012 ook al eens wat besteld en toen ook gewoon vlot geleverd en was de ervaring prima. Prijzen zijn concurrerend dus elke keer het overwegen waard. Heb inmiddels waarschijnlijk nog wat aanvullende items nodig...dus ga nog een keer kijken

De verzending is voldoende, ondanks dat ik denk dat kabeltje.com hier misschien niets aan kan doen. De bestelling had ik iets sneller verwacht maar kwam na donderdags laat te hebben besteld alsnog ipv maandag de dinsdag. De vertraging was ook bij de track en trace te zien dus zal aan de bezorging zelf hebben gelegen. Die 1-2 werkdagen is dus wel in optimale dagen. Als je wat besteld is het wel zo dat je dit zsm wilt hebben om eea aan te sluiten dus heb je wel even geduld nodig...
Vwb de aftersales vul ik niks in aangezien ik deze niet heb hoeven ervaren.

Had nog geen ervaring met deze webwinkel waarvan het gehele logistieke geheel op nog geen 10 minuten afstand rijden is.
Het 'hoofdkantoor' zit in Warmenhuizen, ook niet ver hier vandaan.

Webshop is overzichtelijk maar hier en daar ietwat langzaam met laden van de pagina's. Dat puntje komt echter alleen maar naar boven omdat ik voor de rest niets kan vinden/bedenken.

Ik heb een 3-tal DVI kabels en een 2-tal actieve Mini DP -> DVI besteld.
Deze gevonden onder de categorie Computer terwijl dit in principe ook onder de categorie video zou kunnen vallen. Anyway... video is een wijd begrip en vallen vele verschillende producten onder.
De "leek" zal eerst bij Computer gaan kijken en ik was eerst op zoek bij video omdat ik ook nog wel eens met mediaservers en dergelijke werk waarbij dit ook gebruikt word. In 'vaktermen' noem we dit dus video.

Algemene impressie: zeer goed!

De bestelde producten zaten in een degelijke doos met voldoende verpakkingsmateriaal.

Helaas bleek bij aankomst één DVI kabel daadwerkelijk al kapot te zijn.
Door de strakke manier van oprollen tegenwoordig en het koude weer buiten bestaat de kans dat de buitenmantel simpelweg geknapt is door de kou.
Shit happens..................

Ook bleek bij/na aankomst en uitvoerig testen met diverse kabels op verschillende schermen en op verschillende uitgangen één van de mini DP -> DVI adapter niet te werken.
Ook hier... Shit happens. Het is en blijft techniek.

Hoe dit is afgehandeld lees je bij de aftersales.

Overigens moet er wel bij vermeld worden dat Kabeltje.com in zekere zin niet echt verantwoordelijk is voor hoe het pakket word verzonden.
Postorderbedrijf Nic. Oud te Heerhugowaard verzorgd het klaarpakken en versturen van pakketten waar in ieder geval ik niets op heb op te merken.
Chapeau :)

Algemene impressie: zeer goed!

Vrijdagmiddag laat kwam het pakketje binnen.
Dat is standaard bij ons in de wijk.

Ik kwam er dus een beetje laat achter dat 2 bestelde producten defect waren.
Omdat op de site aangegeven was dat je tussen 10:00 en 17:00 kon bellen op werkdagen en het inmiddels al 17:00 was geweest heb ik een mailtje gestuurd.
Al heel rap had ik een mailtje terug met dat ik het pakketje met de kapotte kabels kosteloos kon terugsturen en zodra deze ontvangen was ze gelijk nieuwe zouden terug sturen.

Het weekend i.v.m. werk even overgeslagen en vandaag mee verder gegaan.

Heel brutaal kabeltje.com opgebeld met de vraag of het niet makkelijker is als ik het pakketje rechtstreeks bij Nic. Oud breng en daar ook gelijk de nieuwe weer mee neem.
De meneer van kabeltje.com moest even overleggen maar eigenlijk na nog geen 10 minuten kreeg ik het bericht dat ik om kwart voor 3 het pakketje kon inleveren en gelijk het nieuwe pakketje klaar zou liggen.

Zo gezegd zo gedaan. Receptioniste was op de hoogte, pakketje lag klaar. Alles piekfijn in orde.

Nu de producten nog testen! :)

Ook hier, kort samengevat, algemene impressie: zeer goed.
Zeer klantgericht en ook daadwerkelijk klantvriendelijk.
Adequaat en snel gehandeld.

Duidelijke overzichtelijke website. Zocht 2 atp kabels ivm de overstap naar een glasvezelabonnement. Heb 2 cat 6 kabels besteld, 1 van 5 meter en 1 van 15 meter.

Site geeft aan dat je tot 's avonds kunt bestellen, en de volgende werkdag in huis. Klonk leuk, maar had niet verwacht dat dat ging lukken omdat de bestelling pas om 19.35 uur was geplaatst . Gelijk betaald dmv cc.

Keurige bevestiging via de mail en ook nog een track en trace code Wat wil je nog meer? Inderdaad: pakketje kwam de volgende dag ( dus binnen 24 uur! ) binnen in een stevige, witte envelop. Prima!

De bestelling tot en met de levering is goed verlopen. De site is duidelijk, het product zelf is geleverd conform de bestelling. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed!

De levering van de bestelde kabel is top ... zo rond 18.00 besteld en de volgende dag rond de lunch ontvangen. Dit was boven verwachting snel!

Zoals gewoonlijk, overzichtelijk en duidelijk ingedeelde site en dat met zoveel kabels.

Wat me wel opviel is dat ze zijn verhuist. Vroeger zaten ze in het tuinhuis bij hun ouders thuis, maar nu hebben ze een pandje betrokken in Warmenhuizen.

Nadat ik de bestelling had gedaan, heb ik gelijk via Paypal betaald. Daarna heb ik ze een mailtje verzonden of, en wanneer ik het kom ophalen. Ik kreeg de melding dat het tussen 11u - 5u opgehaald kan worden.

Na e-mail contact kon ik ook `s avonds een keer mijn kabels ophalen in Broek op Langedijk. Ik weet niet of ze dit zo willen blijven doen.

Geen verzending. Ik heb de producten zelf opgehaald.

Nog geen ervaring mee gehad, ook niet met alle andere eerder bestelde goederen.

Maar, ik weet bijna zeker dat als iets het niet doet, dat je in ieder geval binnen het eerste jaar gewoon een nieuwe krijg. Maar, gelukkig dus nog geen ervaring mee gehad.

Het is misschien geen 'professionele' winkel, maar de zaken bij kabeltje.com gaan wel professioneel.

Ik had maandag een bestelling gedaan (dacht ik) en het zou nog wel even duren alvorens ik de kabels nodig had, dus ik had bij de opmerking gezet dat er geen haast was en dat ik wel zou bellen.

Opeens kon ik mijn bestelde plasma televisie eerder krijgen dan verwacht, dus ik belde Kabeltje.com of ik de kabels kon halen (is bij mij in de buurt), maar hij kon geen bestelling van mij vinden.

Toen kwam ik er dus achter dat ik de bestelling niet had doorgedrukt. Maar, dat was geen probleem.

20 minuten later stond ik voor zijn deur en kreeg ik mijn kabels.

Ik had 1x een 1,5m HDMI kabel en een DVI-D --> HDMI kabel bij `m besteld. Tezamen voor 10 euro. En toch voelen de kabels en de connectoren niet slecht of als troep aan. De kabels voelen echt gewoon goed, zeker voor die prijs.

Heb de kabels zelf opgehaald.

Mochten de kabels ooit kapot gaan, dan weet ik bijna zeker dat Kabeltje.com ze netjes vervangt voor een nieuwe. Opsturen doen ze niet aan en de garantie termijn zal ook niet het minimum zijn van 1 jaar.

Geen oordeel omdat ik er nooit gebruik van heb gemaakt. Tja, dat zou je natuurlijk ook als 'zeer goed' kunnen beoordelen.

Website: Duidelijk en overzichtelijke website. Alle kabels staan duidelijk in categoriën opgesplitst.

Betaling: Kan op verschillende manieren (iDeal, Rembours, Contant, Overmaken), waardoor er genoeg keuze is. Tevens is er een mogelijkheid om de kabels op te halen bij de verkoper thuis (na telefonische een afspraak gemaakt te hebben), zelfs `s avonds en in het weekend is geen probleem.

Contact: Automatisch e-mail bij bestelling en zodra product aanwezig is (waarschijnlijk ook als het product verzonden is, maar aangezien ik hetzelf heb opgehaald, heb ik daar geen ervaring mee)

Assortiment: Eigenaar van de webshop wist mij te melden dat er nu een honderd-tal? kabels op zijn site beschikbaar zijn, maar dat hij er 12.000 kan leveren.

Prijs: De prijzen liggen ongeveer op 50% van wat ze in de winkel moeten kosten. Dat is dus erg goed te noemen, ben ik van mening.

Zelf opgehaald bij eigenaar website. Thuis en `s avond, doordeweeks geen probleem.

Nog geen ervaring mee.

Eigenaar webshop vertelde mij dat er natuurlijk gewoon garantie zit op de kabels. Mocht er iets mis zijn met de kabel zal hij die gewoon omruilen. Hoelang de garantie eigenlijk is weet ik niet.

Scorekaart voor Kabeltje.com