Gebruikers over webshop SnelShops
Review toevoegenPrima website, kende ik nog niet, was wat huiverig, echter veruit de goedkoopste voor een Cardo Bluetooth setje voor op de motor. De shopreviews waren prima, dus de aankoop gedaan op een zondag, dinsdag is het verstuurd en woensdag aangekomen in goede staat.
VerzendingGoed verpakt, niet herkenbaar van buitenaf wat er in zat.
Snel geleverd dus voorraad status is waar gemaakt. Nog netjes 's-avonds een email reactie gekregen op mijn ongeduld.
VerzendingVerstuurt op de beloofde dag.
Goede website met uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Voor motor accessoires veruit de enige website die goedkoop is.
VerzendingSnelle reacties op bestellingen en mails. Mijn verzending was van de shop uit normaal, alleen de Belgische post laat hier te wensen over (traag).
Duidelijke site waarop je goed dat kan vinden wat je denkt nodig te hebben.
Overzichtelijk en veel keus.
---
Controle door dit bedrijf of hat wat besteld is ook werkelijk het goede was en of men er tevreden over is
Snel en goed verzonden, prima gedaan.
Goede site met voldoende informatie. Alles prima terug te vinden door middel van gerichte zoekopdracht
Verzendingverzending binnen de gestelde tijd uitgevoerd
Ga ik zeker meer gebruik van maken. Dit was de goedkoopste winkel waar ik mijn Robosapien X kon bestellen
---
Zeer goede service..ik ben erg tevreden over SnelWebShop...Goed bereikbaar
Snel geleverd in goed conditie ontvangen.De bestelling werd keurig op de afgesproken tijd en plaats afgeleverd