Polar Bytes

Gebruikers over webshop Polar Bytes

Na bestelling van een portable 60 GB HDD á 49 euro, werd ik er op gewezen dat de afbeelding van de behuizing afweek van die op de site. Vervolgens kreeg ik twee fototjes van 2.5" behuizingen via de mail opgestuurd met de vraag welke ik wou hebben.
Site zit er duidelijk en overzichtelijk uit. Aanbiedingen zijn zeer scherp.
Die heb ik telefonisch door gegeven en werd goed en vriendelijk te woord gestaan.

Zending zat zeer degelijk verpakt in een iets wat "oversized" doos en vooraf keurig een track & trace nummer opgestuurd gekregen.

Nog niet nodig gehad

Voor de eerste keer dat ik een winkel tegenkom die goedkoper was dat menig webshop. Toevallig door een tip van een mede-tweaker hoorde ik dat hij hier goedkoop de MSI 7900GTO gekocht had.

De volgende morgen heb ik meteen de winkel gebeld om er eentje te reserveren. 's Middags ben ik hem gaan afhalen, omdat ik zelf in Tilburg woon.

Tevens had hij ook nog een Asus A8N-E liggen, die ik voor 60euro mocht meenemen, (10 goedkoper dan goedkoopste webshop)

Al met al een zeer goede winkel! Tis dat ik komende tijd weer vooruit kan met mijn systeempje, anders zou ik hier zeker vaker bestellen

Opgehaald dus geen gebruik van gemaakt

Ook geen gebruik van hoeven te maken

De website is wel goed. (stond alleen een foutje op want ik kreeg andere kaarten dan op de site stond in de orderbevestiging stond het weer wel goed) Heb wel mooiere gezien maar hij voldoet. Het gaat een beetje appart dat betalen vergeleken bij andere sites. Je kunt betalen op de volgende manieren:

Vooruitbetaling
Rembours
Betalen bij afhalen.

Ik heb gekozen voor vooruitbetaling omdat dit het goedkoopste is. Kreeg direct een mailtje waar de gegevens in stonden zodat ik kon betalen. Toen ik vroeg of hij mss een 2e kaart kon leveren (voor SLI) was dat geen probleem en alles werd snel geregeld. Ook op mijn mailtjes werd snel gereageerd. Je krijgt ook niet steeds van die automatische mailtjes.

Toen ik problemen had met de kaarten in sli hielp de winkel ook denken een gaf ook tips. Ook waren het weer snelle reacties dus dat is zeer goed want bij andere winkels krijg je vaak automatische mailtjes en een echte mail laat vaak lang op zich wachten.

Ik heb ook een keer gebeld en die werd ook gewoon goed opgenomen.

De verzending was ook goed in orde. Op woensdag was de 2e kaart besteld en het geld overgemaakt. Vrijdags had ik het in huis dus dat was dik in orde.

Het was allemaal goed verpakt. In een stevige doos ( met veel karton snippers)De naam en adres waren uitgeprint op een sticker dus het adres was duidelijk.

Heb ik gelukkig geen gebruik van hoeven te maken.

Scorekaart voor Polar Bytes